Rossi potvrdil odchod od Yamahy, příští rok bude závodit pro Ducati

169 komentářů

Milda Vale (milda.vale)
16. srpna • 17:56

A ty sám to nezvládneš???:-O:-O:-O

MadMax F1
16. srpna • 17:30

Není tu někdo grafolog? Celkem by mě zajímal rozbor dopisu:-D:-D

Milda Vale (milda.vale)
16. srpna • 17:12

Tak nyní dotaz na všechny co byli v Brně,kde jste se nacházeli??Já byl na Céčku kousek vedle španělských fandů-ti se radosti málem zbláznili(měli hatrick) :-D:-D:-D,seděl jsem skoro až u plotu(tak 8.-10.metrů...),kousek od nás byla v plotě prostrčená vlajka Lorenzolands(doufám,že jsem to dobře napsal):-D:-D j

Milda Vale (milda.vale)
16. srpna • 16:01

jen tak na okraj,pamatuji jak měl Vale problémy s daněmi,taky se mu bůhvíjak nedařilo-psychika je psychika viď ZIPOUNE ;-);-)

thrash F1
17. srpna • 10:30

No nejen daně. To Stoner ještě lítal se screamerem a v prvním kole všem ostatním mizel za obzorem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ZIP 3
16. srpna • 17:57

Koukám že Ti dávám nějak zabrat!:-P

Milda Vale (milda.vale)
17. srpna • 0:01

to víš mám z tebe tiky ;-):-P

thrash F1
16. srpna • 14:42

...tak jsem se už vrátil z Brna, srovnal mozek, játra atd. Dlouho, předlouho jsem pročítal příspěvky do diskuzí a v podstatě není co dodat. Snad jen shrnutí. Nejlepší závod - 125ccm, Kornfeilovo jízda mě stála dva roky života a dalších desettisíc šedivých vlasů :-D:-D, moto2 mě uspalo, strašně rychle se jezdci rozdělili a bylo to takové vození s občasným předjetím a motoGP - snad zatím nejhorší závod sezóny. Absolutně bez šťávy (kromě bojů o 7 místo)Stoner se usadil na třetím a Rossi na pátém místě a tím to zhaslo. Pedrosa opět bez jakékoli známky útoku a spokojenost s druhým flekem. Nevim jestli měl Rossi plnou hlavu přetupu a smutku, ale myslim si že jeho jízdu částečně poznamenal pád v sobotní kvaldě. Na tu zlomenou nohu dost kulhá a musí to bolet jako pra... A když jsem u toho - Rossiho u DT docela rád uvidim a doufam jako ostatní že pro Ducati vyjezdí co nejdříve titul, ale fans ať zůstanou u Yamahy, to co žlutý předvedli letos to mě hlava nebere. Povzbuzování první čtyři kola a pak jen tupé zírání bez jakékoli podpory na svou modlu jak krouží kolo za kolem na pátém místě, to jste teda fans na HOVNO (týká se to tribuny "A", ale po pravdě ani z ostatních jsem neslyšel bůh ví jakou podporu - spíš žádnou).
Takže Rossi nám zrudne - dobrý - vykopl bych neslaného, nemastného Haydena a nabral de Punieta. Sice neseděl na ničem jiném než Hondě, ale je to bojovník a má dravý styl který by mu mohl na Dukně vyhovovat. A poslední postřeh. To že Rossi od Yamahy odchází se sice včera ofiko potvrdilo, ale asi si nemá cenu nalhávat že on i Yamaha už to ví trochu déle a kdo pozorně sleduje Spiese, tak tomu se začalo víc a víc dařit. V Laguně se to dalo čekat má jí naježděnou z AMA závodů, ale včera v Brně? Nic bych nedal za to že se na jeho biku objevují nějaké díly které do tedˇpoužívala tovární M1.

mamba54
17. srpna • 0:53

Zcela mimoděk jsi mi potvrdil moji teorii o tom,že divák[ a ten Český obzvláště ]posuzuje zcela jinak úroveň závodu,pokud se daří domácímu jezdci.To je pochopitelně zcela přirozené.Jinak bych totiž nedokázal pochopit tvůj názor,že:cit."nejlepší závod-125,moto2 mě uspalo,strašně rychle se jezdci rozdělili..."Nebylo to náhodou naopak?!Ve dvácách k tomu rozdělení došlo už ve 3.kole.A nebylo to jen vlivem počasí.Podobný průběh mají všechny letošní závody této tř.Urvou se max 3 jezdci a za nimi propast.Když si odmyslíme Kubu a jeho parádní boj,tak nezaujaté diváky mohl upoutat tak max.statečný boj Johana Zarca a postup polem Jaspera Iwemy.To v moto2 se bojovalo o každý metr trati,o každou,byť třeba 3O.pozici.Ale holt bez našich.A co se týče vyrovnanosti a napětí,tak absolutně to na celé čáře vyhrály Red Bully,ikdyž chápu,že je někdo nepovažuje za plnohodnotnou součást programu.Snad by jim pomohly dvě věci.Kdyby startovali ráno jako první a hlavně,kdyby měli výraznější st.čísla,když jinak jsou stejní.;-):-)

thrash F1
17. srpna • 10:28

..s českým divákem máš možná pravdu, možná né. Ale s čím máš pravdu rozhodně - to jsou RedBully. Mazec od začátku do konce a ty kluci si nic nedarujou.

MadMax F1
16. srpna • 16:15

Jseš si jistej tím že Randy neseděl v GP na ničem jiném než na Hondě.....? Seděl a už tehdá ukazoval co v něm je a proto jej mám jako jezdce u svého nicku. JInak se zbytkem musím jen a jen souhlasit.

