Marc Márquez: Jako malý jsem chtěl být mechanikem

14 komentářů

freitag
9. prosince • 16:48

pořád lepší jak kdyby tady bylo přestounrovano nebo přelorenzovano:-D

freitag
9. prosince • 12:22

co tím myslíš že je tu přemarečkováno

Red Devil F1
9. prosince • 14:25

No ty tu atmosféru taky slušně přikrmuješ ;-):-D:-D:-P

Red Devil F1
9. prosince • 9:22

Ač jsem se na premiéru s Markem příští sezónu těšil - nějak začínám mít pocit, že je tu přemarečkováno a abych ještě přes dlouhou pauzu nezačal být na něj alergický ;-)

janula11
9. prosince • 10:20

Já jsem z těch, kteří Marečkovi fandí. Takže pro mě super. Ale např. Rossimu jsem nefandila (jako fanynka Biaggiho;-)), ale přesto si přeju, aby Rossi jezdil co nejdýl. Vy oba (Red Devil i mamba 1954) se v tomto sportu pohybujete dost dlouho, máte znalosti, zkušenosti...opravdu si myslíte, že více méně kontroverzní, možná i částečně nenáviděná postava, bude něčím špatným pro tento sport? Já si myslím, že když dokáže provokovat (asi i Vás:-D), že je to lepší, než NUDA! Těším se na Váš názor;-)

janula11
10. prosince • 21:35

Moc děkuju oběma za ty příspěvky. Už je mně tu podstatně lépe:-)

Red Devil F1
11. prosince • 15:07

Poslední dobou se tu nějak potulují nasra.í lidé co dávaj rádi červené, poněvadž jinou barvu neznají, i já se kolikrát divím za co dostanu červeňák, tak si z toho nic nedělej a ber si to pozitivní ;-)

janula11
11. prosince • 15:44

Aha, Já jsem si říkala, že Vám děkuju za odpovědi a hned mám za to mínus dva palečky...
tak se pokusím brát to pozitivně, jak říkáš:-)Třeba mě napadá něco na způsob psychického otužování se tady.;-)

michalpneu
27. prosince • 16:41

Co blázníte, tohle vlákno je naprosto to nejlepší, co jsem tady kdy četl, podívejte tady takové to špičkování je na velice slušné úrovni a to je hlavně proto, že motorkám se fandí úplně jinak než F1. Stačí si přečíst diskuze na F1 sport. To je hnus, tam si nadávají do kreténů neustále na jedné straně přiznivci alonsa, do nich vettelovci a korunují to hamiltonisti s takovou nenávistí, až je mi z toho smutno a to nedejbože, když vyletí článek o schumacherovi, to je nával nenávisti, až za hrob. Proto si važme příznivců motoGP, ty se sice špičkují, ale pořád je to v míře, kdy jsme všichni rádi, že i piloti, kteří nejsou zrovna na našem žebříčku TOP zajedou pěkný závod a že hlavně jezdí! Za to moc díky!

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
12. prosince • 8:23

Palce neřešte. Ani jedné barvy. Je to zbytečné.;-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
9. prosince • 18:04

Za sebe můžu napsat, že máš velice rozumný názor. Ono totiž všechno, co se kolem tohoto sportu točí, pomáhá vytvářet tu nádhernou atmosféru, bez níž by upadl do šedi průměru a nudy. Navíc, silné individuality, ať už jsou fanoušky nahlíženy z různých úhlů pohledu, vždy byly, jsou a budou kořením této podívané. (Ostatně jako v každém sportu a nejen tam.) Mně osobně se nejvíc líbí,( už jsem to zde psal ) že při závodech v hledišti nedochází, na rozdíl od jiných sportů, k tak vyhrocené atmosféře mezi fandy, aby se např. fyzicky napadali. Dokáží vedle sebe sedět početné fankluby jednotlivých jezdců, fandit svým, ale při dojížděcím kole úplně běžně potleskem ocenit i soupeře. Bez nich by ty jejich idoly neměly na kom dokazovat, že jsou nejlepší. Proto víc takových Marquezů, Rossiů, Biaggiů. atd... A takové to internetové škádlení fandů, to je jen taková ta pára nad hrncem, v němž se vaří ta podívaná s názvem závody motocyklů. Tak ať těch ingrediencí na to vaření je čím dál víc.:-):-):-)

Red Devil F1
9. prosince • 11:05

V případě Mamby máš pravdu, ten se pohybuje přímo v dění a má zkušenosti, já jsem docela obyčejnej fanda (ikdyž rodina to asi vidí jinak ;-), který sleduje většinou motosport v tv a sbírá informace na internetu (dříve v novinách). Času je díky povinnostem míň míň, ale snažim se vytěžit maximum. Když bych měl na výběr celodenní výlet na závody řekněme v mostě nebo organizovanej výlet na kole do pěkné přírody, tak volím kolo - ač není tolik času, tak kolo ě dokáže maximálně odreagovat od neustálé práce a shonu a nabít baterky.
Tolik k vysvětlení , aby jsi nenabyla dojmu, že jsem specialista přes techniku - ikdyž už jsem taky hlavně tady na fóru lecos pochytil, samozřejmě díky příspěvkům nebo článkům těch zasvěcených.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
9. prosince • 9:34

To je prostě PR.Železo se musí kout, dokud je žhavé.:-)A bude hůř.;-)

freitag
9. prosince • 7:09

;-)

Doporučujeme

Články odjinud