Musím být realista, říká Valentino Rossi

30 komentářů

kolja F1
11. ledna • 21:17

tak se tu tady tak pekne dohadujete a nikdo nepomyslel na titul Ben-Ducati;-)az se aspon jedno splni,tak ja budu v aleji :-S

odstraneno jannyk F1
11. ledna • 21:19

blít? :-D

kolja F1
11. ledna • 23:04

oslavovat ty siso:-P

stále dobrý Schumi
11. ledna • 23:01

Říká se hovořit do mísy;-)

Bauman
11. ledna • 19:30

Víte ,pamatuji ty řeči,že každý jednou skončí a nikomu se to nevyhne.Prostě se přestane dařit.No ta po všem co nám Vale ukázal,,a nebylo toho málo,,to vypadá,že má problém.Kolik z vás kritiků začne psát JOOO VALEEE když se začne dařit??Já se přiznám,že jem v loňském roce viděl asi čtyři závody celé a i u těch to bylo utrpení.Když to nejde,tak to nejde.Držím palce do nového roku,snad dude na co koukat.

mamba54
11. ledna • 7:30

K těm slovům o tom, že situace Rossiho je o to lepší, protože už nemusí řešit zdravotní problémy, jak tom bylo loni, když sezónu zahajoval s nedoléčeným zraněním...( To je nezpochybnitelný fakt.) Přesto si dovolím poznámku: Je vcelku zajímavé, že přesto svých nejlepších loňských výkonů dosáhl právě v úvodu sezóny. Pak už to bylo jen horší a horší;-)

MadMax F1
11. ledna • 15:18

Bodejď by nedosahoval nejlepších výsledků v úvodu. To totiž ještě dokonale tu motorku nezmrvili a jezdili na tom co jim zbylo po Stonerovi. Však i Nicky naštvaně prohlásil, že každej jejich krok vpřed je ihned odměněn dvěma zpět.Pro Ducati to musí být noční můra. Chtěli vyhrávat a hlavně prodávat motorky a teď všem ukázali, že Stonera Ducati jen brzdila v zisku více titulů a pro Rossiho tým se stala hrobem do kterého se zahrabali.Ale jak se říká, kdo chce moc, nemá nic a to myslím jak na Ducati tak na Rossiho.

stále dobrý Schumi
11. ledna • 16:24

Kdo che moc,nemá nic:-D Maxi,ty si dej bacha,ať doma neuplivneš vzteky na koberec;-)mohli byste vyhořet:-D Ty tvé jedové sliny na Rossiho, jsou vážně výplodem holé nenávisti,naplňující tě úžasným uspokojením, jak si plivnout na legendu.Nemá NIC:-O no,..jen devět titulů mistra světa na všem,co v té době mělo v MS kola:-D Ach jo,..těžkej život,co ? :-D

MadMax F1
11. ledna • 18:52

To máš pravdu. Kumulovalo se to ve mě dlouho a čekal jsem, že to ze sebe vypustím a bude klid. No a já upouštím páru už půl roku a pořád jí tam je tolik, že se až sám divím. Jsem zvědav kdy to přejde a já se sám s tím uvnitř usmířím. Titul už neudělá, takže to nemůže trvat dlouho a možná mu i začnu přát úspěch. Zatím mě ty jeho umístění na pokraji 10 baví, ale sám vím, že má na víc. Do první 3 patří, nebo spíš na 3 místo za Stonera a Lorenza. To je asi tak místo, které by měl pokud by všichni jezdili na Hondě.

stále dobrý Schumi
11. ledna • 19:26

Tohle už zní rozumněji a docela upřímně.Snažím se ti porozumnět,..asi to i pobírám,ale je toho v tobě opravdu moc,za ty roky,co jsi musel protrpět jeho kralování.Já přiznám,že zase Lorenza ani Stonera nemusím,ale vyšlehl jsem jim poklonu po získání titulu.U Lorenza se dalo debatovat,co by kdyby,ale na to se už nikdy nikdo nezeptá a Stoner to loni dal bez jakýchkoliv debat.Ale že by mě takhle dusili?:-D To zase ne. Asi se ti hodně uleví,až to vyplivneš nadobro;-):-D
Máš u mě palec,tahle zpověď se asi dá pochopit:-D

MadMax F1
11. ledna • 20:12

Však já jednou prohlásil, že až udělá Rossi titul na Ducati, tak budu muset také uznat, že je to pan jezdec a myslel bych to upřímě. Zatím mě o tom moc nepřesvědčil, ale to je můj problém.

stále dobrý Schumi
11. ledna • 23:00

To jsem zvědavej, jestli si na tahle slova vzpomeneš:-D;-)

MadMax F1
12. ledna • 9:20

Já si nemyslím, že titul ještě udělá, tak to klidně můžu psát:-) jen pro zajímavost
https://www.bwin.com/cz/motocykly

odstraneno jannyk F1
11. ledna • 20:06

co by kdyby v roce 2010?
a co by kdyby v roce 2011?
Dyť tohle můžeš použít na každý rok. O co je "co by kdyby roku 2010" víc zamyšleníhodné než nějaké "co by kdyby 2011"? Objektivně musíš uznat, že o každoročním "co by kdyby" by se dalo dlouze polemizovat a všechno by bylo jen plácání do vody, ale každý z nás by si dle svých sympatií a antipatií ten miliónek argumentů našel :-D Naštěstí se na to historie neptá ;-)
Prostě a jednoduše to shrnu: Na Jorgeho a jeho titul mi nesahej!!!! :-@ ;-) :-D :-D :-D

stále dobrý Schumi
11. ledna • 22:59

Já nediskutuju;-) říkám,že se na to historie neptá.Ale pokud šlo letosm o Stonera,..tam vážně nebylo o čem.

