Po roce u Hondy Stoner cítí jistou satisfakci

110 komentářů

EliasFan
31. ledna • 22:26

Diskuzi jste udělali zajímavou, ale já bych ty mediální příliš nehrotil. Podle mě Casey Valeho nijak zásadně neurazil a jestli kecá, nevím. Cítil se možná trochu ukřivděný za to, že novináři, kteří Moto GP nerozumí, čekali od něj supervýkony stylu, že porazí Rossiho, ale naštěstí pro ně se tak nestalo a tak mohli Caseyho pomlouvat. Taky se mi občas jeho výroky nelíbí, ale on je prostě takový. Někteří ho za to milují, jiní nenávidí. Strašně mi to připomíná horké diskuse ze železničního sektoru a to když Jančura řekne něco proti Českým Drahám. To fanatici ČD zuří a fanatici Jančury obhajují... Až tak, že z toho vznikne naprosto nečitelná diskuse. Díky Bohu, že se tady příspěvky čtou mnohem lépe.PS: Pokud můj komentář náhodou nedává smysl, omlouvám se. V rychlosti jsem si ho po sobě nečetl.

VTRONLYMAN
29. ledna • 19:02

Ještě aby satisfakci necítil po tom co se událo minulou sezónu.

MadMax F1
29. ledna • 16:38

To je zase bitevní pole, berte život s radostí a nerozčilujte se;-)Jsou důležitější věci než jak nějakej jezdec na motorce točí plynem.

stále dobrý Schumi
29. ledna • 16:53

Moje řeč;-)pokud jde o to,brát život s radostí,ale i když teď spíše řeším, jak se naši biatlonisté ohánějí malorážkou,tak až to naplno v Kataru začne,bude to pro mě sakra důležitý;-)

MadMax F1
29. ledna • 16:55

Jo, klukům to letos moc nejde. Zklamal dnes i Štybar, to jsem opravdu nečekal.

stále dobrý Schumi
29. ledna • 16:59

Jo, jo,..koukal jsem,.,každej den nemůže být posvícení,Alberts makal jak barevnej.Možná mu nesedl ten písek.Cha,cháááá,..četl jsem tvůj komentář k závodu,kdy Vale zářil.No tak to jsi toho moc neviděl,za ty roky;-)To já u telky vydržel,tehdy s radostí,ale i teď,když se nedařilo.

Ladin46
28. ledna • 23:03

Možná pro jiné hodně dobré,vcelku ano,ale člověk,který napíše"Mám Rossiho rád, je můj oblíbenec" - by nikdy nenapsal "následné tanečky s oddělováním boxů když Rossi nemohl vydýchat, že mladší kolega mu šlape na paty." Protože to byl požadavek od Gumárny,ne Valeho,včetně nesdílení dat!.To dýchání na záda i s předstihnutím klidně beru,ale opět ta zeď?Takže "Velice realistické zhodocení" - určitě ne,co Mambo,aspoň Ty bys to měl brát v potaz.

mamba54
29. ledna • 8:25

K těm tanečkům skutečně došlo. To je naprosto realistické konstatování.;-) Zaráží mne však docela jiná věc. A sice tebou vyjádřené přesvedčení, co by člověk ,(který má rád Rossiho) NIKDY NENAPSAL !!!:-OTo si tedy mám myslet, že každý, kdo se na Rossiho nedívá s tebou stanovenou povinnou dávkou obdivu, natož aby se vůdči němu dopustil svého názoru, NEMŮŽE být jeho fandou??? Divná představa fandovství!( To je zase můj názor.);-)

Ladin46
29. ledna • 11:23

K tanečům skutečně došlo,ale pokud vím,až po roce.Samotné vedení Yamahy na tom trvalo.Rossiho může mít spoustu lidí rádo,aniž by ho obdivovalo,to ale neznamená,že se budou psát polopravdy.V podstatě definice zaslepenosti?Kápli jste na to.Sdílení dat?Do Pedrosy se nenavážel nikdo,když on jediný viděl data všech Hond,viz aféra s chudákem Nickym,který byl obviněn,že kopíruje nastavení Daniho,je toho víc.Myslel jsem jen,že realismus je taky hlavně o pravdě,ne smýšlení.Dlouho jsem zde nepsal,měl jsem těžký rok,ale v podstatě dle Tebe píšu bláboly,tak si to užívejte dál.Ono stačí jen číst a trochu pevné vůle,nereagovat.

MadMax F1
29. ledna • 16:28

Přeji hodně pevné vůle, abys už nikdy nemusel na nic reagovat:-D

Ladin46
29. ledna • 16:56

Pamatuji si,že i já jsem Tě přemlouval,abys diskuzí se zůčastňoval.Je to skvělé bavit se Tebou,Viktorbem a Zipem.To,že neuznáváš pravdu a meleš někdy pantem kvůli vytáčení jiných,byť bláboly,Tě nalňuje.Tak ať se vám vede.Jsem sám zvědav,na jak dlouho je to můj poslední příspěvek.Tobě ať papaj další z ruky.Čus

stále dobrý Schumi
29. ledna • 16:37

:-D vůli pevnou mám,asi by ses divil,i když nechápu,co má společného s touto diskuzí:-P

MadMax F1
29. ledna • 16:41

To je reakce na ladinovo poslední větu - Ono stačí jen číst a trochu pevné vůle,nereagovat. Se to tak jakoby stírá a není pořádně poznat kam to patří.

