Márquez bude pokračovat u týmu Repsol Honda i v příštích dvou letech

Márquez bude pokračovat u týmu Repsol Honda i v příštích dvou letech

Marc Márquez prodloužil smlouvu s týmem Repsol Honda. Márquez tedy bude u Repsol Hondy minimálně do konce roku 2020.

Marc Márquez začal jezdit u týmu Repsol Honda v roce 2013 a hned se stal šampionem. Další tituly v MotoGP pro tento tým získal i v letech 2014, 2016 a 2017. Márquez, který v únoru oslavil pětadvacáté narozeniny, je nejmladším jezdcem se čtyřmi tituly z královské kubatury. Vzhledem k tomu, že spolupráce mezi Márquezem a týmem Repsol Honda je velmi úspěšná, nemá ani jedna ze stran důvod něco měnit.

Ještě před zahájením letošní sezóny se Márquez a tým Repsol Honda rozhodli prodloužit smlouvu o další dva roky. Márquez tedy se týmem zůstane minimálně do konce roku 2020.

„Jsem velmi pyšný na to, že mohu být členem rodiny Honda a oceňuji to, že Honda a tým dělají maximum pro to, aby mi zajistili vše, co potřebuji,“ prohlásil Márquez k podpisu nové smlouvy. „Chtěl bych také poděkovat všem, kteří mě podporují. První oficiální testy se povedly a díky prodloužení smlouvy se teď můžu soustředit na jízdu. Budu si dále užívat závodění a dělit se o svou radost se všemi a budu dělat maximum pro dosažení našich cílů. Děkuji!“ dodává mladý Španěl.

Zdroj: Box Repsol

Doporučujeme

Články odjinud