Moto3: Sandro Cortese se radoval z výhry v domácím závodě

3 komentáře

mamba54
8. července • 17:31

Upřímně, zklamán může být jen ten, kdo měl příliš velké očekávání. Jsm zvědav na Kubovu TZ, ale myslím si, že měl nějaké technické potíže. Před ním skončili jezdci, které normálně poráží. Jestli sis všimnul, jak ho ze začátku, když jezdil sedmý, na cílovce předjel Khairudin, tak to bylo rozdílem třídy. To by Kuba za normálních okolností tak lehce "neprodal". Vždyť ho porazil i na div. kartu jedoucí Luca Grunwald, na daleko slabším stroji. (Start ho stál 6 000 tis. E, což jsou pro něj náklady na 2 sez. v IDM!)

unavix F1
8. července • 19:11

No řek bych že po trénincích a kvaldě měl ty očekávání i sám Kubajz ne?Jak sám psal cejtil se celý víkend skvěle a určitě v koutku duše na tu bednu myslel stejně jako tisíce fanoušků u bedny.
To co řekl po závodě jen potvrzuje má slova že jeho mechoši nejsou nic extra.Asi by to chtělo někoho fundovanějšího kdo by dokázal jeho bojovnost a snahu na trati podpořit dobře nastavenou motkou do závodu.

unavix F1
8. července • 16:33

Kuba pro mě zklamání.Hlavně po tom jak jezdil trenály a po kvaldě.Čekal sem že bude líp tahat.I když vodu moc nemusí tak mu to na ní ale jde.Je to škoda protože na saxu měl zatím největší šanci dát bednu.

Doporučujeme

Články odjinud