Jak se nezpotit ani v sebehustším provozu. Řešením jsou speciální trika

Jak se nezpotit ani v sebehustším provozu. Řešením jsou speciální trika

Potíte se už jen při představě, že budete sedět několik hodin za volantem? Zpříjemněte si řízení díky tričku se speciální úpravou, na kterém nebude vidět pot ani v tom nejparnějším létě.

Stát několik hodin na dálnici nebo po ní pomalu popojíždět šnečím tempem je noční můrou každého řidiče. A co teprve, když se vám to stane uprostřed horkého léta! Kromě dostatku tekutin a zapnuté klimatizace vás zachrání i tričko z unikátně upraveného materiálu, na kterém není vidět pot.

S tričkem CityZen vás na cestách nic nerozhází

Trik spočívá ve speciální technologické úpravě, díky které vnitřní strana trička rychle absorbuje veškerou vlhkost. Ta se pak okamžitě rozšíří na velkou plochu, odkud se během chvilky odpaří pryč. Vnější strana trička odpuzuje kapaliny, takže na ní nebudou vidět žádné mokré skvrny, ani když se zpotíte nebo nechtěně polijete vodou. A protože je tričko vyrobeno z bavlny, bude vám v něm v autě příjemně i v létě.

Zpříjemněte si co nejvíc jízdu autem

Tričko se speciální úpravou oceníte nejen během letních měsíců, ale i při každém delším cestování. Je nepostradatelným pomocníkem pro zkušené řidiče, kteří tráví za volantem hodně času, ale také pro ty, kdo se teprve učí řídit v autoškole a točení volantem je pro ně zatím více stres než zábava.

Abyste si jízdu autem ještě více zpříjemnili, můžete si pořídit i potah na sedadlo, který umožní cirkulaci vzduchu. A aby vám neklouzaly po volantu zpocené ruce, kupte si na něj speciální potah, který volant zároveň ochrání před ušpiněním.

Dárek, který zaručeně nezůstane ležet ve skříni

Díky jejich funkčním vlastnostem jsou trička a košile CityZen ideální volbou nejen do auta, ale i do práce nebo na sport. Jsou tak skvělým vánočním dárkem doslova pro každého, komu záleží na tom, jak působí na ostatní. Komu je letos koupíte vy?

Více v e-shopu: https://www.cityzenwear.cz/.

Doporučujeme

Články odjinud