Rossi je ohledně prvního testu v Sepangu optimistou

38 komentářů

Ladin46
30. listopadu • 20:02

Hele a co tak tipovačka,rameno téměř zhojené,Sepang oblíbena trať,teploučko 1.Vale (ani se nezapotí :-)) 2.Dani a 3.Casey tímto zdravím všechny :-D:-D:-D PS:jenny - Kuky je už na netu ;-)

odstraneno viktorb
7. prosince • 0:12

To uřčitě 1 Karel Abrahám 2 Valentino 3 Capirosi :-O

odstraneno jannyk F1
30. listopadu • 20:09

:-D tohle je až úchylné :-D tipovačka? Teď? V tomhle depresívním období? :-D
Děkuji za avízo, nějak jsem teď nestíhala, ale ráda si to ošéfuju ;-)

romrach
30. listopadu • 19:29

Vale jedem, vše podstatné začíná až v Qataru.

unavix F1
30. listopadu • 18:51

Na první test bude v pohodě a ve formě.Dostane calciové injekce,podpůrnou vitaminovou léčbu a po novém roce už bude rameno posilovat se zátěží.Už sem to zde jednou psal,když si Straka 3týdny před Naganem zlomil nohu a v Naganu už hrál.Takovou péči co maji vrcholový sportovci běžnej smrtelník nikdy mít nebude.

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 20:39

Jenže to rameno není zlomená kost.Kdyby měl Straka místo zlomeniny přetrhané vazy,nehrál by taky.Ale já nemíním rozšiřovat pesimistický nálady,..prostě jsem jen přemýšlel nahlas.Samo,že si přeju a věřím,že sezóna 2011 se té letošní,z pohledu Valeho,podobat nebude;-)

juchalka
30. listopadu • 19:24

přesně, žádný pesimismus ;-)

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 15:33

Rád bych sdílel Valeho optimismus,ale tak trochu se bojím,že ani příští sezóna nezastihne Valentina,v stoprocentní zdravotní kondici.Přes zimu se naplno posiluje,běhá a zase posiluje.Pokud člověk nemá stopro fyzickou kondičku,nemůže podávat stoprocentní výkony.Pokud se něco uspěchá,vrátí se to dříve,či později.Únorové testy jsou třeba,ale snad ne za cenu,že by nebyl v pořádku na první závody sezóny,které jak na potvoru,začínají o měsíc dříve.Valentino není vzhledem k silné konkurenci v takové situaci,kdy by si mohl dovolit jakkoliv slevit,či vynechat začátek sezóny.Možná by bylo lépe nechat vše na testmanech.Já vím, je to loterie,obzvlášť když je třeba naučit Ducnu,nepadat na předek a co spolu s Burgessem vymyslí,těžko za něho vyzkouší na dráze,samotný Jerremy.Od Haydena se nějakého moudra k nastavení těžko dočká,při tempu které Hayden jede,ani neví,že to na předku nedrží.Sakramentský rameno:-@

mamba54
1. prosince • 11:17

Zdravím. Vidíš, jednou napíšeš svoji [dle mého], rozumnou úvahu a bác ho!!!:-P Hned máš dva červené palce! Toto kdybych napsel já, tak jich mám nejmíň pět.;-)Už víš co je to ten rossismus? Hochu, neprojevils dostatečný obdiv a důvěru,[jako v KLDR] a už jedeš.:-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
1. prosince • 13:04

Blbost,..palce mám za Haydena a i kdyby ne, nemůže mě to v ničem otrávit.Prostě jsem si uvažoval nahlas.O žádném Rossismu, jsem z toho nic nevyzjistil.
Ale ty koukám kulháš za svým renomé,..že prý se budeš ozývat i na ohlasy z jiného tábora,..kde tedy jsou? Zip tam mluví o "Rosákovi" a ty mlčíš:-O ???

