Lorenzo může počítat s podporou Rossiho týmu

21 komentářů

kolja F1
18. června • 9:07

podle me bude stejna,jak doposud-sdílení dat po závodě.V tovarne by mel s největší pravděpodobností zaskočit Colin,takže bude mít dost práce s jeho bajkem.Přepokládám,že továrna nenechá šroubovat Colinovi mechoše.Max se tam bude motat jeho šéfmechanik.

s64
17. června • 22:04

Je fakt,že Burgess a Rossi vždy vypiplají bajk na kterém se vítězí,ale doba kdy odešli od Hondy je dávno pryč a Repsolky jsou stále vynikající.;-)Takže v tomto s Burgesem moc nesouhlasím.Z vět typu "Počkejme a uvidíme jak si povede" nebo "Uvidíme co udělá Lorenzo" mně moc nepřipadá,že by nějak moc chtěl pomáhat Jorgemu.Takže pouze zdvořilostní žvásty od Burgesse. Navíc se po vyléčení vrátí Vale a moc dobře víme kdo je jejich největší nepřítel.:-):-D;-)Přeju Jorgemu a jeho mechanikům hezký víkend a Valemu brzké uzdravení.

dylon1
18. června • 16:05

Podle mě jsou Repsolky jen dobrý. To že se jim trochu daří letos, podle mě nic neznamená.

Ladin46
17. června • 22:30

Se vším souhlas,až na to "nepřítel",naopak - díky za Chorcheho.Nebýt jeho,Vale by možná odešel.Ti nejlepší potřebují k sobě nejlepší,nuda nikoho nemotivuje.:-)

Milda Vale (milda.vale)
17. června • 16:33

souhlas..

Milda Vale (milda.vale)
17. června • 16:33

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MP007
17. června • 15:53

Nepochybuji o tom, že tahle parta v čele s VR a JB dokázala vyprodukovat a vypiplat vítězný stroj, bez ohledu na tovární značku. Ale to samozřejmě neznamená, že nebude po nich a ani před nimi takových lidí neexistovalo víc. Vždyť podobných legend v motorsportu je celá řada, ale Valentino je současnost a osobně doufám, že ještě pár let i budoucnost. Chápu, že podpora Jorgeho bude letos prioritou, ale bude tu jistě i záskok za Valeho, který by moc rád dobře připravenou motorku a jestli tam bude jen do počtu, rozhodně to na jeho motivaci nepřidá...

odstraneno jannyk F1
17. června • 15:24

sledovací zařízení http://static.blogo.it/motoblog/il-muro-del-fiat-yamaha-team-by-ruggeri/big_IL_MURO_2010_Ruggeri.jpg Zn. nyní nadbytečné :-D

papoušek
18. června • 13:34

pěkná fotka ;-)

Shadowsong99
17. června • 15:32

Úžasný... :D

Milda Vale (milda.vale)
17. června • 14:57

Konečně konečně konečně,to tady je napsné na plnou hubu,že se na vývoji Yamahy podílel hlavně Rossi!!!Vždy jsem to tady obhajoval,ale zarytí odpůrco Rossiho o tom nechtěli ani slyšet....je fajn,že tenhle článek tady je napsaný,ať každý vidí jaká je realita!!Ono je "jednoduché"sednout na našlapaný bajk a jezdit na špici,ale udělat ze "špatného bajku"jako byla Yamaha bajk dobrý,to je sakra umění a ať si tady klíďo píďo někdo něco mele o velkém rozpočtu(myšleno u Yamahy)tak ne vždy největší rozpočet znamená být nejlepší....no nyní jen můžeme očekávat jak se s tím popasuje Chorke a snad ukáže že i na tomto poli je dobrý tak jako na dráze..;-);-);-);-)

odstraneno jannyk F1
17. června • 15:06

:-D :-D :-D mildo.vale, klííííd, dyť takových článků je tu nespočetně :-P Tenhle přece nic objevného o svaté trojici vývoj+Rossi+Burgess neuvádí ;-)

Shadowsong99
17. června • 15:12

Samozřejmě, že Vale má hlavní podíl na vývoji M1. Ale nikdo by neměl zpochybňovat Jorgeho talent! ;) Navíc tenhle článek je jen z jednej poloviny boxu Yamahy, takže si musíme počkat na to, jak se k tomuhle vyjádří Jorgeho realizační tým... ;)

Shadowsong99
17. června • 14:14

No kluci si to uvědomujou trošku pozdě. Tohle jsem tu napsal minulé pondělí: Nevím jestli to je možné, ale pro Yamahu by bylo nejlepší, kdyby Valeho mechanici spolupracovali na nastavení v Silverstonu a Assenu na Jorgeho motorce... Všechna konkurence stranou! Yamaha potřebuje body do celkového pořadí a Jorge teď bude jejich jejich kůň... Mohou spolu takhle diskutovat a něčemu se i od druhých přiučit... ;)

odstraneno jannyk F1
17. června • 14:17

no sám z toho asi cítíš, že to jde lehce proti srsti, proto si dávali s nějakým vyhlášením načas ;-)

Shadowsong99
17. června • 15:09

Samozřejmě... Musí bejt hrozně těžké ze dne na den muset pomáhat někomu, proti komu jsi vlastně celou sezonu bojovala... Ale věřím, že to kluci zvládnou a pomůžou Jorgemu k titulu ;)

Shadowsong99
17. června • 15:09

Samozřejmě... Musí bejt hrozně těžké ze dne na den muset pomáhat někomu, proti komu jsi vlastně celou sezonu bojovala... Ale věřím, že to kluci zvládnou a pomůžou Jorgemu k titulu ;)

ChenziR1
17. června • 13:03

nepochybuji o tom že se Jery bude snažit pracovat co nejlépe,aby nachystal Valemu stroj na další titul mistra světa.

Fik
17. června • 12:13

a na to se trochu zapomíná... takový ten prošedivělý Australan, taky mist světa, pětkrát:-D Jenže na něj se trochu zapomíná a vše se řeší jako před/po Rossim. Už z toho důvodu doufám, že nikdy od Yamahy neodejde třeba do mé oblíbené Dukny.

elit F1
18. června • 8:34

Přesně tak, na Burgesse se trošku zapomíná. Burgess stojí za úspěchem nejen Hondy, Yamahy, Rossiho, Doohana...

odstraneno jannyk F1
17. června • 10:43

mno...tak nějak nevím, co na tohle říct :-S
Je nesporné, že Valeho a Jeremyho zásluhy jsou neodiskutovatelné a nikdy by mě nenapadlo je znevažovat. Jen...no...nevím, cítím v Jeremyho slovech nedůvěru k Jorgemu a lehké znevažování jeho schopností. Samozřejmě netuším, jestli k tomu má reálný podklad, ale nepřijde mi, že tahle spolupráce bude "srdečná", spíš "povinná". No ale nakonec to je v tomhle světě vrcholového sportu asi normální :-)
Prostě to vidím jako pořádný záhul pro Jorgeho, na všech frontách....tak, Jorge, ukaž jim, že nejsi jen protekční mazánek! Držím palce! :-)

Doporučujeme

Články odjinud