GP České republiky – doprovodné akce

GP České republiky – doprovodné akce

Ve dnech 4. až 6. srpna 2017 se koná Grand Prix České republiky, ale některé zajímavé akce budou pro fanoušky připraveny již ve středu a ve čtvrtek.

Středa 2. srpna 2017

Jako tradičně se čeští jezdci před brněnským závodem vydají do dětské nemocnice. Akce proběhne ve středu mezi 12:00 až 14:00. Zúčastní se Karel Abraham, Karel Hanika, Jakub Kornfeil a Filip Salač. Tato akce není veřejnosti přístupná.

Všichni zájemci však budou mít tentýž den možnost získat podpis některých jezdců – a to v době od 17:30 do 18:30 na Vaňkovce. Autogramiády se účastní Karel Abraham, Jakub Kornfeil, Karel Hanika a Filip Salač.

Již nyní si návštěvníci Vaňkovky mohou prohlédnout fotografie s tematikou brněnského okruhu a MotoGP, dále jsou k vidění i motocykly Karla Abrahama a navíc si zde zájemci mohou ještě za zvýhodněnou cenu zakoupit vstupenky na letošní závod.

Čtvrtek 3. srpna 2017

Loni si někteří jezdci ze světového šampionátu silničních motocyklů před samotným brněnským závodem zajezdili už ve čtvrtek s pitbikovými stroji na Náměstí Svobody. Tentokrát je ovšem na programu jiná akce. V době od 11:00 do 13:00 se koná závod na brněnské přehradě (Rakovecká 24, Brno). Jezdci si zde vyzkoušejí tzv. jetsurf (surfovací prkna se spalovacími motory). Účastní se: Jonas Folger, Mattia Pasini, Franco Morbidelli, Karel Abraham, Jakub Kornfeil, Thomas Lüthi a Enea Bastianini. Podívat se může přijít každý, kdo má zájem.

Zájemci, kteří si zakoupili lístek na tradiční Pit Walk, budou mít možnost ve čtvrtek odpoledne navštívit boxovou uličku brněnského okruhu a také paddock.

Pátek 4. srpna 2017

V pátek po 19:00 se koná Brno Grand Prix Opening Party. Jedná se o akci agentury Pole Position Travel. Uskuteční se na Automotodromu ve VIP stanu T1. Pro účast je však nutné zakoupit si vstupenku. Zúčastní se Cal Crutchlow, Scott Redding, Sam Lowes a Jakub Kornfeil.

Neděle 6. srpna 2017

Mezi 13:25 a 13:35 čeká návštěvníky brněnské Grand Prix pohled na slavnostní přelet stíhacích letounů AČR JAS-39 Gripen.

Zdroj: Automotodrom

Doporučujeme

Články odjinud