stále dobrý Schumi
29. ledna • 16:49

Jo táááááák :-D;-)

stále dobrý Schumi
29. ledna • 12:05

Máš recht Ládine;-)Nikdo jiný než Rossi, jim prostě tak v žaludku neleží,..nazývají ho vztekající se primadonou,ač ta vztekající se zneuznaná primadona pochází z jiného kontinentu.Je jim nad slunce jasné,že sečtou li roky,na devět titulů to prostě nemůže dopadnout,i kdyby si jedničkama polepil bajk i s helmou a to je zoufalství,které je vede k tomu,aby když ne jinak,tak aspoň plivnout a vydýchat se před nedělním obědem:-D Já tady už přes rok taky úspěšně neraeaguju na některé zasvěcené a jsem naprosto spokojenej.Jen s úsměvem,místo toho,abych si zadělával na žaludeční vřed,pozoruju jak je Vale vnitřně ničí:-D
Snažím se je pochopit,..taky jsem nemusel Lorenza,ale Jorge opravdu léty hodně umravnil své výroky a díky tomu,že než by hloupě mluvil,raději chytře a rychle jede,tak mu letošní titul naprosto přeju.A mám pocit,že ho dá;-)

MadMax F1
29. ledna • 16:34

No o mě určitě nemůžeš mluvit. Já měl náběh na vřed dokud vítězil. Teď mi určitě v žaludku neleží a neničí mě nic vnitřně.A také jak by mohlo????? Vždyť můj neoblíbenec dostával na frak v každém závodě, proháněly ho satelity, v kvaldě ho kolikrát předjel Karel, celkově skončil asi 7, ani nevím, jestli stál na bedně a hlavně zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo pro sezonu 2012 změnit. Jo kdyby zase po každém závodě stál na bedně, tak skřípu zubama, ale takle jsem šťastnej a užívám si každé otevření těchto stránek. Hlavně se těším až vám vrátím loňské komentáře, že na litru bude zase nejlpší a že litr mu mooooc prospěje.

MadMax F1
29. ledna • 16:46

Teď jsem si vzpoměl jaká to byla hrozná doba. BRRRR:-SRossi na PP - klasika špatnej start propadá se na 7 flek - na konci 1. kola už je 5 - na konci 3. kola je za vedoucí dvojkou - na konci 5. kola oba postupně podjíždí a dostává se na čelo - komentátor nahlas uvažuje jestli Rossi nasadí ke svému obvyklámu trháku - ÁÁÁ už je to tady, Rossi nasadil ke svému pověstnému trháku a získal 7 vteřin náskok - po 10 minutách MadMAX vypíná přenos MotoGP a jde si raději užít nedělního sluného odpoledne ven se psama.
Fuj to bývala ale nuda

stále dobrý Schumi
29. ledna • 16:55

Já ti rozumím,ale představ si,že ta potfora historie,se prý občas opakuje:-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
29. ledna • 16:45

:-D No nevím Maxi,..když tě čtu,mám pocit,že ten vřed tam je a dokonce praskl:-D Pokud nevíš, jestli byl na bedně,tak byl jednou a to třetí.V tom závodě předjel dokonce Jorgeho,..sice jedinkrát:-D ale předjel.Nevím kdo tady řekl,že na litru bude zase nejlepší,..já tedy určitě ne,ale nejlepší nebude ani Stoner,k tomu se hlásím.Možná to nebude Vale,kdo ho s chutí slupne,ale Yamaha si ho dá v komplet složení, jak zralou malinu;-)

MadMax F1
29. ledna • 16:47

Se bojím, že Stonera nezastavíme

stále dobrý Schumi
30. ledna • 0:56

:-D No,..od tebe se to ani nežádá:-P o to se postará Jorge s Benem;-)

stále dobrý Schumi
30. ledna • 0:57

Ty budeš mít plný ruce práce s Valentinem:-D !!

MadMax F1
29. ledna • 0:13

Půl sezony to opravdu byl požadavek Bridgestonu, ale pak když v další sezoně na ně najeli všichni si ta hysterická primadona vyřvala i dále a přidala k tomu ještě zákaz sdílení dat. Takže Lorenzo ho musel žrát ukrutně. Myslím, že když se ho Yamaha zbavila, tak rádi zeď zbourali a klůkům to tam konečně šlape jak má, včetně oboustraného sdílení dat. Věřím, že se u Yamahy po něm nestýská ani šroubováku.

datelos
29. ledna • 13:19

Dobrej blábol.

odstraneno jannyk F1
29. ledna • 12:24

zeď v boxech Yamahy je stále - pro větší klid jezdců a jejich týmů (se souhlasem všech)...já jen aby nedošlo ke zbytečné hádce ;-)

MadMax F1
29. ledna • 16:21

Jsem čekal kdo mi to připomene, ale tebe ne ;-)

odstraneno jannyk F1
29. ledna • 19:45

Maxi, to bylo z taktických důvodů ;-)

Ladin46
29. ledna • 11:12

Je vidět,že se Vás chytlo víc,na pravdě v podstatě nezáleží,v tom případě k čemu diskuze?Takže prvotní impuls byl od gumárny a ne Rossiho,sám to píšeš a sdílení dat bylo zakázano taky od začátku.Co vyjadřují palce mě vlastně jen přesvědčuje o tom,že jsem asi ...

