Provizorní seznam FIM pro kubaturu MotoGP

13 komentářů

mamba54
25. ledna • 14:44

Zajímá Vás, jestli je ohroženo pořádání GP v Brně v příštím roce? Chcete vědět, kolik stojí pořádání GP, kolik musí přijít diváků, aby byla zisková? Jakou roli hrají v MGP organizace Dorna,Irta, MSMA ? Zajímá vás rozpočet týmu Cardion AB a to, jak funguje? Nebo kdo vybírá piloty do jednotlivých tříd MS ? Či cesta Abáji od mimibiků až po vítězství ve Valencii? ;-) Jak a zda vůbec se stará AČR o motocyklový sport a reprezentaci ČR? Podpoří vláda ČR pořádání GP v Brně ? :-) Na tyto a jiné, Vámi položené otázky odpoví p. Karel ABRAHAM st. na besedě s lidmi, kteří mají rádi motocyklové silniční závody.;-)A teď to nejdůležitější: Tato akce se koná 5.února 2011 v Brně, v sále Lidového domu Musilka, Brno-Husovice, Musilova 2. Do místa konání esedy je velmi dobré spojení šalinou ( tramvají ) č. 4 s nástupem před Hl. nádražím ČD. Cesta trvá cca 10 min. a výstup je na zastávce " Vozovna Husovice".:-) Délka trvání akce není omezena, pan Abraham přislíbil, že odpoví na všechny vaše otázky a setrvá do doby, do kdy bude zájem. Všechny vás srdečně zve a těší se na Vás. :-):-):-) Vy všichni, kteří máte zájem se dozvědět něco ze zákulisí MGP a nemáte to do Brna příliš daleko, tak PŘIJEĎTE A PŘIJĎTE.:-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
25. ledna • 20:15

Zapomněl jsi přepsat přesný čas začátku,...10.30 hod. To jen pro ty kteří teprve začínají fandit a o internetu toho moc nevědí:-)

mamba54
25. ledna • 21:26

Dík za doplnění toho nejdůležitějšího.:-)Já magor jsem na to úplně zapomněl.:-P

DanR F1
25. ledna • 3:16

Tak Lorenzo opravdu pojede s jedničkou na kapotě. V posledních letech to nikomu štěstí nepřineslo. Jestli si dobře pamatuju, tak poslední, kdo dokázal vyhrát titul i s #1 byl Mick Doohan.

evca89
25. ledna • 0:10

hezký, ale už aby jich bylo víc, jako v ostatních třídách:-).... tyjo, ať už jezdí!!!:-P

:-)
24. ledna • 21:08

..vzpomínám si, když Jorge "Aspar" Martinez vstupoval se svým týmem do motoGP, mluvilo se o něm jako o hrdinovi - co musel sehnat financí a jestli vůbec...tohle se psalo v létě 2009
"Jorgemu Martinezovi se tak konečně podařilo splnit jeho sen, tedy vstup do královské kubatury MotoGP. O tuto možnost usiloval Aspar tři roky."Teď je tam můj oblíbenej Cardion AB Motoracing a to je teprve něco!!! Tým z totálně poskákaný, malý, oproti španělsku nemotocyklový země..
klobouk dolů pane Abrahám, přeju hodně štěstí a hodně bodíků!;-)..fandím úplně nejvíC!!!;-):-)

s64
24. ledna • 21:54

Všechno je o penězích a Abrahám st.je evidentně má a ne málo.Teď už bude záležet jen na mladým,jestli vložené finance dokáže zůročit a potvrdit svůj talent nebo taky ne.;-):-P

:-)
26. ledna • 20:54

...že by si už konečně pochopil, že ty prašule jsou nezbytně nutný i k provozování tohoto sportu a sehnat je není žádná pr.el jak pro Aspara Martineze, tak pro Abraháma a že by si těžko někdo z majitelů stáje, nebo ze sponzorů těžko dovolil strkat prachy do beznadějně netalentovanýho jezdce? Vsadil bych se, že jeden z důvodů, proč Ducati oslovila AB Cardion byl sice Karlův talent, ale ten druhý důvod bylo docela jistě finanční zabezpečení týmu AB Cardion.
Možná by stálo za to jít na to setkání S p. Abrahámem a zeptat se ho, zda by podporoval tak vehementně svýho syna, kdyby si byl vědom, že je Kája k ničemu..říkám ti to jen proto, že už tady bylo hodně názorů tipu "Káju vozí jen taťkovo prachy" a mám zato, že jedním z propagátorů těchto názorů si byl i ty. Pokud se pletu, nevím...pak beru zpět;-)
všechno dobrý, Caseymu zdar a Abájovi zvlášť!!:-D;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
26. ledna • 21:26

Promiň, psal jsi na s64ku. Ale je tu hodně otázek:-S. Pokud tahle aktivita pana Abrahama nevyjde a u nás je stokrát bohatších firem(nejdou do toho..nezájem), Tak se nabízí opravdu otázka, jestli tento skok do tmy nepohřbí celé naše závodění a potažmo i Brněnský okruh. Kájovi budu fandit, ale prostě mně to moc nepasuje. Třeba se mýlím ....a věř, že bych hrozně rád....se mýlil:-). A klidně si nakonec posypu i hlavu popelem....s tím opravdu nemám problém;-):-S

:-)
26. ledna • 21:42

Chápu jak to myslíš, ale co teda s tím? Měl snad Abrahám říct hochům od Ducati né?..myslíš si opravdu, že měli tuto šanci - vstoupit do motoGP - pustit k vodě? Tak já si to teda nemyslím a kdyby to náááhodou z jakýhokoli důvodu nevyšlo (což si vůůbec nepřipouštím), já nebudu ten kterej bude říkat "já jsem vám to říkal", já budu ten, co řekne "i tak moc díky za tu šanci vidět čecháčky v motoGP"! mě to takhle pasuje moc!:-D;-) ...a kdo se bojí, nesmí do lesa..kdo se bojí a bude si říkat "jéžiš, co když to nevyjde", nesmí na závodní dráhu ;-):-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
26. ledna • 22:04

Díky za odpověď;-). Řeknu to šalamounsky.....uvidíme.:-)

:-)
26. ledna • 22:44

Není zač a bylo mi ctí :-)
jasně uvidíme, už se těším;-):-)

odstraneno jannyk F1
24. ledna • 20:08

ježííííš, ten Kája tam vypadá hezky :-) Kéž bych ho celou sezónu mohla vidět takhle hezky uprostřed ;-)Posledního ledna končí TIPOVAČKA! Kdo si ještě zatipuje? Viktore, Zipe, Viléme, Jarmilo! Nic? :-(

Doporučujeme

Články odjinud