Máme dva jezdce, kteří můžou bojovat o titul, říká Jarvis

62 komentářů

stále dobrý Schumi
17. března • 16:20

Abych to nesmolil až nakonec,..ono je to tady mimo mísu,ale Kimi určo závodit nezapoměl,zrovna tak, jako nezapoměl jezdit Schumi,ale,..Lotus při nejlepší vůli není vítězným autem,i když dneska trojka dobrá.A za druhé,..chce to trochu adaptace,za ty dva roky vlak o hodnej kus popojel,..progres bych čekal po půlce sezóny.Jinak Viktore,..v té politice se shodneme:-D taky nadávám:-D!

odstraneno jannyk F1
17. března • 17:11

jasan, já tak Kimiho příchod zpět do F1 beru....nečekám boj o bednu v každém závodě, neskonale šťastná budu za pár top pětek, do sedmého místa celkově považuju s ohledem na přestávku a Lotus jako skvělý úspěch v sezóně 2012....jsem nohama na zemi, ale šťastná, že je Kimi zpátky :-)

stále dobrý Schumi
16. března • 12:39

Tak to jsi mne vážně nadzvednul:-@ pokud chceš porovnávat,kdo z nás dvou, je víc skalní;-)Já jsem tak skalní,že bych i slepýho přesvědčil,že vidí!S Valem to podle mne není až takový děs a běs a není potřeba zázrak.Stačilo by,kdyby měl bajk na stejné úrovni a nemusel přemýšlet, jestli lehne v první zatáčce nebo až v té třetí:-D a já nehodlám nikomu udílet rady, jak měl tipovat druhej den po závodě.Od toho tady máme jiné,co udílí rady a vědí.Ale dobrá,..dám si tam tip na Abáju,abych fakt nešel proti proudu:-P Takže Karel,..umístění v závodě do pětky by mohlo za určité shody náhod,dopadnout,..dokončí více jak padesát procent závodů,..bodů bude více jak sedmdesát,..devátý flek celkově,..a čtyřikrát to zahodí.Mám pocit,že je to všechno;-)Den jsi mi nezkazil,páč tu máme sluníčko a to už by mě muselo nevím co nas*at,aby mi to zkazilo krásnej den:-P !

s64
16. března • 19:04

Alespoň něco.Dík!!!Doufám,že do 4.4.ještě změníš názor.;-);-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
16. března • 20:26

Neboj, ještě dvakrát rýpnu........a je to doma;-).jestli ne, tak je to pohroma:-O. Konec schumáků v čechách a to je nepřípustné:-@:-D

stále dobrý Schumi
17. března • 16:10

Takhle ty do mě,..do skalního:-O:-D???Schumákům je chlapče konec v nedohlednu;-)jednak si pořád myslím,že jsem ještě pár let nesmrtelnej:-P a jednak,..koukal jsi na výsledky kvaldy F1? Schumi v druhý lajně!!To spíš Vale vyhraje titul o třista bodů před druhým,než abyste tady měli ode mne pokoj:-D:-P!!

Jaroslav Petřík (jarpet)
17. března • 16:52

:-D:-D

odstraneno jannyk F1
17. března • 17:14

zrovna nedávno jsem si vaše "vysvětlování si" kdo je "skalnější" četla :-D (někdy z roku 2009 :-D)

stále dobrý Schumi
17. března • 18:22

V roce 2009, ještě člověk nemusel být skalní,aby dokázal obhájit,že je Vale nej,..o rok později to taky ještě šlo,ale po loňsku musí být člověk ze žuly,aby si za tím,co napovídal minulé roky,zůstal stát;-)

odstraneno jannyk F1
17. března • 18:29

no vidíš? A vy dva žluťáci jste se prsili, jak jste skalní a mě jste jako skalní Jorgeho nechtěli uznat...jen "prdélky" jste si ze mě dělali :-P ;-) :-Dstejně mám tušení....ale to si nechám až na tipovačku :-P
Schumi, co? Ještě nic? ;-)

stále dobrý Schumi
17. března • 21:22

:-O co to:-O ???

odstraneno jannyk F1
17. března • 21:31

nic, v pohooo ;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
17. března • 18:00

To je počtenĺčko viď :-D;-)

odstraneno jannyk F1
17. března • 18:07

:-D jo

odstraneno jannyk F1
16. března • 17:51

děkuji za tip na Abáju, zapsáno :-) ;-)

stále dobrý Schumi
17. března • 16:10

Jasně;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
16. března • 13:34

No vida, povedlo se;-):-D. Do čvrtého je ještě čas....:-P;-):-D.