MadMax F1
29. ledna • 16:26

ee sdílení dat z tréningů přišlo až když oba jezdili na Bridgestonech a z ossiho strany.
A palce tady cosi vyjadřují, ale rozhodně né pravdu. Protože pokud by palce značili pravdu, tak byl Rossi mistr světa v roce 2011 a Stoner by se za svá slova už smažil v pekle. Palce značí, že je tu nejvíc uživatelů Rossifans

kolja F1
28. ledna • 16:41

nevim comtim cjhtelm basnik rict

rumovniknarumu
27. ledna • 14:48

je jasný že je to taktika nebo válka nebo jak kdo chce ,jde ale o to jak to Stoner vysílá ,je to prostě k smíchu kdyby někdo takhle nešikovně vedl válku proti mě ,tak na to ani nereaguju a ještě se zasměju, vždyť je to fakt legrační ,že si počíná jak malej, ubrečenej kluk a ještě ne moc chytrej . Jinými slovy jak zde někdo nazval"velkohubost". Jinak ať se třeba porvou, je to koření celého závodění,to jak mezi sebou vedou"války" a to je právě věc ,která dělí nás fandy ,prostě každý stojí na straně svého koně a to je v pořádku.

s64
27. ledna • 17:18

Kdy už konečně pochopíš,že s touto slovní válkou začal Rossi a navážel se do něj ještě když Stoner jezdil na Ducati??? Opakuju to už po několikáté,Stoner měl pouze možnost to Rossimu a Burgessovi vrátit,tak toho využil.Není to ani první ani poslední případ mezi jezdci.Není to sice nic hezkého tato psychologická válka mezi jezdci,ale je tomu tak.Nejlepší by bylo kdyby své schopnosti dokazovali pouze na závodní dráze,ale to je asi až moc utopie.

rumovniknarumu
27. ledna • 21:14

hele já nepsal nic o tom kdo to začal ,pochybuji po tom co píšeš jako reakci ,o tvé soudnosti na danou věc . Přečti si to ještě jednou a zjistíš proč ti to píšu.A nebo ti to napíšu já-souhlasím že je to válka mezi nima nebo kýmkoliv jiným !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jde jen o to že mluví jak osel ,nemá to nic co by někoho mohlo uvést v to ,že je normální ,jinak at se s Rossim třeba zabijou mě je to jedno.Pokud ti tohle nestačí vyhledej pomoc,protože tvá reakce ne můj příspěvek ,je fakt zcestná ,uznej sám co mi to tady cpeš ,jinak nic ve zlým kámo ,opravdu.

rumovniknarumu
27. ledna • 21:20

myslím to tak,že válka ,kterou vedou je jejich věc a je zcela zřejmá,mě jde jen o tu formulaci,vždyť on si počíná jako velmi velmi nezkušený vojáček v této válce nemá to š´ávu někoho naštvat je to průhledné o co mu jde ,prostě to neumí. To jsem chtěl říct původním příspěvkem. Věřím ,že se domluvíme ;-)

s64
27. ledna • 23:10

Nevím,co se Ti nezdá na Caseyho formulaci.Každý něco řekl,jak Rossi,tak Stoner a už to bylo.Jasně, kdo vyhraje 9 titulů se může navážet do někoho jiného, ale kdo má titulů méně mu nesmí vrátit stejnou mincí, dokud tituly nevyrovná.Asi tak.

rumovniknarumu
28. ledna • 8:16

tak nevím,ty jsi to opravdu nepochopil,nech to plavat. Já souhlasím s tím co říkáš, nebo jak to myslíš,ale mě jde úplně o něco jiného. Prostě toho nechám a nebudu tě trápit........... asi tak....ani se nedivím ,že fandíš Stonerovi;-)

s64
28. ledna • 11:04

No mě vůbec netrápíš,jenom jaksi pořád nemůžu pochopit,co tím chtěl autor říct.Píšeš,že Stoner mluví jak osel..atd.Proč??Tím,že se brání?? Tím,že až teď poukázal na staré křivdy nebo snad svými ambicemi?Nebo snad způsoby své prezentace?Je fakt,že si dost nevidí do pusy,jako i jiné hvězdy před ním (46),ale jinak stačí si přečíst články na jiných serverech třeba i zahraničních a možná změníš názor a pokud nejsi zaslepený Rossisa a možná pochopíš Ty.;-)

rumovniknarumu
28. ledna • 14:02

Hele tak naposled. Přečti si co jsem psal,protože si sedíš na vedení-NEVADÍ MI ŽE STONER REAGUJE NA ROSSIHO TO JE JINÁ VĚC TU ROZEBÍRAT NEBUDU. NEVADÍ MI ŽE UŽ NEVÍM CO !!! PÍŠU ŽE MLUVÍ JAK OSEL PROTO,PROTOŽE ,JAK TI TO VYSVĚTLIT POLOPATĚ, NO JE PROSTĚ HLOUPEJ,KDYŽ SI PŘEČTU JAKÉKOLIV KOMENTÁŘE JINÉHO JEZDCE ,JE TO JAKO KDYŽ MLUVÍ DOSPĚLÝ ČLOVĚK,COŽ U STONERA NEMOHU ŘÍCT ,PRÁVĚ NAOPAK JEHO FORMULACE JE JAKO KDYŽ MLUVÍ MALÉ DÍTĚ, NO A TO PRÁVĚ VELMI ZTRÁCÍ NA VÁZE(TA ŘEČ)CO ŘÍKÁ TŘEBA ZROVNA O ROSSIM. PÍŠEŠ O KŘIVDÁCH A TAK, ALE JÁ NEPSAL ŽE BY TO CASEY NEMĚL ŘÍKAT,NEBO ŽE SE BRÁNÍ NEBO CO JÁ JEN ŘÍKÁM ,ŽE JE PROSTĚ HLOUPEJ A TÍM JAK(NE CO!!!)MLUVÍ TO PROSTĚ PODTRHUJE A VŠICHNI SE MU BUDOU ZA ZÁDY SMÁT. jÁ PROTI NĚMU NIC NEMÁM!!!ALE KURŇA ,KDYŽ TO NEUMÍ AŤ NEMLUVÍ A RADĚJI JEZDÍ TAK,ABY VYHRÁL TŘEBA TĚCH DEVĚT TITULŮ CO MÁ ROSSI. JÁ JEN REAGOVAL NA TENTO ROZHOVOR S NÍM A SMĚJU SE JEŠTĚ TEĎ. ALE TO JE JEDNO ,PROSTĚ O TOMHLE SE NEMLUVÍ A OBZVLÁŠŤ NE MEZI TAKOVOU ELITOU. MĚ KDYBY SE TAKHLE NĚKDO ZAČAL KASAT PO ZÁVODECH BY TO PŘIŠLO K SMÍCHU ,PROTOŽE TO NEMÁ ÚROVEŇ. ÚROVEŇ BY TO MĚLO KDYBY TO NEROZMAZÁVAL A ŘEKL TŘEBA "TAK A TEĎ MĚ ZKUSTE CHYTNOUT" :) hele rád jsem podebatil a sejdeme se zase u něčeho jiného ok?!

