Moto3: Ve Velké Británii slaví vítězství Rins

49 komentářů

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 15:31

Velice zajímavý pokles výkonnosti u Romana Fenatiho, po Mugellu druhého jezdce v pořadí, se ztrátou pouhých pěti bodů na Millera. Jeho výsledky v dalších šesti závodech:
Katalánsko: kvalda 16. / závod 5.
Assen: 9./18.
Sachs:25./DNF
Indy: 4 / 2.
Brno 10./11.
Silverstone: 22./ 16.
Že by taky mizerná zpětná vazba s boxem, nebo snad nedej bože ladění stylem hokus-pokus ???
:-(

stále dobrý Schumi
4. září • 16:21

Ty prostě nepřestaneš,dokud přes ní vážně nedostaneš.Před chvílí jsi psal,že to bylo naposledy,znovu jsi zdůraznil,že naposledy a už zase reješ? Chlapi,..ale opravdoví chlapi slovo drží.Ty už máš problém udržet i stolici,natož pak,držet slovo:-D Už jsi vážně za ubožáčka,..taková malá,zhrzená,vzteklá,uštěkaná čivava.
Je mi tě snad i líto,..ach jo:-/

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
5. září • 9:08

Já zase znal jednoho, který se tady před nějakou dobou zapřísahal, že sem už nikdy nepáchne. Loučení to tehdy bylo dojemné. Bohužel, vydrželo mu to ani ne týden a své rozhodnutí revidoval. Takže taky podle své teorie není chlap a od té stolice je zamazaný až za ušima..:-D Já to své rozhodnutí taky revidoval. Přesně podle slov Jana Wericha, že:" Válka s blbcem se nedá vyhrát, ale nesmí se přestat bojovat ". Už jen proto, aby si takoví "ŠUMÁCI" a "VIKTOROVÉ"nemysleli, že jim to zde snad patří a že si budou určovat co, kdo, kdy a jak sem napíše. Ta doba, kdy to šlo, už tady kdysi byla. Naštěstí, už je pryč. Na ty dva pány, kteří jen "okopávají kotníky" se nejlépe hodí staré arabské přísloví: " Psi štěkají a karavana jde dál.!" Zdravím a omlouvám se všem ostatním uživatelům těchto stránek, ale jinak to s těmi pány nejde. Na hrubý pytel, hrubá záplata.;-)

viktor čistič
5. září • 11:50

A ty jsi ta karavana co, a potáhneš dál nebo zůstáváš?
Právě proto, že může psát kdo co chce, ti leze příšerně krkem a zrovna tobě že to nepatří.
Byli tady handrky za Peška a to stylem všichni proti jednomu, hádej kdo byl ten jeden a tvoje výlevy směrem na mě i na něj se pak ukázali za čas jako jedna paní povídala a hromada lidí včetně tebe stáhla krovky.
To samé byli naše boje okolo Rossiho a zrovna pak Šumi byl úhlavní nepřítel co chtěl vidět jenom to svoje a to byli boje, ne to co dostáváš vyžrat ty a ještě děláš z lidí primitivy hovada a kdesi cosi.
Vysvětli mi jak někdo vidí co se děje v reálném čase a která bije a zbytek konspiruje s tím co kdo plácne v TV a nebo se napíše jako propaganda na očištění. Neznamená když napíšu k věci, že dané osobě především Čechům nefandím. Už jsem ti psal , že tvůj styl PR můžeš praktikovat tak akorát u týmu kde se angažuješ a neočekávej intelektuální výlevy na motorkářském foru to není knižní klub. S kým by jsi prosím tě chtěl sdílet svoje názory? Asi jenom s těmi co ti budou přitakávat a chválit, protože je to tvůj životní styl a snažíš se konfliktům vyhýbat a když přijdou jsi ukřivděný, stačí jenom trochu ustoupit a to ti stačí k sebeuspokojení a je rázem všechno pryč a hlavně je uspokojeno tvoje ego, které je rázem posíleno na královskou úroveň. Ono jednou se taky může stát, až ta tvoje egoistická přehrada praskne, že zůstaneš koukat jak z jara ono tam nebude jenom čistá voda. No nevadí já si to povídání s tebou celkem užívám a vím pokud dojde k osobnímu setkání tak to bude rozhodně na jiné úrovni než tady, protože minimálně jeden z nás má utkvělou představu o příšernosti toho druhého:-P:-D:-D