odstraneno jannyk F1
16. března • 13:00

už se peróóóuuu, už se peróóóuuu :-D :-D :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
16. března • 13:37

Skalní se zásadně neperou:-P;-):-):-), ale jak vidíš, tak i z malého úspěchu mám radost a to ostatní ještě přijde.;-);-):-D:-D

odstraneno jannyk F1
17. března • 10:07

good job ;-)

Red Devil F1
16. března • 11:24

Tak já si dám zatím Abáju (ostatní po testech)
Nejlepší v závodě 3flek na mokru.
Počet bodů 84
Počet nedokončených cen 5
Pády netipuji.
Celkově v sezóně 9.místo

odstraneno jannyk F1
16. března • 17:45

Děkuji Ti, mám zapsáno :-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
16. března • 9:23

Tak já si taky tipnu, abych nebyl jako někteří…..:-P;-):-DZačnu Abájou. Vidím to tak na celkově kolem 100 bodů. Nejlepší umístění by při troše štěstí mohlo být páté místo. Dokončené závody bych tipnul tak 80%. Snad po loňsku nebude už tak padat, takže ty myslím tak 4 pády za sezónu. Konečné pořadí by mohlo výt tak desáté místo. Tady je to ale všechno velká neznámá a pokud by přišlo během roku výrazné zlepšení Ducati, tak by mohl být i lepší..to je ale to..ale.Celkové pořadí vidím takto.
Prsty se mně kroutí na klávesnici, ale první zase bude Casey. Jako druhý v pořadí po velkém boji Jorge, třetí bude Dani (jemu bych přál už titul, ale stojím nohama na zemi). Čtyřku dám na Bena a pětku na Valeho. U Valeho platí to samé jako u Abáji….progres Ducati.
Katar si nechám až po závěrečných testech.
No vida a ani to nebolelo (tedy až na toho Caseyho, protože ty prsty jsou furt zkroucený:-D:-D)

odstraneno jannyk F1
16. března • 10:02

ááá, jezevec vylezl z nory :-P Jaro přišlo ku Praze? ;-) :-D
eviduju a posléze "zatabulkuju", děkuji Ti za účast :-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
16. března • 11:00

jj, už jsem vytáhl vertikutátor, sekačku a odpoledne bude první volný trénink. Zítra už naostro;-):-D:-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
16. března • 9:21

Nevím jak mně mohlo utéct to Tvoje vyjádření k tipovačce, ale až dnes jsem to dohledal a popravdě jsi mně pěkně zkazil ráno.
Tak tohle se shumi nedělá. Ty už jsi zapomněl, jak jsi mi před lety „nadával“, že jsem houby skalní atd. atd.? Vždyť přeci vůbec nejde o Valeho, tam je nám všem jasné, že je to děs běs a jen malý zázrak to může zvrátit, ale naděje umírá poslední. Jestli Tě Jannyk chápe, tak to já zase ne. Je to jen obyčejný alibismus a útěk od reality. S64ka Ti to taky napsal dobře.
Hodnotit po závodě jak jsme kdo tipoval, to se dá přirovnat k pořekadlu…po bitvě je každý generálem.Nooo, je to Tvoje volba, ale znovu opakuji…špatná volba! Koukej to přehodnotit a neblbni. Když nejde o život, nejde o nic. Taky se nabízí otázka, kdo z nás dvou je víc „skalní“…co myslíš?:-S
Doufám, že jsem Ti taky zkazil den, jako Ty mně….:-P:-D;-)

odstraneno jannyk F1
16. března • 10:00

no vidíš, Ty ho taky chápeš ;-) :-D

MadMax F1
15. března • 19:55

Ben na to dle mě nemá, ale je to sympaťák, o tom žádná...

stále dobrý Schumi
16. března • 0:22

No,..nepodceňovat,..koule na to má určitě,zkušenost s litrem,tedy těžším bajkem taky má,má na to i hlavu,takže,..toť otázka.

kolja F1
15. března • 18:17

já děkuji za zápis.Dodělal jsem krasavici jménem Ducati 1098 a zítra se budu pouštět do šestihrnkové Hondy.Nádherná práce,takže se možná na chvilku odmlčím.Snad si svoje rozhodnutí SdS rozmyslí a bude dál přispívat.Mně by jeho názory chyběli.

stále dobrý Schumi
15. března • 21:33

Koljóóó,..žádnej konec diskuze:-D jen letos netipuju.Ten šestihrnek,..to je krasavice z konce šedesátých let?Typ co sedlal Mike Hailwood?Loni jsem v Hořicích na Tourist Trophy okukoval čtyřválcovou Hondu,kterou tehdy v Jičíně představil Jim Redman.Když na ní v Prachově zatáhl,tak to znělo prachovským lesem, jako kdyby na radnici v Jičíně,pustili požární sirénu:-D Tohzle bude tvá perla a nebo ji máš jen na montáž?

