Jak bude rychlý na Hondě to nikdo neví, říká Dovizioso

7 komentářů

stále dobrý Schumi
30. července • 1:08

Rychlý jistě bude,..mě se spíše líbil na výjezdech, jak se spolu s trakcí,pral s tím rudým screamerem a dával Dukně neskutečně za uši;-)

honda-rs
30. července • 16:04

Já se těším jak jí bude za uši dávat Vale. ;-)

stále dobrý Schumi
30. července • 20:19

No to si piš;-) !!!!!

joh
31. července • 16:34

To jak si Rossi povede, bude určitě zajímavé, ale ta letošní a asi i ta budoucí Desmosedici už není ta povora screamer co bývala. Letošní Ducati je moc "ochočená". Záměr Scuderie byl pochopitelný, upravit motocykl tak, aby vyhovoval více ostatním jezdcům. Nejsem si ale jist, zda tomu tak je. Haydenovi to pomohlo, zajíždí kolem poloviny první desítky, satelity ale žádná sláva. Určitě to nijak zvlášť neprospělo Caseymu. První tři závody pády na předek, až na čvrtý závod vrátily staré vidlice,tak s tím mohl jezdit. Podle současných časů, třeba z posledního závodu vůbec nevypadá, že by ten motocykl byl pomalý, ale nejde s tím jet tak rychle celý závod, tak jak Casey dřív jezdil. V posledním závodě jste to mohli vidět i na Haydenovi,jak poslední část závodu uvadá. A s motivací Casyho, to nemá co dělat, to jsou bláboly novinářů. Je to motocyklem. Jak Casey říká, chybí tomu 2-3 desetinky, ale to je právě ten nadpozemskej úkol dohnat 2 desetinky, když je motocykl ve všem na limitu. Osobně vidím pořadí nejlepších motocyklů současnosti co se týká rychlosti asi tak, první Honda o chloupek před Yamahou, o chloupek za Yamahou Ducati. Honda současnosti jezdí fakt skvěle, Yamaha bezesporu nejlepší motocykl posledních let, co se týká komlexních vlastností, Ducati to je ta neposlušná kráska, impozantní motocykl se kterým dokáže jet neskutečně rychle jen jeden člověk na planetě, za časů screamera to platílo výlučně. Opravdu zážitek, když Casey projížděl Stadionem v Brně a řev Ducati byl slyšet o čtyři zatáčky dál. Bude zajimavé, jak bude vypadat soužití Rossiho, ale mějte na paměti, že už to není ta potvora screamer.

thrash F1
3. srpna • 14:34

Dobrý příspěvek. Jen bych si dovolil takovou malou technickou. SCUDERIA si říkají u Ferrari (mají ve znaku koně a scuderia v překladu znemená konírna + všechny možné odvozeniny od této základní myšlenky. Konec konců mají to i ve znaku SF)a Ducati je ofic. Marlboro Ducati Team. A v neposlední řadě, Scuderia Ferrari já osobně nemůžu ani cejtit. Neber tuto poznámku nijak osobně, ale musel jsem si ulevit;-)

stále dobrý Schumi
31. července • 23:16

Hodně souhlasím,ale v něčem trochu ne.Ty dvě desítky,co říkáš,že chybí,mohou a myslím,že jsou v rukou jezdce.Casey se vážně těší na Hondu a to pak pilot i když maká,nemaká tak, jak by mohl.Pády na předek nejsou zaviněny tím,že není v bajku screamer.To je třeba hledat v nastavení a v jezdecké chybě.Dani taky padnul v Laguně na předek a nejen tam.A také zpochybňuju,že by s Duknou uměl jen jeden člověk na planetě.Zatím to nešlo jen Mellandrimu a Haydenovi.Rossi ji ještě neokusil,takže se dá něco podobného říct,až jí pojede víc jezdců.A že jsou satelity pomalejší?Vždyť na tom jedou samí zajíci,kteří se v podstatě na tom nářadí, ještě učí.za rok tam přibude Karel a bude se učit taky.Snad jedinej Lorris,pokud podepíše s Duknou,bude mezi nima starej,ostřílenej kozák.

God
30. července • 18:49

jj taky ;-)))

Doporučujeme

Články odjinud