stále dobrý Schumi
5. září • 16:13

Viktore,..kašli na něj,..trpajzlík zůstane trpajzlíkem,i kdyby se na hlavu stavěl.Tohle by měly být stránky o MotoGP a ne o sporech s nějakým pomatencem.Buď nad věcí;-) a nech ho slintat.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
6. září • 15:37

Tak už konečně o té MotoGP něco napiš.:-P Rádi si to přečteme.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
5. září • 12:46

Viktore, popořádku.;-) Nevím, jak jsem stáhl krovky v případě Peška? ( Když, tak připomeň). Myslím, že jsem tehdy psal, že ho jako jezdce uznávám, ale že: 1. se neumí obklopit správnými lidmi, za 2 .) že si příliš otvíral ústa tam kde neměl a měl pocit, že mu všichni jen ubližují. Já si spíš v tomto konkrétním případě myslím, že jediný, kdo stáhl krovky byl sám Pešek.:-/ Šumiho cestu od Rossiho k Lorenzovi a zpět nehodlám komentovat, to se mně netýká.:-|K těm primitivům a hovadům. Přečti si prosím ještě jednou, jak jsem to napsal. Nenapsal jsem, jste primitivové ! Pouze jsem to položil jako otázku, jestli jste takoví primitivové, že neuznáte, že může někdo mít opačný názor. Na konci věty byl byl -? Vím, můžeš to nazvat slovíčkařením, ale tak je to napsáno a jestli jsi tomuto psanému projevu rozuměl jinak, to je tvoje věc, ale na mě to nesváděj. A nejsem si vědom, že bych použil výraz HOVADA. To opravdu není můj styl. Nakonec, s těmi invektivami jsem opravdu nezačal já. Zcela nedávno v diskusi pod jiným článkem napsal Šumi, že jsem míň, jak sopel u nosu... Proto třeba na druhou stranu já nevynechám příležitost si rýpnout, když napíše v reakci na příspěvek někoho jiného, že Kornfík zajel rekord okruh, že to není pravda... Já na jeho místě bych pak napsal: "Jo, přehlídl jsem se, máš pravdu." Ale to by utrpělo jeho ego a majestát.;-) Pokud se týká mého ega, ani nevím, že je mám. O ně mi opravdu nejde. Z toho jsem vyrostl někdy v 18-ti. ( na vojně ) Dnes mám opravdu jiné starosti. ;-) Ještě k tobě. Myslím si, že tady v tom internetovém plácání jsme si všichni rovni. Každý máme nějaký názor a když cítíme potřebu ho zde ventilovat, tak to uděláme. Nemá ale cenu, abychom hned nadávali třeba těm mladším, jen proto, že jsou mladší, do "nevymáčklých uhříků" a "jebáků". Pak se můžeme divit, že zde těch diskutérů ubývá. Ne každý si nechá nadávat, ne každý to chce číst. :-/ V jednom s tebou ale musím na 100% souhlasit.:-) A sice s tou tvojí poslední větou.:-D :-D:-D

viktor čistič
4. září • 16:33

Víš co je Schumi výhoda pohorek? Když šlápneš do hovna je celé tvoje :-D:-D:-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
4. září • 16:46

Já už na něj dlabu.Prostě provokuje,..víš co se říká,..bude pršet,sviňky rejou:-D ale co,ať reje a prší,..aspoň porostou houby;-)

radek27 F1
1. září • 14:57

Kuba dobrý, moc dobrý, porazit Milera....a je dokonce držitelem traťového rekordu.....a nikdo si toho ani nevšiml.....vážení redaktoři to je ostuda....

stále dobrý Schumi
1. září • 18:09

Kuba není držitelem traťového rekordu,ale nejrychlejšího kola v závodě.Béla En toho během závodů nablábolil tolik,..;-)

radek27 F1
1. září • 19:36

Kuba je držitelem traťového rekordu ze závodu...nikdy nikdo v kategorii 125ccm nejel během závodu rychleji...ty chytrolíne....

