Lorenzo popírá, že by se s Márquezem domluvil

13 komentářů

Dýzl
30. října • 18:23

Na vsi máme magora, který mi před chvíli přinesl ke schválení vlastoručně vyrobený nerezový držák vlajky s číslem 46. Aby bylo dokonalé, ta i vlajková tyč je v úhlu 46 stupňů od fasády.
Teď přemýšlím, zda mu jde o dva litry které na Valentína vsadil, nebo je to láska až za hrob. :-D
Obávám se ale, že v našem Práskačově, kromě mne, nikdo nedocení.

Dýzl
30. října • 10:11

Snad je to pravda. Osobně jsem tomu, že Lorenzo chce pro Rossiho větší trest moc nevěřil. I spiknutí s Marquezem je dost silné kafé. Oranžový slimák se prostě chtěl na Rossiho vytáhnout, tak dělal závod. Možná jej k tomu i hecovali Španělé z byznysu. "Marku, udělej nám závody, ať máme doma narváno". Což se tedy podařilo a pro pořadatele i Dornu je obrovský bonus.
Marquez je pro mne blb. Nikdy mi svou bezohledností neseděl, pak jsem jej začal za výsledky brát, nyní ale můj respekt ztratil. Což je mu samozřejmě ukradené.

janula11
30. října • 11:21

Na úvod - jsem (zaslepená) fanynka Marečka. Takže ti, jako člověkovi, který má se závoděním zkušenosti, položím otázku. Jak se mohlo stát, že Rychlý žlutý šíp oranžového slimáka nepředjel a neujel mu?:-D
Ale vážně, já spíš myslím na ty jezdce, tomu asi jako závodník porozumíš. Víš, dívala jsem se na facebook Lorenza a Marečka, jaké vzkazy tam mají od fanoušků Rossiho. Říkám si, že musí být pod strašným psychickým tlakem, v nepohodě. Že jsou k nim vulgární, to je snad to nejmenší. Někdo tam dal Lorenzovi přáníčko: spadni a umři.

Bazi10
31. října • 10:22

no možná kdyby měl tvůj miláček 50kg tak by nespadl jako hruška a nic se nemuselo řešit:-D!!!!Prostě sebou plác sám a měl to přiznat!To ale udělá jen chlap;-)a ne uplakánek.

Dýzl
30. října • 16:13

Rossi není rychlejší než Marquez, jen umí lépe závodit. Můj skromný názor je, kdyby se Marquez plně koncentroval na rychlou jízdu, tak Rossimu odjel. Pak by bylo zase třeba o pneumatikách, jezdí agresívněji, mohly dříve zpomalit. Nicméně je to pro nás velká neznámá. Nejel ani takticky, to on ale již prokázal že umí. Bylo to osobní a bylo to zjevné.
Co se týká zaslepených fandů, dokáží být hovada. Pokud se týká psychického tlaku, jsou na to trénovaní a odolní. Určitě je jednodušší ustát výkřiky nějakých d*bilů, než soupeře, který se mu vozí celý závod na zadním kole a přes veškerou snahu jej nemůže setřást.

Filip "Buster" Palma
30. října • 12:12

- Na to mejdlo v Tavullii bych taky dojel.

janula11
30. října • 12:32

:-)):-)):-))ty seš popleta:-) Nevíš, že letos je mejdlo na Mallorce:-))

Tomáš Nebojsa (klukfuk)
30. října • 11:25

a jak cheš ujet motocyklu který je rychlejší než ten tvůj, ale úmyslně tě brzdí ? ;-)

janula11
30. října • 12:05

Rychlejší, že:-)) Mareček je rychlejší! No ale potom přece není oranžový slimák.

Dýzl
30. října • 16:17

Janulko, slimák jsem nemyslel na rychlost, jen podobenství se slimáky španěláky na v mé zahradě :-D

Dýzl
30. října • 16:19

nu příště budu psát oranžový slizoun čeledi marquesus hispanius :-D

Tomáš Nebojsa (klukfuk)
30. října • 12:27

Mareček má v prvé řadě nejrychlejší motorku, ostuda že letos nedal titul....ale to se dá dost těžko když má půlku sezony rypák v písku na okraji dráhy....:-P

Doporučujeme

Články odjinud