MotoGP: Po bitvě s Márquezem zvítězil Jorge Lorenzo

144 komentářů

MadMax F1
5. září • 23:14

Do teď jsem závod neviděl. Ulozto i czshare nevede. Už jsem to nevydržel a podíval se na výsledky. Konečně se mi povedl 100% tip, ikdyž si myslím, že takto se to bude opakovat častěji.Nemáte někdo odkaz kde by se dal závod stáhnout? Ještě jsem se nepodíval kdo yl od 4 místa dolů, tak alespoň nějaké překvapení.

odstraneno jannyk F1
3. září • 23:04

právě jsem zhlédla záznam....žádné nepodání ruky ze strany Lorenza neproběhlo...a s Danim si ji podal v záběru, kdy bylo vidět celá záda Lorenza a půl zad Daniho, za Markem dojížděl, dotkl se jeho lokte aby si pogratulovali, pak střih a záběr začal tím, jak si ruce pouštějí a Marc má ještě nataženou ruku o chvíli déle - chápu, že se mu ta zraněná ruka vracela na řídítko pomaleji...takže tolik pro ty "fanoužky", kteří tu označovali Lorenza za "idiota" a podobně... nejdřív se zklidněte a pak suďte! Každý jeden kluk na trati si zaslouží přinejmenším respekt!

maxlap
4. září • 14:41

Nikdo tady nic o nepodání ruky nepsal, ale o tom jakým stylem ju podal, a ty gesta po podání, no koment. Já chápu že se jorgeho zastáváš, ale momentálně to není příliš na místě

odstraneno jannyk F1
4. září • 14:44

co to zas meleš? Zbytečná diskuze... Holt tentokrát Marca porazil, FANOUŽKU, a co jako? Aspoň není nuda... A dost pochybuju, že Ty něco chápeš

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 8:06

Ale vždyť to znáš. Kdo chce psa bít...;-)Zvlášť když se mi to psisko nelíbí, protože ohrožuje mýho Alíka.:-D

odstraneno jannyk F1
4. září • 9:42

jinak gratuluju k novému klonu na M :-D síla ještě silnější :-D :-D :-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. září • 10:51

Máš na mysli toho, co se zaregistroval 21.8. a hned zopakoval svoje zhodnocení Bradla, že si nezaslouží Hondu s tov. podporou?;-)

odstraneno jannyk F1
4. září • 11:29

a o jednom z "Hodonínska" s úspěchem pochybuji, že není další kloník :-D

odstraneno jannyk F1
4. září • 11:25

přesně toho :-D

Jan Chuchma (acidphase)
4. září • 11:00

naštěstí o tom rozhoduje suppo a nakamoto, .-))

Jan Chuchma (acidphase)
4. září • 9:59

nerozumím tomu nebo tomu ani nemožu rozumět? :-O ;-)

odstraneno jannyk F1
4. září • 10:18

ale možeš tomu rozumět ;-) nejen tady na tomto webu se nám klonuje nick, ale už i na motorkářích...a taky je už jednou "navždy opustil" :-D

Jan Chuchma (acidphase)
4. září • 11:00

díky za nápovědu, .-))

Jaroslav Petřík (jarpet)
2. září • 20:01

Móó pekny. Jen rezie absolutne nestiha....:-D. Plno souboju a nic...:-O

hubas111
3. září • 10:01

Čus Jarpite, skoro-sousede :-) Nejenom pro tebe, ale i ostatní. Jako velkej fanda seriálu MS silničních motocyklů sem neustále řešil kvalitu sportovních přenosů, komentátory, sledoval různé free livestreamy. Povětšinou nevalné kvality. Tak jsem si zakoupil video pass přímo na motogp.com přístup na sledování závodů na celou sezónu ve variantě Multiscreen a nemohu si to vynachválit. Naprostá pecka! Vysoká kvalita obrazu, možnost sledovat z různých kamer závodníky, livetiming, možnost sledovat závody z archivu a to vše za přijatelných 80 éček nebo pro méně náročné za 50 éček. Kdo má tenhle sport rád tak mi tato cena ve špičkové kvalitě a servisu přijde naprosto adekvátní a ještě si u toho zlepšíte AJ :-DOdkaz : https://secure.motogp.com/en/Subscribe?utm_source=motogp.com&utm_medium=link&utm_content=menu_right&utm_campaign=2013_HalfSeason

Red Devil F1
2. září • 20:07

No někdy bývají ty manévry v sestřihu, ale toho se většinou na Novasportu už nedočkáme...

