Márquez a Pedrosa v Brně

22 komentářů

Milda Vale (milda.vale)
17. července • 6:37

Tak dneska jedu! ;-):-)) vyjíždět budu kolem 8.30hod tak ať jsme tam na 10.30hod. cca 200km cesty..baťůžek jede taky tak si snad dáme pěkný moto výlet s fajnou vložkou na Masarykáči ;-);-):-))

navra22
17. července • 13:20

tak jak jste si to tam užil? potkal jste se s jezdci? :-) dneska měli nevím jestli oba nebo jenom Marquez testovat motorku na novou sezonu :)

Milda Vale (milda.vale)
17. července • 17:44

Viděl jsem ty dva lítat na cílovce,byla to pecka,ani se mi nepodařilo je skoro dostat na fotku,buď jsem vyfotil jen kolo,nebo prázdnou trať :-D:-D:-D;-) ale jinak super,na cílovce jsem mašiny MOTOGP lítat ještě neviděl,je to mazec!!Měl jsem pocit,že to ani nemůžou dobrzdit do zatáčky,ale jo dávali to i Mareček a Hobitek dobře ;-);-) nějáká fotka mi vyšla,a taky jsem si natočil jednou průjezd obou dvou na video,takže spokojenost ;-):-D jen ta dálnice!!!:-O3-[3-[ to není ani možné,jel jsem na ní jako na tankodromu a to si naše vláda dovolí ještě za to vybírat dálniční poplatek!!!Fuj hnus velebnosti!!!Tfuj!!Naštěstí jsem jel na mašině,ale ledviny máme i s mojí polovičkou pěkně vytřepané..:-(:-(:-/:-/;-)

navra22
17. července • 19:13

jojo s tím focením jsem to měla stejně než se mobil zpamatoval tak oni už byli pryž a já měla tak leda prázdnou silnici na fotce :D :D ale stálo to za to to vidět fakt tam na té rovince lítají jak blázni to ani není možný .. jak říkám v televizi si takový věci nikdy neužijete na plno protože na živo vám vstávají všechny chlupy a ta husina .. to prostě a ještě když se přidá atmosféra na moto GP to prostě nemá chybu!! :) jenom škoda že žijeme v takovým státě, který si neváží tak prestižního sportu a každej si cpe prachy jenom sobě do kapes ..

Milda Vale (milda.vale)
17. července • 21:41

tak tak vždy když dorazím do Brna a slyším kolem projet stroj MOTOGP tak se mi stavějí taky chlupy i v nose,prostě všude!Je to mazec,ale božíííííííííí !!!!;-);-)

navra22
18. července • 10:35

Přesně tak kdo nezažil nepochopí :)

Milda Vale (milda.vale)
17. července • 6:20

Který dement dává u naší diskuse mínusové hlasy??...no prostě IQ-tykve...:-/:-/;-)

viktor čistič
18. července • 2:08

Jestli to nebude tím Rossim :-D:-D
Ona tě Jaňula podpoří se svojí hláškou o vystoupení z anonymity, jak to jde tak by veřejně linčovala áhahaha:-P:-D:-D
Palce tady už byli a kolik lidí brečelo, hoďte to za hlavu copak Vás ta trapárna s palci a mínusy pořád ještě bere? Jestli ano nezbývá neř rozbalit oblíbené Kinder vejce :-D:-D a autíčko dát k sběratelské edici jednomu nejmenovanému fanoušku Lamentína Šprotyho:-D:-D

Milda Vale (milda.vale)
18. července • 12:47

:-D:-D:-D no od tebe klasika,skoro se už na tvé příspěvky těším :-D:-D:-D;-):-P jinak jasně sr** na palečky ať tam jsou nebo ne můj názor to nezmění :-P;-)

janula11
17. července • 12:26

Hm, to by mě taky zajímalo. Je to věcná diskuze, tam není žádný názor, se kterým by se dalo či nedalo souhlasit.
Já bych si moc přála, aby ten člověk vystoupil z anonymity a napsal, s čím konkrétně nesouhlasí. A nebo je to jeho zábava, psát plus a minus a je sranda, no :-D

navra22
16. července • 12:28

Ahoj byla jsem tam včera a bylo to super :) vřele doporučuji!! :-)

Milda Vale (milda.vale)
16. července • 15:24

A v kolik hodin jsi tan byla, když byli na dráze? Chtěl jsem jet už brzy ráno ať jsem tam tak na 9.00hod. ale asi tak brzy to nemá cenu..jo a měl tam být Pepa Sršeň s motoškolou, nevíš jestli tam jezdili? Díky za info ;-) :-)

navra22
16. července • 21:14

byla jsem tam tak kolem půl 12 a jezdili až do přestávky :) a po přestávce nějak ve 3 začali :) a jooo byl tam Pepa Sršeň s motoškolou :) a jezdili ale jenom chvilku protože jim chudákům zrovna začalo tak strašně moc pršet že to byli nuceni odpískat po pár kolech :( bylo mi jich hrozně líto .. čekali tam na to tak dlouho a sotva přišli na řadu tak taková sprcha..

Milda Vale (milda.vale)
16. července • 14:27

no dnes jsem kvůli "předpovědi"nejel,tak snad zítra,robka říkala,že by jela i když ji rve koleno,takže zítra tam asi sfrnku ;-):-)

Milda Vale (milda.vale)
15. července • 21:44

Nevíte někdo jak to dnes vypadalo na těch testech?V kolik vyjeli na trať atp.?? Díky za info..;-)

janula11
16. července • 15:09

Ahoj. Byla jsem tam v úterý, ve 12:00 hod. To jezdili oba dva, ale po jednom kole Marc zajel do boxů. Dani pokračoval, po nějaké době se zase přidal Marc, Dani jel do boxů. Mareček ale odjel jen jedno celé kolo, v tom druhém spadl. No tak asi od 12:30 nejezdil nikdo a od 13:00 byla přestávka na oběd. Samozřejmě neobědvali v té restauraci, ale jídlo jim Alzamora odnesl do boxů. Potom jsem už odjela, neb mě taky rve koleno a chodila jsem tam o holi. :-)
Tak snad pozor na tu polední přestávku, to je jediné, co ti můžu doporučit.Tak ať se Vám tam líbí:-)

navra22
17. července • 14:48

Pedrosu přivezli na oběd do restaurace a potom se tam fotil s lidma a dávali i podpisy ;-) akorát Marqueze si chrání .. k tomu nechtějí nikoho pustit

janula11
17. července • 22:20

Aha, tak díky za info. Já jsem odcházela asi 10 minut po 13. hod., takže jsem Danečka neviděla....jsem si právě říkala, proč Alzamora dělá nosiče i Danimu. Tak jsi mně to objasnila...:-)

navra22
18. července • 10:37

tak to jste odešla téměř ve stejný čas kdy vylezl no :D jsme na něho čekali dlouho než se naobědval .. se mu vůbec nechtělo ven chudákovi :D

Tomáš König (tomíček)
14. července • 14:36

Pojedete někdo na testy? Který den bude nejlepší? Předpokládám že hlavně podle počasí......

Milda Vale (milda.vale)
14. července • 16:40

No já o tom přemýšlím, že bychom si udělali s moji robku výlet na motorce a asi dle počasí ve středu. .no hlavně ať je vidím na trati když už tam pojedi že. ;-)

Tomáš König (tomíček)
14. července • 14:34

Pojedete někdo na testy? Který den bude nejlepší? Předpokládám, že asi hlavně podle počasí....

Doporučujeme

Články odjinud