Furusawa: Kdyby Valentino zůstal, možná bych pokračoval

7 komentářů

duchnabalkonak
17. dubna • 18:06

chtěl bych pomoci japonsku koupi trika moto gp s podpisy všech jezdců královské kubatury, ale nevím jak to obědnat. nechce se někdo přidat ať neplatíme zbytečné prašulky za poštovné??? prosím prosím:-)

stále dobrý Schumi
14. dubna • 21:30

Valentino byl "zamlada" hodně potrhlej a drzej hošík,ale vyzrál a jako člověk je zcela jistě a naprosto právem,považován za celebritu se vším všudy.Pan Furusawa jistě ví co říká a že si Valentina osobně velmi váží, je nabíledni.Kdyby stejný názor nesdílel Jerremy Burges,myslím,že by už také raději pár let houpal na kolenou doma vnoučata.Toto nejsou osobnosti,které by v tom co dělají,hledali nutnou obživu svých rodin.

unavix F1
13. dubna • 9:13

Říkám to už dlouho.Celej svět motoGP se točí kolem Valeho.Až jednou skončí tak s ním půjde dolů i zájem o tenhle šampionát. On je stejný fenomén jako Šumi v F1.
Pan Furusawa nejspíš nemohl překousnout lízátkův narcismus a tak šel raději na odpočinek:-D

hubas111
16. dubna • 18:34

Určitě máš v něčem pravdu, ale na druhou stranu buďme realisté. Až nám odejde Valentino do "zaslouženého důchodu", rozhodně tím neutrpí sledovanost MOTO GP tak jako svého času odchod Schumachera z F1, kterého ve svém příspěvku zmiňuješ. Ten, kdo má rád motorky nebo formule a k tomu dobré závodění se spousty napínavých momentů bude i nadále věrný těmto soutěžím, ať jsou tam Rossi, Schumacher nebo jiné hvězdy. Každá doba, měla, má a bude mít své hvězdy-stálice :-)

matty.sw
12. dubna • 21:25

malej myslím rozměry né uměním a schopnostma... Vale holt působí na lidi ve všech sférách... je to pan pilot a pan člověk

RadeCzech
12. dubna • 21:10

Ono příští rok přestane Yamaha těžit ještě z toho co získala z Rossiho a bude zase Ducati nahoře :-D

Tomáš König (tomíček)
13. dubna • 22:42

Přesně tak, moje řeč. Lízátko je možná dobrej jezdec, ale jako testman.... No nevim nevim :-S Vale pěkně vyladí Ducnu a bude vysmátej:-D

Doporučujeme

Články odjinud