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 9:30

Ono je to s tím pánem docela těžké. Ale pokud je někdo jako on závislý jen na komentáři Bély N., a je mu zatěžko si třeba prohlédnout ofic. výsledkovou listinu na ofic. stránkách Moto GP, než napíše reakci na Tvůj příspvek, tak se nediv.:-/

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 11:39

Musím zde mít tvrdé jádro "příznivců" minimálně ty, co odmínusují i pravdu.:-D

vloPa19
1. září • 12:24

Wow :D je zvláštní, jak když Kornfeil zajede skvěle, tak všichni mlčej, za to když to nevyjde, maj všichni plno keců.v Silverstonu jednoznačně ukázal, že když má k dispozici dobrý nastavení, je schopnej bojovat s nejlepšíma. Jen tak dál, Kubo ;-)

stále dobrý Schumi
1. září • 18:06

Zajel výjimečně dobře a předvedl tentokrát výkon přesně odvislý od toho,na jak kvalitní technice sedí.Takže jeho více než obvyklé výkony,kdy se potácí na úrovni desátých míst i dál,se nedají komentovat jinak.Za devadesát velkých cen se nedostal dál,než párkrát k páté příčce a to není na nějaké vyskakování.Nemusíš se mnou souhlasit,zrovna tak, jako já nesouhlasím s tebou.Patří mezi absolutně nejstarší jezdce této třídy.Kdyby jeho výkony byly takové jak říkáš,už si ho dávno přetáhl nějaký solidní tým,do Moto2.O nastavení mi ani nemluv,..pokud mezi pilotem a boxy existuje bídná zpětná vazba, jde o loterii,kdy se v boxech prostě náhodou trefí.Postavení v tabulce a počet vyjetých bodů je téměř identický s loňskem.Je to letos teprve jeho druhá "pětka" a první,kterou opravdu vybojoval.Tu první doslova utrpěl,po pádu sedmi jezdců,kdy dojel s více než dvaceti vteřinovou ztrátou.Takže skvělý závod, jsem od něho viděl letos prvně.

vloPa19
1. září • 22:23

Nehledě na to, loni už nabídku od moto 2 dostal a letos tu je prej taky možnost

vloPa19
1. září • 22:20

Shrňme si to; Antonelli, Bagnaia, nevim kolikrát Ajo... :-) těch bodů mohlo bejt o dvacet víc, a to dokonce zbývaj 4 závody, takže by se na tu stovku mohl dostat v pohodě

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 10:52

Trošku přidej, těch závodů bude ještě 6.;-)

janula11
1. září • 20:32

Ahoj Schumi, já té technice, jak asi už víš, nerozumím. Tak jsem se tě chtěla zeptat, jestli v Brně Marcovi taky špatně nastavili motorku, když dojel až čtvrtý? Díky.

stále dobrý Schumi
2. září • 15:21

Každopádně,..motorka mu hodně klouzala,což potvrdil i Rossi.Ale Dani jel opravdu bezkonkurenčně,měl stoprocentní "svůj den" a byl by těžko k poražení,i kdyby Marquezovi fungovalo vše, jak má.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 10:33

