Loris Capirossi zvažuje ukončení kariéry

14 komentářů

radek
30. května • 12:01

Tak nám brzy odejde jeden ze svaté italské trojice Rossi, Biaggi, Capirossi. Čas nezastavíš.....škoda

kolja F1
29. května • 5:00

asi nejtěžší otázka pro každýho sportovce."Kapkirosi" toho má za sebou v kolotoči motoGP hafo,díky vývoji letošní sezony a samozřejmě i díky konci loňské sezony se mu moc nedivím,že uvažuje o konci.Přesto bych ho rád viděl ještě v několika závodech ve WSBK,tam by mohl odejít i s podiovým umístěním.V motoGP se mu to už s největší pravděpodobností nepodaří.

stále dobrý Schumi
29. května • 0:48

Každý příběh,má svůj konec,ale já myslím,že tenhle příběh,zůstane ještě hlavně pro příští sezónu nedopsaný.Chápu určitou frustraci z výkonů,chápu,že ho bolí celý tělo,když spadne,chápu,že on ví jak Ducna fungovala v litrech před tím a pokud teď funguje jinak,na motivaci to nepřidá, jenže,..Capirex je velkej bojovník,legenda a šance,že za rok opět sedne na mašinu,která fungovat bude,mu tyhle myšlenky rychle vypudí z hlavy.Abája sedlá stejnej matroš,ale on neví,oč lepší by to mohlo být, jede na tom co je a jede dobře.Věřím,že se zvedne výkonem i Capirex a dá mu to zapomenout na neúspěch.Litrová GP12-tka mu dá novou motivaci.Podle mne,letos rozhodně neskončí.A nesouhlasím,že on a nebo Colin,zabírají místo mladým.Ti mladí se tam v příštím roce,klidně mohou dostat a ukázat se,tak jako Karel letos.

abaja-funs
28. května • 22:53

Mám na to pobobnej názor jako jarpet.
"pokud se zlepší motorka"..hm..ono to tak úplně není jen motorkou:-(
Podle mě tam -hrubě řečeno- zabírá místo mladším a kvalitním jezdcům (to samý Edwards) Jasně, nikdo těmto oběma živoucím legendám nezapomene, co udělali Capirex pro vývoj Ducati, Colin pro Yamahu a pro Rossiho zvlášť, ale je konec a já si hodně cením rozhodnutí kohokoli, kdo odejde s noblesou..tak když to hodně odlehčím: díky chlapi, bylo to super a šup do "důchodu", klobouk dolů před tím, co jste pro tenhle sport udělali;-)

mamba54
28. května • 23:13

Asi oba( jarpet i abaja-funs) máte svým způsobem pravdu. Navíc, říká se, pokud se jezdec ožení a má rodinu- rovná se několik desetin navíc.:-(Těžko soudit. Ale bylo by mi po posledním zástupci určité jezdecké generace smutno. Takže tak. Chjo...:-(

The Fido 46
28. května • 23:58

Podle mě by si Edwards mohl zajet ještě WSBK protože v MotoGP nejezdí špatně průměrně ty 6tý místa dává a to je docela dobrý ;-) a v superbicích by mohl bojovat klidně o titul :-) ale Capirex když by odešel z MotoGP tak už nejspíš nikam jinam nechodit a zůstat jen v nějakém týmu jako manažer nebo poradce :-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
28. května • 21:50

Ahoj lidi :-D.
Teď sem moc nechodím (přechodně;-)), ale Loris mně nenechal v klidu. Vím, že se to nebude líbit, ale jeho názor na odchod měl přijít daleko dřív. Je to jen trápení a zabírání místa lepším(no, spíš mladším) jezdcům. Továrnu už nikdy nedostane, tak na co čekat? Taky rád vzpomínám na retro, ale tudy cesta nevede.......takže pokud odejde, odejde legenda, ale jede se dál. To samé bych napsal o Rossim, pokud by se tam chtěl držet tímto způsobem:-O, takže doufám, že těch červených palečků nebude až tak moc:-(...............tak se moc nečilte;-):-)

mamba54
28. května • 13:31

svoje 30. narozeniny Gábor Talmacsi, který tento týden testoval v Brně. :-)(skromně dodávám, že ve stejný den i já, bohužel o 27 více) :-( S námi slaví i výborní jezdci minulosti, Angličan Frank Perris (8O) a Nizozemec Will Hartog (64):-)

MK#36
28. května • 10:03

no to snad nééé :-(:-(:-(

The Fido 46
28. května • 1:38

no odchází to... jezdci na kterých sem vyrůstal jako třeba Doohan, Barros, Roberts, Ukawa, Gibernau, Nakano, Kato atd. už jsou bohužel pryč :-( ale Loris tam snad ještě příští rok vydrží :-P moc by mě tam chyběl ;-)

Anamori
29. května • 19:00

ještě bych vzpoměl možná Makota Tamadu nebo Maxe, Kenny taky nebyl špatný...nebo Troy Baylis...tito všichní jsou minulost bohužel...ted tu máme s prominutím šašky co chtěj povolit předjíždění jen na rovince, vztekaj se, a mlátí lidi do ramene...:-(

P.o.p
28. května • 11:33

Když čtu tuhle reakci tak mně přepadá malá nostalgie.Pamatuji když jsem dostal hru na pc moto gp 2 jak jsem tam ze všema začal řádit jak tihle kluci byli pro mně vzory.A pak se všichni někam rozutekli a Capirex zustal.Ale všechno ma svuj konec souhlesím že by byla škoda kdyby karieru končil tím že jezdí konec startovního pole.Kdyby karieru přece jen ukončil doufám že od moto gp neodejde mohl by zustat u nějakého tymu jako třeba poradce protože jeho zkušenosti hned tak nikdo nemá.Snad se mu podaři jěště nějake dobré umístění.

-Ligier-
27. května • 22:50

Capirossi by mi chyběl...njn stará garda už je pryč jako každá před nimi...

mamba54
27. května • 22:38

Tak Loris přemejšlí nad koncem kariéry a celý zdejší osazenstvo snad chrápe, nebo co!!!???:-@:-D( Snad to nemyslí vážně, tento "inventář" MGP ?:-D:-D:-D

Doporučujeme

Články odjinud