Ladin46
16. srpna • 15:29

Dobře Ty ... :-D S Caseyem jsem to psal já a myslím,že tomu tak bylo.Ducati se taky loni nezachovala zrovna fér k člověku,který jí jako jediný dokázal dát titul a při nemoci lanařila Chorcheho za pomalu trojnásobný jeho plat.Tam přišel ten zlom,pak ještě po návratu byl znovu famózní,ale Ducati změnila motor,který především jemu vyhovoval a tudíš musel být zlomený,jako šíp.Je to sice jen názor,ale takhle to vidím já.Mým přáním bylo aby jednou Vale zkrotil screamer,jako Casey a dokázal,že může víc jezdců zkrotit tu rudou bestii.Taky si myslím,že Chorche se toho taky trochu lekl a zůstal v taky proto v Yamaze.Opět jen názor. :-O

The_DoctoR
16. srpna • 15:14

souhlas, jak si řekl, vše už v této diskusi bylo řečeno a s tím Spiesem mám podobné podezření, ale to už je jedno, ať si Yamaha dělá, co chce, když takhle zatočila s Rossim, kterej ji miloval...

honda-rs
16. srpna • 9:32

Tak mě ještě napadlo, že by měli vyřešit i ty přestupy. Celá letošní sezona bude poznamenaná rošádou kolem jezdců. Jediný kdo na tom vydělává je Lorenzo, Pedrosa a Spies. Zbytok to nějak dokrouží a už má v hlavě nové působiště. Kdo si myslí, že motivace a psychika zde nehraje roli tak nikdy nesportoval. Je to v každém odvětví a někdy i v práci ( během výpovědní doby). Bohužel na to doplácíme my fans:-(

carom
16. srpna • 9:31

Vale , ty kluku ušatá. Přemýšlím, která osobnost ze světa sportu a showbyznysu aj. mě takhle emočně zasáhla. Ale asi marně, nikdo takový není. Jo byl tady hokej, Nagano, oštěpař Železný a mnozí další. Ale Vale je jen jeden. Mě to vše docvaklo naplno až včera večer, když jsem četl ten jeho dopis na rozloučenou. Fakt bomba a nevěřím, že v tom bylo
divadlo, či nějaká kalkulace. Jak tady již mnozí psali, on tu mašinu má doopravdy rád, bere ji za svou. Padlo tady srovnání se Stonerem, že již je taky bez šťávy atd. No nevím, Stoner snad odchází z vlastní vůle, dobrovolně. VR byl v podstatě odejit ve chvíli, kdy padly náznaky, že tady nebude věčně a yamaha chňapla JL. V dětství jsem četl bajku
Takhle svět odplácí, bylo to starém psovi, který byl nahrazen novým, mladým hlidačem. V té bajce to dopadlo celkem dobře: v noci mladej samozřejmě spal a zloděje zahnal ten věrný staroch. A tohle, Vale, kurva, přeji i Tobě. Hoď Yamahu za hlavu, vlítní na 111% do Ducati a ukaž těm panákům, co uměj jen chladně čumět na grafy v Excelu, že život
někdy může být jako bajka. ...Nebo bajk? :)

Hardcore46
17. srpna • 20:05

to si napsal parádně!!!!!;-) mam uplně stejný pocit..

s64
16. srpna • 16:48

S tím Stonerem to bylo podobné.Určitě cítil křivdu po tom všem co pro Ducati dokázal.Asi ho dost naštvalo,že Jorgemu nabídli jednou tolik než má on.:-( A to dal s Ducati titul a zajíždí nejlepší výsledky.

carom
16. srpna • 17:01

asi jo, to už mi vypadlo z hlavy:-)

dylon1
16. srpna • 15:23

Přesně tak

carom
16. srpna • 12:53

co 111%, dej tam 146%!!!!!!!

The_DoctoR
16. srpna • 11:51

doják, ale naprosto souhlasim ;-)

jirat
16. srpna • 9:07

Hubas111
Přesně tak jak říkáš, jel úplně bez šťávy s hlavou plnou starostí a teď to podle mě z něho spadne, jde o to co bude mít za nářadí, ale podle všeho to nebude nic extra. Musí to být pro něho šok, když ho takhle odsunuli na druhou kolej. Vždy říkal, že Yamaha je pro něho rodina a najednou příjde někdo jiný a o něho není zájem. Je to nevděčná činnost, stačí málo a jsi málem na obtíž. Ale podobně se zachovali ke Capirossimu u Ducny, když přišel Stoner. Myslím, že to nebude mít příští rok jednoduché a navíc, když nebude smět testovat. Takže kdo je větší šmejd? Yamaha nebo Honda. Ale na druhou stranu jejich obavy chápu, moc dobře vědí co Vale dokáže a proto se snaží ho zaseknout co nejvíce. Škoda, ale u Yamahy oba být nemůžou a už loni se to hodně řešilo.

Milda Vale (milda.vale)
16. srpna • 16:03

kuvy jedny šikmooký-všichni jsou šmejdi...:-@:-@:-D

odstraneno jannyk F1
16. srpna • 16:06

už jim neprodáš ani tihlu, že jo?!!!
A mají to :-D

Milda Vale (milda.vale)
16. srpna • 17:04

tak tak ani jednu :-D:-D;-);-)

hubas111
16. srpna • 8:44

Mimichodem jenom poznámka k Yamaze po avizovaném odchodu Valeho. Já si naopak nemyslím, že Yamaha půjde výkonostně dolů. Bude to sice taková sezóna pravdy, kde se ukáže jak si umí Lorenz říct o další vývoj bajku, ale směr mají nastaven dobře. Když jsem viděl tu profesorskou jízdu Lorenza tak z něj jde až děsivej pocit stroje. On je fakt výbornej a jetli dokáže táhnout vývoj jako Vale tak může být jednou jako on. Našlápnuto na to jistě má. Sice nemusím ty jeho křečové oslavy po závodě a je to velký rival mého oblibence Valeho, ale objetkivně musím uznat, že je to extratřída.

honda-rs
16. srpna • 9:18

To teda, byl jsem na D a ty průjezdy jsou až neskutečný. Je to hodně o štěstí a toho má Lorenzo leto za všechny ostatní 200%. Stoner na začátku, Vale rameno a pak nohu. To se pak jezdí s jiným klidem než pořád hlídat body a bránit pozice. Pořád se mi nechce věřit, že by si ani jednou v závodě neustlal ikdyž na celkovém výsledku by to nic nezměnilo. Jenže při takovémto počtu jezdců a pravidlech vstupu nových jezdců do MGP prostě nebylo jiného možného vývoje než že Lorenzo přepíše dějiny. Uvidíme příští rok jak se to vyvine, ale letošní rok je od začátku na hov...;-)

hubas111
16. srpna • 9:42

Jo je to tak. On je letos zdravotně fit, bajk na to má a nespíš i jistotu, že u Yamahy zůstane. To je pak těžká pohoda a schízu z toho dostávaj jezdci, který půjdou za rok k jinejm týmům. Proto Lorenz letos dominuje jako Vale ve svých nejlepších sezónách. Budiž mu to přáno.