Janulo, to se ptáš toho pravého specialisty na ladění.;-) Já sice taky detailům moc nerozumím, ale už jen to, že operuje s argumentem:"...výkon odvislý od toho, na jak kvalitní technice sedí..." naznačuje, že pisatel neví nic o tom, že v letošní sezóně se poprvé motory losují, tudíž výhody kdysi "továrních" týmů jsou ty tam. Odvolávat se na to, že loni jezdec toho samého týmu bojoval o titul je také nesmyslné. Loni je loni. Kde byla loni v této třídě Honda a kde je letos? Konkurence prostě nespí.;-) A psát o tom, že:" pokud mezi pilotem a boxy existuje bídná zpětná vazba..." si může dovolit někdo,kdo má informace přímo z týmu a to asi nebude zrovna tento člověk a nebo někdo, kdo jen tak plácá do klávesnice. To ona se v Anglii najednou ta bídná vazba objevila jako deus ex machina i u Viňalese, nebo Millera? :-O Ona totiž doba pokročila a ta zpětná vazba už nehraje takovou roli jako v minulosti, kdy se "ladilo" na ucho, se šroubovákem v ruce. Dnes je ta vazba maximálně o pocitu, např. při klouzání pneumatiky. Dnes po zapojení telemetrie se na datarecordingu objeví všechny potřebné údaje, vypovídající o chování motocyklu v každém okamžiku na trati. Při velmi podobné technické úrovni nejlepších strojů pak rozhoduje každá maličkost a to jak v kvalifikaci, tak v závodě. Stačí, když jezdec tzv. prořadí, nebo ho někdo zavře v zatáčce, nemůže jet ideální stopu atp. a už naskakují tisícinky, setinky, které se jen velmi těžko smazávají. P.S. Možná, že tím hlavním důvodem Kubova náhlého zlepšení je nezanedbatelný fakt, že před závodem v Silverstonu mu nasadili nový motor, což nevím, jestli dotyčný pán při psaní svého "hodnocení" věděl.:-)

stále dobrý Schumi
2. září • 15:50

Ach jo,..na co si tady hraješ ty?Vždyť ty jsi jen poslední kolečko,co se motá v nějakém týmu.Telemetrii jsme používali už v devadesátých letech,tak co mi tady chceš povídat o tom, jak doba pokročila a že už nerozhodují jezdcovy pocity a požadavky na změnu chování jak podvozku,tak pohonné jednotky?Co to je za argument,že u Viňalese a Millera zpětná vazba nefungovala,protože dojeli za Kornfejlem?Stalo se to prvně a jen o setinky.Viňales má téměř jednou tolik bodů co Kornfejl a Miller třikrát tolik a vede MS,i když Honda pokročila.Na Motorkářích.cz si taky rád hraješ na bůhví jakého lůmena a už ti tam párkrát dali za uši za ty tvé "odborné" výklady:-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
3. září • 10:04

Vezmu Vás oba jedním vrzem. Přestaňte si zde hrát na "odborníky" od klávesnice. Ve Vašem věku jste totiž pro smích. Nehodlám s Vámi probírat svoji pozici v našem týmu, to Vás rozhodně nemusí trápit. Doporučuji Vám, abyste si ještě jednou pročetli především ty svoje bláboly, kterýmy zde oblbujete ty mladé. Na ně to možná platí, na mne nikoliv. O Vaší "úrovni" argumentace plně dosvědčuje, že zde jeden tvrdíte, že Kornfík nezajel rekord okruhu ( protože Béla N. toho nablábolil ), nebo že Kuba musí zajíždět jen proto, že loni ve stejném týmu...:-D Druhý zase umí z gauče posoudit , že jezdec má, nebo nemá koule něco zajet, nebo že úrověň komunikace mezi Kornfeilem a boxem nestojí za nic, nebo že ladí systémem hokus pokus. Nehledě na závěry typu: "kdyby něco zajel, sáhl by po něm solidní tým moto2", svědčící jen o absolutně nepochopené přestupové situaci. Když se zeptám na konkrétní otázku, tak najednou argumenty dojdou s výmluvou, že zde není od toho, aby rozepisoval, co kdo má. Že, Viktore ?Pánové teoretici, Vy o skutečném závodění toho opravdu moc nevíte, pokud si to někde nevyčtete, ale to Vám oběma nevadí, abyste zde jeden urážel a druhý vyhrožoval, jeden si hrál na "jasnovidce", druhý na arbitra všech a všeho. ( Jen se divím, že s takovou "výbavou" nejdete s kůžičkou na trh a nenabídnete své služby některému týmu. Nebo u Vás teoretiků z Motogp sport cz. aspoň na těch Schumim vzpomenutých Motorkářích. Tam se v diskusích občas objevují různí exoti, ale věřím, že Vy dva byste byli značným přínosem pro všeobecné obveselení gaudia.:-DČus a až Vás zase napadne nějaká "myšlenka", tak se ozvěte. Rád se pobavím.B-]:-))

