Rossi věří, že ho pro test ve Valencii Yamaha uvolní

83 komentářů

MadMax F1
18. srpna • 0:01

Mě už dlouho vrtá hlavou jedna věc. A po tom co jsem si přečetl dotaz na Janyk ohledně Lorenza to pustím na světlo boží. Fanoušci Rossiho nesnáší a nelíbí se jim Lorenzovo skopičiny po závodě a různé píchání vlajek a podobné.Já jako nezaujatý v této věci nechápu a navidím rozdíl mezi Rossiho oslavama. Vždyť dělával to samé, ty jeho vězeňské koule na nohou, jsou úplně stejné jako Lorenzovo útok na jamku. Mám z toho jednoznačnej pocit, že když se rozeběhne Lorenzo a skočí do bazénu, tak je trapnej a kdyby to udělal VR tak ti co pomlouvají JL oslavy by nad ním se slzou v očích tleskali.

odstraneno jannyk F1
18. srpna • 0:12

máš naprostou pravdu...bohužel Jorge začal jako druhý a přestože nikdy! "nepředvedl stejnou scénku" jako Rossi, vždycky bude jen "opakovací trapák".
Tak jak se mi líbil Jorgeho skok do jezírka (a to podle mě nemohlo být až tak naplánováno, protože by se našel aspoň jeden trochu uvažující člověk, který by mu řekl: ty vole, jak se ti nasosne klokan jdeš ke dnu), tak naprosto neupřímné mi přišli Valeho oslí uši (ale pro fanoušky všechno - což chápu - fanoušci jsou pro byznys nepostradatelní).
Takže jak jeden tak druhý mě něčím pobavil a něčím znechutil. Bohužel někteří fanoušci to dělí jinak Rossi - skvělý šoumen, Lorenzo - trapný plagiátor. No prostě každý jsme si to postavili jinak, Maxi, nepřemýšlej nad tím, je to zbytečné :-D

honda-rs
18. srpna • 8:21

Já to vidím asi takhle: mám kamarády, kteří srší vtipy neustále se smějí a pořád vymýšlí kraviny a na druhé straně neustále zamyšlené solidní povahy. Podobné mi to přijde s Valem a Lorenzem. Vale je od prvních závodů (mu bylo 15) šoumenem. Však často býval ve znělkách jak civí do kamery a svou povahu projevoval i šaškárnama během závodů - myslím při jízdě v samotném závodě. Na to nikdy nezapomenu - zvedačky na zadní mávání divákům atd. Lorenzo mi přijde právě jako ten druhý typ a proto určitě nepovažuji za "Srandičku" píchání vlajky. Je to dle mého názoru projev nadřazenosti a možná zadostiučinění. To že si v Brně zahrál golf (přímo přede mnou) jsem ale nepochopil. Jedna jeho srandička byť opět trošku arogantní byla když si sednul na židli před velkoplošnou obrazovku a koukal jak ostatní jezdci dokončují závod. V každém případě možná to vše dělá proto, že Vale byl jeho vzor a chtěl se mu vždy podobat (moje spekulace);-)

MadMax F1
18. srpna • 8:26

Pokud by byl arogantní jak píšeš, tak by s tím letos přestal, protože jeho vzor už by nebyl Valentino ale on sám, jelikož by se mohl považovat za nejlepšího jezdce planety a určitě by se neopičil a nesnažil podobat tomu koho předstihnul.

honda-rs
18. srpna • 8:42

Ta arogance právě spočívá v to, že tyto srandičky dělá jen když vyhraje, jinak mi přijde jak studenej čumák. Nezapomeň, že když Lorenzo přišel do MS tak Vale měl tuším 4 tituly. Touž za obdiv u u mladého kluka stojí. Ale možná se mýlím, třeba je lorenzo veselá kopa od přírody akorád před kamarama to profesionálně skrývá.