hubas111
16. srpna • 8:34

Lidi byl jsem v Brně celý závodní víkend a nemohl jsem Valentina na dráze poznat.Jel tak nějak nemastně neslaně. Když oznámil oficielně přestup k Ducati tak mě to všechno najednou secvaklo. Ten kluk toho musel mít plnou hlavu. Myslím si, že mu ta dusná atmosféra u Yamahy a jak se to všechno vyvinulo zlomila srdíčko. Ten dopis vyjadřuje jeho rozpoložení nad vzniklou situací. Janykovy jsem do ankety tipoval, že od Yamahy neodejde. Myslím, že by skutečně neodešel, ale příchodem Lorenza se situace začala měnit. Samozřejmě to není chyba, že přišel Lorenzo, ale je to pragmatické rozhodnutí Yamahy.
Sice Jannyku píšeš že jde čistě o byznys a Vale holt osedlá rudou Ducatku, s čímž lze částečně souhlasit, ale ta pachuť hořkého zklamání více méně z Valeho čiší na sto honů. On je velký závodník, osobnost, srdcař a tohle jen tak pragmaticky nemůže přejít.
Na druhou stranu ho ta nastalá situace natolik nakopne, že příští sezóny budou zuřivé bitvy a Vale uvidí rudě kam se podíváte :-D Nezapomeňme, ale že návrat ve stylu ala "jihoafrický Welcom" s Yamahou se nemusí u Ducati opakovat. Je méně testování, i doba, kdy Michlelin doslova přes noc upekl Valentinovi pneu dle požadavku je pryč. Každopádně ať je to jak chce, Vale s Yamahou napsal krásný kus závodní historie a nezbývá mě než mu popřát hodné úspěchů u nového zaměstnavatele a dosažení na 10.titul v kariéře. Že to bude mít nesmírně těžké je jasné, ale pokud to dá, tak se stane "nesmrtelným". :-)

odstraneno jannyk F1
16. srpna • 8:50

Ale hubasi, já nijak nesnižuju Valeho pocity (dokonce hned v úvodu jsem napsala, že byl jimi ovlivněn a že to na něm bylo o víkendu vidět a taky, že mu přeju ať to z něj už všechno spadne a v Indianapolisu je zpátky starý dobrý Vale). O tom byznysu jsem psala jen ke zklidnění místních emocí. Prostě to takhle dopadlo, Vale jde jinam a život pokračuje. Že ho to mrzí je znát, ale stejně jsem si jistá, že se z toho brzo otřepe. Prostě se ta bublina nafoukla víc než bylo pro psychiku únosné a já to dokážu pochopit. Jen mě život naučil být víc pragmatická než emotivní, toť vše

hubas111
16. srpna • 9:47

V pohodě:-). Nechci tu do detailu rozebírat co jsi ty nebo jiní napsali. Máš samozřejmě pravdu. Ty horké a seznachtivé hlavy časem opravdu opadnou a jak píšeš v následujícím podniku už bude zase o motivaci postaráno.

hal F1
16. srpna • 7:40

Je to tam jasně napsáno, priority v týmu byly najednou na straně Lorenza a ne na straně Rossiho. Mě teda Yamaha totálně zklamala tímto postojem.

hal F1
16. srpna • 7:31

Podle všeho tým začal preferovat Lorenza, snížili plat Rossimu a přidali Lorenzovi. Navíc konflikt dvou Eg. Vypadáto, že se pokoušeli Rossiho odříznout od vývoje M1.UPDATE 2: Ducati Motor Holdings CEO Gabriele del Torchio has confirmed that Valentino Rossi will race with Ducati in 2011.UPDATE: Ducati & Yamaha have made a gentlemen’s agreement to delay the announcement of Rossi’s move until after Laguna Seca, in exchange for letting the Italian test the Desmosedici GP10 at the Valencian Round.Let’s avoid the the “scoops”, “exclusives”, and “OMG’s”, and just say that Asphalt & Rubber has received word from a trusted source that Valentino Rossi has signed a two-year agreement with Ducati, that’s set to be announced on Monday…and boom goes the dynamite (sorry, we couldn’t resist). The Rossi/Ducati fantasy has been put forth for years, with the fervor on the subject reaching its pinnacle this season, as Ducati reportedly wafted a €15 million salary (almost double Yamaha’s offer) in front of the nine-time World Champion.Likely less to do with money, and more about prestige and priority, the announcement comes on the heels of Casey Stoner’s exodus from the Ducati team, as the Australian has jumped ship back to HRC, in what is to be some sort of multinational threesome with energy drinks involved. Ok Italy, it’s almost time to change the sheets, this wet dream is nearly a reality. Stay tuned for Monday.Despite saying that he would like to end his career with Yamaha, Rossi has increasingly been linked to Ducati lately because of tensions with Jorge Lorenzo. While Rossi was reportedly in favor of taking a salary reduction at Fiat-Yamaha (€14 million reduced to €9 million), the Italian did not like the notion that the use of funds would go to doubling Lorenzo’s pay check, which was just a million euros short of Rossi’s.With Lorenzo rivaling Rossi not only on the track (the Yamaha Duo were virtually untouchable last season, and Lorenzo has run away with the 2010 Championship now with Rossi injured), but also for priority in the Fiat-Yamaha team box, we can presume egos collided. Assured the top-billing at Ducati, and with the added attention/sponsorship that an Italian rider on an Italian made motorcycle brings, Rossi seems set to end his career on a Ducati….which is sort of how it should be when you think about it.The egg timer is now set as we wait for an announcement from Yamaha about Rossi’s replacement. Smart money is on Ben Spies…Wataru Yoshikawa being the long-shot on that bet.

odstraneno jannyk F1
16. srpna • 7:39

to už se tu všechno probíralo ;-)

Kubiza
16. srpna • 1:17

Jen dvouletá generálka pro angažmá u Ferrari!

DanR F1
16. srpna • 1:09

Stojí za přečtení:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85979

EliasFan
16. srpna • 0:23

Já osobně jsem za tento přestup rád, aspoň se něco v kolotoči přestupů narozdíl od F1 děje. Ale nechápu - proč zrovna Ben! Poráží Colina jen kvůli lepší technice a i třeba Toni Elias by tam byl dobrej. Jestli Ymaha vybere Eliase nebo Edwardse, budu rád. Jestli Spiese ( což je pravděpodné ), zklame.:-( A Toni bude jezdit za necschopnou Suzuki nebo Gresiniho Hondu - ach jo.

