Prvnímu tréninku v Kataru dominoval Casey Stoner

38 komentářů

stále dobrý Schumi
10. dubna • 19:52

Takových "přiostření" už tady bylo bezpočet.Hlavně klídek ;-)Casey to prostě v Kataru neskutečně jede každým rokem a Jorge už v kvaldě prvního závodu kariéry,tam myslím zajel bednu.Vale si bude muset počkat do Evropy:-P

odstraneno viktorb
10. dubna • 18:30

Tak nikde ho nedávaj ,ale tady jo, už na něj chvíli koukám na nouzovce
http://sk.justin.tv/a_n_a_#r=OBBDFTo~ komu vypadne stačí aktualizovat

odstraneno viktorb
10. dubna • 18:34

no dufám ,že je to live píšou to tam ,ale ted jsem schlédl Capirexe v letu tak nevím

Patrik Porač (patstreet)
10. dubna • 18:08

jak si to tady čtu tak se přiostřuje........:-O
a to byl teprv první volňásek:-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
10. dubna • 17:44

S tím medvědem jste to trefili :-)Ale včera už z lesa vyčouhnul,dnes popoleze a můžeme pomalu porcovat.Otázkou je, jaký sousto na konci,na koho zbyde;-)

stále dobrý Schumi
10. dubna • 17:40

1) Možná bys mohl být literárním kritikem,ale jinak pleteš často jabka s hruškama.Mé příspěvky nečti a pokud přece jen,čti je pořádně.Psal jsem,že v Moto GP,není nevynucených chyb,..tak nemel nesmysly.
2) Jannyka do našeho povídání nemotej a pokud ti vadilo,že jsme tady povídali třeba o rybách,tedy "mimo mísu",byl to jen náš problém,..rozhodně ne tvůj.
3) Chytrost nech na pokoji,tak chytrej jako jsi ty dnes, jsem byl v pátý třídě a pokud máš se mnou problém,NEČTI;-), jak prosté.O tom, jestli tu budu,či ne,si dovolím rozhodnout sám.

thrash F1
10. dubna • 17:29

svůj příspěvek už jsem vložil. A pro toho zamindrákovanýho smajlíka - vyjadřuj se k článkům a neurážej tu lidi. Zatím to tu bylo v poho od všech tak to tady nechtěj rozpustit. Z toho co jsi napsal vyplývá že nerozeznáš motorku od trakaře, ale moralizovat bys tu chtěl. Dej si studenou sprchu a dlouho se tři froté ručníkem, třeba ti to pomůže. Ani se nesnaž odpovídat, tímto jsem s tebou skončil - teda pokud nenajdeš rozumnou řeč.

Ladin46
10. dubna • 16:01

Ono to je jedno,jestli mikeš.Když vyloženě nefandím,tak přece nečtu komentáře,ale články autora a k tomu se pak vyjádřím.Kritizovat jako nezaujatý,nedává smysl.Pokud Valeho začnou podjíždět jiní,nebude to věkem,ale jejich dravostí a touhou hlavně získat skalp především Valeho.Já sám tipoval trénik ještě lépe pro Chorcheho,a ten prst mu očividně už neva a kvaldu může vyhrát i on.Testy nebyly výsledkem pro umístění v kvaldě.Uvidíme,Vale může být i třetí,v závodě to;-) zadarmo nedá.

The_DoctoR
10. dubna • 14:29

No Rossimu chybí z testů skoro ještě vteřina, zajímavý...:-S

Kiana
10. dubna • 13:56

Krása to včera byla :-) Zdravím Vás od oběda.

Milda Vale (milda.vale)
10. dubna • 13:30

:-)-že by Mikeš???? :-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
10. dubna • 13:09

momentálně jsi mimo téma.
Ale pokud chceš, ok: jestli se chceš hádat se Schumim, hádej se na úrovni a neopakuj furt dokola tenhle stupidní argument o tom, jak se tu "chatovalo" v zimě, když tu vlastně nikdo nebyl. Jenže Ty už jsi to napsal jednou a nikdo nereagoval, co? Tak s tím teď budeš mávat furt dokola dokud nezaložíš flame? Taky trochu smutný, ne? Kdykoliv si mohl smysluplné téma nahodit, nikdo Ti přece nebránil.
Tímto končím "chat" s Tebou na dané téma.
Hezký den

:-)
10. dubna • 13:02

je smutný,že ste sami nepochopili,že to sem prostě nepatřilo:-S

:-)
10. dubna • 13:01

no byl to prostě hnus!!co ste tu vy dva předváděli!!hnus fialovej!:-S

odstraneno jannyk F1
10. dubna • 12:59

když se chceš s někým dohadovat, neber si mě do pusy, buď tak hodný. Mimo sezónu tu běžela nevázaná diskuze, ale těm pěti šesti lidem, co se tu vyskytovali trvale zřejmě nevadila. Vynoříš se Ty, mravokárce a děláš pořádky? Kde jsi byl doteď?
Jen zdůrazňuji, že reaguji na Tvé osobní narážky, nikoliv na Tvé čisté fandovství.

