MotoGP stále hledá tu správnou cestu

40 komentářů

s64
1. února • 11:21

Taky se těším na testy,alespoń se něco bude dít.Schumi bude ve stříbrné kombinéze s tím se budeš muset smířit a Rossi možná příští sezonu v rudé a to bude teprv nářez.Žlutá mu sluší,ale v červené taky nevypadá zle.:-))

stále dobrý Schumi
1. února • 10:14

Agrese vždy kráčí ruku v ruce s arogancí a vulgarismem,ale to nebudeme řešit.Kdyby mezi náš dokázal tomyš zajít dříve,..povysvětlovat,..projevit zájem,tak by rozhodně nic neschytal", jak píšeš.Ale už se nemíním rozčilovat a přivodit si žaludeční vředy :-) Samozřejmě,že pokud se na to podívá nezasvěcený do problémů,které tu byly,vypadá nový web atraktivněji,než starý.Všechno co se nově uvádí do života,musí mít i své stinné stránky.Jenže je to vše o komunikaci a ta tady ze stran autorů,nebyla žádná :-( tak proto jsem si řekl své,když si tomyš přišel pro pochvalu.A víc už se k tomu nemíním vracet.Těším se na testy,těším se na staronové barvy Yamahy, jediné co mi k sobě nejde, je Schumi v té stříbrné kombinéze.On patřil k Ferrari.Ale to sem nepatří,to je na jiný web.Tak čauky chlape :-)

s64
1. února • 8:58

Reagoval jsem na tvůj příspěvek ve kterém jak tvrdíš vyjadřuješ svůj názor.Mně zas připadá,že na autora útočíš v každé větě.To je zase můj názor.Schytal to tomyš pěkně a možná v některých věcech i nevině.Neuvažoval jsi o tom zpětně ? Nikdo Tě neobviňuje z používání vulgárních slov,navíc agresivní neznamená vulgární.
31.1.22:04-Myslel jsem celý článek.Za WSBK jsem dal ATD.Vše dobré. Zdar

stále dobrý Schumi
31. ledna • 22:04

Pokud píšeš o porovnání superbiků,se startovní listinou MotoGp,..to je obsahem cca,.. pětina článku.

stále dobrý Schumi
31. ledna • 22:02

Používáš slovo "agrese",..víš vůbec,co je agrese? Já rozhodně nejsem žádným agresorem,ale jsem myslící tvor a tudíž si dovolím napsat svůj názor,ohledně mé spokojenosti, jako konzumenta těchto stránek.Nenajdeš v mém příspěvku jedno vulgární slovo,tak zapomeň na agresi.Tvorba těchto nových stránek,mi připadá v mnohém,náš politický Kocourkov,..pokud jsi spokojen ty,..jen dobře. Čus bus :-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
31. ledna • 19:06

Souhlas s tím co píšeš, ale tyto prosby už tu byly vysloveny ihned od 1,1,2010 a takřka nic se neděje. Já za sebe mohu říci jen tolik, že v této verzi neměly být nové stránky vůbec spuštěny. To co je na všech fórech (nejen o moto) absolutní samozřejmostí, to se tady teprve vymýšlí.....odstavce,smajlíci. Mám jen obavu a už jsem to i psal, že moc nevěřím na návrat alespoň takové úrovně, která byla na starém webu . Pokud se mýlím, tak se hluboce omluvím...umím to. Ale zatím opravdu palec dolu.

hubas111
31. ledna • 16:26

Když už jsme u těch připomínek k webu resp. k diskuzím. Znovu bych moc poprosil, aby se příspěvek uživatele po odeslání "neslil" do jednoho odstavce, ale pokud chci příspěvek tematicky rozdělit do odstavců, aby to bylo pro ostatní uživatele jasné a čitelné, bylo zaschováno i po odeslání. U starých diskuzí to bylo funkční!

