Portály F1sports a MotoGPsports se staly členy rodiny úspěšného vydavatelství Mladá Fronta

Portály F1sports a MotoGPsports se staly členy rodiny úspěšného vydavatelství Mladá Fronta

Po čtyřech letech úspěšného fungování přichází pro F1sports a MotoGPsports významný milník v podobě spojení s Mladou Frontou.

Weby Mladé Fronty cílí na čtyři základní segmenty: ženy, muži, zpravodajství, cestování. Jejich prostřednictvím oslovuje dva miliony uživatelů měsíčně. To z Mladé fronty dělá jednoho z největších provozovatelů českého internetu.

MotoGPsports.cz se věnuje čistě seriálu Mistrovství světa silničních motocyklů, což je velmi úzká specializace, pokud vezmeme v úvahu ostatní motocyklové série. Nicméně za období svého působení si našel své čtenáře a počet nově příchozích se rok od roku zvyšuje. To je znamení, že se Vám tady líbí a pro nás to znamená ještě zvýšit své úsilí, aby se vám pokaždé dostalo těch nejnovějších informací z prostředí top motocyklového šampionátu.

Pro nás všechny je spojení s Mladou Frontou začátkem nové éry, která pro tento web představuje hlavně stabilitu z dlouhodobé perspektivy, špičkové technické zabezpečení a možnost se dále rozvíjet. Až na drobné optické změny bude web MotoGPsport.cz nadále fungovat ve stejné podobě, jak je tomu dnes !!!

Každý týden také pravidelně vychází F1Mag a v tomto elektronickém magazínu věnovaném hlavně prostředí formule 1 má také MotoGP, jako královna motocyklového sportu, své místo. Věřím, že budete spokojeni a pokud získáte pocit, že je třeba něco doladit nebo zlepšit, máte vždy možnost říct svůj názor. Diskuze je na tomto webu myslím na velmi vysoké úrovni a za to patří dík hlavně Vám, čtenářům.

Doporučujeme

Články odjinud