Jeremy Burgess si počká na Rossiho oznámení v Brně

46 komentářů

dylon1
5. srpna • 21:29

Četl jsem, že Suzuki o ní má zájem a že by mohla nahradit Lorise příští rok. Je asi dobrá závodnice, ale přijde mi to divné, mít tam 2 mladé lidi, se skoro žádnýma zkušenostma. Taky jsem četl o Ducati, že uvažují o odchodu z WSBK. Prý kvůli silnější konkurenci, prý na ní moc ztrácej.

Etien F1
5. srpna • 22:07

má šestnáct a MotoGP je od osmnácti. Suzuki navštívila v Laguně, tam se setkala s Capirossim a Bautistou a všichni se domluvili, že až skončí sezona, tak si GSV-R vyzkouší. Sama jezdí Suzuki, tak je to doma ;-)

stále dobrý Schumi
5. srpna • 23:26

Díky za info,..já vím,že jsem to napsal asi hodně nezabaleně,ale,..já si žen vážím už proto,že to zkusit chtějí, jen prostě nevěřím,že zrovna tohle je sport,kde mohou prorazit.

stále dobrý Schumi
5. srpna • 21:55

Pokud tomu dobře rozumím, jde o ženu, jako pilotku? No,..potěš koště:-P To by Sůza opravdu vyhodila peníze.Ještě jsem neslyšel,nebo,..spíš slyšel,ža ta a ta, je skvělá pilotka.Může i být,ale v tomto sportu,zrovna tak jako v dalších,snad krom šachů a rybaření,nemůže prostě žena,konkurovat mužům.Samozřejmě,že některým ano,ale na špičku to nikdy nedalo a nedá.Eliška Junková sice vyhrávala závody,ale všichni víme,kdo se zajímal,že to zase nebylo všechno tak, jak se psalo.Michelle Moutton,..také dobrá,ale jak tehdy řekl Walter Röhl,..na čtyřkolce Audi,v té sezóně,by vyhrávala i vycičená opice a to určitě věděl,o čem mluví.Lella Lombardi v F1,..Markéta Janáková v malorážkách,..aby to hloupě nevypadalo,nic proti ženám nemám,ale jsou některé oblasti,kde prostě žena,kvůli svým určitým fyzickým indispozicím,na muže prostě nestačí.To není o intelektu a všem ženám,se tímto omlouvám;-)Takže,..pokud Sůza udělá tento krok, jak píšeš, byl by to krok nikam.Sice by to přineslo pozornost médií,ale ta závody nevyhrává.

Homer99
4. srpna • 23:12

Tady zase spí, takže - člen představenstva Ducati Gabriele del Torchio se prořekl, že Valentino skutečně přestupuje k Ducati. Ducati to samozřejmě dementovala, ale známe ty jejich PR kecy.

Ferrarist je z5
4. srpna • 19:19

Vale v Ducati to je můj sen... na to se moc těším:-D

stále dobrý Schumi
4. srpna • 19:14

Šéf Ducati se prořekl a potvrdil příchod Rossiho k italské stáji
Už několik týdnů se spekuluje o tom, že fenomén motocyklového světa Valentino Rossi opustí svůj dosavadní tým Yamaha a přestoupí k radosti miliónů italských fanoušků do stáje Ducati. Nyní už se zdá vše jasné. O příchodu Rossiho se totiž v rozhovoru pro americký magazín Cycle World prořekl i samotný člen představenstva italské továrny Gabriele Del Torchio.4. 8. 2010 17:01 NEW YORK
"Příští rok vytvoří Nicky Hayden a Valentino Rossi dvojici, která bude mít velký vítězný potenciál," prohlásil Del Torchio v rozhovoru, když hodnotil letošní sezónu mistrovství světa silničních motocyklů a s nadějí vyhlížel tu další. Oficiálně však zůstává příchod Rossiho k Ducati tajemstvím a italská stáj okamžitě po výroku Del Torchia přispěchala s prohlášením. "Bez ohledu na vyjádření Gabriele Del Torchia Ducati oznamuje, že stále nebylo dosaženo dohody s Valentinem Rossim i Nicky Haydenem pro další sezónu MotoGP. Přestože náš zájem o oba jezdce přetrvává," píše se v něm. "Jakmile dojde k dohodě, vydáme oficiální prohlášení," píše dále Ducati. Očekává se, že by k tomu mohlo dojít už po Velké ceně v Brně (13. - 15. srpna). Podle italského deníku Corriere dello Sport nabízí Ducati Rossimu astronomický plat ve výši 15 miliónů eur. Jedenatřicetiletý Rossi hájí barvy Yamahy sedm let a čtyřikrát za tu dobu ovládl královskou kategorii MotoGP, celkem se stal světovým šampionem už devětkrát. Letos však musel čtyři závody vynechat kvůli zlomenině nohy. Sport.cz