stále dobrý Schumi
3. září • 19:33

Tak já tě vezmu o něco kratším vrzem.V tom "Vašem",tudíž i "Tvém" týmu jak říkáš, jsou tvé akorát kecky,kraťasy a tričko s logem.Já jsem prožil v depech 14 sezón,tak neměj obavy,že nevím,která bije.Nepotřebuju se tady neustále stavět na odiv diskutujícím,omíláním o své velikosti a důležitosti.Pokud jde o "vyhrožování",..nauč se číst.Nicméně,pokud bys zrovna ty,mi řekl do očí to,co jsi v článku napsal,setsakramentsky mi věř,že by to tak dopadlo.Ono na to setkání možná dojde.Jsem v Brně na okruhu častěji,než si připouštíš a pak jsem zvědav na tvé hrdinství,z očí do očí;-) Krom jiného,..sám toho o mistrovství světa víš asi tolik, jako můj pes o vaší zahradě.A na těch Motorkářích, jak vidno,mají velmi často za exota pro pobavení,spíše tebe;-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 6:07

Nevím, jestli ještě někoho, ale mě jsi rozhodně pobavil.:-D:-D:-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 6:54

Jinak za sebe už odmítám s tebou pokračovat v diskusi na této úrovni, kdy se zmůžeš jen na osobní invektivy. Jednak je to naprostá ztráta času, druhak to ostatní čtenáře asi vůbec nezajímá.B-]Tak si zde dál hrej na ředitele zeměkoule. Je vidět, že těch 14 sezón v paddocku (plechovek, nebo kár?) kterými zde při každé příležitosti operuješ, tě ničemu nenaučilo. Minimálně tedy, pokud se týká slušnosti, tak to byl ztracený čas. Pokud mě vyhledáš v Brně, rád ti to zopakuji do očí.

stále dobrý Schumi
4. září • 13:49

Ani nevíš, jak jsem potěšen,že se konečně uchýlíš k omezení jakékoliv komunikace,mezi námi.Já jsem to navrhoval mnohokrát.Píšeš o slušnosti a sám nás nazýváš priitivy,blbánky,co můžou být leda pro pobavení,..já ti jen na tvé invektivy pouze odpovídal stejným tónem.Pro tebe,více než pro koho jiného vážně platí rčení,že "čím menší trpajzlík,tím větší klobouk se snaží nosit."O tom,že jsem strávil depech mnohem více než ty, jsem ti napsal asi dvakrát.Zato o "Vašem týmu",tady čtu tvé výplody skoro pod každým článkem.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 14:08

Ještě naposled. S člověkem, který se jen zbaběle skrývá a využívá internetovou anonymitu opravdu nemá smysl komunikovat.:-/ A maličkost na závěr: Po tom, co a kde píšu o našem týmu je ti... nakonec, nikdo tě nenutí to číst. Hezký den.:-)

stále dobrý Schumi
4. září • 16:13

Tak co se do mne zase a znovu navážíš?Mlel jsi něco o tom,že my dva jsme spolu skončili.Tak aspoň drž slovo jako chlap,když už neumíš držet hubu.Váš "tým" je mi opravdu u zádele i s tebou,tak vážně přestaň vymrzovat.Někde jsem četl,že čím menší pes,tím víc štěká:-D asi to bude tím:-/

viktor čistič
4. září • 11:14

Ty seš neskutečnej debil a egoista a ke slušnosti máš daleko ty a řeknu ti jen jedno , že jsi namachrovaný debil co umí houno a takových je plný stát a podle toto to tak vypadá jdi se bodnout.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 13:50

Ten výlev byl zbytečný. Zde už stejně dávno všichni vědí, co jsi za hulváta.;-) A navíc, mne může urazit jen inteligent, což ty, jak neustále dokazuješ, opravdu nejsi. Čááo.B-]

viktor čistič
3. září • 19:06

My máme kůžičku a ty máš co šupiny viď :-D:-D
To jsi si dal načas a že jsi nám to nandal áhahaha :-D:-D
Schovej hůl nebo ti ji někdo vyrve z ruky a pořádnou ti plácne po kebuli a nerozčiluj se, paranoia a deprese se dají léčit;-):-P

