Jorge Lorenzo by rád pokračoval s Yamahou

31 komentářů

stále dobrý Schumi
8. května • 0:27

Taky se potýkám se stejnou otázkou;-)co dál,až odejde Vale?Dokud se bude držet řidítek, je to jasné,i kdyby jezdil desátej,ale až odejde,..já prostě budu fandit Simoncellimu a ty si brzo "svýho" koně najdeš taky;-)třeba Bena,ale nesmíš je srovnávat,..Vale a Ben,to je o jiném naturelu.Od Bena čekej výsledky,ale,..bez "kravinek" ;-)

stále dobrý Schumi
8. května • 0:22

Pokud ti rozumím,říkáš,že Ben by volil Suzuku??Pochopil jsem dobře?Tomu nevěřím,..sice továrna,ale bez progresu.Zahrabal by se a on to ví.Buď se začnou "hýbat škatulata" a Ben se dočká Fiatu a nebo bude čekat v Tech3,což je nejlepší satelit,na případné místo u Dukny nebo Hondy.Ale do Suzuki? Jinak souhlas,že Ben bude velkým tahákem,pro kteroukoliv tovární stáj.A Lorenzo? Pokud to nedokáže letos,tak půjde po stejné cestičce, jako Pedrosa.Velké očekávání a nic.Jak dlouho by chtěl ještě čekat a spokojovat se s druhým flekem a vykládat,že necítí tlak?To by byl jen alibismus.Už není žádnej nováček.

kolja F1
7. května • 23:51

byl bych velmi rad,kdyby se BEN dostal k DUCATI.A myslim si,ze k tomu dojde.Vpodstate je jen jeden zadrhel-prestoupi Casey na HONDU?Kdyz se mu tu neuvolni misto pojede za granat SUZUKI.

odstraneno jannyk F1
7. května • 22:54

v poho, já to pochopila ;-)
ale stejně: šou oceňuji - chci se především bavit, několikrát jsem tady uznala, že Jorgeho šou nebyla "upřímná", ale tuhle stránku mi objasnil jeho životopis. Ale pro tohle mu nefandím, to bych měla daleko pohodlnější dát se k šestačtyřicítkám. Já u něj prostě oceňuju, jak je patrný jeho vývoj jako závodníka....a nelze říct, že by byl kdykoliv v sezóně "nepovšimnutelný". Z šílence a magora se stává pomalu ale jistě vyzrálejší a vyzrálejší závodník s buldočí vůlí. To mi imponuje - že můžu sledovat ten vývoj. A v podstatě je mi jedno jestli vlaječky zapichuje nebo ne :-)
Vale už toho "neočekávaného" nemůže tolik udělat, právě proto, že všichni tak moc očekávají...
BTW: kterej amík v Ducati? Mám se orientovat podle infa ve tvém nicku? To se jen ptám, nic v tom nehledej :-)

kolja F1
7. května • 22:46

(kopiruje VR) a misto JE soumen ma byt VR:::::Doufam,ze jannyk me opravy pochopila,na svou obranu nemam co uvest:-P

kolja F1
7. května • 22:37

otce uz mame-co dal???Myslim si,ze tvuj pilot az zbytecne (kopiruje ER),mozna kdyby zkusil pro to svy lizatko vytvorit prilbu s otvorem(coz uz tady taky bylo,ale jen kvuli cigaru)melo by to vetsi uspech.Sama si predstav tech par kamer-pro predstartovni predstaveni helma a obri lizatko-nebo Rossi(+vysledky).JE soumen,ale dlouho neudelal nic neocekavanyho.Bohuzel ho v tom nasleduje tvuj kun.

odstraneno jannyk F1
7. května • 21:54

každý máme své přání, co je otcem myšlenky ;-)

kolja F1
7. května • 21:30

v JORGEM nevidim budouciho mistra(omluva jannyk).Asi nejlepsi zbozi na trhu je Ben.Letos kral ukaze proc je kral,pristi rok ho vystrida amik na DUCATI a ja budu vrnet blahem.

Ka-t-ka
7. května • 20:43

Lorenzo musí být jasnou volbou pro Yamahu. V něm mají budoucnost a může za ně bojovat a já věřím, že i vyhrávat šampionáty. Rossi toho už tolik nenajezdí.