The_DoctoR
18. srpna • 14:37

veselá kopa rozhodně není, to se prostě na fyzickém a psychologickém projevu člověka pozná (mám nějaké zkušenosti z teorie), takže vše, co dělá je jen proto, aby ukázal, kdo vyhrál, kdo je nejlepší a hlavně to dělá proto, aby si lidi zapamatovali jeho jména a jednou byl tak populární jako Rossi, to ovšem nikdy nebude, právě díky tomuto příštupu ho spoustu lidí bude nenávidět kvůli jeho nadřazenosti a namyšlenosti...

MadMax F1
18. srpna • 18:47

Já právě stejně nenávidím rosiho kvůli těm jeho trapárnám co celou kariéru předváděl. Proto mi nikdy nesednul. Je to úplně stejné jako váš vztah k Lorenzovi. Ostatně já už ty konce nesleduju. Líbilo se mi dokud slavili stylem půlka po zadním, půlka zagumovat. Pak začal trapčit Rossi a po průjezdu posledním kolem jsem tv přepínal. Teď už jsem si na to zvyknul

Ladin46
19. srpna • 14:20

poznámka:jeho kariera ještě neskončila ;-) budeš vypínat ještě dlouho :-D

honda-rs
18. srpna • 8:24

Ctěl jsem říct, že ta s tou židlí mě docela pobavila. Ale myslím, že ostatním jezdcům to asi moc srandovní nepřipadalo. Aby na konec nebyl v depu sám se sebou.

MadMax F1
18. srpna • 0:51

Já to chtěl jen poznamenat. Potrefení se nad tím ale stejně nazamyslí. Proč asi vymýšlí takové hovadinky... Poté co je gumování zakázané, nebo jinde minimálně nevhodné, tak nějak se vítězství oslavit musí.Ještě že tě tu janyk mám... Jinak už bych sem ani nechodil.

odstraneno jannyk F1
18. srpna • 9:32

Maxi, díky! Je mi jedno jaký máš nick, vážím si toho :-)

Kubiza
18. srpna • 7:20

Inu, skok do bazénku zřejmě odkoukal od Marka Webbera z Monaka.

odstraneno jannyk F1
18. srpna • 9:28

až na to, že Mark to tam šoupl o 14 dní později než Jorge ;-)

ERacerr - Honda
17. srpna • 23:41

Mám jednu otázku snad mi ji někdo zodpoví : Několik let sleduji Motorky ale nikdy sem se nějak nedobádal toho co znamená když komentatoři říkají že jezdec jede na divokou kartu. Co to prosím znamená ta divoká karta.? Určitě je to dětinská otázka ale já to opravdu nevím. Předem děkuji za odpověď.

Etien F1
17. srpna • 23:54

Divoká karta je možnost jet závod MS pro jezdce, který nemá v šampionátu stálé angažmá. Národní federace může do své domácí Velké ceny nominovat po třech jezdcích na divokou kartu v třídě do 125ccm a Moto2. Divokou kartu neudělí jezdci, který se už zúčastnil tří závodů téže kubatury na divokou kartu. MSMA může nominovat po jednom jezdci na divokou kartu do 125ccm, Moto2 a MotoGP v každém podniku sezony, FIM/Dorna po dvou v 125ccm a Moto2 a po jednom v MotoGP. Všechny jezdce musí schválit Komise Velké ceny :-) myslím, že tak nějak

MV
17. srpna • 22:35

2 Jannyk: Můžu na tebe dotaz? Čím tě tak učaroval Jorge? Jako člověk, jezdec, osobnost? ...cokoliv. Nehledej v tom žádnou ironii nebo náražku, jen se ptám. Sám z něj nemám dobré pocity i když se snažím sebevíc. Ale nechci tu rozbíhat žádnou šílenou diskuzi, jen se prostě zvědavej:-). Když tak na tom přemýšlím, tak jsou mi sympatičtí spíš jezdci typu Haydena, Spiese a Edwardse, shodou okolností amíci, ale to je asi náhoda....