DanR F1
16. srpna • 0:30

Tam už je to daný, místo Rossiho jde Spies a místo Spiese Dovizoso. Pro Doviho to je krok zpět, to je jasný, ale jinou možnost, jak dál jezdit, bohužel nemá.

dylon1
15. srpna • 23:21

Pro ty, kteří můžou za Valeho odchod: V životě jim to neodpustím, protože Valeho podrazili, nic víc. Na tom dopise je vidět, jak mu záleželo na Yamaze a na tom, tam zůstat až do konce své kariéry. Podle mě ho pěkně uvnitř zranili. Je vidět, co jsou někteří schopni udělat. To že Vale píše o tom,že je čas hledat nové výzvy, není nic jiného než jeho bolest nad tím, jak ho někteří u Yamahy podrazili. Nikdo nenapsal žádný takový dopis, když někam přecházel. U Valeho je vidět, že motorka pro něj není jen stroj, na kterým jezdí a vydělává jeho prostřednictvím peníze, ale že má "duši". I to je podle mě rozdíl mezi Valentinem a ostatníma jezdcema. Je mi Valeho líto. Klidně si mě tu za to "ukamenujte".

The_DoctoR
16. srpna • 1:08

přesně tak, už jsem to psal dříve, za to, co Yamaha udělala Rossimu by se měla stydět, takhle se prostě s jezdcem, kterej je dostal tam kde jsou nejedná! Yamaha u mě hodně klesla a doufám, že se jim to vymstí...

The_DoctoR
16. srpna • 1:10

a vše jde z psychologickýho hlediska vyčíst z dopisu, jak to Valeho ranilo, mrzí, atd., atd. (škrtance, psané ručně). Takovejhle dopis se při normálnim přestupu nepíše...:-@

DanR F1
16. srpna • 1:22

Přesně tak, myslím, že Rossi byl v Yamaze spokejen a očekával, že si vybudoval podobný postavení jako např. Schumacher ve Ferrari. Jenže japonci uvažují jinak, jsou mnohem pragmatičtější než italové, a zachovali se tak, jak se zachovali. V podstatě ho odkopli. Rossi to samozřejmě nikdy neřekne, na to je to moc velkej stratég a diplomat, ale myslím, že všem, co se o závodění zajímají, to je víc než jasný.
Potěšilo mě, že za dobu rozhovorů si vytvořil dobrý vztah s Preziosim. Věřím, že jejich vzájemná spolupráce začné nést ovoce už od prvního závodu.

s64
16. srpna • 16:09

DanR 01:22- Výstižně napsáno.S tím Preziosim máš naprostou pravdu.;-)

s64
15. srpna • 23:58

Proč tolik smutku.Vale ještě nekončí a myslím si,že ještě neřekl poslední slovo.Pokud s ním přestoupí i Burgess,tak společně s F.Preziosim z Ducati Rossimu vyladí super stroj na kterém bude opět vyhrávat.;-)Ducati není Yamaha ale myslím si,že Rossi je natolik vyspělý a zkušený jezdec,že Ducati zvládne.:-):-D;-) Jsem zvědavý na Jorgeho a jeho tým.Určitou dobu budou těžit z Rossiho práce,ale příští rok se uvidí.

Ladin46
16. srpna • 0:24

Tak nějak se topí bez motivace i Casey u Ducny,jako Vale teď u Yamahy.Pocit křivdy může být skličující,já nevěřil v přestup a je to tady.Jsem srdcař a ten největší v MotoGP je Vale,bezesporu.Jako by vypustil duši,ještě při kvaldě to na něj nedolehlo,ale hodně mu muselo kmitat v mysli při závodě samotném.Casey a Vale chtějí pocit stáje,která jim bude rodinou,vším a proto následují tuto změnu.Oba měli svou stáj za tu pravou,oba to muselo zlomit alespoň trochu a poznamenat.Až budou opět šťastni,věřím,že právě oni dva budou opět předvádět další Laguny.

motogpmania F1
15. srpna • 23:11

Lepší než nejlepší motocykl je motivace a té se u Yamahy asi nedostává. A když se k tomu přidá takový motocykl jako je Ducati je velká pravděpodobnost úspěchu.
Já říkám ano ač si nejsem jistý Rossho úspěchem, ale aspoň získá MotoGP na nějakou dobu jistý náboj který zastíní nynější nudu

unavix F1
15. srpna • 22:21

Tím že si Yamaha vybrala Lorenza si to podepsala.Příští rok bude mít titul Vale na Ducině.Situace bude podobná té když přišel k Yamaze.

Raiky
15. srpna • 22:18

za mě ANO já Valeho u Ducati chci

Lizzy F1
15. srpna • 21:49

ANO

74Jirka
15. srpna • 21:54

Jak se daří? Formulová přestávka je dlouhá, tak musí stačit i dvě kola;-)

Lizzy F1
15. srpna • 22:45

Moře práce, málo času. Ale motorky jsou stejně a i víc zábavné.
Bylo u Vás divoko? V Brně se to moc nepromítlo.Alespoň, že 3kodovka v IRC dělá sakra radost.

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 21:42

ANKETA VALE DO DUCATI (uzávěrka 17.7.):14.7.2010 14:42 milda.vale
NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE14.7.2010 15:17 jannyk
za mě:
ANO14.7.2010 17:03 Ladin46
za mě:
NE14.7.2010 17:20 s64
Ano14.7.2010 17:53 patstreet
ANO14.7.2010 18:06 evca89
ne14.7.2010 19:30 stále dobrý Schumi
Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé !! Ani náhodóóu !!14.7.2010 20:41 jarpet
Ahoj všichni.........
moc nepíšu, ale mám vás všechny pod kontrolou
.
Nepíšu, ale čtu čtu a čtuJannyk.....ač nerad, u mně ANO.15.7.2010 08:03 honda-rs
TIP
Ctěl bych říct ne, ale pocitově dám ANO. Prostě titulů na Yamaze je dost a už mu chybí jen Duc Duc. Proto se vrací tak brzy - chce čelit osudu a vzhledem k tomu, že Ducati bude po letošku už tři roky bez titulu, je jeho šance že bude po letech zase první kdo to dokáže veliká. Pokud se týká mě Ducati jsem s Capirexem vždy fandil a ikdyž letos plánuju R6R Ducati mi vadit nebude. Co udělají s tou barvou je ale otázka15.7.2010 17:13 thrash
JANNYK
tak za mě ANO, ale jestli tu červenou krásku zmrví a mezi řidítka rozmázne tu svou slunečnici, tak jdu k Suzuki15.7.2010 21:25 viktorb
TIP
Byl by blázen utéc od mašiny ,která je takhle nabušená a co ho stála dost potu ,přestup je minimálně narok nesmysl
takže NE.Max. tipuju SBKa zcela bezvýznamnou cenu za nejlepší odpověď u mě vyhrává THRASH :-D