hubas111
31. ledna • 16:21

Zdravím vespolek. Pravdou je, že článek je mixem několika věcí a pak působí jako celek zmateně. Ale někdy se stane, že člověk šlápne vedle:-)Tomášovi samozřejmě koupě moto přeji a hodně odjetých km bez nehody!K tomu jestli s námi uživateli někdo komunikoval ohledně nových www stránek. Byly tu tuším 2 oznámení v podobě článku od Tomáše, kde vyzýval čtenáře ať připojí do diskuzí pod články svoje požadavky na vylepšení, nefunkční věci a oni se tím postupně budou zabývat. Takže já ze své pozice nemohu říci, že by to bylo provozovatelům šuma fuk.Co mě spíš osobně vadí neinformovanost ze strany provozovatele o spuštění nových www stránek. Neproběhla žádná širší diskuze, anketa, prostě komunikace s uživateli těchto stránek jestli by vůbec uvítali nový web. Vše se od nového roku prostě oznámilo jako velká pecka a se všemi nemocemi jako by to nešlo nejdříve pořádně otestovat. Ale co je podstatné tak po reakcích na nový web mě samotného překvapilo kolik kolik uživatelů chválilo starý web. O to víc mě mrzí, že provozovatel stránek nedal dopředu avizo, že se něco změní a jestli to uživatelé vůbec chtějí a pokud ano s jakými změnami nebo změnami navrhovanými provozovatelem.

odstraneno jannyk F1
31. ledna • 14:40

no popravde to byl zamer...jako zenskou by me uz davno nekdo poslal k plotne :-)

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 13:56

Víš kdyby jsi měla místo jannyk "jannyka"tak by to všem bylo jasné,ale i já tě dříve považoval za chlapa,tak sorry :-)

odstraneno jannyk F1
31. ledna • 12:22

jannyk takové prkotiny neřeší ;-)

kolja F1
31. ledna • 12:13

samozrejme mas pravdu a timto se nize jmenovane omlouvam a doufam v odpusteni.

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 11:38

:-) Jannyk je rodu ženského :-) jenom malý detail :-)

s64
31. ledna • 11:34

Proč tolik agrese vůdči Tomáši Richtrovi? Co je na článku k nepochopení?Zamýšlí se nad směřováním a startovní listinou Moto GP a porovnává s WSBK atd. Je jasné,že nový web má dětské nemoci,ale děkuje nám za trpělivost a píše,že se na něm bude pracovat.Ještě k té jeho motorce.Jestli pozorně pročítáš diskuze,to já jsem ho požádal,aby mi napsal,jakou značku si koupil,takže o žádné vychloubání nejde.Jsem rád,že napsal ten článek,dík za jeho osobní názor.Je to pořád lepší,než přebírat články z jiných webů.Schumi toť můj názor. Čus

kolja F1
31. ledna • 11:00

ohledne stranek.Zacal jsem sem chodit loni-supr bylo to jednoduchy,ze kde se u clanku kde se vedla diskuze,byl tento hned nahore.To mi jeste chybi.Bohuzel nejsem zadnej Einstein pres pocitace a jen diky JANNYKOVI se tady orientuji lip,za co mu dekuji.Tvurci techto stranek by mozna mohli vzit v potaz i pomer jednoduchych motorkaru(kam patrim i ja):VS vzdelanym motorkarskym intelektualum.

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 10:24

ok,tvůj názor beru,každý máme svůj úhel pohledu a to je jenom dobře,kdyby jsme byli všichni stejni,tak by to byla až nuda :-)

stále dobrý Schumi
31. ledna • 10:16

Proč myslíš,že by Marco Simoncelli nemohl být nástupcem Valeho? Druhej Rossi nikdy nebude,tak jako není druhej Agostini,..žádné plagiáty,každý z nich je prostě originál.Já budu taky hledat nového koně,protože Vale zkrátka jednou kombinézu na hřebík pověsí.A musím si ho najít rychle :-) já bych Marcovi docela věřil.
A mám strašnou radost,že Schumi to zkusí znovu.To mě potěšilo nepopsatelně :-)