kolja F1
16. března • 17:21

tak jsem rád,že zůstáváš v diskuzi.Ten šestihrnek nevím kdo jezdil.Ta doba šla mimo mně(byl jsem ještě malej a v té době mě víc zajímali motocros a enduro).Tady tato potvůrka mi bohužel pane neříká-jen práce.Ale krásná práce.

stále dobrý Schumi
17. března • 16:26

To věřím,že krásná práce a kór, jestli se na tebe nepospíchá.Škoda,že ti neříká pane,..to bych se na tebe fakt přijel podívat,až s budeš vyhánět pavouky z laufů,..jde z toho děs,když potůruješ:-D ,..za vejfukama se dá stát jen v azbestovejch kalhotách:-D jinak jsi bez nohavic.

rumovniknarumu
16. března • 21:03

cbx?

odstraneno jannyk F1
15. března • 18:58

ale jooo, to Schumi přispívat bude, jen nechce tipovat, ale není problém :-)
a až budeš mít doděláno, tak vyfoť a ukaž....bych se ráda pokochala ;-)

odstraneno viktorb
15. března • 22:40

Schumi nebude tipovat nooooo to teda hmmmmmm :-D:-Djen ať kouká něco vytlačit z hlavi :-Ptřeba se mu to povede jako mě předloni

stále dobrý Schumi
16. března • 0:17

Viki:-D jannyk trefila přesně hřebík na hlavičku.Kdyby Ducna jela časy o dvě desítky horší jak HRC,neboj,to bychom byli brzo ve při:-D protože bych tam Valeho nacpal na každej závod úplně dopředu,ale oba víme,že by to mohlo nebo spíše mělo být lepší než loni,ale o titul to nepůjde.Tak já budu věřit,že mi 46-ka udělá sem tam radost a budu si vychutnávat čtyři protagonisty, jak si to spolu rozdají.Mimo mísu řeknu,že si myslím,že jim to vyfoukne Jorge nebo Ben,kterej by mohl na litru hodně zlobit.Loni jsem to přál Danimu,..čeká na to už hodně dlouho,ale on jak lehne,tak se většinou doláme na totálku a tady se žádnej výpadek už nedohoní.Casey loni prakticky nechyboval a to mu sva roky nevydrží,prostě letos to vidím na ta pianina,co maj schovaný pod tím modrým laintuchem:-D jen mě se*e,že já čuměl na ten hadr a to archivní mě vůbec do oka nepraštilo:-D jseš prostě všímavější;-)Aspoň si letos nepůjdeme tak po krku;-)a třeba najdeme i společnou řeč,pokud jde o Pešana,páč tady by už měl něco ukázat.

odstraneno viktorb
16. března • 12:41

To jo z Danim to je moje největší obava ,aby se nedokaličil jak to umí :-(.
A na popichování se vždycky nějaká osůbka najde:-D:-D:-D:-D
Ale tipnout jako Čech by jsi teda na Karla měl mít jako povinnost:-D:-D:-D:-D
A to ,že jsem si všiml hned regálu vína není pro vinaře polo alkoholika nic vyjímečného chichi :-D:-D:-D:-D
Jinak koukám ,že jsi psal v noci ,tak to máš dnes pěknou radost od Michaela za 3 a 1 flek v tréninku zato můj Kimíček mě s.r:-D:-D:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
16. března • 17:23

héééj, Kimíček s nadhledem! Do mokra prostě nejede, no...já mu věřím, konečně ho mám zpátky! Popravdě nemá top materiál, ale pro mě je to hvězda! :-)
a Schumi Majkl? No joooo, dobrý, ale žádný závěr bych z toho nedělala, zítra ráno to teprv bude ten správný nářez ;-)A máš pravdu s Abájou, to by tedy Schumi měl...přece fandíme všichni, no ne? :-) (neděláš Ty, Viktore, do politiky? ;-) :-D)ale jinak je to NESPRAVEDLIVÉ!!!!!!!! Já už chci taky závody!!! :-@

odstraneno viktorb
16. března • 21:13

Jo Kimi má bohužel problém s technikou a řešení až během týdne no co se dá dělat dal jsem si alespoň stoveču na Michaela kurz 15. Tak se budu těšit na déšť. Jo jinak do politiky dělám každý den:-D:-D neustále na ní nadávám.