Milda Vale (milda.vale)
4. srpna • 21:35

k a ch n a

Jaroslav Petřík (jarpet)
4. srpna • 18:44

Vítej z dovolené. Bez tebe tu bylo opravdu informační vakuum:-D.

stále dobrý Schumi
4. srpna • 19:23

A skoro žádní nas*aní lidi:-P

honda-rs
4. srpna • 22:36

MadMax ví vše nejlépe - kolik kdo komu za co na co a proč. Jezdec, který odchází z mnohými antiRossíky nazývané božské super rychlé nejovladatelnější Yamahy k evidentně problémové Ducati je prostě srab. Všechny tituly měl Vale jen díky penězům a Jeremimu takže si to teď uvědomil a tomu našemu "blbovi" Maxovi udělá radost a půjde tam kde to s pomocí miliard určitě dotáhne na další srabácký titul. Bože jak může být někdo tak tupej:-S

ChenziR1
6. srpna • 20:49

Přeci Med_Ucmrndávač:-S

MadMax F1
5. srpna • 18:10

Ty vole ty si tupec, pokud byc četl mé příspěvky tak víš, že s takovou sr... cos napsal se neztotožňuju ani já.

MadMax F1
4. srpna • 18:32

Heh, tak na to se teším a také na to jak budou ti sponzoři sklamaní. Ikdyž to bude zase peněz co do toho naperou aby jim mohl vyhrát další titul, kterej Duc potřebuje. Je mi jasné, kdo bude mít na příští rok nejvyšší rozpočet na vývoj a na motorku. Yamaha to nějak doklepne s tím stávajícím modelem a podle mě nebudou utápět peníze v nějakých šílených změnách na jeden rok než se objeví moto3.No a VR je zkrátka srab který utíká a bojí se JL. To jsem psal hnej jak se jen objevil náznak myšlenky odchodu.

thrash F1
5. srpna • 13:08

hmm je zajímavé, že když opouštěl Hondu kvůli Yamaze tak to srabárna nebyla - byla to nová výzva (v očích HRC a fans Hondy to samozřejmě srabárna byla:-O)A teď už je to jenom srabárna. Myslím že Lorenza se nebojí vůbec, maximálně o něm řekne žo to je jeho nejvážnější soupeř. Yamaha je vítězný bike, tak proč nepřijmout novou výzvu? Jasně v očích fans Yamahy bude srab, který utíká z boje s Lorenzem. V mých očích je to naopak - pokořim Lorenza na jiném biku. Honda má přejezdcováno, Suzuki je až moc v řiťi - no tak je to jasné Ducati. Na stará kolena a pro další titul se vrátim do domoviny a když ten titul dam, tak v Itálii budu víc než Cosa nostra a prezidento dohromady ;-)

Milda Vale (milda.vale)
4. srpna • 21:33

Ač nerad musím s tebou souhlasit,pokud "uteče"k Ducati,bude to opravdu srabárna...:-S:-S

dylon1
4. srpna • 21:50

Já osobně to tak nevidím. Vale měl na vývoji minimálně většinový podíl, oproti Jorgemu. Takže se mu nedivím, jestli chce pryč, protože to je logický. Na co mám pomáhat někomu, koho nesnáším a bojuju proti němu o titul? Je to podle mě nelogické. Žádný normální člověk by to neudělal, aby takhle vědomě pomáhal druhému k titulu a pak proti němu bojoval v závodě. To je jako kdyby jste bojovali ve válce a nepříteli dali své zbraně nebo mu řekli své plány. Navíc, pokud je to pravda s těmi penězi, které mu Yamaha chtěla vzít a dát Jorgemu, tak je to další důvod proč odejít. Yamaha tím dává najevo, kdo je pro ně důležitý a koho si chtějí udržet za každou cenu. Myslím si že nikdo by tam nezůsta, kdyby byl na Valeho pozici.

dylon1
4. srpna • 21:53

Pokud k tomu přestupu dojde, tak jsem hodně zvědaví, jak se budou snášet s Benem.

