Honda navrhuje uspořádat letošní GP Japonska v Suzuce

14 komentářů

P.o.p
24. srpna • 21:53

Tipovačka vidím to Stoner Pedrosa Spies.Jinak kdyby se jela Suzuka byl bych rád je to krásná trat se spoustou zajímavých pasážích jak krásných zatáček tak pěkné rovinky.Mohlo by to klapnout i kvuli vzpomínce na starý časy :).Valemu by sedla zná tu trat to samé Capirexovi mohl by mu to hodit nějaké dobré umístění tak uvidíme jak to dopadne.

odstraneno jannyk F1
24. srpna • 22:44

díky za tip, jdu ho hned zapsat ;-)

mamba54
24. srpna • 13:03

Přeložení závodu MGP do Suzuky je nemožné, neboť zatímco závod MGP má plánovaný termím 2.10., tak už o týden později se v Suzuce jede závod F1! A dva po sobě okamžitě následující závody nejsou pořadatelsky zvládnutelné. Přitom přesun závodu MGP na jiný termín není rovněž možný, neboť se už další volné termíny nenabízejí.:-(

unavix F1
24. srpna • 14:40

Cituješ Nakamota z jeho vyjádření ve kterém vyhrožoval jezdcům Hondy pokutama a zrušením smlouvy.Ale logisticky se to zvládnout dá v pohodě.Po motoGP v pondělí vyklidí depo a ve středu se tam nastěhuje F1.Nevidím v tom nejmenší problém.
Tohle spíš otázka toho jak moc bude chtít Honda stěhovat svoji "domácí" VC na jiný okruh.Protože tím pádem budou muset ještě zaplatit Suzuce za hostování.

mamba54
24. srpna • 15:12

Jsi na omylu. Okruh Suzuka je vlastnictvím fy. Honda, která ho vybudovala v r. 1962, jako svoji zkušební a testovací trať. Suzuka leží cca 400 km od Tokia, což poměrně hodně komplikuje přepravu materiálu a lidí. Navíc, v místě samém schází dostatečná ubytovací kapacita.;-)No a pokud si představuješ, že jde jen o vystěhování boxů, a druhou neděli se může jet nanovo, tak myslím, že máš celkem zkreslenou představu o tom, co to znamená připravit takový závod.;-)

abaja-funs
24. srpna • 16:04

mambo,
jsi typický čech s typicky českým, skeptickým pohledem na věc.;-):-)
Když už s tím přišel i Šuhej, tak věřím, že japončíci to viděj jako zvládnutelné - jsou úplně jiní - houževnatí, pracovití atd. a nepracují jen hubou prostě opak nás čechů..;-) Jediný problém vidím v tom, jestli páprdové z FIM jak říká Nakamoto "vůbec včas zareagují a udělí vyjímku", nevím jestli ve FIM sedí, nebo nesedí nějaký japonec... pokud ano, věřím že jim tam vysvětlí a ukáže asijskou bystrost, rychlou reakci a selskej rozum:-D
Osobně mám hodně rád Suzuku a říkám "kam se hrabe Motegi" uvítal bych aspoň jeden zavod v Suzuce když ne trvalý návrat motoGP na tuto skvělou trať.
Zdravím Tě do motonebe Daižiro, doufám že se nezlobíš;-)

mamba54
24. srpna • 16:31

Tak jasně, že su ( moravské ) Čech.:-D Ale on ten Šuhej Nakamoto možná sám neví, co chce. Na jedné straně vyhrožuje jezdcům Hondy, pokud nepojedou v Motegi, na druhé straně by jel rád v Suzuce. Tak si bude muset vybrat. A nám nezbude, než počkat a uvidíme, jak se s tím poperou.;-)

Ladin46
24. srpna • 18:06

Ahoj Mambo,taky tu může být možnost strategická,pokud se v Suzuki letos pojede,pak by se nabízelo,že může mít Japonsko dvě GP stabilně a Honda by z toho hodně profitovala ;-)

abaja-funs
24. srpna • 16:42

Věřím klukům z moravy, ale věřím i japoncom!..tak uvidíme,no;-):-D

Jan Chuchma (acidphase)
24. srpna • 13:10

nezvládnutelné? bacha, si v japonsku, ne brněnské olympii, .-))

mamba54
24. srpna • 13:11

:-D:-D:-D

juwannaman
24. srpna • 11:00

suzuca je tak krasna, ale vzdycky se tam neco blbyho stane, na tohle okruhu musite davat bacha jinak jdete do NEMOCNICE- colin edwards 2003/2004

Sebastian-Vettel
24. srpna • 10:44

a proč ne Suzuka je skvělý okruh :-)
aspoň pro tenhle rok by se tam měla MotoPG vrátit a znovu by tam měli zaznít ty motory :-)
já bych to tam vrátil na furt nebo by se to střídalo s Motegi protože Motegi je taky pěkný okruha jinak čest jezdci jménem Daižiro Kató

Sebastian-Vettel
24. srpna • 10:45

pardon MotoGP

Doporučujeme

Články odjinud