Leopard Racing oznámil podpis smlouvy s Kentem, Locatellim a Mirem

Leopard Racing oznámil podpis smlouvy s Kentem, Locatellim a Mirem

Již dříve tým Leopard Racing potvrdil, že v Moto2 pro ně pojede Miguel Oliveira a v Moto3 Fabio Quartararo. Dnes tým vydal prohlášení, že podepsali i smlouvu s Kentem, který se přesune do Moto2. Novým jezdcem týmu v Moto3 se stane Andrea Locatelli.

Moto3

V nejslabší kubatuře budou v týmu Leopard jezdit Fabio Quartararo, Andrea Locatelli a nováček Joan Mir. Mir pro tento tým aktuálně jezdí v CEV.

Quartararo letos jezdí v týmu Estrella Galicia 0,0 a Locatelli je v Gresiniho týmu. Ani jeden z těchto jezdců kvůli zranění nestartoval v Aragonii, oba však byli na okruhu přítomní a oznámili zde přestup k týmu Leopard Racing.

„Jsem pyšný a vděčný, že mi Leopard Racing dal pro příští rok takovou šanci,“ řekl Locatelli při oznámení nové smlouvy. „Jsem velmi motivovaný, abych naplnil důvěru, kterou do mě vložili. Očekávám skvělou sezónu,“ dodává osmnáctiletý Ital.

Moto2

Co se vedoucího jezdce aktuálního pořadí Moto3 – Dannyho Kenta – týče, spekulovalo se, že by se příští rok mohl vydat rovnou do MotoGP do týmu Pramac Racing, ale nakonec se tak nestalo. Tým Leopard Racing dnes potvrdil, že Kent se příští rok stane týmovým kolegou Miguela Oliveiry v Moto2.

„Jsem velmi šťastný, že jsem pro příští rok podepsal smlouvu s týmem Leopard Racing v Moto2,“ prohlásil Kent. „Letos prožíváme skvělou sezónu, takže jsem opravdu nadšený, že začíná naše výzva v podobě prostřední třídy,“ říká Brit.

Doporučujeme

Články odjinud