kolja F1
4. srpna • 18:41

MadMax doufam,ze pod pojmem "moto3" jsi myslel na LITROVY motory a ne na nove vznikajici tridu byvalich 125ccm.Jinak ti oponuji v pripade odchodu VR ke konkurenci.Nemyslim si,ze se VR boji JL.Spis se mu nechce at uz jakimkoliv zpusobem prispivat v jednom teamu k jeho pripadne vyhre,nebo prohre.

dylon1
4. srpna • 21:34

Dobrá připomínka. Kolega si to asi zpletl;-)

Ladin46
4. srpna • 18:18

Jak známu, Valentino Rossi velmi pravděpodobně odejde od Yamahy k Ducati a my vám můžeme již i říci, kolik je v tomto případě v sázce – 21 miliónů Euro – tolik je Rossiho roční gáže v případě tohoto přestupu desetiletí. Tedy peníze, které Yamaha nehodlá do Italovi budoucnosti již investovat, naopak Ducati pevně věří, že se jí tato investice vrátí, čemuž věříme i my, neboť dle našeho názoru se sponzoři z Itálie budou doslova prát o místo na kapotě motocyklu, jenž bude z italské produkce a na němž pojede takováto ikona. Je i pravděpodobné, že továrna nebude stíhat ani výrobu svých nových modelů, o které je již nyní dost velký zájem.

Jaroslav Petřík (jarpet)
4. srpna • 18:05

Je to fakt Rossimánie :-D, nechtěl jsem odpoledne dávat odkaz, ale teď ho šoupnu:-D (redakce promine...není to konkurenční Web)
http://www.bikeracing.it/

Hardcore46
4. srpna • 17:40

už je to i na seznamu..že prej se prořekl nějakej šéf Ducati;) tak kdoví,ale už tomu začínam věřit...tak na 98% Ducati:-D

dylon1
4. srpna • 18:19

Taky jsem to teď četl

Hardcore46
4. srpna • 16:31

a Jerremy by měl mazat s nim!!mi neříkejte,že by to pro něj nebyla taky motivace..udělat třetí motorku..a ještě mě napadlo taky trošku sci-fi,co když je Valemu jedno jestli Jerry půjde a nebo ne a chce dokázat vyhrát i bez něj...a může to platit i naopak,vychoval jsem Micka,Valeho...dám i Bena??:-D:-D

kolja F1
4. srpna • 17:16

zajimava teorie,ale to uz bych se spis priklonil k moznosti dvou klokanu u Hondy,nebo jak uz jsem psal uplne skonceni jako seftechnik a presun na pozici poradce.

stále dobrý Schumi
4. srpna • 16:36

Jeho případný rozchod s Jerremym,si myslím taková tragédie nebude.Nikde není dáno,že Vale nemůže vyhrávat závody i bez Jerremyho,zrovna tak není dáno,že nový pilot s Jerremym,bude hned mistrem světa.Já bych počkal,co z chlapců nakonec vyleze;-)

The_DoctoR
4. srpna • 16:19

Proc tady jeste neni clanek? V radiu frekvence 1 ve zpravach rikali, ze se Rossi dohodl s ducati. Tak co je na tom pravdy?

Hardcore46
4. srpna • 16:26

spekulace..tyhle media podle mě nemaj takovej přehled..kurník chtěl sem si na Brno objednat tu Valeho novou čepici monster,ale nemůžu když by náhodou už příští rok byla červená;):-S:-O

stále dobrý Schumi
4. srpna • 16:23

Tady není "nějaký" rádio,tady je slušnej web;-) tak si počkej,až to bude offiko.

Milda Vale (milda.vale)
4. srpna • 15:52

Hele nespekulujte,nikdo nekončí a ani se asi nepůjde do WSBK...a pokud ano tak ámen s MOTOGP,chtěl bych vidět ty tribuny v konání WSBK a MOTOGP,za mně je to jednoznačné,vidět Valeho ve dvou závodech v jeden den,jóóóóóó to by nebylo marné,takže mé rozhodnutí kterou serii bych navštěvoval by bylo myslím jasné!!;-);-);-) jo a pak ať si v MOTOGP jezdí třeba i Chuck Noriss :-P:-P:-P:-P:-D:-D;-);-)