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 23:05

jasně, odpovím :-)
Možná je to trošku komplikovanější, zkusím být stručná.
Nezaujal mě svým "šoumenstvím", jak by se mohlo zdát. Už ve dvěpade se mi prostě líbil kluk s lízátkem - Španěl tak rozdílný od zachmuřeného Pedrosy. Měla jsem radost z každého jeho úspěchu. Když přešel do MotoGP, našla jsem najednou skvělý ekvivalent k rossišílenství mé dcery. Najednou byla nucena při fandění respektovat i názory fanouška soupeře. Díky tomu se z pubertálního zaslepeného fandění Valemu stal fanoušek s úctou k soupeři, který o rivalovi nepoužívá výrazy jako "je to zmetek", "ať sebou praští" atd. Tak jako já ctím Valeho (a obdivuju), tak ona ctí Jorgeho (byť ho neobdivuje ;-)). Vlastně mi posloužil jako nástroj k výchově. Mimoto jsem ale stále víc fascinována jeho jezdeckým vývojem. Dokázal bojovat už v první sezoně, v druhé sezoně jezdil (popř. lítal) hop nebo trop a letos? Letos jsem prostě v hlubokém obdivu. Nejsem motorkář, stylu jízdy v podstatě nerozumím, to co mě fascinuje je to psychické dozrávání, které je u Jorgeho ještě umocněno tím obrovským tlakem kolem něho. Kdo si dovolil sednout na "Valeho" Yamahu? Kdo si dovolil rvát se jako lev s legendou?
Četla jsem úryvek z jeho knížky, ten kluk to neměl v dětství vůbec jednoduché, bordel v kariéře mu dělal otec vs.manažer (každý ho cpal jiným směrem) a on jako ucho se s tím musel vypořádat. Já to obdivuju, možná (už jsem to psala mnohokrát) jsou to jen mateřské pudy :-)
To, za co ho mnoho lidí nenávidí, tzn. za "oslavy vítězství", je jen produkt jeho PR poradců, kteří mu jasně definovali : zasmušilého Španěla (rozuměj Daniho) už máme, náš další vzor musí být opak...a tak vznikla X-Fuera. Nemyslím, že mu to jde tak hluboce od srdce jako Valemu, občas se mi to líbí, často to tu ale taky kritizuju. Jenže holt, je to byznys a kluk se zřejmě musí přizpůsobit.....no jsem se rozkecala a to už nikoho nezajímá.
Takže na závěr to shrnu: obdivuju psychickou odolnost a mentální vyzrávání u tak mladého člověka. Toť vše. Omlouvám se, za obšírnost.

Milda Vale (milda.vale)
18. srpna • 19:06

pěkně napsané,díky za vyjádření...;-);-);-)

honda-rs
18. srpna • 8:08

Mě Lorenzo vůbec nevadí narozdíl od jiných jezdců. Vzhledem k tomu, že vím jak to při jízdě na závoďáku probíhá ho obdivuji za tu palbu, kterou předvádí. Na jiném serveru je fotka kde dře loktem o zem a navíc nikdy nezvolní. Pořád jede co to dá. Podobně jezdil i na dvěpade. Jen ty šaškárny jsou fakt někdy křečovité a Lorenzoland mi taky nějak nesedí. Jeho hlavní devízou je, že nedělá často nějaké prasárny na druhé jezdce a když už předjíždí tak vcelku férově. Možná je to jeho současnou převahou. Škoda že už necumlá - myslím, že by potom Jannyka snad i slzičku uronila:-)

odstraneno jannyk F1
18. srpna • 10:28

ale ať už necumlá, dyť na něj někdy koukni, má z toho čupačupsu křivou pusu :-( Ale bylo to fajn sledovat občas ten chaos: co první? Lízátko, láhev s pitím, přilba, pohár, šampus, kšiltovka....co první odložit, co první vzít :-D Se divím, že tím lízátkem nikdy nikomu na podiu nevypíchl oko :-D

