Pojede Bradl u Aprilie?

Pojede Bradl u Aprilie?

Poté, co v pondělí tým Forward Racing oznámil, že musí vynechat GP Indianapolis, začal být jejich jezdec – Stefan Bradl – spojován s Aprilií.

Tým Forward Racing je aktuálně ve finančních potížích, protože šéf týmu byl zatčen kvůli podezření z páchání finančních podvodů, což mělo za následek, že s týmem přerušili kontakty jeho dosavadní sponzoři.

Nyní je nejistá i situace ohledně jejich jezdců. Objevily se zprávy, že Stefan Bradl ukončil smlouvu s týmem Forward Racing. Pro německý speedweek.com Bradl řekl, že by mohl být pro Indianapolis ve stoprocentní formě a že by rád jel. Dále sdělil, že jeho prioritou zůstává MotoGP, chtěl by však závodit pro konkurenceschopný tým, přesto však ani nevyloučil svůj případný návrat do Moto2 pro rok 2016.

„Jedna věc je jasná: Pokud budu chtít jezdit v MotoGP v roce 2016, bylo by užitečné, abych v této třídě mohl jezdit co nejdříve znovu. A na tom nyní pracujeme,“ dodal Bradl v rozhovoru pro Speedweek.

Dále se objevila spekulace, že by Stefan Bradl mohl zbytek sezóny odjet u týmu Aprilia. Tým však zatím oficiální zprávu o Bradlově nástupu nepodal.

Doporučujeme

Články odjinud