Jaroslav Petřík (jarpet)
2. září • 21:06

No jo. Rozbor a sipky jako v hokeji se asi nedockame:-D Zacinam byt spokojeny i s tim malem. Na to ze mame 4 zelizka v ohni se Ct chova jako barbar...;-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 14:48

V moskevské nemocnici zemřel na následky zranění, které utrpěl při testování maďarský jezdec Ágoston Rozsivall.Po pádu, zaviněném tech. závadou, na něj jeho stroj spadl.Rozsivall patřil mezo špičkové maďarské jezdce. Startoval i za slovenský tým Maco moto v MS Endurance, jezdil i v IDM a Alpe-Adrii.Letos suveréně vedl slovenský IMRC ve tř. Superstock 1000, kde měl před posledním závodem na Slovakia ringu náskok 37 bodů.:-(

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 11:22

Klobouk dolů.:-)S tím vysvětlením toho "T" na M jsi mě dostala:-DA jí marně dumal, co to znamená.;-)

odstraneno jannyk F1
2. září • 11:42

no mě to nedalo spát a David Emmett ví všechno ;-)

Red Devil F1
1. září • 21:06

Tak jsem to viděl až teď ze záznamu a jsem rád, že jsem si to neplánoval live z Novasportu, který jak jsem pochopil nebyl....
Těžko vinit Peréze z úmyslu srazit Haniku, prostě Kajá byl v nesprávný okamžik na nesprávném místě. Peréz měl štěstí, že nespadl a že to elektronika pobrala. To Martin musí být daleko víc frustrovaný, když viděl, že by mohl něco stáhnout a najednou leží po Robertsově highsideru. Pokud mě paměť neklame, tak Roberts má přesně takovýhle pádu víc - asi chce víc než by byl schopnej ukočírovat ;-)
Tak přání do příštího závodu Karel v Topten

odstraneno jannyk F1
1. září • 18:55

Marc Márquez "vyfasoval" od Ředitelství závodu dva trestné body za nerespektování žlutých vlajek v ranním warm upu v úseku havárie Cala Crutchlowa. Komentova to slovy, že je neviděl a že ví, že musí zvolnit, když vidí žluté a hlavně žlotočervenou. Tentokrát je prostě neviděl.An official FIM statement said:
'Rider Marc Marquez (93) was riding in a section of the circuit where waved yellow flags were displayed due to an earlier accident. He continued at racing speed and did not slow down and be prepared to stop as required by the regulations.Oficiální vyjádření FIM:
"Jazdec Marc Marquez (93) jel v části okruhu, kde mávali žluté vlajky které byly vyvěšeny v důsledku dřívější nehody tak, že pokračoval v závodní rychlosti, nezpomalil a nebyl připraven zastavit, jak to vyžadují předpisy."

Jan Chuchma (acidphase)
2. září • 9:27

upřímně by mňa zajímalo, jak by toto řešili v závodě, kolik jezdců u žluté vlajky při závodu opravdu zpomalí a je připravených zastavit? :-Ov brně sem si toho u nikoho nevšiml, a že tych žlutých viselo (a tým nemyslím céčko, :-P)"právnická" zvrhlost ala větší než malé množstvítým ale neomlúvám marečkuj průser, že mohl aj zabit...

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 10:49

Znáš to, dokud se nic nestane...;-) zde to asi bylo moc viditelné kvůli těm traťákům.;-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 8:50

U Marca to přehlídnutí praporů není poprvé. Dokázal už "přehlídnout" i ten šachovnicový při treninku a sratil Wilairota. Vzpomínáte?;-) Ještě štěstí, že jeho stroj nesejmul nekterého traťáka. To by byl asi větší trest.:-(Apropos, jannyk, někde jsem četl, že nemá jít o TRESTNÉ body, ale že mu budou po skončení sezńy 2b. ODEBRÁNY z celkového počtu. Tak teď nevím, jak to přesně bude?:-S