mamba54
18. srpna • 2:56

Teprve teď jsem si přečetl tvoje "obšírné" příspěvky a abych pravdu řekl,zůstal jsem nad nimi s hubou otevřenou.[Ať se propadnu do západního Německa,jestli lžu]Fakt!Klobouk dolů před tím,jak dokážeš vyjádřit svoje názory,popsat svoje pocity.:-)Řeknu to zcela upřímně:považoval bych si za čest vedle tebe sedět při GP.Velice dobře to zhodnotil

mamba54
18. srpna • 3:12

MadMax,když napsal,že je dobře že tě máme.Piš častěj,působí to jako balzám,jako by se člověk napil z čistého pramene,který tady vytryskl mezi těmi našimi blivajzy.Zahambuješ nás,školíš nás a to je moc dobře.My to potřebujeme jak koza kozla.Jen tak dál.Dík!:-);-)

odstraneno jannyk F1
18. srpna • 9:30

já děkuji...zaskočil jsi mě. A věř, že umím být i pěkná sfině :-D Určitě to znáš, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Není důvod neodpovědět na slušnou otázku :-)

MV
17. srpna • 23:13

Ale jo, tvůj názor beru, ač třeba s něčím se mi nechce souhlasit:-D, tak tvůj pohled na Lorenza respektuji. Je naprosto logické, že máme rozdílné názory a pohledy na tyto věci. Byla by to nuda, kdybychom všichni fandili jednomu jezdci:-D, tak to tak prostě má být:-P, dobrou

Milda Vale (milda.vale)
17. srpna • 22:47

Taky by mě to zajímalo???Bez urážky,z toho kluka cítím aroganci-možná jenom můj pocit a pravda může být někde jinde,ale i tak nějak mi nejde pod vousy,a určitě to není tím,že by porážel Valeho ;-);-);-);-) to třeba Casey je takový ušatý klučina,a celkem vypadá v pohodě,tomu možná budu jednou i fandit...ale až odejde Vale :-D:-D

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 23:14

nemám potřebu se urážet pro pocity někoho jiného :-) S tím se musí každý vypořádat sám :-)
Já zas tak nějak nemusím Caseyho, přijde mi s tou svou Adrianou jako "mamánek", ale opět jen můj subjektivní pocit. Jako jezdci mu přeji a ať mu dá Honda to, co teď nějak nemůže u Ducati najít.
Já chci v podstatě (když jsem se tak hluboce zamyslela :-D), ať jsou všichni v největší psychické pohodě, na bezproblémových mašinách a s největší chutí bojovat. Potom budu jako fanoušek nejšťastnější, protože uvidím nádherné bitvy. A když vyhraje třeba ten můj nejoblíbenější, tak to bude třešnička na dortu. Nevím jak vy, např. fanoušci Valeho, ale já pociťuju největší vzrušení a adrenalin, když vidím jak se mydlí na dráze a ne paradoxně když Jorge vystoupne na nejvyšší stupínek a hraje španělská hymna. Ale jak říkám, hledím na to asi moc laicky, jako pouhý konzument zábavy :-)

MV
17. srpna • 23:08

Já tam tu aroganci taky cítím, ale jak sám říkám, možná jsem vážně zaujatej, jelikož je to současný největší soupeř Valeho. I když letos, když Valda je až celkově čtyřicátejšestej:-) bych za tyto kecy mohl dostat ještě víc za uši:-D. Každopádně mi něčím nějak připomíná chování Alonsa, kterýho vážně nemusím za to jak se choval při vybraných závodech. Ale je pravda, že žádnou podobnou totální botu Lorenzo neudělal

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 23:18

hmm, tak vidíš, já zas nevidím žádnou spojitost s Alonsem. Sorry všichni jeho fans, ale v tomhle případě je mojí ikonou Kimi (jako nástupce Miky), Fernanda fakt nemusím.Všem má veká omluva za dlouhé příspěvky. Dobrou

Milda Vale (milda.vale)
17. srpna • 22:21

Ty vogo přesně tak!!!Ty jsi to trefil ;-);-):-D:-D:-P:-P ještě,že tu máme tebe a ZIPÍKA bez vás by se nám tu nezvedal adrenalin ani náááhodooou :-D

