Karel Abraham závod v Indianapolis vynechal

13 komentářů

dast01
22. srpna • 18:44

Ano, byl jsem naivní, když jsem čekal odpovědi na úrovni. Místo toho se ozvalo jen pár potrefených, kteří kolem sebe naštvaně kopou. Zopakovat jsem bohužel něco musel, když jsem nedostal odpověď. Tím spíš, když si jiné odpovědi protiřečí.
Neunavujte se s dalšími reakcemi. Vaše „odpovědi“ hovoří za vše.

odstraneno viktorb
22. srpna • 21:49

http://www.youtube.com/watch?v=KO8si1YJY18

stále dobrý Schumi
22. srpna • 21:40

Něco ti povím,..odpověď na úrovni,můžeš dostat jen na otázku,která je rovněž na nějaké úrovni.Mamba ti poskytl odpověď zcela na úrovni a zcela vyčerpávající k tomu,na co jsi se ptal.Ale s tebou je "odborná" debata možná jen na úrovni,..mámo, já chci žábu!Asi tak.

stále dobrý Schumi
22. srpna • 17:13

Ty mi připadáš, jak zaseknutá gramofonová deska.Dvakrát ti vysvětlili důvod a místo abys pochopil a řekl,..aha,pardon chlapi,to jsem netušil,tak meleš stále dokola stejné a stejné.
Kdysi,ale to je už dávno,tu profi redaktor psal.Je to pryč a nebýt 74Jirky a jannyka,což je pro tvé povědomí dáma tohoto webu,která vytvořila a z vlastní iniciativy spravuje zdejší "tipovačku",tak jsi tyhle stránky už ani nenašel.Píší sem z vlatní iniciativy a zcela ZDARMA a to jen proto,že jsme tu byli a snad i jsme parta lidí,co motorky miluje.Mamba ti podal vysvětlení naprosto vyčerpávající na tvé PROČ.Tak prosím neotravuj a běž se vyplakat třeba na Motorkáře,tam to ještě profíci vedou.;-)

dast01
22. srpna • 10:54

O Kájíkovi je tady článek po každé kvalifikaci a po každém závodě. U Kornfeila to tak rozhodně není i když by si to podle dosahovaných výsledků zasloužil nejvíc. A o Peškovi se tady neobjevuje skoro nic. Nezáleží přece jen na tom, jestli on sám pouští nějaké informace. Ty se dají zjistit i jinak. Podle mě je to jenom výmluva. Včerejší oznámení o finančních problémech bylo dost veřejné a tady se o tom neobjevila ani čárka. Tím se všechno jenom potvrzuje a vypadá to jakoby to byl záměr. Pak se samozřejmě může zdát, jakoby jediný schopný jezdec byl Abraham junior. Nikdo se pak nemůže divit, že má Pešek problémy s financováním své účasti v MS. Nikdo taky nemůže čekat, že do jeho motorky tým neinvestuje to, co do motorky jeho týmového kolegy. Kdyby se o něm víc psalo, tak by možná sehnal spolehlivější sponzory.
Myslím, že každý kdo se občas podívá na tyhle stránky si určitě už dávno udělal vlastní obrázek.

74Jirka
22. srpna • 13:20

To je pak otázka autorských práv a tak dále. Určitě tady nejsme jen pro Abrahama.

dast01
22. srpna • 15:17

Vaše odpověď mě bohužel nepřesvědčila. Spíš mě jenom utvrdila v tom, co už jsem napsal.
Jestli jste závislí jenom na tom, co vám kdo pošle, tak jste na tom ještě hůř, než jsem myslel.
Trapná výmluva na autorská práva hovoří za vše.
Proč se tady neobjevila žádná informace o včerejším prohlášení Lukáše, když to všude jinde bylo?

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
22. srpna • 16:50

Víš proč? Protože ty články sem dávají nikoliv profesionální redaktoři, ale fandové motosportu. Takže šanci máš i Ty.;-)Kdybys sem chodil častěji, tak bys to věděl. Navíc je vidět z Tvého vyjádření, že o autorských právech nevíš nic. Pokud s nepohybuješ v paddocku a nemáš licenci Dorny jako pracovník médií, tak nemáš šanci se k vlastním informacím dostat a přebíráš je z oficiálních zdrojů tak, jako ostatní naše webové servry. Tak se nediv, že je to složitější, než si ve své naivitě představuješ.;-)

74Jirka
22. srpna • 13:17

Pokud se nepletu tak tiskové zprávy jak od Karla, tak od Jakuba jsou po kvalifikaci a po Davide, tak jak jsou do redakce zaslány. Lukáš je bohužel kapitola sama pro sebe. Prvních pár závodu posílali tiskovky a fotky a pak bez jakéhokoliv upozornění vůbec nic. Článek by třeba mohl být, ale bez fotek

dast01
21. srpna • 13:41

Podle toho, jak často tyto stránky informují o ostatních našich jezdcích, navrhuji stránky přejmenovat na Abraham.cz.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
21. srpna • 16:33

A o kompak bys ještě chtěl info. O Kornfikovi máš nad tímto článkem, Pešek je na info skoupý a víc našich v Moto GP, kterému se tyto stránky věnují, bohužel nejezdí.:-P;-)

Kubiza
21. srpna • 10:16

Mazánek se šetří na Brno --- a v Brně nepojede proč? Kvůli záděře na malíčku nebo kvůli nenadálé komplikaci v podobě ječného zrna?

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
21. srpna • 13:27

Vrať se mezi zelené.:-P

Doporučujeme

Články odjinud