Red Devil F1
15. srpna • 21:19

Konečně je to potvrzeno a Vale je náš. Ale jsem zvědavej i na ostatní jak se jim bude dařit hlavně Ben Spies v tovární Yamaze. Sakra to zas bude dlouha zima než to vypukne :-D

74Jirka
15. srpna • 21:15

Nikde není o přestupu Burgesse společně s Rossim nic napsáno. Při komentování zmínili, že Ben už oslovil svoje mechaniky a požádal je o přestup společně s ním do továrního týmu. Tím by se dalo usuzovat, že Burgess odejde taky do Ducati. Jaký je váš názor?

Hardcore46
15. srpna • 20:32

tak sem se vrátil z Brna s divnym pocitem..nějak sem Valeho nepoznával..sotva zamával,divnej pohled na něho v závodě..nevim,asi byl nějakej přešlěj,že se bude loučit...skoro jistě sme tušili,že odejde,ale když sem si to přečetl oficiálně,tak mi to nejednou přišlo líto,napsal hezkej dopis!strašně mu přeju ať se mu s Ducati daří a do konce kariéry získá ještě jeden titul!!snad ho odchod brzo přebolí...

romrach
15. srpna • 21:37

Ještě k diskuzi zda-li na to Vale ještě má či nemá. Myslím si, že on sám by zřejmě nepřestoupil, kdyby si nevěřil, že ještě něco dokáže (titul). Nevěřím, že by chtěl hazardovat se svým jménem jako např. Michael Schumacher. Myslím si, že by asi bylo pro něj lehčí, kdyby odešel Lorenzo, ale Yamaha (asi jako Honda před pěti lety si myslí, že mají patent na nejlepší motocykl, resp. zvolili perspektivnějšího jezdce) to vyřešila za něj. Takže Ducati = nová výzva a velké peníze a to už jsou pádné důvody to nezkusit. Nicméně jak již psal Hardcore46 tak dneska to asi nebylo jen o setupu

Milda Vale (milda.vale)
15. srpna • 21:26

jojo dneska jsem měl v Brně stejný pocit,Vale skoro ani nezamával....:-S

ZIP 3
15. srpna • 21:49

No jestli tě viděl tak se nediv:-D

Milda Vale (milda.vale)
16. srpna • 15:36

vo* na mě by mával jako na prvního,ale nějak mě v tom davu neviděl :-D:-D

ZIP 3
15. srpna • 20:15

No a myslíte třeba na takovou situaci,že Vale na Ducati úplně vyhoří?:-O

Milda Vale (milda.vale)
15. srpna • 21:32

To je tvoje zbožné přání jej vidět odejít jako poraženého co??!!!9.titulů mluví samo za sebe,on je vítěz a jeden z nejlepších jezdců historie MOTOGP,silně pochybuji,že tohle po něm někdo jen tak zopakuje!!!A to je to co nikdo jako ZIP nebo MADMAX nemůže změnit-VALE JE PROSTĚ MISTR!!!!;-);-) a pevně věřím,že si ten 10.titul ještě urve!!

ZIP 3
15. srpna • 21:52

http://hlasky-z-filmu.cz/wp-content/uploads/chabrus-na-nervy.MP3

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 22:10

:-D ;-)

The_DoctoR
15. srpna • 21:50

proč se nervuješ, každej ví, že je rossi motocyklová legenda, jen někteří to neradi přiznají a někteří se tím naopak až moc chlubí, tak to neřeš :-)

ZIP 3
15. srpna • 21:46

Nejseš chabrus na nervy? Tak v tom případě si polévej přirození vlažnou vodou:-D Aby ses z toho svého Valeho nepos.al Koukám že jsi ta jedna zblblá ovce ze stáda(hodně zblblá) To bude zítra výprodej kapesníčků:-D

Milda Vale (milda.vale)
16. srpna • 15:33

hej ty zas**** reakce,nevím kolikrát na koho to platí-to je kravina jak cyp!!A jinak přirození si vlažnou vodou omývám,ale moc mi to nepomáhá :-P:-P ale i tak bych to rád doporučil tobě,třeba ti to zabere ty zbblý kozle :-P:-P:-P:-P jo a na nervy samozřejmě jsem,doma pokaždé když Vale prohaje roztřískám vše kolem a taky dám všem přes hubu,tak kdyby jsi se nudil,tak se někdy stav :-D:-D:-D:-D;-)

ZIP 3
16. srpna • 17:55

Tak to ti toho doma asi moc nezbývá co ?:-D No nic docela náběh!!

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 21:48

a je to tady :-D máme tu přirození a vlažnou vodu....a já že co mi celý den chybělo :-D

The_DoctoR
15. srpna • 21:51

:) Pozdní doba nastala a jannyk se nám přiznala :) Je fakt, že já dneska třeba nemám s kym usínat, musim si počkat :)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 22:10

:-D :-D :-D no pane dochtoréééé! :-D

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 21:35

:-D proč do něj šiješ, dyť se jen zeptal :-O ;-)

odstraneno viktorb
15. srpna • 20:24

Taky si říkám když už ani Yamahu nezkrotí chichi:-D:-D

loran
15. srpna • 20:21

Takovou situaci si nehodlame pripustit.

Bubak Martin
15. srpna • 20:21

:-@:-@:-@:-@:-@

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 20:20

Zipe.....a o čem budeme kecat v zimě???? Nepředbíhej:-):-D:-D

MadMax F1
15. srpna • 20:02

Mě teď tak napadlo, pokud se u Ducati spálí jako všichni krom CS, tak kam by šel? Jezdil by tak, že by občas dosáhnul na bednu, nebo by oděšel jinam, případně skončil?MYslím, ale že Dukati pro něj vše podřídí a motorku konkurenceschopnou postaví.

The_DoctoR
15. srpna • 21:14

věř tomu, že by už nešel nikam, na to má věk, je tam, kde nevim jestli on sám vždycky chtěl bejt, ale každej fanoušek ho tam chtěl vidět, tak si myslim, že tam ukončí kariéru, ať už vítězně nebo jako poražaný. Samozřejmě bude chtít to první, ale pokud se mu to nepovede, tak nikdo nebude moci říct na jeho odchod ani slůvko..