MadMax F1
17. srpna • 21:58

To je zábavné čtení. Já si myslím, že by Yamaha měla Valentina uvolnit ihned, protože mu musí být vděčná, že ji udělal motorku. DORNA mu měla zařídit mimořádné testování protože jim přivádí nejvíce diváků a peněz. Potom by Yamaha měla vyhodit celou M1 a vytvořit M2 podle Lorenza, protože takle pořád bude těžit z Rossiho díla a to je samozřejmě nefér. Jo a ještě by měli všem vykloubit rameno a zranit nohu aby to měli všichni stejné podmínky. A nebo rovnou zrušíme ostatní týmy a necháme v poli jen jednu Dukati a 46 darujeme doživotní titul každej rok, protože je úplně nejvíc nejlepší jezdec co po planetě chodil.

MV
17. srpna • 22:24

Přesně tak MadMaxi, dal jsi tomu sladkou korunu, člověk se krásně nad tvým příspěvkem pobavil:-P

Milda Vale (milda.vale)
17. srpna • 21:56

Vypadá to,že se Yamaha začíná chovat pěkně prasácky,jen tak dále...o to víc bude chutnat až ji Vale jednou porazí a udělá titul na Ducati,a pokud v tom bude mít(v zákazu testování) i prsty Furusawa,tak ať raději spáchá harakiri,kamarád jak cyp...:-D;-)

romrach
17. srpna • 17:40

No myslím, že závěr vztahu Rossi-Yamaha bude ještě zajímavý tak jako druhá polovina sezony (odkaz je v němčině)
http://www.motograndprix.de/index.php?page=2&newsID=33561165

74Jirka
17. srpna • 20:46

Dobrý odkaz, je tam pěkných pár dalšíchčlánků kolem toho co se teď děje

DanR F1
17. srpna • 16:50

Furusawa naznačil, že je nepravděpodobný, že by Yamaha povolila Rossimu testovat Ducati před vypršením smlouvy.

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 17:04

taky jsem to četla. Skoro bych chtěla být muška malá a vědět, co se tam děje. To musí být maso!

mamba54
18. srpna • 3:19

Jen to ne!Eště by tě někdo flákl novinama!:-(

ZIP 3
17. srpna • 16:13

Furt furt to samé Brekot Valeriánovců Hlavu nahoru Co udělala třeba Ducati Capirexoj taky vyvíjel a snažil se a nakonec šel a takovejch jezdců bylo a vy jste nic nepsali .Jen se něco přihodí panoj Valeriánoj a je zle ;-)

Milda Vale (milda.vale)
17. srpna • 22:22

bééébéééébéééébéééééé:-P:-P

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 23:19

:-D :-D :-D to je krásně výmluvné :-D

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 16:14

nasaď přilbu, teď to bude lítat ! :-D

ZIP 3
17. srpna • 16:59

Už se těším ,ale oni maj helmu a na ni strašně tmavou slídu,přez kterou nic neviděj:-P

ZIP 3
17. srpna • 17:18

asi přes že?:-Dno fuj

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 17:21

to neřeš, stejně asi fakt "neviděj" ;-)

ZIP 3
17. srpna • 17:30

dnes se daří Valetián a přez no někdy to jde jak když Vale jezdí:-D Je to za 5:-D

romrach
17. srpna • 15:38

Vale netestoval díly na příští rok testoval nový motor a díly na zbytek sezony t.j. specifikaci 2010 jenom pro pořádek:-)

