Pešek v Kataru zkoušel druhý motocykl

Pešek v Kataru zkoušel druhý motocykl

Lukáš Pešek si právě dnes odbyl svoji premiéru v šampionátu MotoGP. V neděli českého jezdce týmu CAME IodaRacing Project čeká premiérový závod.

Lukáš Pešek a tým CAME IodaRacing Project věnovali první trénink Velké ceny Kataru testu nového motocyklu, který má Pešek v záloze, kdyby byly problémy s prvním strojem Ioda Suter - BMW. Italskou stáj však postihly problémy s elektronikou, a tak Lukáš Pešek nebyl schopný zajíždět konkurenceschopné časy. I přesto dokončil čtvrteční test na předposledním třiadvacátém místě.

Lukáš Pešek: „S dnešním dnem nemohu být 100% spokojený. Včera jsme složili můj druhý motocykl, takže od teď mám dvě plnohodnotné motorky. S tímto strojem jsem také dnes jezdil, ale měli jsme nespecifikovaný problém na elektronice. Pak jsme zjistili, že odešlo čidlo rychlosti. Ovšem když nejde jedna věc, elektronika už nefunguje jak by měla. Na poslední tři kola jsem si vzal motocykl z Jerezu a ten již fungoval tak, jak má. Zajel jsem nějaký čas a posunul se na předposlední místo. Není to super výsledek, ale do zítra uděláme mnoho změn a uvidíme, jak to půjde.“

Doporučujeme

Články odjinud