mamba54
1. prosince • 20:35

Ještě nejsem zcela fit, doháním co se dá. Ale tak tedy: ZIPE, NEURÁŽEJ JINÉ JEZDCE POSMĚŠNÝMI PŘEZDÍVKAMI!:-@Není to fér a na slušných stránkách se to nedělá.:-(Mohl bys pak dopadnout jako já, který ač Rossiho ve svých příspěvcích jednou jedinkrát neurazil, byl nazván antirossim, byla zpochybněna moje nestrannost a dokonce jsem byl zařazen do šiků armády Lorenzolandu. :-(

stále dobrý Schumi
1. prosince • 22:05

Správně;-) tentokrát s tebou souhlasím.

s64
30. listopadu • 20:20

O Valíkovo rameno obavy nemám páč do dalších testů je daleko a doktoři ho dají určitě do kupy.Určité obavy mám o jeho zvládnutí Ducati.;-) Je to sice stroj nádherný,ale trochu záludný;-)a ne každému jezdci se na ni dařilo.Mistrně ji ovládal pouze Casey a tak jsem zvědav na Rossiho jak se mu bude dařit :-):-D:-P

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 22:56

Máš pravdu,že mistrně ji zvládl zatím jen Casey,i když jen v r.2007.Stejné už další rok neopakoval a poslední dva roky,skončil čtvrtý.Příliš padal a v tom byl problém.Jak už jsem napsal minule,kdyby nebylo tolik jeho výpadků,mohl mít klidně o titul víc.Vale se letos taky napadal víc, jak za celou kariéru a tak věřím,že příští rok nejenže zvládne Ducnu,ale zvládne ji bez leteckých extempore a o titul bude bojovat zcela vyrovnaně a to s kýmkoliv,ze soupeřů.

Jaroslav Petřík (jarpet)
30. listopadu • 21:11

:-D:-D. Tobě se to teď kecá a musím uznat, že právem,.......ale ....Počkej zajíci:-P:-D:-D

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 20:44

No vidíš,..pokud by šlo o zvládnutí motocyklu,t oho nemám obavy naprosto žádné;-)

Ladin46
30. listopadu • 20:41

Jen drobný dodatek, 800-Ducnu, jinak jich bylo mistrů víc ;-) možná se ale pletu :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
30. listopadu • 19:55

;-) Mám ten samý názor a kdyby jsi vynechal tu zbytečnou pasáž o Haydenovi, nebyly by palčáky,......ikdyž tady u nás okolo Kladna by se hodily......je tu kosa;-):-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 20:35

Proč bych vynechával něco,co si myslím?Pokud mi někdo chce dát palec,ať mi ho šoupne;-) je to jednodušší,než mi dokázat opak.

juchalka
30. listopadu • 17:55

kde je tvůj optimismus?? já s Valem úplně souhlasím, dneska zvládnoout doktoři ,,všechno'' :-) a Vale ví co dělá :-) on to má moc dobře propočítané. Tady neplatí nějaké normy léčí se to tak dlouho a trvá to... každý je jiný a Rossiho to bude hnát a bude se těšit ,jak nedávno někde řekl, aby mohl být na Ducati..:-) možná první závod nebude 100% ale pak se do toho opře :-) a možná taky ne...co kdo ví... :-) všichni ,,Rossisti'' (i když se mi to slovu nelíbí, tak to použiji) :-) věří že to Vale zmákne :-) ...takže žádný pesimismus :-)

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 22:59

Juchalko,..optimizmus já ztrácím velmi málo kdy.Tohle není o pochybách ze sezóny,to je jen zamyšlení,zda neuspěchá testováním doléčení.Proto jsem napsal,že možná by bylo lépe,nechat Sepang na testovacích jezdcích.Jenže ono asi nebude vyhnutí.Nic více,nic méně;-)

odstraneno jannyk F1
30. listopadu • 17:48

od nikoho se Vale žádného moudra nedočká. Už z principu ;-)
Mimochodem Jorge letos taky vynechal první test, z čehož mi bylo smutno, ale že bych ho hned na celou sezónu omlouvala pro případný neúspěch? A to mě nesrovnatelně kratší dobu na rekonvalescenci :-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
30. listopadu • 19:46