stále dobrý Schumi
31. ledna • 10:11

Každý máme na věci svůj názor.Dost se ve mě pleteš,..já jsem totiž velmi pozitivně naladěný člověk,s hubou věčně od ucha k uchu.Musel bys mě znát blíž.My za ten web neplatíme,to je pravda,ale jsme těmi,kteří jim penízky přinášejí,ale o to nejde.Byl zcela změněn styl těchto stránek,aniž by kdokoliv řekl,že nás čeká překvapení.Já jsem se sem nemohl dostat týden a i když to tady bylo prezentováno snad stokrát,nikdo se ani neobtěžoval nejmenší zmínkou,dát vědět proč.A to jsme tady bušili jak hluchej do vrat ! Těch kiksů tady bylo tolik a ty o nich víš,..počínaje "reagovat",..písmem pro bystrozraké atd.atd.Způsob štosování příspěvků,aby se nemuselo nesmyslně rolovat, jsme si tu určili sami,..bylo tu povzdechnutí až,až a ozval se snad někdo? Projevil pan Richtr nějaký zájem? Pokud by to udělal,rád bych si s ním povídal,ale musel bych vidět,že mu o nás konzumenty, jde.Ono,..člověk zvykne všemu a čas vše nějak vyřeší.Ale základní slušností je,odpovědět někomu,pokud se ptá.A toho jsem si tady bohužel nevšiml.Nejsem ani vzteklej,ani uraženej,ani zapšklej,..jen mi přijde podivé,že po té,co jsme neutekli,si přijde pan Richtr pro pochvalu.Až tu bude vše, jako na starých stránkách a až se mnou bude někdo chtít komunikovat a chtít ode mne nejen pochválit,ale i se zeptá na názor,co a jak nám vyhovuje,pak velmi rád svůj přístup změním.Toť vše,..

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 9:59

to je dobré reaguji sám na sebe :-) je dobré si znovu sem tam po sobě přečíst příspěvek a vidět vynechané písmena nebo hrubky... no jo no jsme jenom lidi,že a nééé spisovatelé :-)
31.1.2010 09:20 Ladin46-na Marca jsem taky zvědavý a uvidíme a´jak se bude v MOTO GP prezentovat,třeba to bude druhý Rossi :-)...no to asi ale nee :-)

Ladin46
31. ledna • 9:20

a o to jde,vše se bude točit dál a my budem mít dalšího,za sebe můžu tipovat asi Marca S.Dík za názor

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 8:15

Nebuď pořád tak nabručený!!:-) Buďme "vůbec rádi",že "aspoň"tyhle stránky někdo vytvořil a my zde můžeme chodit,sem tam něco přečíst,a taky třeba i pokecat-já to vidím třeba takhle...a i když pořád budu tvrdit,že se mi bývalé stánky líbily více,tak jsem rád,že tady tehle web tady pro nás někdo vytvořil a taky řídí.Když to vemu kolem a kolem tak za tohle platit nemusíme a dovíme se zde i nějaké novinky.Věřím,že se časem tyto stráky zlepší,ale je třeba taky na nedostatky redakci upozorňovat(což pro některé problém není :-) ) takže asi tak můj názor na věc :-) howg domluvil jsem :-)...jo a redakce kde máme smajlíky :-(

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 8:06

Tentokrát musím souhlasit!!

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 7:54

2009-Suzuki-V-Strom650-DL650-je celkem pohodová motorka,a není to žádná střelba,ale i tak se na ní dá jezdit velmi slušně..:-) mi osobně se zamlouvá o trošku větší a silnější bráška Suzuki V Strom 1000.Taky jsem uvažoval a stále uvažuji,že si ji do budoucna pořídím.Každopádně přeji hodně šťastných a pohodových kilásku a hlavně bez nějakých karambolů!Chtěl bych tě ale ještě upozornit na dvě věci!!Motorka je velmi návyková :-),a časem ti obsah 650 příjde slabý a budeš uvažovat o silnějším stroji :-)čus bus

Milda Vale (milda.vale)
31. ledna • 7:44

No já po odchodu Michaela Schumachera z F1 formuli začal sledovat s "menším"zájmem.Stále fandím Ferrari,ale u jezdců si tak jistý nebyl komu fandit více,jestli Maslákovi nebo Kimimu.Kimi udělal titul,super,ale z mého pohledu to nebylo pro mě tak emotivní jak když ho získal Schumi,byl jsem prostě rád,že titul udělal jezdec z Ferrari.Co se týká MOTO GP tak až odejde Vale,budu muset znovu hledat svého koně...zatím to vypadá,že by to mohl být,jak již jsem kdysi zmiňoval Casey...