s64
28. ledna • 14:47

HELE TAK NAPOSLED:Je mi úplně jedno,jak se Ti jeví Stoner a jak se Ti jeví jeho formulace a když Ti to připadá hloupé,tak je to Tvůj problém.Důležité je,že to funguje a ten komu to je to od Stonera adresováno to ví určitě taky.;-)

rumovniknarumu
28. ledna • 21:17

můj problém to není, máš pravdu, vnímám ho tak jak vnímám,ale jestli to bude fungovat na inteligentní lidi dost pochybuju a právě ten komu to je adresováno se tomu rád zasměje. Mě to připadne hloupé, tobě ne, toť vše ;-) každej kdo to čte si to přebere sám. čus zatím ;-)

Dyzl F1
27. ledna • 9:00

Závodění je nejen o technice a jezdeckém umění, ale i o psychické síle každého z jezdců. Jeho sebevědomí a jistotě. A boj mezi jezdci pokračuje i mimo trať. Účelem je narušit jistoty a sebevědomí ostatních. Je zase na nich, jak se s tím vyrovnají. Takže Stonerova slova beru i jako součást boje mimo trať. Narušuje Rossiho sebedůvěru slovy která se dají těžko vyvrátit a jdou tedy přímo na komoru.
Sledoval jsem sezónu velmi bedlivě a i přes světlé okamžiky mi velmi často Rossi přišel i velmi odevzdaně. V každém případě, takový maestro na tovární motorce by měl jednoznačně vyčnívat nad ostatními jezdci stejné značky a některé tréningové i závodní výsledky byly docela děs. Osobně si ale myslím, že Rossiho načnul už Lorenzo, viz následné tanečky s oddělováním boxů když Rossi nemohl vydýchat, že mladší kolega mu šlape na paty. Mám Rossiho rád, je můj oblíbenec a přeji mu aby on i motorka se dostali znovu do formy, obávám se ale, že to bude mít velmi obtížné. To je ale jedna z velkých neznámých, pro které nás závody také baví. Být předem nalajnované, zábavy půl.

Patrik Porač (patstreet)
27. ledna • 17:10

výborná správa;-)

MadMax F1
27. ledna • 10:44

Konečně nějaký Rossiho fanda, kterej nemá nasazené růžové brýle a umí uplynulé sezony popsat bez emocí a realisticky.

rumovniknarumu
27. ledna • 14:49

zajímalo by mě za co jsou ty červený palce,já už snad ničemu nerozumím:-D

gorkzy F1
27. ledna • 10:40

Výborně napsané,já bych se nejvíc přikláněl k tomu sebevědomí-dobrý jezdec ho prostě mít musí a s dobrými výsledky samozřejmě i roste do nekontrolovatelných výšin,no a v důsledku toho pak mužem slyšet z jejích ust přehnaně namyšlené věci.

mamba54
27. ledna • 9:10

Velice realistické zhodocení, bez zbytečných emocí. I fanda může mít reálný pohled a situaci. Za mě palec.

Tomáš König (tomíček)
27. ledna • 16:44

Za mě taky, jeden z nejlepších komentů za poslední dobu.

Dyzl F1
27. ledna • 9:34

Díky, znám to i z druhé strany barikády.

rumovniknarumu
26. ledna • 20:34

tak jsem se teď dočetl ,že vývoj převodovky pro hondu stál 8000000 eur a ona samotná stojí 650000 eur. kurňa to je dost...asi si ji nekoupím

kolja F1
26. ledna • 19:01

zajimava debata.Ted davam za pravdu eMem-ku a to i kdyz vetsinou souhlasim s SdS.Porazeni legendy se zrovna nemusi rovnat porazeni nejlepsiho v poli ten dany rok.Casey je mozna jen blbe prezentovan medii,ale muze si za to sam(chce svuj klid a lovit ryby a klpkany),naopak Vale ma s medii dobrej kontakt.To i pres to,ze si svuj klid taky hlida.

Ladin46
26. ledna • 17:06

Nejednu myšlenku a otázku. Proč chtějí všechny nové hvězdy, adepti, přicházející do kategorie MOTOGP, utkávatse s ... Rossim? To proto, že je odepsán? Proč i Márquez doufá, že až bude v MotoP, se utká s Rossim? Protože tomu nerozumí? Nemyslím si, chce porazit mistra, ne tlučhubu. Proč všichni chtějí porážet Rossiho? I Chorche si to nejvíc přeje a přestože vyhrál titul, prohlásil, že vlastně nikdy Rossiho neporazil. Taky tomu nerozumí? Pochybuju, doufám, přeji si a věřím tomu, že Vám všem skeptikům, vytře Vale zrak. Naštěstí Vás není mnoho. :-P

datelos
26. ledna • 17:24

Kurňa, lépe bych to nenapsal, proč se sním chtějí utkákat Maxi? Že by to bylo největší eso na startu?Maxi.