Nedá se ale srovnávat absenci Jorgeho testu a teď Valeho, který testuje absolutně ...pro něj nové:-P:-P

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 20:31

Nedá se hlavně srovnat stupeň zranění.Ale o tom to není.To jsou jen mé obavy a podstatné je to, jak to vidí a jak se cítí sám Vale.A on optimismem srší,takže,..vo co vám jde;-)?

odstraneno jannyk F1
30. listopadu • 20:46

Nám? :-D Nám nejde o nic :-)
A navíc nejsem lékařsky vzdělaná, abych v diskuzích zohledňovala závažnost nemoci/zákroku/zranění, to nechám na fundované ;-) (ale neříkám, že jsem přesně tenhle argument nečekala :-D )

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 20:51

Ani já nejsem doktor Bolíto,ale umím ještě číst a co napíšou,že lékaři potvrdili,tomu bych věřit měl,..nebo ne?

odstraneno jannyk F1
30. listopadu • 19:55

:-D :-D :-D jasně, dovolila jsem si moc! :-P Já jen že to "nové" neguje Valeho genialita (beze srandy!) v nastavování bajku posílená Jeremyho přítomností, tak jsem si dovolila srovnání, no ;-) Chyba! :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
30. listopadu • 21:06

Jelikož jsi jediná aktivní fanynka Jorgeho Ostatní jsou ( nějaký utrápený:-( ) , tak se to dá omluvit:-P;-)

odstraneno jannyk F1
30. listopadu • 17:48

*měl

Patrik Porač (patstreet)
30. listopadu • 17:42

no........
tak to vypadá Schumi že ten tvuj Vale to múže rovnou zabalit-nebo si děláš aliby na jeho případný neuspěch???????trochu brzo ne!
a esli tě pořád sere Nicky- tak se podívej ne jeho letošní výsledky:-P a porovnej to s tím co si o něm psal před sezonou:-D-že bude rád když se udrží za satelitama od Y-mahy:-D.bylo by dobré kdyby si vzal v podtaz že i on dokázal zajet Ducaty-a nebyla to žádná štastná náhoda.....;-)
ale jinak peace:-)

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 20:27

Jako Hayden:-O ?? Tak to ani kdyby na tu operaci nešel.Naspal jsem,že na konci sezóny skončí za satelitní Yamahou.A neskončil snad?? To je jako dobrý výsledek pilota na továrním motocyklu?
Pokud jde o mé alibi,tak věř,že žádné si nechystám.Prostě konstatuju momentální fakt a jak se s tím Valentino popere, je na něm.Ale jistě uznáš,že bez stopro fyzičky,nejde na vrcholové úrovni nic.Nebo máš nějaký příklad,že to jde i tak?

Patrik Porač (patstreet)
1. prosince • 13:37

jo mám .
říká ti něco slovní spojení svalová paměŤ?něco o tom vím ,takže i když nebudu 3 měsíce chodit cvičit a pak začnu-tak sem do měsíce treningu na svém a to popri práci.Vale si jen zacvičí ,nají se a odpočívá-takže v poho regeneruje.takže esli už ted pomalinku začína něco dělat,tak o fizičke jeho výkony nebudou.otázkou múže být-esli tu fizičku bere vážně nebo jen tak pláca a hlavně po jaké době bude moct zatěžovat naostro to ramínko.takže múj názor je -bud to odcvičiš naplno nebo okecáš asi tak

ZIP 3
30. listopadu • 17:39

Aby ten tvůj Rosák(vyzdvihovanej až do nebes) nedopadnul jako Hajd:-Pen

MadMax F1
30. listopadu • 21:33

Nebo hůře...

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 22:48

Hůře to snad ani nejde,..na motocyklu, jakým Ducati je.

MadMax F1
30. listopadu • 22:57

V rukou CS

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 23:00

V r.2007 ano.

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 20:28

S tebou nemíním v tomhle stylu diskutovat.Od toho je tady "nestrannej" mamba,aby ti vyčinil a poradil, jak se máš chovat.;-)

Doporučujeme

Články odjinud