stále dobrý Schumi
31. ledna • 1:16

O žádnou buzeraci nešlo,..jde o článek,kde se pan Richtr bije v prsa, jak jsme na těchto stránkách spokojeni.Nevšiml jsem si,že by jsi sem chodil bůhví jak často.Takže,..měsíc našich marných bojů o to,aby nám vyšli autoři vstříc alespoň v minimu toho,co je běžné na stránkách F1, jsi možná neregistroval.Bylo napsáno a adresováno dost a slušných dotazů.Ani na jeden,nám nikdo neodpověděl.Po měsíci se ozval Etien a oznámil,že tedy jako máme ty jezdce,o které nám tolik šlo.A najednou se tu zjeví pan Richtr,..pochválí se, jak jsme všichni spokojení a jak ho chválíme,..sdělí nám,že je "cool" a napíše článek,který je vlastně o čem? Ty víš? Pokud ano,tak mi to prosím přelož :-) Jinak i tobě,z jara čerstvý vítr kolem palice a jen samé šťastné návraty!! Zdar Sch.

haas
31. ledna • 0:52

Nechapu proč ta buzerace.Tomáš se dal mezi motorkáře a chtěl se s náma příznivci jedné stopy podělit o svou radost.Já to naprosto chápu a to že na to šel trochu obklikou taky.Kdyby rovnou napsal že si koupil motorku tak hned všichni napíšou že to sem nepatří.Takže Tome spoustu kilometrů bez nehod a třeba se někdy na silnici potkáme

evca89
30. ledna • 23:26

podle názvu sem teda čekala úplně jinej článek, ale budiž, ale to je jak když si tady vyleju srdce a udělám z toho článek :D dobrý, no :D těším se na další článek :D ;)

stále dobrý Schumi
30. ledna • 23:04

Nevím kde berete přesvědčení,o pozitivním hodnocení vašich MotoGP stránek.Já sem chodím častěji než vy a čtu velmi pozorně.A nevšiml jsem si,že by tady někdo nové stránky,tak nebetyčně chválil.Ano,..jistě jsme si všimli,že po měsíci marných proseb a vzdechů,na které jste nedokázali z prosté slušnosti ani odpovědět,se v nabídce objevila jména současných jezdců motogp.To jste si snad mohl všimnout i vy,že již máme za svými nicky, jména jezdců.Ale když dokážete nabídnout seznamy pilotů dvoustopých speciálů a to i z bůhví jakých amerických seriálů,proč nenabídnete i jména jezdců Moto2 a třídy 125-tek? Vy si tu samolibě honíte triko a otázky máme psát panu Czyžovi? A bude je pan Czyž číst? Zatím jsem si nevšiml :-( Nějak mi opravdu uniká podstata vašeho článku,..přišel jste se nechat obdivovat,že jste koupil motorku? Mám ji taky a nikde neposílám odkazy, jak jsem "cool" Jsme na českém a ne americkém webu,tak si slovíčka jako "cool" klidně můžete odpustit,..my tu víme,že jste světový. Vážený pane,..jako motorkář vám přeji jen šťastné kilometry,ale,..pokud k té mášence budete přistupovat se stejnou "pokorou" ,mohlo by se snadno stát,že už si toho v létě od vás mnoho nepřečteme.Trochu skromnosti,by vám neškodilo. Přeji hezký večer.Váš Schumi.

Jaroslav Petřík (jarpet)
30. ledna • 21:06

Jannyk, byla jsi rychlejší :-D. Teď pustím pc, jdu sem a......šok. Pětkrát jsem to četl, ale jádro a myšlenku jsem nenašel. Chcete tím (redakce) naznačit, že se máme připravit jako na....co??? Vůbec se mi to nelíbí a myslím, že tento web už neprovozuje stejný majitel....a bude hůř. Je to škoda :-)) Připadá mi to tak nějak všechno moc amatérský.

odstraneno jannyk F1
30. ledna • 20:43

jo ale ta Suza je krasna...

