Jorge Lorenzo přestupuje k Ducati

6 komentářů

Bauman
20. dubna • 13:49

Tak Yamaha si necha odejit mistra? Nezda se mi ze by Lorenzo sel na horsu stroj dobrovolne. Po tom jak se zachival loni jsem myslel na to ze pujde pryc. Ja bych ho dedy poslal taky. Bude to ale zajimave sledovat tak se mame na co tesit.

Winnie.WinJet
20. dubna • 14:50

No horší stroj, zase tak jednoznačně bych to neviděl. V Kataru měl Jorge co dělat, aby je porazil. Navíc Iannone by i na to vítězství měl, kdyby to nepoložil. V Argentině Yamaha na Ducati neměla a jen díky Iannoneho kamikadze se aspoň Vale dočkal pódia. USA jsem bohužel neviděl, ale soudě podle výsledků tam také velký rozdíl nebyl.Jestli někdy byla vhodná doba jít k Ducně, rozhodně je to teď. Jasně, přes sezónu a zimu se může leccos změnit, ale Ducati jde v posledních letech sezónu od sezóny spíš nahoru, než aby jí docházel dech.

Winnie.WinJet
18. dubna • 18:25

No jsem na to zvědav. Ducati se v poslední době o hodně zvedla a mohly by to být zajímavé bitvy s Yamahou (Rossim) a Hondou (Marquez). Určitě se bude nabízet srovnání s Rossiho účinkováním v Ducati, ale to by bylo poměrně zcestné, tenkrát ta motorka byla o dost horší, než v této době.Týmovým kolegou bych tipoval Iannoneho, sice je zbrklejší, ale rychlost má a mohl by Jorgeho pozlobit. K Rossimu bych tipnul Viňalese, Dovi asi vyfasuje nějaký horší (netovární) stroj. Ještě bude otázka, kdo do Hondy, protože nečekám prodloužení smlouvy s Pedrosou.

Dýzl
20. dubna • 8:46

Viňáles mne také hned napadl, myslím ale, že Suzuki bude mít dobře ošetřené smlouvy a Suzuki jde také cílevědomě nahoru. Když nad tím přemýšlím, tak mne jiný nápadně výrazný mladík nenapadá. Ostatně, sezóna je na začátku a ještě se uvidí.
Já bych si tedy ze zvědavosti přál, aby se vrátil odpočinutý Stoner ;-)
Myslím, že by ještě leccos dokázal, viz test. A ta rivalita mezi ním a Rossím by byla rozhodně oživení. :-D

Winnie.WinJet
20. dubna • 12:16

Někde jsem četl, že mají u Viňalesovi smlouvy dodatek, že pokud získá v sezóně podium, okamžitě se mu prodlouží. Podle dosavadních výkonů by ho opravdu získat mohl a na to Yamaha asi čekat nebude. Ještě se nabízí varianta Iannone do Yamahy a u Ducati Jorge-Dovi. Nebo ještě Barbera, letos zajíždí s dobrým strojem solidně. Těžko říct, ale jsem rád, že se konečně něco děje a trochu se rozpohybují ledy.Stonera jsem moc nemusel, ale klidně bych ho zpátky bral. A klidně zase do Ducati, s tou si krásně sedli. :-) Ale reálně se myslím, že Casey si zajede maximálně na divokou kartu, nebude asi riskovat celou sezónu.

r_e_n_e
18. dubna • 18:18

Huraaaaaaaa!!!!!!
Som velmi rad, ze tento copyright Rossiho ide konecne vlastnou cestou.

Doporučujeme

Články odjinud