Milda Vale (milda.vale)
4. srpna • 15:45

Tak po tomto přečtení mi přeběhl mráz po zádech brrr :-S :-D

stále dobrý Schumi
4. srpna • 16:21

nebóóój;-)mráz po zádech ti bude běhat celou zimu,ale z tohoto mráčku,nezapršííííííí !!:-P

cafi
4. srpna • 14:09

Je to sice dost nepravdepodobny, ale jeste me napada varianta... ze si muze rict: mam titul 125, mam 250 mam 500 mam Moto Gp ....14 let v MS je docela dost.
Crutslou ze Stelingardy si myslim postoupi do motoGp, Spies na misto ve Fiat Yamaze, Hayden v Ducati mozna s Capirossim. Co kdyz Valenitno necekane oznami ze jde do WSBK? Bych to tipoval WSBK nebo Ducati.
At uz se rozhodne jakkoliv, tak mu budu fandit, protoze co za svou karieru dokazal je neuveritelny a ta oblibenost u lidi je taky obrovska. I kdyz Lorenzo letos jezdi rychle bez chyb , tak dokud bude Rossi v moto Gp nema sanci u fanousku.
Rossi je jen jeden :)

stále dobrý Schumi
4. srpna • 16:31

Tak tahle možnost se mi nezdála,ani když jsem se probral ze spaní,celej zpocenej strachem;-)A co by ho k tomu vedlo? Aby si tam všichni dokazovali,že předjedou 9-ti násobnýho mistra světa? A za peníze,za které normálně tak dojde pozdravit před motorhome a zamává čepicí se sponzorama?Na tuhle ligu má čas,až opravdu půjde do důchodu.Ani Capirex tam nechce a kdo tam trochu jede,kouká po MotoGp.To néééééééééééé:-O

stále dobrý Schumi
4. srpna • 13:04

Petr Czyž nás hodlá nechat se vzájemně vybít,aby byl pokoj na diskuzi;-)Souhlasím s Jarpetem,to zase bude mazec:-O;-)

Etien F1
4. srpna • 14:40

Já myslím, že je tu taková správná parta lidí, že k vybití nedojde. Jannyk je samozřejmě její nedílnou součástí a tipovací přestupová tabulka už bude brzy aktuální ;-)

odstraneno jannyk F1
10. srpna • 18:37

si pište ;-)

stále dobrý Schumi
4. srpna • 16:20

Správná parta jo;-) ale někdy si žlučí prostě zahejbáme;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
4. srpna • 12:50

No a je tu další článek na nervy:-O.:-D
265 hodin do startu a jestli bude každých 24 hodin nový, tak mně klepne a schumimu ta kšanda praskne:-):-D
Ten poslední odstavec jsem radši nečetl:-P, protože na to není připraven asi nikdo a za sebe říkám.....katastrofa.Byl by to i útěk z boje a to asi není Valeho povaha.
Jen je mi divný, že po těch letech spolupráce by Burgess nic nevěděl.Pěkně nás natahují na skřipec:-).Ještě dotaz. Jannyk hlásila dovolenou? Já ji to píšu jako áčka;-):-D. Nějak tu chybí.

stále dobrý Schumi
4. srpna • 13:09

Janyk tu chybí a chybí všem.Po té,co jsem napsal,že Jorge ještě musí hodně vyhrávat a přesvědčovat,aby jeho jméno mělo takový zvuk, jako má jméno Rossi,se do mě opřela stylem,že jsem myslel,že to za ní,psal pod jejím nickem,někdo jiný.Já ji mám za velmi inteligentní ženu a tak věřím,že až emoce opadnou,bude zpátky.Pokud není taky náhodou na dovče a byla by to jen shoda okolností.Každopádně,..Janyk i když nepíše,určitě čte.Takže,..Janyku,koukej zase dojít mezi nás!!;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
4. srpna • 13:19

Jannyk:
Jo. Alespoň jazyk na nás vyplázni:-);-)

odstraneno jannyk F1
10. srpna • 18:35

:-P plazím jazyk při vybalování batožin z Turecka ;-) čúúúús :-D

stále dobrý Schumi
4. srpna • 16:24

Já vím,..můj to není ono:-P ;-)

stále dobrý Schumi
4. srpna • 12:45

Třetí variantě nevěřím a jinak, jsem se od srdce zasmál:-D myslím,že Jerremy to má od Valeho z první ruky,takže ví dobře,co je pod pokličkou;-)

Hardcore46
4. srpna • 16:22

jo to je jasný;-) kdyby aspon tak nemlžil a rovnou řekl,že to ví,ale že do Brna nemůže nic říct:-P je to pěknej filuta..

Doporučujeme

Články odjinud