MotoGP: Marc Márquez potřetí vítězí v Austinu

26 komentářů

janula11
13. dubna • 10:20

Mně se závody taky líbily, zřejmě na rozdíl od ostatních i Marečkovo vítězství. Jinak ale nerozumím tomu, že v takové zemi, jako jsou USA, se nenajde normální okruh pro motorky. Bála jsem se, když jsem viděla jezdce, jak padají a zůstávají ležet na trati.

Dýzl
13. dubna • 9:36

Parádní závody, oproti ranní nudné F1 jako pramen živé vody. Moto3 tedy předčasně rozhodnuté, v poli se ale bezvadně válčilo včetně nějakých zachráněných pro naše. V Moto2 to dal konečně Lowes, tomu jsem přál a byl rád že po nižších třídách byla zlomena španělská kletba. MotoGP to gradovalo, jen tedy bohužel s tím, že Marquez se posadil zpět na královský trůn kde jsme na něj zvyklí. Asi většina z nás to přála Valentinovi, dělal co mohl, jak to vypadá, rozhodly pneu a vyšší výkon Ducatek. Překvapil Smith a Suzuki, jdou nahoru, mám z nich radost.
Už nemohu dočkat další závod.
Docela mne prudí že nedávají na volných kanálech, minule bylo na německém Eurosportu který mám na satelitu, doufal jsem, že bude stále. Nyní ne, tak jsem se skřípením zubů zaplatil Stoka Sport. Co mne tedy rozzuřilo, tak reklamy, když platím tak ať nováci neopruzuji. Komentář celkem ušel, spolukomentoval Popov, kterému fandím. postupně to ale začalo být trochu rušivé a odbíhalo se od dění na trati. Pořád ale lepší, než aby tam mlel Abája starší.
Docela mne mrzelo, že díky posunutému začátku mi utekl konec Indycar v Luisianě, určutě by xnásobně zajímavější než zbastelná F1.
Jako zvědavého člověka by mne zajimalo, proč jim vytekla voda jen na jednom místě rovným potůčkem, zda prdla nějaká trubka, vytryskla spodní voda nebo co?, no pořád lepší než ropa, to by jsme už GP neodjeli.

viktor čistič
12. dubna • 23:27

Za mě nejlepší podívaná víkendu Lowes s jeho nádherným jízdním stylem podobným co měl Casey.
Zbytek tak nějak podle očekávání a díky Ducati a Dovimu palec nahoru.

Huňáč
12. dubna • 22:23

Jak to vypadá?

vloPa19
12. dubna • 22:14

A Abája v depu...

vloPa19
12. dubna • 22:10

Vypadá to, že k žádnému dramatu nedojde... Věřil jsem, že Rossi natáhne svůj náskok, ale Marquezova Honda je na rovinkách tradičně daleko rychlejší... A dvě Dukny v zádech... to musí bejt velká fuška.

Milda Vale (milda.vale)
12. dubna • 21:18

proč se ještě nejede??

Jana Králová (jannyk)
12. dubna • 21:20

pruh vody přes trať jak je ten bilboard....asi odtud stekla, co se nakondenzovala během dne

Milda Vale (milda.vale)
12. dubna • 21:22

díky za info,dívám se na netu a je to Anglicky,takže nevím vo co jde,jen že tam něco čistí ;-)

radek27 F1
12. dubna • 20:41

link pls, rychleeeeee:-D

Jana Králová (jannyk)
12. dubna • 21:09

vyber si, ale klid, start odložen, mokro na trati, asi se jim orosil billboard a pak to z něj spadlo
http://www.stopstream.me/10-motorsports.html

radek27 F1
12. dubna • 21:13

Díky moc motocyklová princezno...

viktor čistič
12. dubna • 21:21

Bacha, žádná princezna, královna :-D:-D:-D

Jan Honza (halentech)
12. dubna • 19:19

Tak jsem jim nevěřil a nakonec nějaké body jsou! Tak dobrá teda...

martin746
12. dubna • 18:37

Ti naši kluci v Moto 3 stejně jako v prvním závodě zajíždějí tužku, nebýt pádu tak ani na body nedosáhnou:-/Po lonske sezoně člověk očekával že budou aspon dojíždět v první desítce, ale tohle je zklamáni!!