MadMax F1
26. ledna • 17:46

Dobře to nastartuje kariéru. A co teprve kdyby jej porážel ital,m to by bylo něco...

datelos
26. ledna • 18:37

Jo to máš recht, Ital by byl dobrej, škoda Marka.

stále dobrý Schumi
26. ledna • 13:55

Milí příznivci Caseyho Stonera,..ať si Max plká cokoliv,ať si klidně pozvolna mění barvu z fialové do světle zelené,..je to jako kdyby mravenec řval na slona,že je malej:-D
To,co Casey nyní předvádí v médiích,nepředvedl nikdo v historii a to nejen v motorsportu.Tohle je opravdu výkřik zakomplexovaného,zneuznaného člověka,který ve snech žije v představách, jak ho nosí dav na pozlacených nosítkách a všichni kolem omdlévají blahem po té,co mistr pokyne směrem k prachu cesty.Bože můj,..tohle pro něho nedobře skončí.On je horší,jak velkohubý Ali:-D

rumovniknarumu
26. ledna • 16:40

souhlas ....

MadMax F1
26. ledna • 14:26

Teď to nemyslím přímo na tebe, ale tohle je taková forma zaslepenosti. Něco podobného sleduji na diskuzi na novinkách, kde se dočtem, že jediná správná cesta je komunismus a bez KSČM budem v rici.Pravda bude uprostřed. Vy jste zaslepení, já jsem zaslepenej. Vy vnímáte Stonerova slova jako něco nehorázného a pro mě je to úplně normální vrácení políčku. Já zase vnímal jako nehoráznost Rossiho slovní útoky na Stonera, ale to zase bylo úplně normální pro vás. Proto nemůže být pravda, že to pro Stonera špatně skončí. Každý rok zasedne k televizi spoustu nových fandů MotoGP a právě pro ně je momentálně hvězda Stoner, protože zkrátka viděli jakým famozním způsobem vyhrál titul. Těžko někdo novej kdo začíná sledovat MotoGP bude fandit Rossimu. Myslím, že za poslední 2 roky nových fanoušků moc nezískal. Fandí mu už jen skalní a postupně budou mít mladí jezdci více a více fandů na jeho úkor.Takže není pravda, že to pro Stonera špatně skončí, špatně to skončí pro Rossiho, ale ne kvůli tomu co řekl/neřekl, ale protože nemládné a nezajíždí a jak se vymění generace fandů, tak jej nebude mít za famozního jezdce každej. Ti mladí a noví vidí vycházející star, která deklasovala šampiona staré doby a to i mediálně. A když jsi zmínil ten BOX, tak to lidé chtějí, slovní přestřelky. K boxu ještě jednou. Odepsaná stará hvězda se vrátila zpět na trům. ROCKY sice ve filmu ale doufejte ve svůj comeback.
Nikdys o tom takle nepřemýšlel?

stále dobrý Schumi
26. ledna • 14:55

Budeš se asi divit,ale přemýšlím jako každý,kdo má hlavu na krku.Jistě,že léty Rossimu nepřibydou noví fandové,zrovna tak, jako nepřibývají fandové božskému Agostinimu,Hailwoodovi a dalším,kteří skončili.Zatím má ale stále bezkonkurenčně největší fanklub právě Valentino.A ti,kteří Rossiho cestu za tituly pamatují,mu nikdy neubudou,pokud zůstanou živi a budou se moci účaqstnit velkých cen.Ale že Stonerovi,by stoupla sláva po té,co si o své zviditelnění pořád dokola snaží říkat,o tom s úspěchem pochybuji.Zatím nečtu nic o jeho uznání z pera redaktorů,než jen samé otištěné breky,velkého šampiona.Zeptám se,..jakou nastupující hvězdu máš na mysli:-O??Caseymu je tolik,že se za chvíli bude psát o jeho setrvání za zenitem.Pokud bys myslel třeba Márqueze,pak bych mohl souhlasit,ale Casey a vycházející hvězda??Co je to za hvězdu,když ještě titul nikdy neobhájil?

mamba54
26. ledna • 17:07

Nikomu nechci brát jeho názor, nechci v této debatě ani dělat rozhodčího.;-)Nedá mi však nezareagovat na úplně poslední větu tvého příspěvku: Pro mě je hvězdou úplně každý jezdec, který dokázal získat titul mistra světa. Ikdyby to bylo jen jedinkrát za jeho kariéru. Minimálně v tom daném roce, kdy se mu to podařilo, nikdo jiný není větší hvězdou.;-)

MadMax F1
26. ledna • 18:01

To je pravda, jen toho Nickyho nějak nemůžu úplně postavit na úplnej vrchol. Ale je fakt, že jak jsem ho zkraje nemusel, tak postupem času ho mám mezi oblíbenýma jezdcema a přeju mu další úspěch. Mám ho asi raději jak Bena. Titul udělal, byl šampion, ale zase v tom tak trochu zahrála roli technika, tak jako v některých titulech Rossiho. Každopádně toho, že by všichni jezdili v jedné stáji se nedočkáme a tak můžeme jen polemizovat kdo si titul zasloužil více a kdo méně.

stále dobrý Schumi
26. ledna • 14:59

Ten palec,ode mne nemáš,..mimochodem,..píšeš o zaslepenosti.A co ty sám?Tvrzení o Rossim,že není ani průměrným jezdcem,..co tedy byli ti na roštu v době,kdy Rossi sbíral tituly?Ještě více,než podprůměrní?To by tedy byl i Stoner,Lorenzo,Biagi,Pedrosa a další??Divný pohled:-D

MadMax F1
26. ledna • 18:02

Jinak palce jsou mi volný:-) myslíš, že kdybych si z nih něco dělal, tak že tu ještě jsem? ;-)

MadMax F1
26. ledna • 17:57

Byli +/- stejní, jen Rossi měl nejlepší techniku a podmínky. Průměrný není dobré slovo, lepší je srovnatelný s ostatními.

