Navarro si vykloubil rameno a půjde na operaci

Navarro si vykloubil rameno a půjde na operaci

Během včerejšího soukromého testu ve Valencii si Jorge Navarro vykloubil rameno. Test musel předčasně ukončit. Příští týden jej čeká operace.

Některé týmy slabších tříd tento týden testují ve Valencii. Potíž jezdcům dělaly nižší teploty. Došlo k několika pádům a v některých případech se to bohužel neobešlo zcela bez následků. Brad Binder si včera při pádu zlomil ruku a Jorge Navarro si vykloubil levé rameno. Španěl před svým zraněním odjel jen čtyři kola. Než si bude znovu moci zvykat na silnější motocykl, chvíli si počká.

Levé rameno Navarra trápí již delší dobu. Několikrát během sezóny už měl s ramenem problémy, proto si už na období po sezóně naplánoval operaci.

„Test začal dobře, změnili jsme nastavení tak, že jsem se na motocyklu cítil dobře, ale během brzdění do osmé zatáčky jsem pocítil vykloubení levého ramene. Vyjel jsem mimo dráhu a ve štěrku jsem nebyl schopen udržet kontrolu nad motocyklem, protože jsem neměl sílu a upadl jsem,“ popisuje včerejší nehodu Navarro.

„Kvůli jednomu staršímu zranění už jsem tento problém měl několikrát během této sezóny, takže už kvůli tomu mám na 1. prosince naplánovanou operaci. Bohužel se teď problém znovu objevil a jsem smutný, že jsem nemohl dokončit test. Už se těším na operaci, abych se co nejdříve dostal zpátky do formy a abych si mohl co nejlépe zvykat na novou kategorii,“ dodává Navarro, nováček v Moto2.

Doporučujeme

Články odjinud