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 13:59

Tak jsem zapátral a máš pravdu.Jde opravdu o ty tzv. trestné body, nikolivo odebrání bodů za umístění.;-)

odstraneno jannyk F1
2. září • 14:13

tak tak:
1. "Zisk" celkem 4 trestných bodů - start do dalšího závodu z posledního místa na roštu
2. "Zisk" celkem 7 trestných bodů - start do dalšího závodu z boxové uličky
3. "Zisk" celkem 10 trestných bodů - zákaz startu pro 1 závodTrestné body se "nulují" po dosažení 10 anebo na konci sezóny (tj. nepřenáší se do příštího roku)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 14:35

Není co dodat.:-)

Brandejskyj
2. září • 9:23

Já myslím že to bylo opačně že Wilairot sejmul Marqueze. Stejně jako když Wilairot sejmu Luthiho a další. Nedivím se Gresinimu že ho vyrazil, hrál si tam na kuželkáře a pro ostatní byl nebezpečnej.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 10:26

Nikoliv, Marquez napálil v plné rychlosti zezadu do pomalu jedoucího Rathaparka Willairota, který pak několik závodů musel vynechat pro zranění.;-)

Jan Chuchma (acidphase)
2. září • 9:13

no to záleží na tom, jestli by to ovlivnilo přímo boj o titul, tak to budú trestné, a pokáď to titul neovlivní, tak to budú ty druhé, ;-) :-D :-P

Úprava na hovno
1. září • 19:01

To ustojí, je sice zraněný, ale jinak vše dopadlo i s notnou dávkou štěstí nadmíru dobře.

unavix F1
1. září • 18:41

Je někde vyjádření tvh@vna k tomu proč nedávali redbullcup na ns jak celý týden hlásali?:-@
Koukal sem na netu a škoda velikánská že to dopadlo jak dopadlo. Některý kluci na to ještě nemají mentálně jezdit takovou soutěž. Ještě že měl Martin taky peška a stav je jaký je.
Na oslavu si hold budeme muset počkat do dalšího závotu.
I tak Kájo velikánská gratulace za super výkon a krásný pokoukání! Během celého víkendu se těším jen na RBC a na Karla jak si to dává. To sou jednoznačně nejlepší závody!

odstraneno jannyk F1
1. září • 18:26

no zavod pekny a to co se stalo v poslednim kole byl proste prachsprosty pech, no..... Kajovu smutku,frustraci,vzteku a zklamani rozumim,ale tohle se stava. Bohuzel tentokrat nekomu na kom nam zalezi. Jelikoz je ale Kaja vyrovnany ve svych vykonech,proste top,tak ten titul stejne vyhraje,takze neni treba veset hlavu nebo nadavat souperum. Zaplat panbu vse bez zraneni. Za me parada zavod,ti klucici jsou rizci!

Úprava na hovno
1. září • 18:47

Hanika už titul má. Jen je škoda, že nebyl okořeněný radostí z vítězství.
Slzy k tomuto sportu patří, hlavně nedošlo ke zranění jak píšeš a slzy rychle oschnou.
Na tak mladé kluky jezdí výborně a podle let minulých na mnohem větší úrovni. Tahle třída je pro potěr jedinečná a je třeba poděkovat Grglavkám, že do motorismu dávají tolik financí i úsilí.

Úprava na hovno
1. září • 18:51

Houby má, ještě 3 respektivě 4 bodíky mu chybí.

unavix F1
1. září • 18:53

Tak tak, ještě je ve hře 75 bodů - 3závody. Takže alespoň v jednom musí Karel skončit před Martinem alespoň o 4 body.
Věřím že příští závod už rozhodne.

Miloš Machů (machy16)
1. září • 19:53

nene, aby Martin zůstal ve hře tak musí Káju stáhnout o 23 bodů - což znamená vyhrát a věřit že Karel nedojede, resp. dojede 14. - 15. místo. Pak je ještě Martin ve hře. Při stejném počtu bodů rozhoduje počet vítězství - Martin jich více určitě neposkládá ;-)

Úprava na hovno
1. září • 18:58

Jakoby rozhodnuté už bylo. Stát se sice může všechno, ale Hanika je alespoň morálním vítězem už teď.;-)

maxlap
1. září • 17:41

ten německej komentář je brutální, ještě že jsem se nedíval na fandu a nudnýho svobody
http://www.youtube.com/watch?v=tg3jWBaqMMs

Miloš Machů (machy16)
1. září • 17:38

Škoda, chyběl kousek a bylo to tam... Tak věřme, že příště už to vyjde!