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 22:00

Tak to máš setsakrametskou pravdu. Ten kluk už toho dokázal tolik, že si nemá co dokazovat a klidně může nechat další, aby přepisovali dějiny tohoto sportu.
Když to nepůjde, tak to nepůjde......svět se nezastaví a pokrok a mládí taky ne....

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 22:12

mě se mládí zastavilo :-( už před dvaceti lety :-(
jestli ty, jarpete, nekecáš ;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 20:15

To ti muselo dát fušku tohle vypotit:-D. Neboj, on ti zavolá, pokud si nebude vědět rady:-D, ale hlavně mu dej kontakt. On ještě neví, jaký potenciál v tobě dříme a za každou radu bude rád:-D:-D.
A při tvé jasnozřivosti ho pošli do důchodu, protože on chuděra ještě to co víš ty....ty ty ty datle;-):-D:-D

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 20:07

přesně, podřídí mu vše...dokonce si myslím, že hlavně proto si ho zaplatili, aby získali stejný model jako u Yamahy: Vale - skvělá zpětná vazba (v tomhle je asi fakt top), Dukatka vyladěná do největší krásy a hlavně: připravená na nějaký ten nový talent a budoucnost. Když do toho jako potvrzení kreditu Ducati Vale šoupne ještě nějaký ten titul, no nekup to ;-)

Red Devil F1
15. srpna • 21:23

Taky by mohli zapracovat na stroji pro WSBK tam současnej stroj nestíhá. Ale tam to není o tom něco vyrobit, ale pokud se nepletu tak musí vycházet z produkčního modelu a prodat určitej počet kusů.

Red Devil F1
15. srpna • 21:26

A proč by nemohl jít vlastně tímto směre až přijde jeho čas . Stává se z toho skvělá serie a top jezdců je tam rok od roku víc

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 20:52

Jannyk? Ten červený palec je od tebe? Moje reakce patřila ale maxovi:-S. Nic jsem ti neudělal, tak nebuď balonek:-D:-D.
Na tom ó už jsem zapracoval;-):-):-D:-D

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 21:03

e? stihomam, drahý příteli :-P
Já nepalcuju, já se hádám písemně, znáš mě ;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 21:12

A sakra....zase malér:-D:-D:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 21:24

jo, sčítá se Ti to :-P ;-)

jirat
15. srpna • 19:47

Myslím, že je ještě brzo na detaily ohledně techniků, ale Burgesse si Ducati uniknout nenechají.

TheDoctor
15. srpna • 21:03

tiež dúfam že Burgess pojde s ním.

DanR F1
15. srpna • 19:43

No a přestupovej kolotoč může začít. V každým případě to už teď vypadá na hodně zajímavou sezonu 2011. Ale ještě víc se těším na návrat litrů v 2012, to se snad radostí zblázním.

Raiky
15. srpna • 19:30

Dost z Vás tu píše jaký je Vale zbabělec. Tak tomu rozhodně NENÍ. ´Podívejte se na to z jiné stránky Valentino je asi nejlepší Ital kterého kdyItálie v MotoGP měla Ducati je nejlepší italská stáj v historii MotoGP. Valemu už těch sezon moc nezbývá. Mě teda přijde logické že chce svou veleuspěšnou kariéru po dlouhém japonské anabázy u Hondy a Yamahy ukončit doma ve špočkové jeho národní stáji HM?

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:49

no já jen že bych na tu národní hrdost tolik nesázela. Šlo o prachy, pracovní podmínky, kolegy....italská národní hrdost se tu sice nabízí, ale nemá podle mě pro Valeho žádný význam. Stačí si najít různá vyhlášení s posledního cca půlroku: zakončím u Yamahy kariéru, jsem tu jako doma, buď já nebo Jorge....atd. Prostě klasická situace kolem zaměstnání.
Jo ale Taloši se hrdostí dmout budou, to zas jo. Už dřív jsem psala, že by to byl od Valeho obchodní majstrštyk ;-)

The_DoctoR
15. srpna • 19:52

napsala si to hezky, buď on nebo jorge, yamaha zvolila jorgeho a proto rossi se svoji karierou hazardovat nebude (že by třeba byl upřednostňován jl s díly, atp.) a odešel k ducati, myslim, že naprosto logický tah, proč hrát druhý housle u týmu, u stroje, kterej dostal on sám (se svým týmem samozřejmě) na samotný vrchol? Takže logický přestup...

DanR F1
15. srpna • 20:06

A legrace bude, až si Lorenzo nebude vědět rady s vývojem a příští rok od nich uteče :-D
Teď si dělám vážně legraci, ale jsem přesvědčenej o tom, že tak jednoduchý jako vloni a letos to mít rozhodně nebude.

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 20:12

na vývoj snad mají ve fabrice vývojáře - konstruktéry, ne? Co je podstatné od jezdce je zpětná vazba a tu podle mě Jorge umí. Za a)má naprosto jiné nastavení jako Vale a vyhrává, za b)koukni na tréninky nebo kvaldy: v drtivé většině případů to tam střelí až po první půlce, tzn. dokáže vnímat, dokáže si říct....já o něj obavy nemám. Je pravda, že letos jsem se do garaží tak často nedostala, abych viděla, jak to měl doteď jednoduché ;-) :-P

DanR F1
15. srpna • 20:15

Víš co, tohle všechno je pravda, ale ber to tak, že pracuje s motorkou, která už je v surovým stavu výborná. Nikdo zatím nedokáže odhadnout, jakej bude mít přínos při vývoji kompletně nové motorky, to je úplně něco jinýho než si "jen" změnit nastavení.

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 20:24

ano, přiznávám, že nevím, jak dalece dopředu do "surové mašiny" zasahuje jezdec (nebo zasahoval Vale)...mě přijde, že mají ve fabrice spoustu fundovaných lidí, aby (když to řeknu nadneseně) musel jezdec sedět u prkna...prostě takhle nějak to vidím já (přece jen se ti lidé z vývoje museli něco za těch x let, co tam Vale byl, naučit a makat samostatně, ne?)

Lizzy F1
15. srpna • 20:36

A proto do prichodu Valeho byla Yamaha podprumerna motorka, se kterou se dal vyhrat zavod, ale ne sampionat.Proto Vale na prvni 800 pozadoval urcite zmeny, aby byla dalsi rok k neporazeni.