!KiREL!
7. května • 15:46

http://www.racing-online.eu

kolja F1
7. května • 12:43

u CS bych to nevidel na problem s motorem,ale na novou zadni kyvacku.Motorka se uklidnila,samozrejme i kvuli motoru,ale Casey sel uz nekolikrat na predek a ted v zavode taky rikal,ze mu ujizdel predek a musel zvolnit.Nickymu to vyhovuje,ale CS zrejme potrebuje dostat vic vahy na predni kolo.

carom
7. května • 10:59

Docela mám obavy, aby letošní Jerez nebyl šablonou pro celou sezonu. Tím myslím především tah JL. To, že necítí tlak a snaží se jej vnutit jiným jezdcům je samozejmně jen hozená rukavice. Jak někde psali, je to již jeho třetí sezona u Yamahy a pokud se chce pasovat mezi top jezdce, musí to letos pečetit titulem. Vale bohužel stárne a já nevím komu za pár let fandit(: Že by Ben, ale tam zatím není to co dělalo Valeho Valem, ta sranda, divadýlko, bezprostřednost. CS a big bang nevím, nevím. Snad se nevrací epocha, kdy jezdil za Hondu. Ten screamer mu asi neměli brát, uměl ho jako jediný vyždímat, ale tipoval bych to jako nutnost
v souvislosti s omezeným počtem motorů na sezonu.

stále dobrý Schumi
6. května • 23:09

No,..já Jorgeho nemám rád pro jeho excesy už ve dvěpade,ale myslím,že se hodně uklidnil,neboli,..byl uklidněn.To,co řekl o tlaku na získ titulu,bych viděl stejně.I když nejvíc by se měl cítit pod tlakem Casey,..už dva roky se pokouší o obhajobu,která se od něho čekala a nic.Od Valeho se prostě titul čeká,..na jeho vytouženou desítku fandové zkrátka spoléhají a nemíní uznat,že Vale je zase o rok starší,..ale že by Jorge žádný tlak necítil? NO,..nevím,nevím,..to by se mohl brzo stát snadno "čekatelem" na zázrak, jako Dani.Ale je na tom asi nejlíp.

s64
6. května • 21:13

Každý má svého oblíbence i toho koho nemusí,chápu.Z článku o 99 necítím žádnou aroganci ani sebestřednost.Spíš upřímnost a otevřenost.

Jaroslav Petřík (jarpet)
6. května • 21:02

No…. jelikož Lorenza bytostně nesnáším, ale zároveň si ho vážím jako super jezdce, tak k tomu mohu jen říct, že vypustil zase kousek své arogance a sebestřednosti, aby upoutal pozornost a „neurazil „:-OKomentátor??? To je problém již od Primy a táhne se to dál a stále není nikdo spokojený, kde je vlastně hranice spokojenosti? Když je jeden, je to problém vždy a vést vlastně monolog x hodin a …nenudit , neopakovat se…….to nejde. Když byli dva, (loni), tak kecali a telefonovali a vlastně …………nekomentovali. Je to legrační, ale doposud to je špatně tak i tak.

s64
6. května • 20:17

Důvodem je neuskutečnění požadovaného dodatečného testu, kterým podmínil Franco Uncini účast tohoto týmu na evropské premiéře závodů Grand Prix.
Tento test se měl uskutečnit jako závodní simulace, zda je motocykl vůbec schopný celou závodní délku absolvovat.

odstraneno jannyk F1
6. května • 19:21

koljo, tak to bys byl moc hodný ;-) :-D Mě ten komentář vyloženě rušil, jooo, já vím, mohla jsem zvuk vypnout, přepnout, ale četla jsem jinde celkem dobré hodnocení jeho komentářů kvalifikace, kdy tam měl Josku. To pak chápu, Joska dá odborné postřehy, Tonda jako spíkr bude reagovat na "nahrávku". Popravdě, právě na tohle jsem se v neděli těšila. Právě proto možná následovalo to hluboké zklamání. Oceňuji, že se snažil "promluvit/prokomentovat" celý čas (žádná hluchá/tichá místa), ale forma a obsah byli úděsné. V podstatě tohle u mě prohrál dramaturg přenosu, když tam Tondu pustil samotného. Ale pokud mu v hospůdce předáš alespoň procento Tvých znalostí o motorkách, tak jsem v klidu :-)s64: no smát se budem všichni, pokud nikdo z top jezdců nezmizí z MotoGP. V podstatě je fuk na jaké továrně budou jezdit. Myslím, že všichni jsou schopni jakoukoliv změnu zvládnout. To já prostě jen chci mít logicky pro svého favorita cestičku co nejvíc umetenou, za to se na mě nemůžete nikdo zlobit ;-) :-P :-DBTW: tak co je s tím McCoyem? Bude jezdit nebo ne? Víte někdo něco?