Tomáš König (tomíček)
26. ledna • 19:37

To je zase jen Tvoje polemika, Maxi- jak můžeš přesně vědět, jaký měl podmínky? Podle toho co "jedna paní povídala"? To snad ne. Už tehdy měl Rossi nad ostatními fyzickou a hlavně psychickou převahu, jezdil hlavou a dokonale znal hranice svého stroje. Vale má velký talent pro závodění a člověk si ho může vážit i jako člověka. Kolik takových jezdců znáš? Třeba Stonera? Ani náhodou....

MadMax F1
26. ledna • 19:44

Tohle si nemyslím, to je další fakt. HRC mu dávala díly, které nikdo jinej nedostal. To ví snad každej!!! Třeba výfuk co přidal pár koní, takovej trombonek měl jen on. Až když od Hondy odešel, tak ho dostaly všechny Hondy. Zjisti si fakta...

Tomáš König (tomíček)
26. ledna • 19:54

No ono to zase nebylo tak horký, trošku to nafukuješ.. Nemám rád, když se po jedné nepovedené sezoně dělají závěry, že je Rossi na odpis- až tenhle rok Stonera porazí, budu zvědavej na tvoje komentáře. :-D

MadMax F1
26. ledna • 21:54

Sni dál a horké to bylo. Bouřily se jezdci a bouřila se Honda proto odešel k Yamaze. Honda už mu nechtěla dále držet monopol na nejlepší motorku v poli a panáček se urazil a odešel k Yamaze. O tom se psalo ve všech časopisech. Nevím jestli jsi to tehdá nesledoval, nebo máš blbou paměť

God
26. ledna • 14:02

100% souhlas je to takovej chudáček co se pořád nemůže vybrečet,tímhle si jen škodí!!!

rumovniknarumu
25. ledna • 20:54

no tady je vidět ,že někdo si nevidí na špičku nosu. Je to opravdu zoufalá snaha srovnávat se s Rossim a co víc,dokazovat si že právě on udělal a dělá pro motosport všechno možné ..... dle mého názoru je to slaboch a ještě k tomu pěkně blbej,protože takhlee průhledně se pouštět do" bitvy" a propagovat se okatě v mediích jak je vlastně borec a hlavně!opravdu v posledních svých rozhovorech po konci sezony mluví pořád to stejné Rossi Ducati a dokola ,je to dost trapné čekat na to až někdo z novinářů napíše že je Casey borec a že je nejlepší nebo lepší než Rossi...bohužel nepsaný král je jen jeden a všichni víme kdo to je bez rozdílu sympatií nebo všeho možného. Prostě zatím to tak je....

s64
25. ledna • 23:15

Toto je výsledek Rossiho a Burgessovi slovní války.Celou dobu působení Stonera u Ducati se do něj naváželi a on jim to teď pouze nádherně vrací.:-D:-P Vůbec se nedivím,že se do nich takto naváží,má jim co vracet.Jinak novináři to už napsali mockrát a kdo už zapoměl:
12 - Casey Stoner vyhrál během pěti roků éry 800-vých motocyklů celkem 33 závodů, o 12 více než Rossi.150 - Stoner získal za toto období 1142 bodů, tedy o 150 bodů více než Rossi.470 - Na špici závodů objel Stoner během těchto 5 roků 889 kol, tedy o 470 více, než Rossi.10 - Stoner má na svém kontě celkem 27 nejrychlejších kol v závodě, tedy o 10 více než Rossi.14 - Stoner vybojoval celkem 28 Pole position, tedy o 14 více než Rossi.Jo Rossi je sice legenda s devíti tituly,ale to je tak asi všechno.Král je mrtev ať žije král. :-D Že Rossi a Burgess nejsou žádní geniové co se týká nastavení motocyklu a byli jen tak dobří, jako byl hardware, který opustil továrnu nám ukázali minulou sezonu.Docela mě překvapilo,že Rossi není takovým vyjímečným jezdcem, jakého ze sebe řadu let dělal. ;-)12x na zemi byl nepsaný král a někdy vzal i někoho sebou.:-O;-) Jsem velmi zvědav na tuto sezonu na Ducati a její výsledky.Pokud se ji podaří bojovat o titul bude to jen dobře.;-)

gorkzy F1
26. ledna • 13:01

Skvěle napsané,navíc podpořené fakty!Rossisti si to však nepřipustí ani tak,negativní názor na vše ,co je s ním spojené se nepřipouští.Já se Sonerem souhlasím.

MadMax F1
26. ledna • 8:17

To že Rossiho nepovažuji za vyjímečného jezdce je zde obecně známé, ale i mne překvapilo, že není tak kvalitní jezdec jakého ze sebe sám, fanouškové a novináři dělali. Loni jsem předpovídal, že půlku sezony mu bude trvat, než si Ducatku uzpůsobí a že v druhé polovině sezony bude zase bojovat na špici. Nestalo se tak a v šampionátu skončil hluboce v poli poražených. V návrat na vrchol doufají už jen opravdoví "blázni". Stonera nemusím, ale na své komentáře má plné právo. Rossi se vytahoval a dělal ze sebe guru řadu let a jakmile promluví Stner a dovolí si vyslovit pravdu a vrátit Rossimu políček za jeho komentáře, které proti němu vedl předcházející sezony, tak se žlutí ultras po celém světě mohou pos...Naštěstí s tím, jak bude Rossiho hvězda padat a pokud se nepovede sezona 2012, tak to bude ještě rychlejší, si budou mladí a talentovanější jezdci, jako Lorenzo a Stoner, získávat po celém světě nové a nové fanoušky a dočkáme se více vyrovnaných klání nejen na trati, ale i v diskuzích.

