Lukáš Pešek jede do Brna s maximálním odhodláním

51 komentářů

diblice
14. srpna • 14:51

http://www.herni.cz/?utm_source=dibla

týmový režisér
13. srpna • 11:36

"stále dobrý Schumi" má ve většině pravdu, takže, kdo mu kliknul ten červenej mínus, je asi jasný! Viktorbe, ty budeš nejspíš "vědec" ve čtvrté cenové...dál bez komentáře. Ještě si přidám jeden názor, v motosportu je velmi důležitý intelekt závodníka a nemůžu si pomoci u Peška mi trochu něco chybí a ty řeči to, alespoň mně dokazují! U Abraháma je vidět "že je o kus dál".

stále dobrý Schumi
13. srpna • 13:39

Zdar rejžo ;-)tak máme po palci každej,ale na tom nesejde.Jsem rád,že jsi pochopil,že nemíním prudit,ani pomlouvat,pouze konstatuju,že k mému srdci nepřirost a říkám proč.Toť vše a je mi fuk,zda je to Čech,Španěl,Ital a nebo někdo z Tanzánie.

odstraneno viktorb
12. srpna • 22:09

Pešan do toho,až to bude tak to bude , tobě hold nikdo nový stroj za 4 nekoupí a hold podpora je podle přítoku peněz kdo to nechápe tak at si skočí jacksna ihááááááááá.
Já Pešanoj věřím a on to dokáže .
Jeho táta ho tam tlačil na úkor celé rodiny a nebýt jeho talentu tak se tak vysoko nikdy nedostal.
To mi připomělo Pražský Výběr (ale běda když si chceš koupit nadání), jako někdo, trochu to zakamufluju 70% jezdců chichi .:-D

stále dobrý Schumi
12. srpna • 22:28

Toto je duchaplná odpověď,..to iháááá,tě opravdu vystihuje;-)O jeho tátovi prosím pomlč a o úkoru jeho rodiny,rovněž.Nevíš,co mluvíš.Oni měli těch peněz dost,..jenže pokud nejsou výsledky,ale jen sliby před závodem,sponzoři utáhnou kohoutky,..tak to prostě chodí ve všem.Když něco platím,chci být někde vidět.

Jaroslav Petřík (jarpet)
12. srpna • 20:42

....to tu čtu a je mi z toho docela ouzko:-(.
Chlapi, tohle fakt nepotěší a to nejsem Pešek. Internet snese hodně, ale ......!

honda-rs
12. srpna • 20:33

Ale podívejte se na některé hvězdy jak se jim daří. Určitě je to o zkušennostech a nikdo nevíme kdo v jaké stáji má za specialistu na "šestky". Vypadá to, že Lukáš jede "třetí" ligu, ale jet takovou palbu jako prní desítka znamená vše dotáhnout na 100%. Jen malý rozbor. V Brně je 14 zatáček, když Lukáš pojede o 1,4 s pomaleji na kolo, ztratí v každé 0,1 s Většina zatáček se jede kolem 100 km/h což je cca 2,5 m rozdíl od výjezdu z jedné zatáčky do výjezdu z druhé. Chápal bych kritiku kdyby jezdil jedno kolo o 3 s pomaleji, ale takhle mohu všem kritikům doporučit jediné a to sedněte na bike a zkuste se s někým poměřit. Budete koukat na ty rozdíly. MS je hrozná palba věřte tomu;-)