Vilner27
1. září • 17:37

To je fakt blbeček ale stejně je Hanika Mistrem světa :-)

Miloš Machů (machy16)
1. září • 17:34

ajajaja :-(

Miloš Machů (machy16)
1. září • 17:35

Martin také dole :-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 8:54

Toho smajlíka sis mohl odpustit.:-(

Miloš Machů (machy16)
2. září • 15:00

Není to myšleno, tak že bych se mu vysmíval. Jen mi to přišlo komické - kluk už si byl jistej tím, že Káju stáhne o pořádnou porci bodů a o 200 metrů dál přeletí přes Robertse (což je podle mě největší blázen z RBRC - viz. oba závody v Silvu - kdy zajížděl pravidelně nejrychlejší kola v závodech a v obou dostal highsidera)... Kdo by takové drama čekal že? I když ty závody si o takové drama naprosto říkali a Silverstone jak je nudný ve F1, tak o to si to vynahrazuje v MotoGP, protože šlo vidět že v každém závodě bojovalo o vítězství více jezdců - v RBRC 6-8, v Moto3 4, Moto2 5 a MotoGP 3 ;-)

maxlap
1. září • 17:11

nádherný závod, a zasloužená výhra jorgeho, i když má trochu hořkou příchut, ale to dojížděcí kolo jorgeho všechno překrývá

DanR F1
1. září • 17:43

Co udělal Lorenzo?

Úprava na hovno
1. září • 17:53

Nic, jen si hned nevšiml, že mu Markýz podává ruku. O moment později si ji s radostí podali.

odstraneno jannyk F1
1. září • 17:58

Ferdo,takhle vcelku popsane to prece neni dulezite, dulezite je ze je to špatná zpráva pro fanoužky :-D

Úprava na hovno
1. září • 18:03

:-D To víš, někteří si takovou událost musí hlídat a hodně dlouho šetřit pro své další jedovaté sliny.:-D
Jak se líbilo rozčarování s Hanikou v posledním kole?
Já mu přeji vše nej k titulu a štěstí na budoucí tým/y/.;-)

maxlap
1. září • 17:09

začínal jsem jorgemu přicházet na chut, ale po dnešním dojížděcím kole nemám slov, připadá mi že se vrací z namachrovanou povahou pět let zpátky, a to je špatná zpráva pro jeho fanoužky:-S

romanooo
1. září • 17:30

presne toto som si pomyslel ked som videl ako sa choval ked mu prial marequez aj pedrosa.... spratek zasrany takto sa zachovat mne by som ho skopol z motorky... tymto u mna uplne padol na uroven stonera... a mozu byt obaja bajecni jazdci ale ako ludia su u mna luuzri :)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 8:57

Pánové, to snad není pravda!:-(:-(:-(

Miloš Machů (machy16)
1. září • 17:04

Ještě že je internet :-S

Úprava na hovno
1. září • 17:03

http://live.redbull.tv/events/230/red-bull-rookies-cup-2013-silverstone-r11/

Miloš Machů (machy16)
1. září • 15:58

Poď Kubo!!!

odstraneno jannyk F1
1. září • 15:26

Takže jsou na řadě "naši" borci a vyhlášení výsledků ;-)Veliká gratulace MadMaxovi ke 100% tipu!
66% tipy, tzn. 2 body do hodnocení mistrovství malého světa zvaného motogpsport.cz získávají další borci, a to: *TONY-VOCKO*, unavix, michalpneu, sonag99 a Ligier - gratulačka :-)
a další, kteří tipli, věděli, vyvěštili nebo jen tak plácli a získávají bodík si můžete prohlédnout zde http://picasaweb.google.com/117668636080899160893/Motogp2013#5916087129473779362
Děkuji za účast na "Silvrstroun" a blahopřeji :-)

Miloš Machů (machy16)
1. září • 15:37

Od teď v mých tipovačkách vynechávám Jorgeho... vypadá to, že pak díky tomu vyhrává :-D

s64
1. září • 15:26

Gratulace Jorgemu k vítězství.Bylo vidět,že ještě nezapomněl bojovat a Marečkovi ataky ustál.Dani se slibně dotáhl na 93 a 99 a v jeden moment naznačil i útok,ale pak opět nestačil tempu a odpadl.Rossi válčil s Bautistou a čtvrtým místem své fanoušky asi opět moc nepotěšil.Bradl zajel svůj standard a nejvíc mě zklamal Cal.:-(Ducati si jedou svůj šampionát a je na ně smutný pohled.

