První polovina sezony očima Lukáše Peška

16 komentářů

popovic
5. prosince • 12:45

Ahoj lidi,s Peškem nebyla odepsaná smlouva,majitele týmu se nas... a odjeli zpátky do Kataru,team Lukáše nedokázal připravit důstojnou tiskovku,a navíc před Arabama chastali!!!!!!!!!!!To je co???????? Vypadá to jako kec ale za chvíli to bude venku!!!!!!!!!

libidex
11. srpna • 9:58

nemaj love, neni to v tom. Na druhou stranu pokud je sponzoruje gigant CP, tak maj solit ne?

mamba54
8. srpna • 11:51

Očekával jsem,že se pod tímto článkem rozproudí debata jako hrom.Že nám osudy a výkony našich jezdců leží na srdci,nebo minimálně alesponˇnejsou lhostejné.Zmýlil jsem se a to mě mrzí snad ještě víc,než Lukinovy slabé výsledky.Všichni zde do omrzení radši budou probírat Rossiho a jeho přestup /nepřestup.Škoda.:-(

s64
8. srpna • 13:42

Sám musíš uznat,že Rossi je pouze jeden a přestup jeho kalibru se tu bude probírat asi víc než slabé Lukinovi výsledky.Našim jezdcům samo sebou fandím,ale v případě Lukina není celkem o čem psát.:-(

mamba54
9. srpna • 9:25

To všechno,cos napsal je samozřejmě pravda a já to uznávám.Ale pod článkem o Peškovi?!Tam bych očekával něco jiného.Přece když tě bolí zuby,taky nejdeš na gynekologii.:-P:-)

odstraneno jannyk F1
10. srpna • 22:57

:-D :-D :-D ale může to být od nachlazeného spodku :-D
mambo, to je skvělé přirovnání, to si zapíšu :-DA Lukáš? Co ale k němu říct? Hoď si tu do vyhledávače jeho jméno a co najdeš? Periodicky se opakující se obsahy článků (a za to nemůže redakce), dáme desítku, ikdyž jsme v tréninku dvacátí, máme na pětku, kvalda se sice nepovedla, ale ještě jsme měnili nastavení, štěstí při nás nestálo, porouchal se řetěz, byl málo díravý.....Víš, ono fakt už není víc co komentovat :-( Už to bylo řečeno několikrát a jasně, Čihák je Peškův hrobník. Nezbývá než držet pěsti a jak je níže psáno: ať už se to sakra ZLOMÍ! Přece jen je to reprezentant naší země!

Ladin46
7. srpna • 13:20

Vzhledem k zákazu, který vydala tovární stáj s třemi ladičkami ve znaku, se Valentino Rossi nezúčastní testování, které proběhne na Masarykově okruhu v Brně bezprostředně po skončení Velké ceny České republiky.
Další jasný náznak toho, že se v příštím roce objeví startovní číslo 46 na kapotážích rudé Ducati, byl dnes vyřčen Linem Jarvisem, jenž prohlásil, že se Valentino Rossi nezúčastní testu, který proběhne po brněnské Velké ceně.
"Chceme, aby náš prototyp pro příští sezónu testovali jezdci, kteří za nás také v příštím roce pojedou, a proto se Valentino v pondělí na trati neobjeví," řekl šéf tovární stáje s třemi ladičkami ve znaku.
Testování se kromě Rossiho nezúčastní ani jeho dlouholetý šéf mechanik Jeremy Burgess, který se podle reakce továrny z Iwaty rozhodl odejít s jedenatřicetiletým Italem k Ducati a zřejmě odmítl nabídku Yamahy na pozici šéfa závodního oddělení.

Zdeněk Brabec (Max57)
7. srpna • 14:27

Tohle je článek o testování po závodě v Brně nebo o Valentinovi? Asi jsem se nějak přehlídl... :-O

Ladin46
7. srpna • 15:26

když jsem to sem dával,článek zde ještě nebyl,ale už je.jen info,ale žhavé ;-)

odstraneno viktorb
7. srpna • 12:14

Vás dva bych chtěl mít doma ,radši komentujte jenom Rossiho a Abraháma co tu potíš je ubohost.
Hayden at si šáhne do trenek to srouvnání je mimo mísu , na jaké technice kdo jezdí?

mamba54
7. srpna • 13:36

Máš tedy relevantní vysvětlení pro jeho,kulantně řečeno,nepříliš výrazné letošní výsledky?Sem s nimi,rád se nechám poučit.;-)

stále dobrý Schumi
7. srpna • 1:15

Tak tenhle článek, jsem si se zvědavostí přečetl.Mám pocit,že by se měl zachovat stejně, jako to teď řekl Hayden.Přestat kecat a konečně něco ukázat na dráze.Když čtu, jak se posunuje a jaký progres je pro něho Miloš Čihák,..nevěřím vlastním očím,protože jediný posun,který jsem zaznamenal, je z patnáctého místa na devětadvacáté.A pořád jen řeči o první desítce,..to je zajímavá úvaha,..je dobrej jak oni,..jede stejné časy jako oni, jen,..oni v té desítce jsou a on je na počátku třicítky.To mi hlava nějak nebere.No nic,tak v Brně tam jistě bude;-)

Zdeněk Brabec (Max57)
7. srpna • 14:21

Souhlasím! Taky mi nějak není jasné, jak může říct: "jedeme časy na úrovni první desítky, ale jsme třicátí."

ZIP 3
7. srpna • 8:40

No bylo mě jasné že budeš komentovat -kladně :-D Pešana na kterého máš alergii.Máš v něčem pravdu v něčem né, ale prostě jak je psáno :Neni peníz,neni lásky Neny penis neny laska.No chtělo by to také změnu okolo Pešana

mamba54
7. srpna • 3:06

No,jsem z toho janek a to je ještě hodně mírně řečeno.:-( Tolik protimluvů v jednom článku se hned tak nevidí.Jak píše Schumi:Čihák ho posunuje nahoru,on se posunuje tabulkou dolů.Nějakou představu má,ale neví,jestli půjde realizovat.[Schválně,to zkuste říct v práci zaměstnavateli.]Podpora od Moriwaki je adekvátní vynaloženým prostředkům,ale v práci týmu vidí velké rezervy,o kterých neví,jestli se podaří do konce roku odstranit.[Já je spíš vidím v jeho výkonech a taky nevím,jestli půjdou do konce roku odstranit?]No a stížnosti na málo testování?Od toho je tam snad ten osobní kouč.Ale,jak se říká:Neni peníz,neni lásky.Celé to na mne působí spíš,jako pokus o nalezení nových výmluv.Když už přechod na novou techniku,smůla,či nevýhodná pozice na roštu už začínaly být ohranou písničkou.:-(Přesto mu dál držím palce,aby se to,jak říká zlomilo.Jen by se měl naučit pojmenovávat věci a jejich příčiny pravými jmény.Jinak je to jen lhaní do vlastní kapsy.:-(

The Fido 46
7. srpna • 1:10

Držím palce ;-) a už to sakra zlom a začni zajíždět pro body ;-) :-)

Doporučujeme

Články odjinud