MotoGP: První výhru letošní sezóny si z Misana veze Pedrosa

4 komentáře

Michal Šitner (Piskotek2007)
11. září • 15:13

Dnešní závod velice ovlivnil výběr pneumatik, a Pedrosův tým zvolil nejlépe, ovšem jemu tu výhru nejde nepřát, škoda že to muselo být na úkor Rossiho. Rossi dnes bezvadně, Lorenzo dobře, Mark to po předjetí Pedrosi tak nějak vzdal, ví že náskok na titul mu hraje do karet. Bylo by fajn kdyby se to nějak Rossimu podařilo stáhnout, ale už jen 5 závodů :-/ Letos Rossi na titul má podle mě více než MM, ale vlastní chyby to lepší degradovalo a ta smůla myslím v Mugellu s tím motorem bude asi nakonec rezhodující :-( No vzhlížím k dalším závodům, snad se to ještě zdramatizuje ;-)

Winnie.WinJet
11. září • 15:01

Tak před Danim musím smeknout. Už jsem ho před nějakou dobou odepsal, protože letos jezdil opravdu hrozně, ale dnes se vrátil do své staré formy. Nebýt jeho, tak je dnešní závod nudná projížďka Yamahy. Navíc se stal už osmým jezdcem, který letos vyhrál a to dokonce tím stylem, že za posledních 8 závodů jsme neměli stejného vítěze. Kam se na to hrabe ... v podstatě jakýkoli jiný motosport. :-) Příští závod už rekord asi pokračovat nebude, už mě nenapadá, kdo jiný by mohl vyhrát. Leda Dovi, ale ten na to asi nemá.Jinak na dnešním závodě, kromě Daniho, není asi co vypíchnout. Snad jen, že Jorge už se snad vrátil do formy a trochu zamíchá kartami v boji o titul. ;-)

Alo4Fan
11. září • 14:52

No tak dneska rozhodla volba pneumatik což dává smysl
Pedrosa měkka,střední
Rossi,Lorenzo střední,střední
Marquez tvrdá,měkka
Upřímně Pedrosa si mně nezískal protože takhle měl jezdit celou sezonu ne až za polovinou se probrat což dělá skoro furt
Rossi pěkný výkon opět trochu odkrojil od bodového náskoku Marka bylo by fajn kdyby takhle pokračoval aby poslední závod byl opět nervy drásající
Lorenzo konečně ukázal dobrý výkon
Mark doplatil na volbu pneumatik
Podrženo shrnuto docela nudný závod málo předjíždění a gigantické rozestupy

viktor čistič
11. září • 15:09

Dani si tě nezískal? Tak to určitě víš , že Dani tak trochu jede Hondu 2016 oproti Marquezové 2015 , tokový tesťáček že!!!
Dani díky za ten postřik na žlutej mor.

Doporučujeme

Články odjinud