stále dobrý Schumi
12. srpna • 22:20

Vím velmi dobře,co to je za dřinu,sundat dvě,či tři desítky z času a to ty,které ti chybí na špici.Ano,..v MS se jede pořádná palba,ale nemůžeš přece říct,..zkuste si sednou na bajk.Nikdo z nás tady,není Peškem,který patří mezi dobré piloty.Tady je řeč o tom,alespoň ode mne,že už mne neberou ty jejich stále stejné kecy, jak mají na první desítku,o které mluvíš a pak výmluvy na cokoliv,proč tam zase nejsou.Kdyby méně mluvil a rychleji jel,nebude se tohle řešit.Každý nemůže být ve špici,to by se jezdilo tak v pěti lidech.Prostě někdo na špici má a někdo nemá.Přesto to není špatný jezdec.Ale pokud na to umístění nedosáhnu,nebudu před každým závodem vykřikovat do novin, jak tam opět budu.Je to diskuze a ne schůze ve stylu,..podporujme našeho Peška.Byť je to český jezdec,tak mé sympatie prostě nemá a těžko je bude mít.To je samozřejmě fuk,ale myslet a napsat svůj názor,přece mohu.
Jarpet tvrdí,že internet snese hodně,ale,..ať snese co chce, nemluvím jako hulvát a názor snad mít mohu.Spousta lidí nesnáší jiné jezdce, já zase Peška.Proč,to už jsem tady mnohokrát psal.

honda-rs
12. srpna • 22:36

Je trochu zvláštní to přiznávám, ale co ho pamatuju z Mčr nebyl to žádný frája ikdyž všechny pojezdil. Šel do toho vždy naplno a to mu je nyní možná trochu naškodu. Doufám, že Brno zajede - zná to tu i po slepu. Výhodou může být i fakt, že víc než na podvozku záleží v Brně víc na motoru - a ten mají doufám všichni stejný;-)

stále dobrý Schumi
12. srpna • 22:46

Každý můžeme mít jinou zkušenost.

thrash F1
12. srpna • 12:59

tak jsem to všechno přečet, článek dvakrát (jim snad v těch kecech musí radit Hayden). A stejně nevim co nám chtěli oznámit, pokus přes technické věci byl dobrý, ale v tuhle chvíli raději věřím "koljovi" a jeho reakcím k článku. Je to Čech, palce mu držet budu, ale podle mě bude přemotivovanej ukázat tu ďábelskou rychlost a zahodí to do kačeru - vůbec mu to nepřeju! To raději 20flek než mimo trať.

hubas111
12. srpna • 12:03

Na Brněnký závod by se mohl hecnout a udělat tam nějakej slušnej výsledek. Ináč je pravdou, že od začátku roku toho zatím moc s týmem nepředvedli. Jeho tisková rohlášení je jedna perla za druhou, ale člověk to na druhou stranu chápe. Kde neroste tráva, tam ani smrt nebere....

stále dobrý Schumi
12. srpna • 11:33

Víš co mne fascinuje?Že řekne,.."jedu do Brna,abych přesvědčil všechny ty lidi,proč ten sport začali sledovat" to je fakt tak nymyšlenej,že má pocit,že lidi sledují silniční závodění od doby,kdy on začal jezdit:-O? To může bejt klidnej, mě tedy přesvědčovat nemusí, já to sledoval ještě v době,kdy on tahal za sebou dřevěnýho kačera.

odstraneno viktorb
12. srpna • 21:57

To jsi celý ty všechno obrátit , ale pochopit co tím bylo myšleno ti asi s Mambou bude trvat hodně dlouho, možná když někoho duchapřítomnýho oslovíš tak ti to vysvětlí.
Prostě fanoušek Rossiho a Abrháma ihááááááááááááá:-D

stále dobrý Schumi
12. srpna • 22:05

Nojo,..jenže to máš těžký a nebo myslíš,že ty jsi tím duchaplným,či duchapřítomným:-O jak píšeš?Tak mi to prosím přelož jinak.;-)

odstraneno viktorb
12. srpna • 22:14

Děkuju :-D

mamba54
12. srpna • 11:18

Ale tak už toho nechme,už má sám dost a ještě my.:-(Třeba se ten jeho výkon opravdu zlepší.,tak ho ještě nepohřbívejme.Každý úspěch českého jezdce potěší,ne? A on nemá v Brně co ztratit.Nikdo od něj nic nečeká,tak co?;-)

stále dobrý Schumi
12. srpna • 11:26

To máš pravdu,..:-(

paran98
12. srpna • 10:56

Jsem zvědavej na to,jestli spadne na levou stranu,nebo na pravou.:-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
12. srpna • 11:18