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 21:30

ale přece tohle nepopírám. Naopak. Jen si myslím, že pokud byla Yamaha v době Valeho příchodu mimo (jakože byla), tak snad se během těch let s Valem naučili makat a chápat (aspoň já to takhle v zaměstnání mám, praxí se učím). Rozumíš, co jsem chtěla říct? Že tam po těch letech vedle Valeho už snad nemůžou být takoví mimoni ;-)

The_DoctoR
15. srpna • 21:38

Ne, tak to každopádně, rossi je jen jedna část skládačky, která když odpadne, tak ji nahradí někdo jinej, nemyslel jsem tím, že rossiho odchodem půjde yamaha do kopru, to určitě ne, protože si myslim, že lorenzo ji nahoře udrží, nevim, jestli na titulu, ale o vítězství bojovat yamaha bude podle mě ještě dlouho:-)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 21:43

tak to si rozumíme :-)

The_DoctoR
15. srpna • 21:16

přesně tak;-)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 20:02

jasně, já to naprosto chápu....pro mě je tohle prostě klasická životní situace v zaměstnání...jen prosím nedělat z toho něco, co to až tak není. Kdyby se stejnou nabídkou přišla Honda (jakože je pořád ještě asi "uražená"), tak je úplně fuk, jestli je japonská, italská nebo korejská. Tady jde o byznys a úspěch a ne o city :-)

DanR F1
15. srpna • 19:32

Zapomněl jsi na velkýho Agostiniho

Raiky
15. srpna • 19:37

Nezapoměl ale to byla už dost jiná doba

Ka-t-ka
15. srpna • 19:24

Je mi to líto, že Vale odchází, kdyby nešel zrovna do Ducati... Ale přeju mu hodně štěstí a doufám, že se příští rok porve s Lorenzem o titul.

DanR F1
15. srpna • 19:22

Na tohle čekala celá Itálie od doby, co Ducati vstoupila do MS. Těším se na závod příští rok v Mugellu, to bude neskutečnej nářez, myslím, že padnou všechny divácký rekordy.

Kiana
15. srpna • 19:29

No ty kráááááso! :-) Vlastně jo :-)

romrach
15. srpna • 19:21

Vážení zpomalte trochu v těch předčasných soudech. Takhle Valeho odsuzovali, když přestoupil z Hondy na Yamahu "že s takovým střepem bude jezdit ve středu pole atd." Tyhle keci jako má Mad Max jsem tady četl potom co Casey vyhrál s přehledem titul a Vale by "až" třetí. Samozřejmě, že musel odejít, potřebuje si udělat lepší motorku než mají ostatní (mladší jezdci), protože mládí ničím nenahradíš a potom úraze bude asi taky trochu opatrnější. Bude to mít čím dál tím těžší o tom není pochyb, rozhodně si ale nemyslím, že 9. titul byl jeho poslední.

Bubak Martin
15. srpna • 19:25

Moc pekne napsane :-) Nic jineho nez ze mas pravdu:-)

The_DoctoR
15. srpna • 19:24

není co dodat..

Bubak Martin
15. srpna • 19:24

Moc pekne napsane :-) Nic jineho nez ze mas pravdu:-)

ZIP 3
15. srpna • 19:23

rosista nejsem a dost mě taky mrzelo,že jde Casejn pryč .Věřím že Ducna v litrech bude BOMBA!!!!

Homer99
15. srpna • 19:16

Tisková zpráva Ducati (ale o Burgessovi tam není ani slovo) http://www.motogp.com/en/news/2010/Ducati+announce+Rossi+deal+for+2011

ZIP 3
15. srpna • 19:14

http://www.youtube.com/watch?v=OO2QEecj0jE
opakované ,ale hodí se

ZIP 3
15. srpna • 19:33

Já už to neudělám:-(

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 19:28

Zipééé, ale samochvála smrdíííííí:-P:-D:-D

ZIP 3
15. srpna • 19:47

ale já se nechválím

jokerone
15. srpna • 19:26

Svým prvním výtvorem sis nasadil příliš vysokou laťku, teď už můžeš být jen horší a dost možná i trapný.;-)

Milda Vale (milda.vale)
15. srpna • 19:17

tobě ten Rossi leží asi hodně v žaludku co???;-);-);-) Ty musíš každý jeho neúspěch asi hodně zapíjet a usínat jako miminko v bavlnce s prstíkem v puse co??? ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

ZIP 3
15. srpna • 19:19

Odkud mě znáš?:-D

jokerone
15. srpna • 19:29

Z klecového lůžka, dával ti léky!:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:16

:-D :-D :-D dnes máš svůj den, co? :-D

Homer99
15. srpna • 19:11

Já jako velký fanda Ducati mám velkou radost, že Vale přestoupil k nám. Fandil jsem Caseymu a od příští sezony budu fandit Valemu.

Patrik Porač (patstreet)
15. srpna • 19:09

držím pěsti Valemu aby mu ducna sedla.věřím tomu že ješte neřekl poslední slovo co se týká závodú,a bude na rudé divočině vyhrávat.jinak mi nepříde že nějak utíká,prostě to berte jako fakt a tečka. kdyby ste chodili do práce která vás nebaví nebo vás tam někdo pořád prudí a necítili by ste se tam dobře tak taky ty výkony nepodáte.podle mne Vale potřebuje mít svuj klid a pohodu,a tu mu ted určite ducatka dá...;-)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:11

přesně přesně!!!!! naprosto přesně....prostě de a co? Vo co de? ;-)

Patrik Porač (patstreet)
15. srpna • 19:15

to říkám furt,vo co de jako????:-):-):-)

The_DoctoR
15. srpna • 19:18

takovou dobu, jakou u jednoho zaměstnavatele byl, to bych já nevydržel, takže respekt a mnoho úspěchů u novýho zaměstnavatele :) Můj sen byl vždy Rossi u Ducati, vyplnil se a teď už dotlačit ten titul a může leganda jít odpočívat do rally :)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:20

do rally néééééé, v rally bude excelovat Kimiiiiiii!!! :-)

The_DoctoR
15. srpna • 19:25

tak když bude dojíždět za ním, tak budu spokojenej :-)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:26

dohodnuto! Kdo z nás dvou mu to řekne? ;-) :-D

The_DoctoR
15. srpna • 19:46

můžem mu to říct oba ;-)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:50

:-D :-D :-D to bude nejlepší :-D

ZIP 3
15. srpna • 19:32

j:-(Á UŽ TO NEUDĚLÁM

ZIP 3
15. srpna • 19:07

Hergot to tady bude jak o pohřbu nebo co? To vypadá že rosisti pláčou:-O

Bubak Martin
15. srpna • 19:03

Odejdou snim i technici?:-(

loran
15. srpna • 19:02

No tak Vale hodne stesti.Doufam,ze se ted das do pohody a vyhrajes vsechny zbyvajici GP....