Patrik Porač (patstreet)
26. ledna • 13:01

súhlas maxi-akorát jedna zmena:-PCaseyho možem:-D:-D:-D;-)a pokial sa DUC DUC motka podarí,tak si prajem Valeho na špici;-)

Henkka
26. ledna • 10:46

Sem si myslel, že diskuze je od vyjadřování vlastních názorů (na kterých se určitě neshodnete) a ne od toho, aby se v diskuzích soupeřilo jako na dráze....

radek
26. ledna • 12:11

Hele co te Villeneuve víš vůbec kdo to byl....když to jméno používáš?

Henkka
26. ledna • 14:11

Něco o něm vím, ale určitě ne tolik co ty ...

Ladin46
26. ledna • 6:48

Někdy píšeš nádherně a někdy ... Statistika je sice jasná,ale zkus statistiku jen tak,pro sebe,bez roku 2011.Pokud by Casey a Vale nepřestoupili,jak by to asi vypadalo?Ohánět se statistikou famózním úspěchem,byť oprávněným,v roce 2011,je tak trochu,ani nevím jak to pojmenovat.Domníváš se,že Casey by byl tak suverení,kdyby zůstal u Ducati?Zajímalo by mně,kolikrát by vyhrál proti Hondám,byť i s třemi továrnami.Věřím,že seš soudnej a výsledek statistik by byl rázem stejný mezi oběma borci.Povedlo se Caysimu vše,budiš mu přáno,ale pořád dokola to pitvat?Jak dlouho ještě?Sorry,to vše nepatří až tolik Tobě.:-P:-D

MadMax F1
26. ledna • 8:05

Nejde o to, jestli by byl tak suveréní kdyby zůstal u Ducati, ale jde o to, ŽE BY 100% BYL RYCHLEJŠÍ JAK ROSSI!!!

breny
25. ledna • 20:07

A zná tady ještě někdo, nějakého jezdce co spadl i v zahřívacím kole? Já znám jen jednoho tuším STONER

kolja F1
26. ledna • 18:49

znam jich nekolik a jednoho to stalo titul mistra sveta a angazma na dalsi rok.

chosse
29. ledna • 17:06

Nechci se hádat, ale myslím že právě nejlepší jezdec od stvoření motorky se vytelil v zahřívacím/zaváděcím kole v Mugellu, rok asi 2001, měl motorku v modrejch bavách. Pak to tam poslal ještě do kačeru znova v esíčku před cílem v posledním kole. Dodnes na ten krásnej den vzpomínám:-P Mimochodem, je asi první, kdo sekl s mašinou i v kole pro vítěze. Viz http://www.youtube.com/watch?v=PTU4fZCKIsg zhruba 3:40...

datelos
25. ledna • 18:54

Co se děje v Rossiho týmu, tu může jen těžko někdo někdo popisovat.Honda byla tenkrát špička sama o sobě, Yamaha se pod Rossiho týmem změnila na nejlepší matroš a ani Max na to s Yamahou neměl a ani Sete s Hondou se nedostal dál než na druhej flek, takže Rossi s týmem na tom zřejmně nějakou tu zásluhu mají.Ducati je jiný hřiště, obrovský potenciál tam určitě je, takže jen přijít jak ho využít.

datelos
25. ledna • 18:58

samo Max na Hondě.

Patrik Porač (patstreet)
25. ledna • 18:04

Etiene díky za tapetu na monitor ;-)LCR

Etien F1
26. ledna • 15:26

Mohlo to být věší, že jo :-)

Patrik Porač (patstreet)
26. ledna • 18:02

je to okey;-)aspoň mám celý program vždy po ruke:-)

God
25. ledna • 14:44

No už by se mohl vplakat :-S

Dyzl F1
25. ledna • 16:11

Nic ve zlém, než k Ducati Stoner přišel, tak i přes pár velmi dobrých výsledků v podstatě paběrkovali.

mamba54
25. ledna • 13:35

Ovšem tedy ta převodovka, jejíž cena je vyšší, než cena baráku...hmm:-(:-S

Jan Chuchma (acidphase)
25. ledna • 14:02

nemožeš o zemjance mluvit jako o baráku, .-)) ;-)

mamba54
26. ledna • 3:11

No tak jestli je za 600 tis.E ve tvých představách cena zemljanky, tak to potom jo!:-P:-D

MadMax F1
25. ledna • 13:48

Si matně pamatuju, že převodovka na začátku sezony dost zlobila konkurenci. Snad ji i prozkoumávali jestli na ní nejsou použité nepovolené technologie. Už si to moc nevybavuju, ale Honda v předsezoních testech tvrdila, že jim převodovka získává důležité desetinky. Po zhodnocení sezony je snad všem jasné, že to jen převodovkou nebylo...

MadMax F1
25. ledna • 12:58

Cituji - Loni Valentino Rossi v jednom z rozhovorů uvedl, že Honda byla nejlepší, protože do toho prostě investovali ze všech nejvíc. A když napíšu já, že Yamaha byla po přestupu Rossiho k ní nejlepší, protože prostě ten rok nejvíce investovali a vyhodily starej rám z 500, tak je to blbost, přitom jsou to snadno dohledatelné fakta.Tím kometářem prostě jen Rossi degraduje svůj podíl na tom, kde byla Yamaha. Jenže on si to neuvědomuje. Když Yamaha podle něj nacpe do vývoje nejvíc a je u toho on, tak je to jeho zásluha a když největší rozpočet má Honda a najednou vítězí a on u toho není, tak to zlehčuje.Jé, jak já mu za ty jeho komentáře přeju aby si na Ducatce vylámal zuby i letos.