To je tak 60 : 40ceti;-)

Ladin46
12. srpna • 10:44

V předvečer brněnského závodu Grand Prix dorazila do naší redakce doslova šokující zpráva. Patrik Vostárek pojede šampionát Grand Prix třídy Moto2!
Patrik Vostárek:
„Pan Hanuš, v jehož týmu jsem letos jezdil IDM Supersport, se s lidmi z Viessmann Kiefer Racing osobně zná. Když se tento německý tým rozešel s Leonovem, tak mne díky těmto kontaktům tým oslovil a nabídl spolupráci. Samozřejmě vše je finančně velmi náročné, i proto jsem se rozhodl odejít ze současného týmu a oslovil jsem Miloše Čiháka a Josku Kubíčka, se kterými jsem spolupracoval v supersportech. Oni mi vyšli vstříc a díky nim mám tuto obrovskou šanci. Vše bude záležet od průběhu brněnského závodu, je tu samozřejmě nabídka jet celou zbývající část sezony, ale je opravdu velmi důležité, jak dopadne brněnský závod.“ :-D

stále dobrý Schumi
12. srpna • 11:16

Tak Patrika Vostárka bych uvítal!Zkušenosti má a šikovný ruce taky.Hlavně aby bylo dost korunek.Čihák je už smluvně jako trenér vázán u Peška,tak nehrozí,že by mohli zahrabat techniku.Budu držet palce,Patriku !

kolja F1
12. srpna • 9:32

další bonbonek.Jestli to udělají zde popisovaným způsobem,tak potěš klobás.Má z toho žvejkačku a pojede uplný .....:-@

stále dobrý Schumi
12. srpna • 10:03

Koljo,..já sice nejsem mechanik od SBK,takže jen těžko posoudím,co tobě je s tou letitou praxí jasné,ale,..o stlačování pružin s následným změkčením, jisté zkušenosti mám taky ;-)nojo hochu,..něco se laické veřejnosti nacintat musí,protože výmluvy na vše ostatní,proč nejsou výsledky,už vyřčeno bylo a říci popravdě,že je to tak, jak již leckdo tuší,se jim nechce.

kolja F1
12. srpna • 9:28

to jsou teda kouzelníci.Chtěl bych vidět tu pružinu,která se tím,že se stlačuje,tak měkne.To spíš někomu měkne mozek.;-)

odstraneno viktorb
12. srpna • 22:00

Nojo ty jsi zvyklej , že když to stlačuješ tak to tvrdne no:-D:-D

stále dobrý Schumi
11. srpna • 23:48

Jak jsem ještě vyčetl,Pešek dostane nový výfuk,který by měl být zárukou výkonu,tak doufám,že ho Čihák nasměruje obráceně,s vývodem přes řidítka,do předního průduchu kapotáže,čímž zmátne soupeře a získají rozhodující a nesmazatelný technický progres.Já se z toho jejich bádání a extra dodělávek,asi vrznu,i když proč,že?

stále dobrý Schumi
11. srpna • 23:40

To máš pravdu,že srovnáváš nesrovnatelné,..AB Cardion je tým,který má nějakou vizi a odborníky,co ji naplňují,včetně pilota,který se lepší a lepší.Matteoni se utápí v nesmyslech, v neustálém předělávání fungujícího,v nefungující,..ničící motory na letišti,kde si Pešek musel připadat jako trotl v okresním přeboru,který ani neexistuje,..Pokud tohle je cesta za úspěchem,tak teda potěš koště.Ale osobní trenér,mu to tak nalajnoval,..Pokud má trenér pocit,že pilot,který stráví v MS sakramentských pár let,musí celej den pilovat starty,pak se nabízí,že buď je špatný pilot a nebo ještě horší trenér.Jinak to nevidím,ale třeba správně "přepákují" a bude z toho v Brně první dvacítka:-P

motogpmania F1
11. srpna • 21:27

No ač nerad já jsem ho už do té škarpy hodil skoro také. Pokud neudělá ve výkonech obrat o 180 stupňů tak jako Abrahám ( i když srovnávám nesrovnatelné) tak prachy na příští sezonu bude hodně těžko hledat:-(