ZIP 3
15. srpna • 18:55

http://www.youtube.com/watch?v=pacdfloC5dA

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:13

hmmmmm, jen jsem netušila, že ta "I love you eMjednička" vypadá bez kapotáže takhle :-O .....jako laik jsem hluboce překvapena a dá se říct i rozrušena :-S

ZIP 3
15. srpna • 19:16

je to nadupanej motor co?:-D

jokerone
15. srpna • 19:08

Tohle nemá chybu!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ZIP 3
15. srpna • 19:03

Aspon´srandy trochu tady je jí kolikrát po málu

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 19:02

Ty jsi vůůůůůůůůůůl:-D:-D. Ale dobrý.... beru to:-D.

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:01

ZIPe, Ty jsi pošuk :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Patrik Porač (patstreet)
15. srpna • 19:01

:-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 18:55

Nějak zapomněl poděkovat Jarvisovi......ani se nedivím. Když ho vidím, zatloukl bych ho do země jako hřebík:-@
Je to smutný, ale všichni jsme to čekali a život a závody půjdou dál. Jen mi trochu chybí info o J.B.

jirat
15. srpna • 19:03

Taky si říkám, jestli se Jeremy rozhoupal nebo ne. Ale u Yamahy asi nezůstává aspoň podle komentáře na Nově.

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 18:54

pozor, nikde ještě není tisková zpráva od Dukárny! Aby tou novou výzvou nebylo Lorisovo místo v Suzuki :-D

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:02

a jéééééé, neberte se tak vážně! Život jde dál :-P

Kiana
15. srpna • 19:09

To ani nevíš, že jak jsi psala vedle, že nejdříve vydá prohlášení Yamaha a pak Ducati, tak jsem byla v pokušení ze srandy napsat, aby nešel Vale zachraňovat Suzuki :-D :-D :-D

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:15

:-D když ono se to tak nabízelo, že jo? ;-)
a snad tu nebudeme brečet, když o nic nejde, no ne? :-)
btw a díky opožděně za gratulaci ;-)

Kiana
15. srpna • 19:27

Nooo, protože někdo by tu Sůzu spasit měl :-) :-D... :-(
Já osobně nebrečím, na základě informací a situací za posledních pár týdnů jsem s tím už spíš počítala, že odejde. Pro mě je podstatné, že bude dál jezdit :-) Hlavně, ať závody nejsou nuda... no a když dá další titul, případně tituly u Ducati, budu šťastná s ním.
Jinak není zač, víš, že jsem gratulovací :-D

loran
15. srpna • 19:07

A sup palec nahoru:-)

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 19:09

díky ;-)tak bohužel, nejde k Suzuki http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.crash.net%2Fmotogp%2Fnews%2F162442%2F1%2Fducati_confirms_valentino_rossi.html%3Futm_source%3Drss%26utm_medium%3Drss%26utm_campaign%3Drss :-)

MadMax F1
15. srpna • 18:52

Po pár posledních letech kdy byl neporazitelnej před největší výzvou utekl, tak co to mele.

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 19:00

Už to tu bylo rozebíráno xkrát. Jestli jsi chyběl, tak je to tvoje chyba. Dneska chlape zase jen prudíš a už se uklidni. Převracíš názory jiných a vybíráš si jen to co se ti hodí. :-@
Hoď se do klidu:-P:-P

MadMax F1
15. srpna • 19:04

Já to psal vždy, ale ještě nyblo 100% že odejde. Takže tím že je srab jsem si na 100% nebyl jistej a teď už to můžu psát natvrdo, protože opravdu utekl.Od Hondy odešlej jako neporazitelnej šampion a od Yamahy odchází jako pokořenej.

The_DoctoR
15. srpna • 19:23

A kdy měl odejít? Myslíš si, že by byl schopnej na Yamaze dominovat tak jako v minulosti na Hondě, kdy vyhrával skoro každej závod v sezoně? A přestoupil proto, že se nudil? To prostě v letošní moderní době nejde, letos se to dobře daří JL, ale jen díky velké shodě náhod, i když je fakt, že letos na něj nikdo nemá. A proto novou motivaci získá jedině s novou stájí a ta stáj je jeho rodná, italská. Když je ta možnost jít do domácího týmu, myslíš, že by si ji nechal ujít a čekal, až příští rok porazí na Yamaze JL a místo bude u Ducati už obsazený? Zamysli se trošku. Napsat, že odchází jako srab, to musí napsat fakt jen úplnej tupec!

Milda Vale (milda.vale)
15. srpna • 19:09

pokořenej by byl pokud by odkroužil celou sezónu zdravý a prohrával souboje na trati a né v nemocnici,ty Antirossisto ;-);-);-)

The_DoctoR
15. srpna • 19:03

mě je jedno kdo co rozebíral, já nepíšu off topici do komentářů k závodu...

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. srpna • 19:15

To platilo na MadMaxe:-D

Raiky
15. srpna • 18:55

aby ses v budoucích sezonách ještě nedivil

The_DoctoR
15. srpna • 18:55

výzva další titul u Yamahy? To pro něj není výzva. A jestli myslíš Lorenza? Tak je to stejnej případ jako byl Stoner, je to furt dokola, takže o tom bych moc nemluvil.

Raiky
15. srpna • 18:51

Valentino čas se naúlnil, přišel čas aby byl nejlepší italský pilot v nejlepším italském týmu už se na tuhle kombinaci strašně těším FORZA ITALIA!

jirat
15. srpna • 18:50

Jak jsem to tento víkend viděl, tak je to asi nutné změnit stáj.

Homer99
15. srpna • 18:50

Ten odkaz je na kompletní tiskovou zprávu Yamahy na oficiálních webowkách MotoGP.

Homer99
15. srpna • 18:49

http://www.motogp.com/en/news/2010/Fiat+Yamaha+announcement

odstraneno jannyk F1
15. srpna • 18:48

brrrrrrr

ZIP 3
15. srpna • 18:45

Tooooooo je ale překvapení:-D

Doporučujeme

Články odjinud