Moto3: Ve Valencii vítězí nešťastný Miller, mistrem světa je Márquez

5 komentářů

stále dobrý Schumi
11. listopadu • 17:43

Tak v Kačerově se dočkali:-/ Sice jen díky "prasečince" v Aragonu,ale jak víme,..účel světí prostředky,i když to není zrovna dvakrát košer.On mu ten hřebínek za rok popadá,v Moto2 se s ním mazat nikdo nebude.Terrol se také pyšnil titulem MS,ale Zarco dokázal,že je lepším jezdcem.Tady to platí podle mého názoru stejně.Marquez má sice titul,ale není lepším pilotem než Miller a tenhle náhled na oba protagonisty,si prostě vzít nedám.Škoda,že Kent měl problém v náletu do poslední zatáčky, jinak by to stihnul a že by to tam kačerovi strčil,o tom žádná.Byl jsem hodně zklamanej.Za rok doufám,že vystrčí růžky Karel,..ke konci šampionátu tahal už docela slušně a hlavně,..nepadal.Pár rychlíků ze špice odchází,tak doufám,doufám;-):-):-))

Winnie.WinJet
9. listopadu • 13:09

Tak letošní sezóna v podání našich docela zklamání. Hanika je sice příslib do budoucna, ale Kornfeil už určitě ne. Měl jsem určité naděje, že když letos jel v týmu, kde loni získal Viňales titul, tak by mohl pár stupňů vyjet. Ale on měl problém se dostat vůbec do TOP 10. Viňales starší ho celkem jednoznačně zajížděl, jak v závodech, tak i v kvalifikacích (i když v nich podle Kornfeila nespolupracoval). Od Kornfeila jsem zkrátka čekal víc, než tři pátá místa a chybování v klíčových momentech. Jemu už do budoucna prostě nevěřím.

vloPa19
9. listopadu • 12:47

Byla to fantastická sezona, nicméně mluvím pouze o světě... Naši letos zase nic. Kája jel poslední část sezony dobře, už se aklimatizoval- v další sezoně snad zabojuje... Kuba měl celou sezonu jak na houpačce. Jednou měl období "útlumu", pak zase předvedl, že i z šestnáctého místa může skončit těsně pod stupni, nicméně ztratil dost bodů na Vinalese a zase se nevmáčkl do desítky... A žádný podium; letos bych si před sezonou i vsadil, s ohledem na testy, že to už vyjde. Nevyšlo...

vloPa19
9. listopadu • 12:48

Termínem "naši kluci zase nic" myslím skutečnost, že ani jeden nevybojoval podium...

janula11
9. listopadu • 12:29

Gratuluji k vítězství.:-) Byly to nervy, jak jsem čekala. Ale ten jeho úspěch je tak sladký:-))
Jinak chci připsat, že jsem letošní víkend v Brně, tak jako tradičně, pobývala v paddocku. Alex je plachý, stydlivý. Dnes po zisku titulu udělal radostné představení, ale to představení je svojí podstatou hra. Jinak by to asi celé probrečel.
A nikdo z nás nemá právo soudit, komu titul náleží či ne - podle několika záběrů v televizi. Já taky nehodnotím, zda si Alex zasloužil, ale udělal mně radost. Či spíš mě potěšil tím, že ze mně spadlo to napětí. V noci jsem vůbec nemohla usnout.

Doporučujeme

Články odjinud