KTM se v MotoGP objeví už letos ve Valencii

KTM se v MotoGP objeví už letos ve Valencii

Fin Mika Kallio, který testuje pro KTM, potvrdil, že by se tato značka měla objevit v MotoGP už během letošního závodu ve Valencii.

Finský jezdec Mika Kallio testuje pro KTM. Kromě něj se na testování částečně podílejí i Randy de Puniet, Thomas Lüthi a Karel Abraham.

Kallio včera a dnes testoval na Red Bull Ringu, kde kromě KTM trénovaly i jiné týmy. Po testu Fin potvrdil, že KTM uvidíme už při posledním závodě letošní sezóny, který se koná v listopadu ve španělské Valencii.

I Suzuki, která se do MotoGP vrátila v roce 2015, absolvovala poslední závod předcházející sezóny. Ve Valencii 2014 tehdy motocykl Suzuki sedlal Randy de Puniet.

„Myslím, že opravdu všichni můžou být spokojení s tím, že jsme tu společně s ostatními,“ sdělil Kallio po testu pro motogp.com. „Časy byly nakonec na celkem dobré úrovni. Snažíme se následovat ostatní a sledovat jak se stroj chová a kde ve srovnání s ostatními zaostáváme. Být přibližně dvě sekundy za nejlepšími je v této chvíli dobré. Pořád ještě máme čas zapracovat na tom, než přijedeme do Valencie na závod,“ dodal Fin a potvrdil tím, že se KTM chystá na svůj první závod už letos.

Doporučujeme

Články odjinud