odstraneno jannyk F1
30. ledna • 20:43

....tak jsem nejak nepochopila o cem jako tenhle clanek je...pochvalim se za web, pohanim lehce MotoGP (tim se nam objasni, proc ma F1sports vetsi support nez tento web), lehce namazu med kolem pusy fanouskum superbiku a Valentina a nakonec jasnym prikladem ukazu, ze mi srdicko bije pro motorky...prijde mi to silene cool! Zvlaste pak kvituji, ze tu vse nelibe od nas "odse*e" Petr a smetanku lize tomys. Je to jen subjektivni nazor, na ten mam snad pravo, zvlaste nepochopila-li jsem o co panu Richtrovi v tomto clanku slo.....o koze o voze a hrusky s jabkama

s64
30. ledna • 20:29

Dobře jsi vybral,nádherná mašina.Suzuki se mi vždy líbila.Jsi ale odvaha Ti povím,hned sednout na takové žihadlo. Čus :-)

Alfred Neubauer
30. ledna • 20:13

gratuluju ke stroji. pokud by bylo mozne uvital bych moznost i starsich jezdcu a stroju ms motorek (norton, velocette, geoff duke...). z jezdcu f1 mi chybi jedine, ktere sic v f1 nezavodilo, ale prece srdecni zalezitost... Eliska Junkova, tak pokud by to nebylo proti zasadam tvurcu webu...

Lizzy F1
30. ledna • 20:13

Tomysi, dobra volba. Na zacatecnika sis vybral dobre. Byxl jsem nedavno v podobne situaci a skoncil jsem ale u Ducati Monster 696, ale tam by jsi asi pri sve vysce nevypadal dobre :-)Jinak muj sen byl Buell XB12 Ulysses, ta uz se ale bohuzel i pres uzasna technicka reseni a skvely punc originality uz nikdy nestane mym majetkem.

tomyš F1
30. ledna • 17:21

Zakoupil jsem tudle:
http://www.suzuki-bikes.com/images/bikes/2009/2009-Suzuki-V-Strom650-DL650GreyB.jpgUž se nemohu dočkat, až si na ni sednu :)

kolja F1
30. ledna • 17:08

s prispevkem souhlasim,kdo je nakazenej motorkama me da povedsinou za pravdu.Doba kdy se kupovali barevny napodobeniny je pryc,ted pujdou stejny objemy a nasledne barvy.

colos
30. ledna • 14:20

Myslím, že MotoGP jde a půjde k stále menší sledovanosti a naopak v Superbike vidím budoucnost. Já bych doporučil redakci: věnujte se s stejným elánem i Superbikům. Je mi jasné, že propojení TV Nova a tímto webem této možnosti nenahrává ale i tak. Hm, třeba Nova Sport koupí i vysílací práva na Superbike a pak už to bude jen otázkou času.

Patrik Porač (patstreet)
30. ledna • 14:08

po prvním spuštení nové stránky musím uznat že je to lepší a snad v trendu budete pokračovat,nicméně mi chybý i jiná jména ,v možnostech sou jen kluci současní z GP,určitě se tam vejdou i velikáni let minulých,spousta výborných jezdcú je už ted v serialu WSBK.jinak spokojenost

s64
30. ledna • 13:18

Dík za článek.Musím pochválit,že se web pomalu zlepšuje ke spokojenosti čtenářů.Sám osobně bych ještě uvítal u jezdců malé motorky v barvách týmu.Mám ještě osobní dotaz jestli se můžu zeptat ,jakou značku jste si koupil? Hodně úspěchů v životě a kilometrů bez nehod přeje s64

Ladin46
30. ledna • 13:17

... sic smutná,ale pravdivá slova v článku.Radost z jízdy na motocyklu je mnohem emotivnější,zábavnější.Smutné je opravdu to zastoupení na startu,radostné o dalšího motorkáře.Rossi ještě nekončí a myslím,že již teď má po svém boku další ikony,jen musí ještě další dozrát úplně.Možná letos,napřesrok určitě.Svět MotoGP odchodem Rossiho rozesmutní spoustu lidí,ale motorsport bude dál a možná i zajímavější.Toto bude i jistě jeho přání. ;-) snad to nebude vtíravě vnímano :-)

Doporučujeme

Články odjinud