Raul Fernandez

Raul Fernandez

Raul Fernandez
Raul Fernandez
Miguel Oliveira
Miguel Oliveira
5
Fotogalerie

Oliveira a Fernandez pojedou příští rok s RNF

Miguel Oliveira a Raul Fernandez budou od příštího roku tvořit jezdeckou dvojici týmu WithU RNF MotoGP.

Aprilia už má jasno ohledně jezdeckého složení v obou svých týmech. Tovární tým oznámil jména svých jezdců pro příští sezónu už před několika týdny – zůstávají tam Aleix Espargaro i Maverick Viňales. A nyní už je jasno i v týmu Withu RNF MotoGP, který se loučí s Yamahou a od příštího roku začne používat stroje Aprilia.

Jezdci týmu RNF budou v příštích dvou letech Raul Fernandez a Miguel Oliveira. Aktuálně jsou oba u KTM – Oliveira jezdí v továrním týmu a Fernandez u Tech3.

„Jsme velmi rádi, že v roce 2023 můžeme přivítat Miguela Oliveiru a Raúla Fernándeze v týmu WithU RNF MotoGP,“ sdělil Razlan Razali (zakladatel a šéf týmu). „Nebyl to jednoduchý proces, ale spolu s Aprilií jsme vždy měli jasnou představu o jezdcích, s nimiž bychom chtěli podepsat. Oba jsou mladí, Miguel má dost zkušeností a Raulovi fandím, protože překvapil ve třídě Moto2, když se loni stal vicemistrem světa. Je fantastické, že ho tu budeme mít. Spolu s Aprilií věříme v talent obou jezdců. Už se nemůžu dočkat, až je uvidím, jak za nás pojedou příští sezónu!“ dodal Razali.

Zdroj: motogp.com, foto: Václav Duška Jr.

Doporučujeme

Články odjinud