romanooo
1. září • 15:21

nie je jazdec ale uuukaz :-O odrezte mu ruku dorastie nova.... dufam ze da titul, lizatkovi by mal niekto povedat ze moto gp nie je len o nom a normalne sa divym ze mu tam este niekto gratuluje... z tv to vyzera ze ich dobre fuckuje.... to potom clovek nema ani chut mu fandit idiot.... a podte do mnaaaaaa :-P

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
2. září • 9:02

Co všechno si fandové nevymyslí?:-(

maxlap
1. září • 17:03

konečně normální komentář, u mě je výtěz marc, z takovým zraněním a on atakuje lorenza. Na kdyby se nehraje, ale za normálních okolností by jorge neměl šanci, marc do toho nemohl jít naplno, protože si dobře uvědomoval co by následovalo kdyby spadl:-(

Šotek.
1. září • 15:17

Úžasný race!!!

DanR F1
1. září • 15:06

Hodnocení dnešního závodu:
1. Jorge + Marc - nemám slov, to, co dnes předvedli, bylo naprosto fantastický, nevěřil jsem, že to oba ustojí až do konce. Obrovskej respekt před Marquezem, že to s vykloubeným ramenem odjel v takovým stylu. Tady se podívej Karle Abraháme, jak vypadá opravdovej závodník.
2. Dani - stíhačka krásná, ale jako vždy, když se dostal na dostřel, tak se znovu ukázalo, že když se jede max pila, tak prostě neumí předjíždět.
3. Bradl - opět parádní výkon, na nejlepší mu ale pořád ještě něco málo chybí
4. Rossi - mooc špatný, na první pohled vypadá 5. místo hezky, ale sakra, když jede Jorge se stejnou motorkou na první flek, tak je to prostě neúspěch
4. Bautista - asi má u Rossiho Yamahy nějakej magnet nebo co :-D No, hlavně, že oba dojeli
5. Cal - nějak mu to v poslední době nejde, dnes to bylo hodně slabý
6. Nicky - max, co se dá s Ducati dosáhnout
7. Bradley - musí přidat
8. Lukáš - vím, že s tou motorkou toho moc zajet nemůže, ale spadnout v prvním kole je hodně špatný. Jeho výsledky jsou prostě ostuda.Jinak dnes nejlepší závod sezony.

VALE46!!!
1. září • 15:15

1.Rossi byl 4. a není to mooc špatný ,protože ke konci závodů dokáže vždy zajizdět stejně rychlá kola jako první tři ...prý je pro něho mtoroka s prazdnou nadrží idelaně vyvážená tzn.že se stále pere s ideálním nastavením
2. jestli byl tohle pro tebe nejlepší závod sezony tak si toho letos asi moc neviděl ...nebýt těch pár předjetí na konci závodu tak se téměř celou dobu nic nedělo ;-)

stále dobrý Schumi
1. září • 15:11

Jen maličkost,..Rossi moc špatný a páté místo,že vypadá hezky:-O?Čvrté vypadá ještě líp:-D Hochu,..Vale je o generaci starší,než ti mladí dravci.Takže tak špatné to zase není.

DanR F1
1. září • 15:16

sorry, jasně, že čtvrtý, nic to ale nemění na tom, že jeho výkony jsou velký zklamání

stále dobrý Schumi
1. září • 16:22

Pro mne to tedy zklamání není.Vyhrál závod a na bedně se taky objevil,..co chceš?Aby v jeho letech dával špici čtvrt kola?:-D

romanooo
1. září • 15:03

Pekny zavod ale tie lorenzove gestaa boli husteee,asi mu nepridem nachut nikdy :-S

Úprava na hovno
1. září • 14:53

A všichni tři na bedně.:-D

kawasaki F1
1. září • 14:52

Vale dostal 13 s. To je hodně :(

romanooo
1. září • 15:05

Tak vale uz nema take ambicie a ani tu mladicku dravost ale drzi sa ;-)

Vilner27
1. září • 14:49

Neskutečnej závěr Marquez jak ho předjel to jsem ani nečekal ale on je mistrem posledních zatáček a jak mu to Lorenzo vrátil v tý táhlý zatáčce to jsem ani nedejchal. Jinak moc pěkný závod a oba 2 si zaslouží respect!!

