Pedrosova zpackaná neděle a zlepšení Ducati

26 komentářů

odstraneno jannyk F1
20. září • 14:21

zase si dovolím oponovat: myslím, že na mokru už umí, např. letošní Le Mans ;-) (už se z té "mladické nerozvážnosti" vylítal :-D)

odstraneno jannyk F1
20. září • 14:21

sorry, to bylo pro radka níže

Dyzl F1
19. září • 18:33

Aby Abája tu zatracenou pracku v poslední vteřině nezvedl. Ostatně, mohl mít ušetřený jeden pád. I když by možná ta hadice prdla příště. Jako Daniho dlouholetý fanda to stále nemohu vydýchat. Jde i o zbytek sezóny, MotoGP ztratili náboj zajimavosti. Kdyby se alespoň stal zázrak a Valentino začal jezdit o vítězství.

God
20. září • 11:37

Tak se mohl někdo rozstřelit o Abáju kterej by nedal vědět že má problém;-)

VALE46!!!
19. září • 20:39

no stím ušetřeným pádem nevim,nevim...taky to do něho mohl někdo pěkne ze zadu naprat,kdyby zůstal stát ...

Red Devil F1
19. září • 17:02

Super článeček , nejlepší je souvětí : "Mohl mít ten den někdo ještě víc „štěstí"? (....že by Benova smůla změnila bydliště?)"
Ben je out už dávno, ale Danimu jse titul přál , ale jak říká on takovéhle patálie má celou kariéru :-(

Patrik Porač (patstreet)
19. září • 14:03

Dani má fakt toho smolíka už dlho prilepeného....pravidla su pravidla,ale aj im musí byť jasné,že svojim rozhodnutím v podstate rozhodli o majstrovi.priestupok to nebol fatalny-každopádne toto rozhodnutie fatalne následky má....Horhe jazdí jak po koĺjniciach,a titul si už nenechá ujt,aj ked má o motor menej.pravidelne boduje a počíta´t vie-jeho šéf určite a to stačí.možno nejakú úlohu može zahrať Casey jak sa vráti-ale neverím tomu,žeby do toho šiel a teamova režia by hrala prim.myslím,že ani Daniho by titul tak nehrial u srdca,keby mu Casey robil body......

odstraneno jannyk F1
19. září • 14:17

no kolejnice nekolejnice.....stačí chybka v kvaldě, nějaký Alvi nebo Hector (nebo kdokoliv jiný - stává se) v závodě a Lin může klidně umět i třetí odmocniny z hlavy a všechno se může otočit.
Jen moc nevím, jak by mohl pomoct Casey (a sestřelovat mu Adriana určitě nedovolí ;-)). Když to přeženu: Danimu na prvním místě bude krýt záda (25), on tedy druhý (20), Jorge třetí (16) - to vše snad od Motegi, tj. 4x9 bodů=36 a ještě k tomu připočítám 5 bodů z Aragónu za Daniho vítězství....no jo, v ideálním případě by to i za pomoci Caseyho mohl Dani dokázat, jenže.....stačí nevyhrát Aragon a pak by se mohl i Casey rozkrájet a nic.... No a pak je tu ovšem ještě jedno větší JENŽE - díky, Josko ;-) - "Motocygl je nářadí vrtkavé a má pouhopouhá dvě kola" :-D Takže nějaký ten nervák nás určitě ještě čeká ;-)

Brandejskyj
19. září • 17:58

No tak určitě mu Casey pomůže pokud uvidí že má ještě šanci... ale doma v Austrálii určitě ne i kdyby se Casey musel rozkrájet! Tam je jednička a tam určitě bude chtít vyhrát!

stále dobrý Schumi
19. září • 15:20

Tady musím souhlasit.Matematika je věda,která se jediná,nedá okecat,ale,..stačí jedna jediná chybka někoho jiného a pět,či devět "možných" bodů ztráty jsou pryč,pobere se nula,ten další vydoluje celých pětadvacet a rázem je vše jinak.Nicméně,Jorge po startu povětšinou rychle mizí z dosahu ostatních,takže "příležitost" k těmhle chybkám některých přemotivovaných pilotů,moc prostoru nedává.Co se ale stát rovněž může, je stejné co zažil Ben v Indi.Prostě se zakouří a nazdárek bodovému přídělu.Jsou to však jen úvahy,o možném pešku pro Jorgeho.Jinak si myslím,že je rozhodnuto a vsadím si,že i Jorge sám,už v duchu slaví titul.Na 99% ho má a nutno dodat,že zcela zaslouženě.

