Karel Abraham si v Assenu zajistil zatím nejlepší výsledek

5 komentářů

mamba54
29. června • 14:54

zas tak moc neznamená.Podívej se,kolikátý ho měl vítěz Iannone.Už F.Štastný říkal:Závody se nevyhrávají na rovinkách...Nemají to ti naši kluci lehký,ale palce držím všam třem.:-)

stále dobrý Schumi
30. června • 12:51

Největší rychlost na rovince,má povětšinou souvislost s výborným výjezdem na rovinu,ale opravdu zase tak moc neřeší a F.-Šťastný věděl,co říká.Já držím palce jak Kubovi,tak Abájovi.Pešek je pro mne člověkem,kterého opravdu nemusím.Pro vysvětlenou,..znám ho,i jeho otce.Jeho výchova byla vždy vedena ve smyslu,..Lukáši, jsi nejlepší a pokud ne,může za to všechno kolem.Počasí,gumy,motor,..Je jistě velmi dobrým jezdcem,..to by tam nebyl,ale,..je tam příliš těch ale.

Red Devil F1
28. června • 13:20

Změna podvozku je znát hodně ..nejlepší topspeed z celého pole..super věc.
A i druhej zástupce FTR Debon jezdí hodně nahoře. Říkal jsem si jen dva podvozky v celém poli nebude to nevýhoda ,ale je vidět,že podpora od FTR tam je. Tak o víkendu další místo v top10 -držím palce :-D
Ps: Kdyby byla oslava se šampaňským taky by jsme se nezlobili:-D:-D

stále dobrý Schumi
28. června • 17:55

Já se nezlobím,ani bez šampáňa:-P Kája jel opravdu dobře a pokud nebude chybovat a občas se bezhlavě pouštět do podivných manévrů,udrží se v sedle a ještě pár dobrých bodíků přidá.Jeho devízou je věk;-) !!

stále dobrý Schumi
28. června • 12:28

Abája mi udělal velkou radost,..pokud se udrží na motorce,měl by se kolem té desítky pohybovat.

Doporučujeme

Články odjinud