s64
6. května • 17:51

Pěkně si to tu rýsujete,aby se na konci nesmál někdo jiný.:-):-D;-)

kolja F1
6. května • 17:47

ja se pokusim na Tondu alias "letajiciho Cestmira" zapusobit.Je o kosek mladsi a chodil do stejne skoly,pak i hospudky.Pravda je,ze jsem jeho komentar moc nesledoval a spis jsem se venoval zavodum,ktere se mi hodne libily.;-) Jedina vec mi fakt vadila a to bylo odstoupeni Bena.Jsem zvedavej jestli se nekde doctu proc.Ale z jeho prohlaseni mi nejak vychazi,ze nekdo udelal skolackou chybu(podle me gumari):-@

odstraneno jannyk F1
6. května • 17:36

tak to jooo, díky za objasnění :-)

46TheFido46
6. května • 17:29

Né Jorge je taky můj oblíbenec akorád by se mě líbilo kdyby se do boje o titul zapojil na Repsolácké Hondě ;-) Rozhodně by měl víc šancí na titul než na Ducně :-) Jinak čekam že ať to bude za rok jak chce tak titul opět Rossi vs Lorenzo :-P Alespoň doufám že jo ;-)

odstraneno jannyk F1
6. května • 16:12

aha, už se mi to skládá :-D Tví oblíbenci v pořadí: Vale, Ben, Dani?....no pak je to jedno, hlavně odšoupnout Jorgeho :-D

46TheFido46
6. května • 16:09

jannyk: tak Daniho bych rád viděl na Yamaze asi v Tech-3 protože do Fiatů by mohl jít Spies ;-)

odstraneno jannyk F1
6. května • 16:00

díky :-) ;-)

Ladin46
6. května • 15:50

Ano - Vale tohle potřeboval k vyburcování - tohle jsem měl na mysli, Vale je teď na tahu. :-) Přeji Ti Novu sport k možnostem přepínání. :-D

odstraneno jannyk F1
6. května • 15:45

jo jo, zraje,to musí uznat i zapřísáhlý odpůrce.Mimochodem, přijde mi to lehce jako provokace směrem k Valemu: „Proč ne? Určitě je tu ještě hodně věcí, kterých se můžu od Valentina naučit a pokud jste ve stejném týmu, je to pro vás jen lepší. Na druhé straně to může být horší, protože je tam jen jeden jezdec, který je na stejném motocyklu rychlejší.“ - psychominiválka o smlouvy začíná? ;-)jen zcela mimo: dnes nám spustili NovuSport (bohužel místo Eurosportu :-( ), ale nechali Sport1, takže stupně vítězů uvidím a v případě komentování pana Kaly mám kam přepnout :-)

Ladin46
6. května • 15:34

"jak během rozhovoru uvedl, věří, že je stále pod menším tlakem ohledně zisku titulu"
Ten kluk mluví čím dál líp.Přesně,jak to je ve skutečnosti ohledně tlaku.Přesto to na něm není při jízdě znát.Vale tohle potřeboval k vyburcování,věřím v krásné,napínavé souboje.;-)

odstraneno jannyk F1
6. května • 15:32

prostě je jedno na čem, klidně i na Jawě, jen v jiném týmu než je Vale, co? Hlavně pryč od Yamahy :-D správně? ;-)

odstraneno jannyk F1
6. května • 15:31

a Daniho?

46TheFido46
6. května • 15:30

Já bych ho rád viděl na Hondě s Doviziosem ;-)

odstraneno jannyk F1
6. května • 15:17

jooo, letos se Jorgeho nedočkáte ;-) A vypadá to (pokud se už teď o tom mluví) na pěkný kolotoč ;-)

Doporučujeme

Články odjinud