ZIP 3
11. srpna • 21:50

T:-Dak to by potřeboval asi prachy co má Božský Karel

motogpmania F1
11. srpna • 22:03

Holt má peška:-(

stále dobrý Schumi
11. srpna • 23:32

A osobního trenéra,..samé pozitivum;-)

odstraneno jannyk F1
11. srpna • 21:57

no tak nech si je taky vydělá, ne? Nebo tatík Pešan ;-) :-D :-P

odstraneno viktorb
12. srpna • 22:13

Tohle si pohnojila začínáš mluvit jak ty snoby.:-O

odstraneno jannyk F1
12. srpna • 22:17

ale ale Viktore! Co se čertíš? Zrovna Ty, který tu "koupeným" nadáním argumentuješ v každém druhém příspěvku? ihááááááá :-P :-Dto nesmím popíchnout, abych hned nebyla za snoba? ;-) klííííííd, ne? :-)

ZIP 3
11. srpna • 22:06

Nechceš mě rozčílit.:-@

odstraneno jannyk F1
11. srpna • 22:07

:-D jen trošku ;-) abys nevyšel ze cviku :-) Ale jestli nemáš náladu tak beru zpět ;-)

ZIP 3
11. srpna • 22:10

Jím čokoládu nejmenované značky je fialová je na ní nějakej skot -kráva je toffe je velká a celou ji sežeru a jsem klidný protože čoko je dobrá na nervy:-D

stále dobrý Schumi
11. srpna • 23:30

Zkus PIMS !! Na tu nikdo nemá,dokonce i smrťák ji chválí;-)

odstraneno jannyk F1
11. srpna • 22:15

tu znáááám, skvělá volba! Lepší než chlast, kterým jsi se chtěl zmrtvit :-D Milku játra snesou daleko líp ;-)

ZIP 3
11. srpna • 22:18

Jo jo jdu spát jsem servanej jak angrešt ,ale to pivko pěkně chlazený a třeba gril.prasátko jejda no, ale to jsme v žracím foru:-D

odstraneno jannyk F1
11. srpna • 22:22

tak dobrou...stejně nás někdo zase zd*be za téma :-D

mamba54
11. srpna • 21:12

Halelujááá.Slyšeli jsme slovo boží.;-)

Etien F1
11. srpna • 20:12

Ohledně 600ccm motorů, tak v Brně si budou losovat nové ;-)

stále dobrý Schumi
11. srpna • 23:28

Dík za zprávu;-)doufám,že všechny jsou připraveny dobře a nebude potřeba"šťastná ruka" ;-)

Engine12
11. srpna • 19:13

Hlavnĕ nepadat!

ZIP 3
11. srpna • 19:08

Tak opatrně pane cítím ,že bude zase kritika:-D

stále dobrý Schumi
11. srpna • 19:59

Ale věř mi,že nebýt tvé narážky,tak jsem na ten článek už vůbec nereagoval.Škoda klávesnice;-)

ZIP 3
11. srpna • 20:08

Ty tak kecáš:-D

stále dobrý Schumi
11. srpna • 23:51

No,..myslíš,že kecám? A pokud jo,tak hlavně aby ti bojovej duch,vydržel i odpoledne po závodě:-P

stále dobrý Schumi
11. srpna • 19:57

Zdar Zipe :-)A víš,že mě to už ani nebere?Čihák nám to vysvětlil,chyba je v bajku a v tom,že se teprve učí,kdežto ti ostatní,ten čtyřtakt jedou pátým rokem :-)Lukáš potvrdil,že jede opět přesvědčit,že je stále rychlý a dál,že rychlý zůstane,..nojo, jen je škoda,že je tam prostě mnoho ještě rychlejších.Ten progres z letiště jim jistě pomůže,Čihák to říkal,tak vlastně není co dodat.Jen by mne spíš těšilo,kdyby místo nové přilby,předvedl raději "nový" pořádný výkon.

Doporučujeme

Články odjinud