odstraneno jannyk F1
17. března • 9:03

no tak Kimi nám dnes neklapl :-S

odstraneno viktorb
17. března • 11:34

Smůla co se dá dělat ,ale mezičasy potvrzují ,že nebýt chyby byl by o hodně výše nad týmovým kolegou :-S:-S Takže alespoň jedna dobrá zvěst před závodem to bude stíhačka a mazec na trati :-D:-D:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
17. března • 11:44

jo, jo, taky to vidím spíš na smolíka (a asi ten návrat taky nebude jen tak) a zatím se Lotus jeví jako dobrá "kára", Romain to pěkně posadil na trojku ;-) Ale uvidíme až v závodě, něco jiného je být dobrý na jedno kolo, něco jiného na celý závod (mluvím o Lotusu, ne o Grosjeanovi, ten kluk kvality má)....ale každopádně vypadá to na pěknou "napínačku" zítra ráno ;-) Těším se :-)

odstraneno viktorb
15. března • 22:41

"hlavy" není hlava jako hlava:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
15. března • 22:49

:-D :-D :-D
víš, svým způsobem ho chápu......předpředloni se ve mě taky prala loajalita s realitou...a teď co, no? Vzít to naprosto jako ignorant a všude dávat na první flek svého koně nebo být za odborníka (tzn. přemýšlet, zvažovat, porovnávat) a svého borce sunout na místa pod bednu? Já to tehdy uchopila v té první verzi, jenže já můžu, já žádnou odbornou prestiž nemám a sem ženská.... ;-) :-D
Schumi, fakt Ti rozumím a to bez jakékoliv ironie! :-)
Hlava nehlava ;-) :-D

Patrik Porač (patstreet)
15. března • 13:38

zajimavý rozhovor;-)

odstraneno viktorb
15. března • 12:45

Já bych to taky neviděl nijak černě ,alespoň ne u Lorenza.
Dani je janek každou sezonu se někde přimotá a Stoner není neomylný a ty chybičky bývají rozhodující a Chorche nebo Dovi nejsou žádné vystrašené lemry a ke všemu tam bude strašit vepředu Randy náš odstřelovač :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
15. března • 9:58

popravdě Bena nedokážu odkážu odhadnout,nevím jak se závodníkovi dostane pod kůži úspěch a zkušenost z SBK litrů,takže netuším jak mu to půjde letos.......musím se přiznat že čekám spíš skvělou sezonu u Doviho (teda když jsme u Yamahy :-))

kolja F1
15. března • 17:48

tady jsem přesvědčen,že Ben půjde po titulu.Je to i můj tip ve tvojí tipovačce.Zkrátka větší a těžší motorka mu bude vyhovovat.Na druhým místě bude tlačenka,ale myslím si že to ustojí Jorge před Caseym.Čtvrtej bude Dani a pátej Vale.Co se týká Abáji,tak minimálně jednou do pátýho.Celkově si nepolepší oproti loňsku a na pády snad jen dva.Nejlepší by bylo,kdyby nebyl žádnej.

odstraneno jannyk F1
15. března • 17:56

už ofiko nebo je ještě čas? Zatím proti původnímu nástřelu změna na 2. a 3. místě ;-)

kolja F1
15. března • 18:01

ne toto už je definitvní tip.Tipůvku na první špíl si ještě nechám rozležet;-)

odstraneno jannyk F1
15. března • 18:05

ok ok, zapisuju a děkuju :-)

odstraneno jannyk F1
15. března • 10:00

sorry,chyby z mobilu :-( a špatně re

Red Devil F1
15. března • 9:10

Máme v poli dva jezdce, kteří budou bojovat o titul, ale bohužel jezdí u HRC

odstraneno jannyk F1
15. března • 9:37

no no no! Buďme realisti, Lin zas tak nekecá! :-@

s64
15. března • 9:41

no no no! Buďme realisti.Jorge určitě.:-D;-)Ben určitě ne.:-):-D;-)

s64
15. března • 9:17

:-D:-D:-D

Red Devil F1
15. března • 9:11

:-D:-D:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
15. března • 8:36

se nám ale lidičkové od Yamahy v poslední době rozmluvili ;-)
ale zajímavé počtení, děkuju :-) sem tam "vodička" na acídkův mlýn ;-) :-D

DEKO
15. března • 18:25

To ano len ducati je ticho.ze by mal graciano pravdu a po testoch budete prerabat tipovacku:-):-):-):-):-):-O:-O:-O

Jan Chuchma (acidphase)
15. března • 9:16

neco o marečkovi? .-))

Red Devil F1
15. března • 13:12

jj tyhle testy stihne ;-)

Doporučujeme

Články odjinud