Švýcarský jezdec Jason Dupasquier měl včera v kvalifikaci velmi těžkou nehodu. V neděli kolem poledne bylo oznámeno, že nakonec na následky zranění zemřel. | Jason Dupasquier Foto: Václav Duška Jr.

Švýcarský jezdec Jason Dupasquier měl včera v kvalifikaci velmi těžkou nehodu. V neděli kolem poledne bylo oznámeno, že nakonec na následky zranění zemřel. | Jason Dupasquier | Foto: Václav Duška Jr.

Devatenáctiletý Švýcar Jason Dupasquier upadl v závěru druhé kvalifikace třídy Moto3 a byl přejet soupeři | Jason Dupasquier Foto: Václav Duška Jr.
Jezdec byl bezprostředně po nehodě ošetřován přímo na dráze, až zhruba po půl hodině byl teprve letecky transportován do nemocnice ve Florencii | Jason Dupasquier Foto: Václav Duška Jr.
Dlouho po nehodě se neobjevovaly žádné zprávy o jezdcově stavu. Oficiálně zveřejněno bylo pouze to, že se jezdec nachází v nemocnici ve velmi vážném stavu. | Jason Dupasquier Foto: Václav Duška Jr.
A dnes kolem poledne bohužel přišlo oznámení, že navzdory snahám lékařů na okruhu i v nemocnici jezdec následkům zranění podlehl. | Jason Dupasquier Foto: Václav Duška Jr.
18
Fotogalerie

Jason Dupasquier zemřel

Švýcarský jezdec Jason Dupasquier měl včera v kvalifikaci velmi těžkou nehodu. V neděli kolem poledne bylo oznámeno, že nakonec na následky zranění zemřel.

Devatenáctiletý Švýcar Jason Dupasquier upadl v závěru druhé kvalifikace třídy Moto3 a byl přejet soupeři. Jezdec byl bezprostředně po nehodě ošetřován přímo na dráze, až zhruba po půl hodině byl teprve letecky transportován do nemocnice ve Florencii.

Dlouho po nehodě se neobjevovaly žádné zprávy o jezdcově stavu. Oficiálně zveřejněno bylo pouze to, že se jezdec nachází v nemocnici ve velmi vážném stavu.

A dnes kolem poledne bohužel přišlo oznámení, že navzdory snahám lékařů na okruhu i v nemocnici jezdec následkům zranění podlehl.

Čest jeho památce a upřímnou soustrast všem jeho blízkým.

Doporučujeme

Články odjinud