Lin Jarvis potvrdil, že u satelitní Yamahy pojedou Morbidelli a Quartararo

Lin Jarvis potvrdil, že u satelitní Yamahy pojedou Morbidelli a Quartararo

Lin Jarvis během GP Rakouska při rozhovoru pro Simona Crafara (reportéra motogp.com) potvrdil, že u satelitní Yamahy příští rok pojedou Morbidelli a Quartararo.

Lin Jarvis z Yamahy během rakouského závodního víkendu při rozhovoru pro reportéra motogp.com – Simona Crafara – potvrdil informaci, že příští rok budou u satelitní Yamahy jezdit Franco Morbidelli a Fabio Quartararo.

O tom, že to budou právě Morbidelli a Quartararo, kdo se stanou jezdci satelitní Yamahy v MotoGP, se hovoří už relativně dlouho. Zatím sice ještě není k dispozici oficiální prohlášení přímo z nového týmu a ani prohlášení jezdců, nicméně Lin Jarvis již jejich příchod potvrdil.

„Nejsme to my, kdo vybral jezdce,“ sdělil Jarvis v rozhovoru pro motogp.com. „Ale schvalujeme je, jsme si jistí, že jsou to jezdci, kteří budou dobře jezdit s M1,“ pokračuje Jarvis.

„Věřím, že Morbidelli, jezdec VR46 Academy, může s M1 dosáhnout lepších výsledků, než dosahuje letos ve svém týmu. A Quartararo má navzdory svému mládí velký talent. Neměl sice vždy velké výsledky, ale ukázal, že může být jedním z nejlepších v budoucnosti,“ uzavírá Jarvis.

Zdroj: motogp.com, foto: Speed UP, Marc VDS

Doporučujeme

Články odjinud