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
1. září • 14:49

Bravo hoši!:-OJorge dnes prokázal větší vůli po vítězství, ale klobouk dolů před Marquezem. Jen ten Pedrosa mi tam připadl jako čestná stráž Markovi.;-)

odstraneno jannyk F1
1. září • 14:44

uuuuuuuuuufffffffffff to su FRAJEŘI!!!! Marc klobouk dolů, Jorge klobouk dolů....Svoboda palec dolů (o tom co vykládal, jako by Dani už odešel do důchodu :-S)

stále dobrý Schumi
1. září • 14:50

Přesně tak,..jeho kecy o tom,že jen Lorenzo a Marquez,..NIKDO další už nemá takovou hodnotu:-D cha,chááá,ten "nikdo další" projel ze šestky na trojku,pak zlikvidoval ztrátu a pověsil se na ně.Možná ho to stálo gumy natolik,že v závěru nedokázal útočit,ale pořád je v tabulce druhej! Jasně,že Rossi o titul bojovat nebude,ale jak vynechal Daniho,to mě tedy nadzvednul z gauče:-@! Jinak pěknej závod,..ty už asi pochopíš,proč ty pakoši z Yamahy si nechali utéct Calla;-)a já si myslím,že pakoši jsou spíše u Ducny,když dávají kopačky Haydenovi,který rozhodně není horší,než spasitel Ducatky,Dovi.

odstraneno jannyk F1
1. září • 14:55

promiň, ale svůj názor na politiku Yamahy vůči Calovi jen tak nezměním...pořád to bereš příliš osobně a o tom to nebylo...
A Nicky? Jo tak mi nepřipomínej, protože ten mi bude neskutečně chybět...mám ho ráda...a produk.Honda? No to je jakoby odešel :-(

stále dobrý Schumi
1. září • 15:02

Názor měnit nemusíš, jen holt není důležité jestli někdo líp naměří a je třeba rychlejší na začátku,páč v závodě záleží na tom,kdo je lepší v závěru.A o image Rossiho a Crutchlowa a váze jejich osobnosti na obchodním úspěchu značky, je asi zbytečné mluvit.Proto ti "pakoši" rozhodli tak, jak rozhodli;-)

odstraneno jannyk F1
1. září • 15:08

no vidím, že to pořád tlačíš do roviny, ve které to na začátku vůbec nebylo, ale neva, respektuju
A NIKDE jsem image, obchodní značku nebo marketingovou hodnotu dvou Tebou zmiňovaných jezdců vůbec neporovnávala. Jenže tebe očividně nadzvedlo slovo "pakoši", neboť ho stále používáš. V daném komentáři na něm trvám, jen je potřeba jej nevytrhávat nadále ze souvislostí, protože teď už diskutujeme v podstatě o úplně něčem jiném.

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 14:58

co víš, třeba bude produktová honda porážat tovární aucati, :-Oa vývoj půjde dál, nakonec šak mu ide o to ostat v moto gp a myslím si, že už love aj sháňá, ;-)

stále dobrý Schumi
1. září • 15:03

Já si dokonce myslím,že to nebude produkční Honda,ale satelit a to by si s Ducnama s úspěchem vytřel:-P

odstraneno jannyk F1
1. září • 15:01

jo jo, řekl, že je to priorita...
teď to bude boj, Ducati nabídka na WSBK versus touha zůstat v MotoGP a tlak Hondy Amerika (když přitlačí doláčema, tak mi to vadit nebude ;-)

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 14:45

já si dám jednu jip-ku, .-))

odstraneno jannyk F1
1. září • 14:46

drž mi vedlejší lůžko, už mě vezou :-D

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 14:54

a to máme eště šest závodů do konca, fuj, ;-)

odstraneno jannyk F1
1. září • 14:59

obávám se, že mě dorazí už dnes KH v RBRC :-( :-D

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 15:04

tak tam ide o to dojet před martinem, ale nikde sem sa nedočetl, jak vypadá po včerajším pádu, :-(

