Na setkání s jezdci Ducati přišlo kolem 38.000 jejich fanoušků

Na setkání s jezdci Ducati přišlo kolem 38.000 jejich fanoušků

Setkání fanoušků Ducati s hvězdami MotoGP slavilo úspěch, protože včera se jich na náměstí Piazza Maggiore přišlo podívat na pětatřicet tisíc a nikdo si nechtěl nechat ujít večerní akci – Ducati MotoGP Night.

Američan Nicky Hayden do Boloně přiletěl v pátek dopoledne. V prostorách italské továrny čekal na mistra světa z roku 2006 jeho současný kolega Valentino Rossi. Oba pak zahájili slavnostní den Ducati mezi jejich zaměstnanci, ale to už se schylovalo k parádnímu setkání s fanoušky.

Stěžejní část se tak odehrávala na náměstí Piazza Maggiore. Tisíce fanoušků italské značky motocyklů přivítaly své zástupce v prestižní MotoGP, kde se jim poprvé představil jejich krajan  Valentino Rossi v doprovodu svého týmového kolegy Nicky Haydena.

Valentino Rossi po dvou testech v Sepangu zatím figuruje až za jezdci na motocyklech Honda a Yamaha. V pátek ale všem italským fanouškům slíbil, že při posledním testu v Kataru udělá vše proto, aby byl pro první závod sezony pokud možno stoprocentně připraven.

VIDEO1 - VIDEO2

Ducati MotoGP Night 2011 - Boloňa, Itálie

Doporučujeme

Články odjinud