Ladin46
25. ledna • 13:52

Domnívám se,že nechápeš,stejně jako Casey,že měl na mysli největší rozpočet díky navýšení tovarního jezdce,motorky atd.Ne vývojem.Zeptám se Tě,pokud by Honda tento krok neudělala a nepřidala ještě plnou továrno Marcovi,zůstala jen u "dvou" origo továren,kdo by měl titul?Odpověď je YAMAHA.Kdyby to Suppo nespachtil s Caseyem,Vale by zůstal u Yamahy a věř tomu,že Honda by hrála druhé housle a Ducati i s Caseyem třetí.Na kdyby se nehraje a ten krok Hondy byl jasný,zisk titulu alespoň jeden v 800.Povedlo se a co je to vše kolem stálo,je vedlejší.Věřím,že pro dobro tohoto sportu právě tohle rozhodnutí Hondy vlastně vyrovnalo všechny továrny,sice s rokem možná až hanby,zdá se u Ducati,ale o to bude víc zajímavej tenhle.Casey je špička,ale není sám,částečně mu pomohla i Honda.Při vyrovnaném výkonu budoucích bajku už nebude tolik vyhrávat,tam vidím jasnějšího koně a to je Chorche,Vale to taky ještě dlouho nezapíchne,čest.A Mareček?Už aby tam byl :-D:-P

MadMax F1
25. ledna • 14:55

Honda by měla titul i kdyby jezdila jen se dvěma továrnama. Bože co to je za blbost, že na to měl podíl 3 tovární bike?

Ladin46
25. ledna • 20:04

Nepochopil,ale nevadí.

Jan Chuchma (acidphase)
25. ledna • 14:00

tým marečkem si's to vylepšil, .-)), ale myslím, že o počtu továrních motorek to není, honda prostě "zahodila" loňský rok a pracovala na novém a pracovala furt, navíc s vědomím, že dojde caseyn, celý rok, k tomu mi přijde, že inovuje kontinuálně, žádné čekání až nekdo bude s nečím nespokojený...a proto honda hledá jezdce, co umíja jezdit na motorce, ne přizpůsobovače motorek k jejich jízdě...

Ladin46
25. ledna • 14:09

V pohodě,ale počet plných továren není o rozpočtu?Rozhodně je a to měl na mysli Vale,pokud vím,uznal a ocenil i kvality Caseye.Burges vyzdvihovale Caseye vždy,dokonce ho prohlasil i nejrychlejším pilotem vůbec a stejně to od něj slíznul.A Mareček,bez nadsázky,budocí možná legenda. ;-)

Jan Chuchma (acidphase)
25. ledna • 15:19

možná legenda? já myslím, že tu už legenda je, .-))

Patrik Porač (patstreet)
25. ledna • 14:37

Jeremy tvrdil predsa,že do 5min nastavý predok u DUC DUC aby furt nepadal i Vale:-P.......preto si ho podal Casey;-)tuším....je to iba hra slov

Tomáš König (tomíček)
25. ledna • 19:27

Jeremy se trošku seknul, z pěti minut byla celá sezona...:-D

Tomáš König (tomíček)
25. ledna • 12:19

A jestli se Valemu podaří vyladit i Ducnu, bude to v pořadí už třetí továrna, kterou vytáhl z problému. Pak už mu bude scházet jenom Suzuki a Kawasaki.:-D

Jan Chuchma (acidphase)
25. ledna • 13:54

spíš bych to nazval tak, že už tři továrny donutil postavit motorku podle jeho gusta, ty ostatní radši prchli před rossim, .-))nikoho z ničeho netahal, yamahu naučil stavit hondu, ducnu učí stavit yamahu...

MadMax F1
25. ledna • 14:54

upřesnění, on neučil nikoho stavět nic. To jeho tým;-)

mamba54
25. ledna • 13:29

Zatím se mu ji spíš podařílo vtáhnout do problému.;-)

Tomáš König (tomíček)
25. ledna • 17:19

no mambo, myslel jsem že jsi byl taky Rossiho fandou. Už nejsi?

mamba54
26. ledna • 3:21

Z čeho tak dovozuješ? Že zde neplivu na jednotlivce a snažím se na to dívat objektivně?;-) Já zde opravdu nemám ( snad až na Karla ) žádného "koně". Ono to přílišné fandovství někdy hodně zužuje pohled.;-)

MadMax F1
25. ledna • 17:39

Fanda nesmí říkat pravdu? Ať je, nebo není, jeho pohled na věc je reálnej.Přeci být fandou neznamená si lhát a zaslepovat se, tak jak to dělají někteří.

Tomáš König (tomíček)
25. ledna • 19:23

Odkdy děláš tiskového mluvčího mamby? :-) P.S. Bylo to myšleno ve srandě, jen jsem tam zapomněl dát smajla. Každý, kdo někomu fandí, se určitým způsobem zaslepuje, ať už chce nebo ne. Ale jsou tu i lidi, kteří se naopak zaslepují nenávistí vůči určitému jezdci....

Tomáš König (tomíček)
25. ledna • 12:17

Tímhle ale Casey fakticky přiznává, že si s vývojem Ducati nevěděl rady. A jestli jí Valentino dostane zase nahoru, bude to naopak i pro Valeho jistá satisfakce. Casey vyhrál s Ducnou titul ještě na trubkovém rámu, na jehož vývoji se vlastně nepodílel, další sezony už byly nic moc. Takže u Ducati můžou být za Valeho rádi, když je zbaví toho bláznivého karbonu, který jak se ukázalo je pro konstrukci rámu velmi nevhodný. S Deltaboxem se motorka stane univerzálnější. Budu držet palce Valemu, aby letos zase ukázal, že 9 titulů nevyhrál náhodou.

Doporučujeme

Články odjinud