Lin Jarvis: Byl to skvělý rok

9 komentářů

chajme
6. prosince • 20:55

Lorenzo

God
6. prosince • 12:11

Vale je BŮH

Patrik Porač (patstreet)
5. prosince • 16:50

jarpet:dá se to číst
doufejme teda že Vale ješte vydrží minimálně do změny pravidel toho2012.do té doby by AGIHO mohl dostat........

Jaroslav Petřík (jarpet)
4. prosince • 18:58

Kopírováno jinde!!
Takhle to ale přesně cítím i já. Jen se obávám, že je to jen Valeho zbožné přání.
Omlouvám se , že to sem dávám, snad si to někdo přečte :--)))Valentino Rossi by vrátil litrové stroje do MotoGP a omezil elektronické systémy.Velké diskuse na téma zavedení motorů o 1000 ccm do MotoGP probíhají napříč motocyklovým světem. Dnes je jisté, že se od roku 2012 provedou radikální změny. Svou podobu, jak vrátit atraktivitu do závodů nejprestižnější kategorie, včera v noci prezentoval devítinásobný Mistr světa Valentino Rossi, který vidí cestu v litrových motocyklech s velmi omezenou elektronikou.“„Vrátil bych MotoGP na 1000 ccm a elektroniku bych omezil o 70%,“ říkal Valentino Rossi v rozhovoru pro italskou televizi Rai Sport. „Že je regulace potřebná jsem již několikrát říkal. Bohužel pro motoristický sport je to obtížné. V minulosti jsme neměli tolik pravidel jaké používat motocykly a každý z nás musel jezdit na maximum. Samozřejmě, že musíme mít nějaké hranice, ale ty musí být v inteligentní podobě. Když vidím staré závody 500cc nebo 1000cc, jde na mě lítost. Tam se bojovalo do posledního kola. Dnes máme motorky, které jezdí sami. MotoGP mělo být Formulí 1 v jedné stopě, ale náklady šly tak vysoko, že například BMW a Aprilia se raději rozhodli pro superbiky.“Rossi také hovořil na téma své budoucnosti: „Je tu tak čtyři, pět let, co ještě budu závodit,“ říká Valentino Rossi. „Jak a kde to bude, se budu rozhodovat okolo poloviny roku 2010. Má motivace je již jiná, jak před několika lety. Ale netajím se tím, že jsem vždy říkal, že mám rád automobilové závody. A Ducati? Nikdy neříkej nikdy. Na rozhodnutí je ještě čas, ale mezi mnou a Yamahou je zvláštní pouto. Začít závodit někde jinde, by bylo pro mě přetržení ideálů ve věrnost k tomuto sportu.

odstraneno jannyk F1
4. prosince • 17:55

patstreet: tak ne, no

Patrik Porač (patstreet)
4. prosince • 15:10

neže se předěkuješ jannyk
nicméně si to kluci zasloužili ,už se teším jak se to bude vyvíjet napřesrok,kéž by byl Casey v pohodě a honda se zvedla-pak už to bude síla..........

odstraneno jannyk F1
4. prosince • 10:59

s64: nemám nejmenšího práva děkovat Ti za Yamahu, ale děkuji Ti jako uznalému fanouškovi MotoGP

s64
4. prosince • 10:51

I když to není můj oblíbený tým,musím uznat,že všichni chlapci od Yamahy si po letošním ročníku,za předvedené výkony a výsledky zaslouží velkou pochvalu.

odstraneno jannyk F1
4. prosince • 10:18

Doporučujeme

Články odjinud