Melandri chce každopádně v Barceloně závodit

Ještě neuplynul ani týden od zranění ramene, které si Marco Melandri vykloubil během přípravy na Tourist Trophy v Assenu a už nyní je plně odhodlán nastoupit do sedmého závodního víkendu sezony v Barceloně.

Marco Melandri v Barceloně pojede i přes bolesti a odhodlán již nevynechat další závod. Melandri nedokončil závod v Silverstonu, v Assenu si v druhém tréninku vykloubil rameno a závod  neabsolvoval, takže nyní zvolil intenzivní program fyzioterapie a návrat na závodní dráhu už v Barceloně.

„Do Barcelony jedu s jasným cílem a to zapomenout na zklamání ze Silverstonu a Assenu,“ řekl Marco Melandri. „Samozřejmě musím počkat, jak se budu na motorce po tak těžké nehodě z Holandska cítit, ale odhodlání závodit je z mé strany obrovské.“

„Od soboty bylo mé rameno v neustálé péči a i když ještě nebudu v stoprocentní kondici, budu odhodlán vrátit se zpátky na dráhu. Opravdu bych rád stavěl na zlepšeních z tréninku v Assenu, kde jsme potvrdili náš poslední progres v nastavení motocyklu,“ řekl závěrem Marco Melandri.

První kontrolu Melandriho ramene provedl přímo na okruhu v Assenu Dr.Costa z Mobilní kliniky,  tu zatím poslední pak v pondělí Dr.Giuseppe Porcellini, který k zranění uvedl, že je zapotřebí jště další prohlídky Italových vazů kolem ramene a klíční kosti.

Doporučujeme

Články odjinud