Jana Králová (jannyk)
3. září • 13:53

mambo, mambo.... :-/

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 13:52

;-):-D

viktor čistič
2. září • 10:51

Jak můžeš Mambo tohle napsat3-[
O jakým pocitu? Ty jsi snad upadl na hlavu, to nemyslíš vážně!!!
Tímhle jsi to dost přepísknul, na to co jsi strávil v boxech jsi mě utvrdil akorát o tom, že tam jezdíš jako pátý kolo u vozu a to není jen pocit že, od prvního tréninku se sedí na porovnávání dat a pořád nějakých 30% si musí umět jezdec říci co tomu chybí, co v jakém daném sektoru a hledat to optimální v nastavení, to je jako názor Rossiho co tvrdil, že udělá titul na vratech od stodoly B-]
Pokud přijde optimální nastavení až na závod je to pozdě a Kuba dokud nedokáže s materiálem pracovat lépe, bude jezdit tam kde je!!! Buď to bude ztrátou v kvalifikaci díky nastavení, nebo v závodě zlikvidováním gum při stíhačce. Párkrát přišlo v závodě na přední příčky , ale těch závodů bylo o hodně víc a vše je prostě o tom , že mechanik není kouzelník a v hledání optimálního pro jezdce stylem hokus pokus není hned a podle toho ty výsledky, potom to že je Kuba silný v závodě jde v niveč ty pocite, bóže bóže Mambo to jsi napsal, že jsi chtěl někomu pomoct? Nebo že chceš udělat dojem na děcka a ženský :-D:-D v tvým věku bych to považoval za úchylku áhahaha:-D:-DB-]

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 11:10

No Viktore, nevím jestli to myslíš vážně, ale jestli žiješ v představě, že na úrovni MS se ladí systémem hokus pokus, tak tě ubezpečuji, že s tém bys měl těžkosti i na úrovni závodů MR.:-PNavíc vytrháváš ze souvislostí.Napsal jsem, že doba pokročila a zpětná vazba už není tak důležitá, jako dřív. A to je pravda pravdoucí. Těch 30% máš podloženo čím? Taky jen pocitem? Nebo cucáním z prstu, či taháním z klobouku. On nezřídka ten pocit jezdce bývá v přímém rozporu s naměřenými daty. Pak už jen záleží, kterému řešení dají inženýři přednost. Přeber si to jak chceš. Dojem na nikoho mi není zapotřebí dělat. B-]

viktor čistič
2. září • 11:23

Víš moc dobře co jsem napsal tak to nepřevracej ty tvoje bláboly zkoušej na někoho jinýho a ne na mě!!!
Až příště s nima pojedeš na závod, vem si sebou pár pytlů s obilím, aby jsi byl něco platnej, ty jsi totiž takovej motocyklovej mnich tvého papeže tady jmenovat nemusím že :-P

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 12:08

Dovol mi ty hrdino od TV a PC pouhé dvě otázečky: 1.) Odkud víš že Kuba není schopný komunikovat s mechaniky ? /tvůj vlastní dojem?/ 2.) Jaký je konkrétní rozdíl ve strojích těchto jezdců : Ajo, Antonelli, Azmi, Bagnaia,Bastianini, Fenati, Granado, Hanika, Kent, Kornfeil, Miller a Viňales ?;-)Za Tvoje fundované odpovědi předem děkuji.