God
19. září • 14:07

V tomhe případě by mělo poslední slovo HRC ne Pedro nebo Casey a hřálo nehřálo byl by to titul,kterej Dani ještě nemá!;-)

radek
19. září • 12:13

Dani bude navždy druhý....má to napsané ve tváři....být druhý v Moto GP je pro někoho super...pro někoho míň...ale první může být jenom jeden...a Daniho sudičky byly proti...Chorche má titul zaslouženě, i když bych přál obhajobu Kejsímu...je to frajer, skončit v nejlepším umí málo kdo.

Dyzl F1
19. září • 18:38

To je kravina, je to o štěstí a Dani tituly již má. Loni jej zhodil magor a letos nehorázná smůla, ta se ale může nalepit na každého, to nemá nikdo předem dané.

God
19. září • 12:11

článek o5 luxusní;-)

Brandejskyj
19. září • 10:08

Titul moc přeji Pedrosovi. Ještě není konec boje, to je teprve začátek! Nechci nic přivolávat ale stát se může ještě cokoliv! Tak jak Lorenzo byl sestřelen tak i Pedrosa. Pedrosa měl navíc poruchu motorky tedy dvojí smůlu ted to samé čekám u Lorenza aby bylo vyrovnáno! Může se zdát, že Lorenzo to má ve svých rukách ale zdaleka tomu tak není!!!

odstraneno jannyk F1
19. září • 10:23

no Lorenzo má zcela určitě přinejmenším o jeden shořený motor víc než Dani (tedy naprosto stejná "dvojí" smůla jakou měl Dani)....nevím, proč očekávat nějaké "vyrovnání skóre" v technických závadách

God
19. září • 12:17

To sem taky říkal,ale byl jsem obviněn že někomu přeji zranění a to není pravda!!!Jen si přeji vyrovnaný boj až do konce!!!
A Jorgemu bych ten motor nahradil,ale to je jen můj názor skutečnost je jiná a díky tomu má Pedro naději na titul větší než kdyby měl Jorge plný počet motorů!!!

odstraneno jannyk F1
19. září • 13:05

jo jo, taky to nevidím jako rozhodnutou záležitost...loni to taky vypadalo, pak ucvaknutý prst a bylo po boji....

radek
19. září • 16:13

To ho ovšem stíhal Kejsí...a to je přece jenom jiná liga než křehký a místy labilní Dani (nic proti němu).

odstraneno jannyk F1
19. září • 16:16

ne ne, to Jorge stíhal Kejsího a neříkám, že by dostihl, ale jakás takás teoretická šance existovala...přinejmenším na trochu nerváku :-)

radek
20. září • 13:03

jo, jo..Vale sudnal Kejsího (tehdy se vyznamenali traťoví komisaři) a ten první polovinu sezony stahoval Chocheho náskok...

odstraneno jannyk F1
20. září • 13:40

jasně, to máš pravdu, ale to trvalo jen tři závody....v Silverstone sebou Jorge v dešti fláknul a pak už jen musel Caseyho dohánět, to už byl Jorge za ním :-) Každopádně o nic nejde, jen příklad, že nikdy se nedá s ničím dopředu počítat :-)

radek
20. září • 14:05

Ok, ale pokud bude sucho tak je Chorche takřka neporazitelný. Na mokru moc neumí... ve 250kách byl přímo zoufalý, naproti tomu na suchu dominoval...

-Ligier-
19. září • 7:11

Je mi Pedrosy lito ale bohuzel evidentne tady rozhodly nervy jeho tymu a reakce na to tedy spolehlive zhatili me castecne sympatie.. Titul bude zaslouzene u modrych! Lorenzo dospel a kdo vi kolik tech titulu udela..

74Jirka
18. září • 21:09

jsem rád, že se konečně dokázal prosadit na stupně vítězů Rossi a zrovna na tomhle okruhu, o to více je to paráda. Jorge si jel svůj závod, na toho nikdo neměl, jen Pedrosa ho mohl potrápit, ale smolný zásah od soupeře všechno ukončil.

stále dobrý Schumi
19. září • 15:27

Jakmile Pedrosa startoval z konce roštu,o možnost potrápit Jorgeho přišel.To,že se prohnal po startu mezi CRTéčkama neznamená,že stejně by prošel mezi těmi vpředu a navíc by musel jet takovou pilu,že by jeho gumy stejně nemohly v závěru,Jorgemu konkurovat.Bylo rozhodnuto.Ale mohl si připsat nějaké body,aby ztráta nebyla tak velká,..to ano.

Doporučujeme

Články odjinud