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 14:49

to bylo o ventilek snad, + 0.081s, ;-)

Úprava na hovno
1. září • 14:44

Předjížděček sice moc nebylo, ale vše přebilo napětí.:-)

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 14:43

jedna zatáčka, .)))lori gratulace

Úprava na hovno
1. září • 14:39

:-)

Úprava na hovno
1. září • 14:30

Takhle to mají Hondy hodně pohodlné.

odstraneno jannyk F1
1. září • 14:26

Marc jede fantasticky a Dan taky :-O Zpropadené Hondy :-@ ;-) :-D :-D :-D

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 14:27

dvě kočky na jednu myš, ;-)ale eště není konec...

MarcMarqez
1. září • 14:25

Doufám že se jim tam Pedrosa nebude zase motat.

Miloš Machů (machy16)
1. září • 14:05

Pešek to zase klasicky zahodil... Dojede on někdy? :-S

Venom81
1. září • 14:10

ten je jak Abaja:-D

maxlap
1. září • 13:26

je to oficiální- marc závod pojede

Red Devil F1
1. září • 13:30

No tak můžeš koukat ;-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
1. září • 13:20

Moto2 nezklamaly, jako vždy;-) A bedna bez Španělů taky moc pěkná.:-)

Vilner27
1. září • 13:45

Doufám že ten titul udělá Redding a ne Espargaro.

odstraneno jannyk F1
1. září • 13:16

http://www.youtube.com/watch?v=i85bD6iuYio
tak to je síla! Traťáci měli kliku jak sfiňa, že aspoň některý koukal :-O Vyklepávat např. všichni z bajku šutry, tak to mohlo mít děsivě smutný konec.....uffff....ať je Marc co nejdřív v pořádku!

Red Devil F1
1. září • 13:25

http://www.motogp.com/en/videos/2013/Silverstone+2013+MotoGP+WUP+Action+Cal+Crutchlow+and+Marc+Marquez+Crash

odstraneno jannyk F1
1. září • 13:27

mě tohle nejede :-( už delší dobu na motogp.com se mi free videa nepřehrávají, problém je na mém přijímači ;-)

Red Devil F1
1. září • 13:31

Je to free a v HQ kvalitě ;-):-D

Red Devil F1
1. září • 13:30

To máš problém v zahraničí nebo i doma?

odstraneno jannyk F1
1. září • 13:37

i doma

Red Devil F1
1. září • 13:43

A aktualizujes Flash player?

odstraneno jannyk F1
1. září • 13:51

jj...ale to byla jen poznámečka, nechybí mi to, v podstatě vše co potřebuju vidím na youtube ;-)

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 13:19

a mareček taky može byt rád, že nic "netrefil"...

odstraneno jannyk F1
1. září • 13:21

no to každopádně....teď čtu, prošel prohlídkou a je schopen postavit se na start

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 13:04

pěkných pár posledních kol, ;-)

stále dobrý Schumi
1. září • 12:15

Četl jsem tvé včerejší příspěvky,..o pakoších z Yamahy,co si nechali utéct Calla a podrželi si Rossiho.On ten Call,krom slušných kvald nějak Rossiho výsledkově tak válcuje?A to nemluvím o "značce Rossi" v porovnání se "značkou Crutchlow" v návaznosti na marketingové úspěchy.Až jsem se dvakrát podíval nahoru nad příspěvek, jestli je tam opravdu jannyk.Vážně jsi mne překvapila.

odstraneno jannyk F1
1. září • 13:02

chytnul jsi se toho moc osobně, Schumi, to nebylo nic proti Valemu, to bylo o politice v MotoGP, kde je MARKETNG!!! na prvním místě....a yamahu jsem kritizovala za to, že mohli, ale nechtěli, tak si Cala nechali utéct - tu továrnu mohl jezdit i u Hervého a že to jde všichni víme (viz Honda)...a ano, je pravda, že si myslím, že pokud bude mít Rossi zájem i nadále prodloužit s Yamahou, tak tam prostě prodlouží a z tohoto pohledu neměl Cal v podstatě šanci...taky se mohl "učekat"...tak snad teď rozumíš o čem byla podstata mého komentu, pokud ne, mám holt smůlu, ale takhle si to myslím já, toť vše