viktor čistič
2. září • 12:30

Odkud víš ty že je :-O
Nejsem tady od toho, abych ti tady rozepisoval co kdo má a nemá.
To že se pohybuješ okolo motorek ještě neznamená že máš pravdu a pár lidí tady to ví moc dobře tak klídek, pana Kornfeila jsem přestal prosazovat po jeho pár dost nechutných výlevech a urážkách ostatních jezdců a fanoušků , jak to funguje v týmu si dá dohromady i ten méně pozorný stačí sundat klapky z očí a dát si dohromady pár dostupných dat a informací a to ty evidentně nechceš vidět, tobě připadají jeho výkonnostní výkyvy ok, ale pár lidem ne a ten důvod vědí, jenom pár zaujatých chodí okolo horké kaše a rozmazává co kdyby a fundované PR keci ode mne nečekej, je to pořád dokola a pokaždé co jsem kdy napsal ať to bylo na Rossiho, Stonera, Pedrosu, Jorgeho a především Peška a Abáji se ukázalo být pravda pravdoucí, i když se o daných věcech začalo otevřeně hovořit třeba za rok za dva, to už ale pár lidí snažilo zapomenout jak to je, jen aby nemusel dát za pravdu. To samé jaká špína probíhá u Hondy to už jsem napsal taky několikrát a pořád se mele o polobohu. Přestaň s těmi pokusy o vyvracení za dva roky si budeš sypat popel na hlavu jako to udělalo víc lidí tady, i když už jich je většina pryč a raději se tady tomu molochu vyhnou.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 11:44

Blá,bla,bla...B-]Něco k věci bys tam neměl?:-P

viktor čistič
2. září • 12:09

Ono nasadit bílé rukavice a dát si ruce za záda umí každej a pak rozjíždět manažerský řeči, to si nech pro sponzory, věnuj se spíš knižní formě projevu to ti jde, ale ne tady;-):-P:-D:-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 12:26

:-D:-D:-D:-PTy ses určitě díval na naše fotky.:-D

viktor čistič
2. září • 10:16

Ty otázky směrují na dvě věci, buď že jsi neskonale .....(informovaná)nebo že jsi neskonale velká .......(srdcařka) :-D
To co píše Šumi je naprostá pravda. Nagelovaný fracek co kope do Haniky a není schopný komunikovat s mechanikama a podle toho vypadají kvaldy, nemá pořádný koule na to, aby zajel něco více jenom výmluvy a výkruty a nebavíme se o tom co kdyby a že ho někdo sestřelil. A nějaké názory nevymáčklích uhráků na trapnou přezdívku a jak jezdí kuba na to co má parádně jsou k smíchu, na to co má za techniku nám dělá akorát ostudu jebáci :-D:-D:-D:-D:-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 11:21

Taky názor!:-( Jen bych chtěl vědět, jestli bys byl schopen ho říct Kubovi do očí.:-/Nebo aspoň poslat mailem , hrdino od klávesnice. Na co si to zde ještě s tím druhým vševědem hrajete? To jste opravdu tak primitivní, že se neumíte vyrovnat s tím, že má někdo opačný názor a zavádíte to do osobní roviny?:-(

stále dobrý Schumi
2. září • 15:26

Spolehni se na to,že Kubovi bych řekl do očí totéž,co píšu.Jen pochybuju,že ty bys mi do očí řekl,že jsem primitiv,..to by totiž bylo na dlouho to poslední,co jsi vyblábolil.

viktor čistič
2. září • 12:47

Kdyby jsi sledoval Kornfeila tak jak ti leží na srdíčku, tak by jsi i viděl můj názor na něho na jeho sprosté výlevy směrem na jezdce a fanoušky na jeho zdi a za klobouk si to rozhodně nedal a to víc mě to hřálo nejen proto, že to byla pravda co si přečetl, ale především mě hřáli podobné názory a nejen z řad fanoušků , ale i známých jezdeckých jmen co něco dokázali ;-)B-]

radek27 F1
1. září • 19:43

Jsi stejně hloupý jak tvoje přezdívka... Kuba jezdí na tom co má parádně...a to že měl smůlu a ze začátku sezony, kdy ho vždy někdo sestřelil nebo vyvezl do kačírku, jsi asi neviděl...? rád si hraješ na znalce a víš prd....

stále dobrý Schumi
2. září • 15:18

Milánku,..tak chytrej jako jsi ty dneska, jsem byl už v páté třídě.Tak zklidni hormon a nech urážky stranou.Je odjeto 12 závodů a VŽDY ho někdo sestřelil??? Hmmmm,..tak to asi ty se neustále díváš na nějakou opakovačku:-D.Mimochodem,..na tom co má,byl Maverick mistrem světa.Má totéž co Miller.

Doporučujeme

Články odjinud