Moto2 slibuje napínavou podívanou

6 komentářů

freitag
27. září • 16:09

1.pedrosa,2.lorenzo,3.stoner

odstraneno jannyk F1
27. září • 17:07

Děkuji za tip, mám v evidenci :-)

odstraneno jannyk F1
27. září • 11:57

http://www.youtube.com/watch?v=iyZtPCVrvuk - Aragón pro připomenutí...Tak tipujme Motegi, přátelé ;-) Upozorňuju na uzávěrku: PÁTEK 30.9. 3:10 (nikoliv 15:10 ;-)) Za každý tip děkuji :-)

freitag
26. září • 16:33

takhle to má vypadat, zajimavý zavody i šampionat až do konce, narozdíl od f1 kde je 5 zavodu do konce jistej mistr světa

goldstar7
26. září • 16:51

Tak on je v podstatě i jistý vítěz v Motogp, tak že taky nic moc zajímavý. Ale musím uznat, že Moto2 jsou nádherný závody snad po celý letošní rok a jen mě mrzí, že v téhle kubatuře nemáme žádného našeho jezdce.

SPiRiT7777
26. září • 20:17

Jo jo, presne moto2 sedla jako prdel na hrnec, tyhle zavody me hodne bavi a rekl bych ze i vice jak 2 taktni 250ccm kubatura ,ktera byla taky dost zajimava, ovsem tady u tehle stroju kde ma kazdy jeden jezdec stejne podminky co se vykonu motoru tyce a moznost koupit podvozek jaky chteji je proste parada a tak na tyhle vyrovnany zavody je radost se divat, tady se projevuje talent, to neni o tom co umi motorka, vsichni maji stejny podminky a uz je to jen na jezdci jak si dokaze korigovat nastaveni a pracovat se svym naradim... opravdu se tahle kategorie povedla a jsem za ni rad... ;)
To ze v ni nemame zastupce je skoda, kdyz tam byl Karel tak jsem to sledoval jeste s vetsim napetim nez moto gp, ale vratit se muze kdykoliv, kdyz ma moznost mit tu cest sedlat prototyp moto gp tak at toho vyuzije jak jen maximalne muze :) Muze mu to byt jen ku prospěchu

Doporučujeme

Články odjinud