jokerone
17. srpna • 14:51

Yamaha myslela, že Rossi nakonec "pupeční šňůru" nepřestřihne a Valentino se domníval, že má pro ni větší cenu.:-O Dva chybné úsudky a je z toho "velký třesk".:-S Každý něco ztratil a jiné získal. Yamaha určitě přišla o velmi důležitého člověka pro vývoj litrové mašiny a dost možná i o polovinu současného týmu, což jí může připravit o pozici technického lídra, ale získala dva vynikající a hlavně perspektivní jezdce. Vale ztratil iluze o velké, šťastné "rodině", zato získal obrovskou motivaci a ta dokáže, v kombinaci s pocitem křivdy, dobrým týmem a trochou štěstí, hotové zázraky.;-) Jedna otázka mi ale nedá spát! Proč Yamaha neudělá gentlemanský krok, když nic jiného, tak jako projev uznání a díku za odvedenou práci, ale také dlouholetou loajalitu a neoznámí Rossimu, že jeho testování Ducati po Valencii pro ni není žádným problémem???!!! Nemám Japoncům za zlé, že se s Valentinem nedohodli na podmínkách prodloužení smlouvy, byznys je byznys a oni mají určitě dojem, že právě udělali ten nejvýhodnější, jenže zároveň z jejich chování cítím jakousi obavu z Valentina a dokonce Jarvisovu osobní mstu.:-@ Dobře přece musí vědět, že nejistota nesvědčí psychice! Nebo je právě tohle jeho úmyslem a tajnou zbraní?!:-( V tomto ohledu se Ducati zachovala ke Caseymu skvěle, i když v jeho případě mají také máslo na hlavě! Tak, jak na tom Valentino s Yamahou a hlavně Jarvisem vůbec je???!!!:-O

Milda Vale (milda.vale)
17. srpna • 22:56

přišli o dva "člověky"taky o Burgesse..

L.ubos
17. srpna • 13:08

U Ducati čekaj až příjde Vale a mohl začít testovat model 2011 v listopadu ve Valencii jinak teď na testech zkoušeli díly pro tuto sezonu.

The_DoctoR
17. srpna • 13:09

a to myslíš, že nevíme? :D

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 13:13

:-D

The_DoctoR
17. srpna • 13:00

Když už nenechali v pondělí Rossiho testovat nové díly na příští sezonu, tak by byla fakt prasárna ho nenechat testovat Ducati! :-@

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 13:02

Myslíš, že Casey testoval nové díly na Ducati pro příští sezónu?

The_DoctoR
17. srpna • 13:05

netestoval, ale Ducati ho nechá testovat Hondu, takhle jsem to myslel:-)

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 13:12

jenže všechny tyhle naše spekulace se zakládají na pár pochybných článcích o nedodržení dohody mezi Yamahou a Dukatkou, pár bububu od Yamahy.
Jsem přesvědčená, že testovat po Valencii BUDE i bez těchto "tanečků"! Klidně si na to vsadím :-)A nakonec jen dobře, že netestoval novou Yamahu, jen ať se Jorge ukáže, no ne? :-)Já vím, jak jsi to myslel, neboj ;-) Já jen aby řeč nestála :-)

L.ubos
17. srpna • 11:26

Pořád tady jen píšete, že je nejlepší Rossi a nikdo jinej a že udělal yamahu to je pravda zvedl ji nahoru, ale až teprv teď se ukáže co v Lorenzovi je jestli ji udrží nebo půjde dolů. Ono není jen, že Vale postavil mašinu, ale většina umění je ji nastavit na daný okruh a využít potenciál a jestli tvrdíte, že Lorenzo není tak dobrej tak jaktože se mu vyrovná jezdecky? Nikdo nepíše jak to bylo v minulosti, když Vale měl vyhrádní právo na nové díly a rozhodoval o tom jestli je pošle dálším jezdcům z hondy nebo ne to se taky pak jezdilo. Jinak příští rok bude zajímavej a už e těším.