Dýzl
12. dubna • 20:21

Nj. také jsem doufal, že letošní sezóna bude gradovat oproti loňsku. Co naděláme, kluci alespoň válčí i když to po startu vypadá beznadějně a nakonec jsou body doma. Zaplať pánbůh, že naše mrńavá zemička tam alespoň někoho má a máme komu fandit. Netvrdil bych, že zajíždějí tužku, je to mistrovství světa ve kterém ani ten nejhorší tužku nejede.

vloPa19
12. dubna • 19:14

Kdyby měl včera Kornfeil lepší pojem o čase, tak by takhle stejně skončil.. On tužku rozhodně nejezdí. To, že se dostal na konci do skupiny bojující o nějaký osmý místo a udržel si tu jedenáctou, jenom schvaluju! Potom, co startoval z 23. pozice, a ano- i díky pádům, se propracoval až na jedenáctou, by byl velkej a možná i zbytečnej risk za každou cenu se drát vpřed... Ten rozdíl: 7b. a 0b. To bych taky raději volil opatrnou jízdu. Rvát se v posledním kole s Vinalesem a třeba i Fenatim by bylo podle mě trochu sebevražedný. Co se týče Haniky, podělal kvalifikaci, ale na druhou stranu dokázal stejně jako Kornfeil jet tak rychle, aby dotáhl přední skupiny. Bez toho by jim i ty pády byly nakonec k ničemu. A jako Češi buďme trochu optimističtí; Hanika v celkovém bodování 10. Kdyby to udržel, byl bych v sedmym nebi. Gratuluji "leoprdům" a novýmu d´Artagnanovi, jak ho nazvali italští komentátoři. Na druhou stranu je mi líto Oliveiry- je třeba říct, že co do rychlosti, se mu Binder s Kájou nemůžou rovnat, ale přesto má na svym kontě minimum. Nevim přesně kolik bodů- jestli vůbec nějaké (zřejmě 2). Ještěže byl Locateli natolik soustředěný, že mu při tom jeho pádu neurazil hlavu; dost mi v tom momentu zacukalo v oku.

janula11
13. dubna • 10:49

Hm, ten Fabio Q je podle očekávání opravdový dráček. Myslím si, že přesně on je tím budoucím konkurentem Marečka, dokonce možná i tím, kdo ho sesadí z trůnu.
A přezdívka je to pěkná, škoda, že tak neříkají Hanikovi, ten je d°Artagnanovi podobnější:-)

vloPa19
12. dubna • 19:15

D´Artagnan= Quartarraro.. Zapomněl jsem dodat :-D

Martin Nakládal (skuter182)
12. dubna • 18:43

Jak se jelo prosimte?

LukasRX
12. dubna • 18:05

Nevíte kdo to dnes komentuje na NS ?
Zdá se mi, že je tam někdo novej :-D

Martin Nakládal (skuter182)
12. dubna • 18:31

Nevim jak se jmenuje komentator ale jako spolukomentator je tam Míra Popov.

spartajenejlepsi
12. dubna • 16:27

klidně at je to zas bez Špnělský hymny v MGP si klidně tu Italskou znovu poslechnu a nemusí být ani na počest Rossiho, nejvíc se těším na Moto 3 TO BUDE ZASE RACHOT :) :)

radek27 F1
12. dubna • 15:12

Těžko diskutovat o něčem co neuvidím.....:-( Dorna jsou stejný chamtivý svině jako Bernie....

Dýzl
12. dubna • 16:29

Hlavně že stále vymýšlí nové a nové technické předpisy. Když se nějaký osvědčí, tak zase honem něco jiného aby se motorky či auta zahodily a konstruovaly jiné. F1 byla dnes děsná. Pod kapotou tedy sice fantastické technické zázraky, na trati ale bohužel o to větší nuda. Letos přenáší Slováci Indycar, tak jsem si zaplatil jejich kanál na satelitu a v noci budu sledovat. začátek tedy koliduje s GP kterým dám samozřejmě přednost, jak skončí, tak hned přepínám. Amici mají auta za pakatel, o to více ale závodí.

Vilner27
12. dubna • 15:10

Tip Austin MotoGP
1. Marquez
2. Dovizioso
3. Rossi
4. Lorenzo
5. Iannone
17. Abraham

Doporučujeme

Články odjinud