odstraneno jannyk F1
12. ledna • 8:31

jak nebylo? Kdyby Valemu sedla Ducati.... ;-) :-D Zdá se Ti to být malé "kdyby"? :-P ;-)

stále dobrý Schumi
12. ledna • 22:59

To je jen hypotéza:-D ale to,že třeba Stoner tuším pětkrát neviděl cíl,že Dani si zlomil kličku v době,kdy nebylo rozhodnuto,..že Vale po výhře v prvním závodě,padl na hubu na krosce a pochroumal rameno a v Mugelu to pak definitivně pohřbil,to jsou fakta a nad tím by se dalo polemizovat.Jenže,..titul získal Jorge a tohle si můžeme povídat jen naprosto mimo mísu.Asi tak;-)

odstraneno jannyk F1
13. ledna • 7:16

:-P stejná hypotéza je, že kdyby se vše vyjmenované nestalo, že by Jorge nevyhrál ;-) Jo jo, povídáme si mimo mísu, ale co taky teď dělat, že jo? :-D

mamba54
11. ledna • 7:40

Nicméně ani tento fakt nezabránil El prezidente Gabriele Del Torchiovi, aby se nedopustil "výroku roku," když prohlásil:" Našemu týmu chybělo v uplynulé sezóně potřebné štěstí.( fattore "C")Společně jsme ale odvedli perfektní job.":-)Tak si každý přeberme ta předsezóní propagační prohlášení jak je libo. Ono to nakonec nějak dopadne.;-)

P.o.p
10. ledna • 22:25

Já mám Ducati rád, Valeho mám rád ,Nickyho mám rád ,ale už mě nějak nebaví číst tyhle věci dokola je to pořád to samé ,doufáme ,snad a uvidíme.Mám nápad Vale veme stroj Dany vezme stroj Jorge vezme stroj a náhodou se potkají třeba ve Valencii zajedou jedno kolo a je to.Všichni budem vědět jak na tom jsme :D.Jinak všichni určitě spolu doufáme :-D ve vyrovnanější stroj :-).Kruci at už začnou aspon ty testy

stále dobrý Schumi
11. ledna • 16:26

Ale Pope;-) každý když něco nového vyvine,tak přece doufá,že to bude fungovat,ne;-)? Snad nechceš aby říkali,že věří tomu, jak to nepojede.

P.o.p
11. ledna • 19:43

:-D :-D :-D

Tomáš König (tomíček)
10. ledna • 19:34

V jedné věci musím s MadMaxem souhlasit- opravdu to nedává moc smysl. Ale všechny tyhle PR řeči a rozhovory před sezonou jsou prostě jalové- každý doufá, věří si, dělá prohlášení, ale ve skutečnosti nikdo neví, co bude. Málokdy se z takových rozhovorů dozvíte něco nového.

MadMax F1
10. ledna • 21:00

Asi takle, celej článek chápu a čiší z něj pokora, taky co jiného by z něj mělo po takové sezoně čišet, ale prostě to souvětí je asi překladatelská bota.

Patrik Porač (patstreet)
10. ledna • 18:21

ale možná je nová motorka zázrak... :kéž by to bola pravda;-),
nikto nechce závody o dvoch strelcoch;-)

romrach
10. ledna • 18:02

maxi musíš se na to podívat také z té druhé stránky a pak to budeš možná pobírat:-)

MadMax F1
10. ledna • 17:34

Víme, že potřebujeme čas, ale společně pracujeme dobře a je snem pokusit se a vyhrát první závod. Ve skutečnosti jsme trošku příliš daleko, ale možná je nová motorka zázrak.Tohle souvětí nepobírám.Víme, že potřebujeme čas - to nepochybně
ale společně pracujeme dobře - moc dobře teda ne
je snem pokusit se a vyhrát první závod - snít můžou
Ve skutečnosti jsme trošku příliš daleko - cože?
ale možná je nová motorka zázrak - na to bych moc nespoléhal.

Jaroslav Petřík (jarpet)
10. ledna • 20:35

Souvětí je v pohodě, ale ty jsi Maxi ujetej na Rossiho a jen hledáš chyby.
Celý rozhovor je vyvážený, tak proč hledáš detaily?? Začni u sebe, protože Tvůj rozbor je čistě zaujatý....:-P:-P:

P.o.p
10. ledna • 22:17

Tak zaujatej je to víme :-D , ale Maxi dobře si to okomentoval aj sem se zasmál :-D

stále dobrý Schumi
10. ledna • 22:13

Mimochodem Maxi,..nehledej blechy v překladu,ono se to doslova překládá mnohem hůře,než nabízí pro vyjadřování třeba náš jazyk,..pokud jsi tak kovanej v italštině,zkus to líp,než Etien
;-)
Trochu příliš daleko,..co tě irituje ?? Jen slovní hříčka jako,..skoro určitě
;-) Nebuď hnidopich.Kdo chce,porozumí;-)

Doporučujeme

Články odjinud