Jaroslav Petřík (jarpet)
1. září • 20:38

Nechci se do toho motat, ale kolik sesrotuje motorek Rossi a kolik Call....to se taky asi pocita:-P;-)

odstraneno jannyk F1
1. září • 22:56

nechapu,proc se prave Rossiho fanousci snazite vmanevrovat do nejake diskuze vyzdvihujici bozstvi bozskeho....diky,to si diskutujte mezi sebou. Vzdycky jsem Rossiho ctila a obdivovala stejne jako v podstate vsechny borce co na tahle zvirata sedaji. Ale narok na svuj nazor mam tak jako vsichni a trvam si na svem prvotnim komentu. Vse ostatni je uz jen obrana proti manipulaci.

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 12:18

rossi má továrnu a 16 bodů náskok...a o tom yamannyk psala, že rossi je finačně výhodnější, a proto je v továrně, ;-)

odstraneno jannyk F1
1. září • 13:04

pochopil jsi mě, děkuji

Milda Vale (milda.vale)
1. září • 12:26

já si myslím,že Rossi ještě neřekl poslední slovo,a Yamaha bude ještě ráda za to ,že ho vzala zpět,pamatuj má slova..;-);-);-)

Úprava na hovno
1. září • 12:12

stále dobrý Schumi
1. září • 12:05

Pořád si myslím,že titul buď získá Dani a nebo ho obhájí Jorge.Marquezovi to zatím vycházelo až moc snadno.Říkat hop po půlce sezóny,bývá příliš brzo.

Milda Vale (milda.vale)
1. září • 12:24

taky si říkám,že by měl chlapec moc jednoduchou cestu k titulu v MOTOGP ;-) je dobrej to jo,a asi ho budu mít raději než Stonera,který byl namyšlený fouňa :-@;-):-D

Šotek.
1. září • 11:49

M.Marguez nepojede.

Vilner27
1. září • 11:51

Je to oficiální?

Úprava na hovno
1. září • 11:57

Prý jet chce. Uvidíme.

Vilner27
1. září • 12:00

doufám že pojede protože bez něj by to byl nudnej závod.

Úprava na hovno
1. září • 12:02

Trochu by to srovnalo tabulku, ale za cenu zranění to nechci.

R.Melcher
1. září • 11:29

Kurna to mi nejede a nevím proč:-@

odstraneno viktorb
1. září • 11:43

Třeba tady,rozklikni si na co se chceš dívat a vyber přes jaký soft to chceš sledovat,osobně se koukám na sopcast je ale potřeba rychlé připojení http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=motorsports
http://cricfree.tv/euro-sports2.php
http://tvitaliahd.net/
http://www.sportlemon.tv/20130830/vv52204728e57cc6.63297771-630917.html

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 11:31

teď sem sa tam díval na wu, je tam víc odkazů

R.Melcher
1. září • 11:27

Prosím nějak odkaz na závod?

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 11:28

http://firstrownow.eu/ sekce motorsport

maxlap
1. září • 11:19

marc si vykloubil levou klíční kost

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 11:23

snad rameno...

Šotek.
1. září • 11:27

Jasně že rameno.

Šotek.
1. září • 11:22

Tak mu to šoupnou zpět né?

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 11:23

skočilo samo zpátky ale asi to kurev*ky bolí...

Milda Vale (milda.vale)
1. září • 10:53

tak Mareček je na zemi asi ho to fest bolí...o tom jsem mluvil,že po tomto možná ubere plyn....ale jde po svých takže nic hrozného se mu nestalo,jen tam málem trefil pár chlapů...:-S:-S:-S;-)

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 11:07

hnus fialový, trefit ty lidi...obdivuju jejich postřehmareček je snad v pořádku a bude to enom silně uderené, ale tento závod asi už pilu nepojedea cul, má snad ve smlouvě s ducati klausuli o romlácení snad všech dostupných yamah? ;-)ale aspoň je vidět, že domácí cena je prostě danajský dar, nedívím sa, že to abajá doma tolikrát už zahodil

Šotek.
1. září • 11:20

C.Crutchlow je novým Vozembouchem!

Jan Chuchma (acidphase)
1. září • 11:21

blbe...

Šotek.
1. září • 11:25

Ale no tak Náměstku.

Šotek.
1. září • 11:04

Tam chčije nebo co?

Doporučujeme

Články odjinud