MotoGP: Rossi se v Itálii vydá do závodu z pole position

15 komentářů

Bauman
22. května • 11:05

Jak hrdí musí být rodiče někoho jako je legend74 , věřím že je to z jeho strany nějaký druh ,,humoru,, kterému třeba jen nerozumím.

Bauman
22. května • 10:59

Vale super,snad to vyjde i v závodě. Ke komentářům- nechápu proč pořád někdo napadá jednoho nebo druhého. Dobře v legraci by to bylo fajn,ale tohle??? Různýmy exkrementy se baví děti kolem 8-10 let a mají za to že jsou in. Co se dá někdy číst tady je vrchol. Zamyslete se nad sebou.

Milda Vale (milda.vale)
22. května • 12:02

Exkrementy napadá hlavně Legend 74. Což je jasný důkaz o tom, že jeho IQ není opravdu vyšší než 74....:-/:-/;-)

schejn
21. května • 20:48

Nádhera Vale :-D Lorenzo ať si zvyká snad si nemyslel ,že ho Yamaha nechá vyhrát titul když odchází :-d Ani prdlačku a Vale mi udělal obr radost dědek (y)

legend74
21. května • 22:39

Nádhera,nádhera,famózně jede na titul,až jsem si ukápnul do trenýrek.
Jsem nevěděl že v kvaldě se vyhrává titul,to by jich Válel moc neměl.
Aby jste se náhodou nepo.rali žluťáckým průjmem a nevystří.ali žlutým semenem navzájem,to by na Váš důchod v celé galaxii neměl opravdu kdo dělat.
Když Lorenzo třeba bojoval o titul s dvakrát zlomenou klíční kostí tak lékař v 70%závodů paběrkoval kolem pátého místa a v Yamaze se mohli třeba po.rat ale titul byl v stejně v prdely,to je zajímavé že Yáááámáááha něco neudělala.
No zapomněl jsem že byl chudáček dědek ještě pořád rozhozenej z kok.tů u dukny,asi mu nedošlo že je taky vypat.anej ital.
Klokan,to je frajer,krotil,válel se pořád,ale stejně titul na Ducati udělal.
Samozřejmě nesmím podotknout že tehdy byla Ducati TOP a šlo to samo,že,jak jinak,vždyť jediný kouzelník na planetě je kotleta Rossi,co je nedokázal dostat ze sraček protože ho neposlouchaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,to je strašné,nechápu když je ten bůh a vypiplává hujdy motorky,že si nezaloží vlastní tým v motogp a nevyhraje s ním bez ohrožení titul.
Jinak ta infekce žloutenky je už na pokraji pandémie a myslím že ke konci sezóny bude mít chocholoušek pacienty objednané na min. na sto let dopředu.
Kdyby snad ten důchodce46 letos měl opravdu útočil na titul,tak bych naprosto chápal Lorenza kdyby trénoval topspeedy na příští sezónu a občas při brzdění toho id.ota sundal,potom by se mu samozřejmě přišel omluvit do boxu že ho to nesmííííírně mrzí a tloukl by se do helmy.
Jinak pevně věřím že ten žlutej hlupáček se stejně vyoutuje sám.
Tato možnost ovšem ale neexistuje protože by se okamžitě začalo vykládat že to byl zásah z nebes.

Milda Vale (milda.vale)
22. května • 11:55

Ahoj oslíku ;-):-D:-D:-D vlastně ííííííáááááá ;-) v prdeli se píše měké i na konci, ale jelikož jseš natvrdlej tak to vlastně nevíš ;-);-):-D:-D Tebe tvá oslí matka musela upustit z porodního stolu a to mnohokrát. ;-):-/ Tvůj inteligentní příspěvek je opravdu na úrovní tvé přezdívky tj. 74 IQ. No nic jdu si nalít žlutou sodovku a hodit chrupec před odpoledním závodem. Možná ho Vale nevyhraje, ale ty zůsteneš hloupým oslem, to na tom už nikdo nikdy nezmění ;-);-);-):-D:-D:-D íííííáááááá

schejn
21. května • 22:56

Už si se vyzvracel ???? No to bylo duchaplné a co věta to vrchol inteligence .......

legend74
21. května • 23:06

Ano,zrovna jsem pil žlutou mirindu a hodil jsem nechutnou tyčku,hold žlutá není moc dobrá.
Jinak samozřejmě je to barva inteligentů,no spíš možná impotentů.

schejn
21. května • 23:11

No vidím ,že se občas vyskytne něco jako ty a nemá cenu se vyjadřovat ,ale to už tak na světě chodí ,že se občas narodí i zbyteční lidé co umí jen obtěžovat .....adye

legend74
21. května • 23:33

Ty vidíš?
Já myslel že máš žlutý zákal.
Pa pa.

Michal Šitner (Piskotek2007)
21. května • 15:00

Super, je to tam :-) Nejprve se Viňales vyvezl za Rossim, no a pak Rossi za Viňalesem :-D Pěkná spolupráce budoucích kolegů.

culipero
21. května • 20:59

Majkle,ty jseš stejnak děv:ka.Ty a ženáč?Nepřipadá v úvahu.Žádná ženská by nebyla tolik tolerantní,aby nechala svého druha 24 hodin denně na diskusních forech.:-P

culipero
21. května • 20:18

Chytnul tě palečkářský RAPL?:-O:-D

culipero
21. května • 19:33

To bylo boží Majkle.:-D

culipero
21. května • 20:01

Vo co ti jde,Majkle?:-D

Doporučujeme

Články odjinud