:-)
10. dubna • 12:57

ano..dvě tisíciny,ale kolik by to možná bylo,KDYBY (nemám to slovo rád)mohl Jorge v zimě víc makat,jóó,nastupuje mládí...konečně!Capirex,Vale,Colin....už je to na nich vidět,jejich mladší kolegové je už začínaj pojíždět...:-P a to ještě zdaleka nemaj naježděný ty tisíce,co tihle mazáci..;-)

:-)
10. dubna • 12:52

Nemluvil jsem tady o budousnosti, ani o tom,kdo kde převezme titul,ale o konkrétním volném tréninku.A nebuď tak vyděšenej z mojeho svobodnýho názoru,ty mluvčí rossiho a nejchytřejší ze všech diskutujících tady:-S
škoda,že ses nedíval na loňskou cihelnu,viděl by si,že nejen v tenise se dá vynutit chyba soupeře,zřejmě si nekoukal ani na předlońskou austrálii a nečetl si přepis tiskovky po kvalifikaci,to bys zase viděl,jak i Rossi umí okolo sebe sekat a urážet,pak se sice omlouval,ale už to nejde vzít zpět:-S
táákže ty nejchytřejší tady,raděj nereaguj na mé příspěvky,ať se zbytečně neosejpáš,dobře vím co si zač,já ti prostě tvoje výlevy nežeru,mimochodem s průjmem si tu začal ty..:-S
mnohem líp bys udělal,kdybys opět cukroval s jannyk,ale o jedno tě prosím,vyberte si jiné fórum,anebo chat...ať tu zase není milion nesmyslů:-P
a na závěr pro tebe,osobně si myslím,že letošní titul je hodně otevřenej a je mi skoro jedno,kdo ho vybojuje..vůbec mi nevadí (ba naopak) Vale,Casey,nebo Jorge...mám ty kluky rád nejspíš všechny stejně (proto nemám v hlavičce diskuze žádné jméno ani team),protože mi připravujou skvělou podívanou,což se nedá říct o čtení tvojich příspěvků i v minulosti...fakt mi to nic nedává:-S

Bombs
10. dubna • 10:11

Je vidět, že to bude zase velká bitva! ;-)

Nattaly_27
10. dubna • 9:45

Casey-mu ten Gatar sedííí:-P myslim ze vihraje aj kvalifikáciu dnes aj záávod,,,, a na druhom a tretom mieste bude buť Rossi alebo Jorge:-P

thrash F1
10. dubna • 9:11

....mamba54: :-D:-D:-D:-D:-D:-D, máš recht. Ten medvěd nejenže ještě běhá po lese, on ho ještě nikdo ani neviděl :-O.
sdS: zdravím tě chlape, nějak přísná rétorika na úvod ne? Já psal o radosti z vyhranýho prvního volnýho a ty hned o přebírání titulu ve Valencii. Abych teda trochu přilil oleje, když už jsme u té Valencie (na loňskou raději nevzpomínat), ale aby místo fans Rossiho neutěšoval Costa jako vr 06,07.:-D

mamba54
10. dubna • 8:12

Trochu se mi zdá,že někteří zde přítomní porcují medvěda,který ještě běhá po lese.;-)

stále dobrý Schumi
10. dubna • 1:12

Ještě maličkost,.."nepřipravenej" Jorge,ho porazil o dvě tisíciny:-P to je vážně "nářez" !! A nepleť si tenis s Moto GP,..tady nevynucený chyby nejsou.Tak zdar;-)

stále dobrý Schumi
10. dubna • 1:06

Na kyvce? Já myslím,že na zadním blatníku.Ale možná se pletu,..jak to nemá žlutý číslo,zase to až tak nesleduju :-)

stále dobrý Schumi
10. dubna • 1:05

Myslíš velmi špatně;-)Rossi má k průjmu dál,než já,k nukleární fyzice,to buď jistej.O tom, jak je Vale připravenej,si povíme ve Valencii,až bude přebírat titul na dráze,od svých fans:-P a jeho závodnické ego,se už netřese hóóódně let,tomu nazpět;-)má víc titulů,než je jezdců poloviny starovního pole.Takových výher v Kataru,už bylo a pak to bylo stále stejné,..stále stejné;-).....mistrem byl ten nej !!!

:-)
10. dubna • 0:25

...no myslím že průjem teď má Rossi..:-P
ne snad z Caseyna,kterej se nenechá zastrašit řečičkama o mnohem lepší připravenosti Rossiho a Yamahy než loni,ale hlavně z toho,že ho pojel i nepřipravenej Jorge..
uvidíme co kvalif. a hlavně závod!Vale se hnedtak nerozklepe,ale z jeho závodnickým egem toto určitě trochu zatřáslo :-)Na druhou stranu se těším na souboje Vale vers. Jorge. Všichni víme,že i Rossi umí udělat vynucenou chybu viz. loňská Indi.

thrash F1
10. dubna • 0:06

s46: jo bývalo to na kyvce že jo. Že by už nechtěli aby jim motor lépe Shell:-D:-D:-D:-D ? Tak jako Jannyk jsem se kochal odlesky v kapotážích - kuwa čim to leští? Máčka my tam chyběli, ale Shellu sem si nevšiml.

stále dobrý Schumi
9. dubna • 23:47

Jdu přeplavat vanu a vrtnu se taky pomalu do peříček;-)tak všem žlutým,..rudým i modrým,..Dobróóóu !!!

s64
9. dubna • 23:46

Tak nám to pěkně začíná,přesně podle předpokladu.;-)Už jsem to psal jannykovy,že Jorge bude lepší než Vale a už je to tu.:-P Máme to dobře rozjeto,tak doufám,že se bude dařit zítra i v neděli. Helou thrash když jsme u těch reklam a sponzorů letos jaksi nevidím na Dukatkách dřívějšího sponzora Shell.:-P

stále dobrý Schumi
9. dubna • 23:44

Já se neskrýval :-) já četl,ale nějak se mi nechtělo do toho vašeho notování o tom, jak Vale špatně spí,zasahovat;-)Ale hlavně,že už to konečně začalo !!! S tou cigaretovou reklamou, je to jak říká Jannyk.

odstraneno jannyk F1
9. dubna • 23:36

dobrý všímák! Jo jo, čárový kód je tam kvůli nařízení EU o zákazu tabákové reklamy...hmm, tedy Katar není v Evropě....nakonec i F1 s tím jezdí už dávno a ten tvar loga Malboro je už tak vrytý do paměti lidí, že vlastně je to jako by tam bylo.
(no vidíš? a já se jen kochala odlesky světel na nablýskaných kapotážích...jo v tomhle má to umělé osvětlení neopakovatelné kouzlo :-))

Pavlina17
9. dubna • 23:33

spokojnosť veliká:-)Nicky a Ben ma strašne potešili...a čo sa prvých troch miest týka, dalo sa čakať a keď bude aj v kvalifikácii Stoner prvý tak to podľa mňa aj vyhrá...môj názor:-)

Patrik Porač (patstreet)
9. dubna • 23:29

nazdar schumi-kde si se skríval..............:-O
byl sem na "blue efect" tak sem to newidel ale casey a nicky mi dělaj radost-zítra na to juknu origo.čaw

stále dobrý Schumi
9. dubna • 23:20

Vám se daří dnes,..nám se bude dařit na konci,až budeme slavit 10-tý titul a nějaký noční Katar 2010,nás bude zajímat asi tak, jako loňský Caseyho průjem ;-)Konec konců,..známe to všichni,..ve středu bývá hej a ve čtvrtek,by se člověk raději neviděl:-P takže,..zajíci se počítají až po honu ;-) !!

thrash F1
9. dubna • 23:17

jannyk: speciálně kvůli letošní sezóně jsem si jí stáhl z NETu :-D a prostě sem jí musel dát. Nickymu to fakt hodně přeju, podle útžků zpráv od DT to vypadá že má bike velmi odlišný od Stonerovo. Jo a všimli jste si že už ani v Qataru na Duknách není logo Marlboro? Že by i tady už byl zákaz tabákové reklamy, nebo je to kvůli evropským fandům?

Kurri Kurri
9. dubna • 23:01

Super...:-D

odstraneno jannyk F1
9. dubna • 23:01

:-D :-D :-D
sorry, jen jsi mě upřímně rozesmál tou písničkou :-D
jo, ale máš pravdu, daří...Nicky se koukám v Dukně rozkoukal ;-)

thrash F1
9. dubna • 22:58

...nám se daří, nám se daří děkujeme za optání jak se daří vám....:-D. Caseyn to tam dal parádně a i když je to teprve první volný a do kvaldy a konce závodu je ještě hodně daleko tak radost z jeho rychlosti mam. A to mu ještě chybí pár desetinek na čas z testů. Nicky taky v závěru hodně porychlil a dobře zajel. Hoši od Yamahy na to tlačili tak že dělali jednu chybku za druhou. Vale bude dneska asi mít divoké sny - Jorge není ve formě a přesto dal lepší čas !!!!!! No začalo to pěkně (a konečně!!!!!), uvidíme zítřek a neděli.

evca89
9. dubna • 22:55

Dobře Jorge;-):-P, škoda toho pádu, ale bylo to na konci a jen doufám, že se nic moc nestalo, už se těším na zejtra na další pokoukání;-), a už mi ani ta španělština na netu nevadí :-D .....

Doporučujeme

Články odjinud