Lizzy F1
17. srpna • 17:17

Chlapce, nevis o cem mluvis. Kdyz Vale prisel do Yamahy, tak vsichni rikali, ze dela chybu, ze se propadne, protoze Yamaha byla prumerny stroj, ktery se Honde nerovnal. A Vale hned ukazal v cem je jeho sila - rict si jak se ma stroj smerovat, nastaveni na okruh a vyuziti potencialu na maximum.Po prvnim roce 800 si Valentino vyzadal zmeny v konstrukci a dalsi rok
byla Yamaha temer neporazitelna a od te doby se s ni vsichno srovnavaji.JL je sakra dobrej pilot, ale rozhodne tezi z Valeho prace.Ducati chce Valeho prave pro tyto schopnosti. Nejsou hloupi. Ano, duleziti jsou inzenyri kteri projektuji a kteri nastavuji, ale pilot, ktery dokaze presne nasmerovat jejich praci je to nejlepsi co je muze potkat.A prezident Ducati to vi a taky to rekl. Vi, ze kdyz Valemu postavi stroj, ktery mu da prilezitost, tak s nim Vale vyhraje titul.
A uz se tesim na litry, protoze tam se ukaze, kdo je jakej pilot, s tezsi masinou mozna nekteri piloti budou mit problemy.jak vime, tak prechod z 250 na 800 je docela snadny podobnou charakteristikou motocyklu s litrama to bude rozdil, a navic,
litranky Ducati sakra umi.

Raiky
17. srpna • 10:18

No Robokop si titul letos zaslouží. ALE jeho fans by neměli zapomínat, že to byl právě Vale a jeho tým kdo z Yamahy udělali pořádnou mašinu. Nebyl to Robokop ale Vale a především Jeremy kdo dali Yamaze potenciál vítězit. Takže dle mého by Yamaha měla Doktorovi líbat zadek

mamba54
17. srpna • 10:48

Ale lidi,budťe proboha soudní.Fans Valeho by si měli uvědomit,že podíl jakéhokoliv jezdce na vývoji značky je běžný.Vyčítat Lorenzovi,že teď těží z práce Valeho je dětinské.To už zapoměli,že naopak Vale zase těžil z práce svých předchůdců,když jezdil na Aprilii,nebo z práce Doohana po přestupu k Hondě.???!:-(

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 10:34

Bože, furt dokola!
To jako Vale skončí kariéru a Yamaha zavře vrata boxů a konec?
NIKDO! Valemu jeho zásluhy neupírá, NIKDO! Ano, nebyl to "Robocop", protože ten v době, kdy Vale pozvedl Yamahu ještě tahal kačera po dvoře. Ano, je vinnen!
Strašně by mě zajímalo, jaký by podle vás, Valeho fans měl být ideání scénář zbývající kariéry....už v tom začínám mít chaos. Může mi to někdo objasnit?
A o líbání zadku - dohoda zněla jasně: Ducati NEZVEŘEJNÍ Valeho příchod dříve než v Brně (protože rozhodnuto bylo už v Laguně) a Yamaha za to povolí Valemu testy na Ducati ihned po Valencii. A ja víme Dukaťák si pustil hubu italskou na špacír, Yamaha musela udělat bububu, dohody se v tomhle drahém byznysu musí plnit. Stejně jsem si jistá, že Vale by po Valencii testoval, ikdyby si odpustil tenhle výlev.

unavix F1
17. srpna • 9:33

Yamaha byla vlastně Valeho dítě.On ji dostal tam kde je.Když k nim přišel tak to byla děsná popelnice která neměla nárok na vítězství a Vale s ní hned první rok udělal titul.Myslím že Lorenzo neni ani z půlky dobrej jak Vale co se týče zpětný vazby a že tisícovka bude zase jen průměrný stroj.

-Ligier-
17. srpna • 10:30

Co se týče dalšího vývoje Yamahay nedovolím si posuzovat, co se týče jejího tehdejšího stavu nelze než souhlasit, pamatuji mé zděšení a nepochopení, že jde Rossi právě k ní - a to nebyl tehdy mým favoritem...

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 10:37

Ano, naprosto správně "nedovolím si posuzovat", naprosto souhlasím, ani já bych si to nedovolila. Ale drtivá většina už ví, že Jorge je neschopný. Škoda že jsem prošvihla moment, kdy se to provalilo. Takže teď jsem skoro jediná, kdo to neví.

mamba54
17. srpna • 12:02

Tak to tedy sama rozhodně nejsi.Já to taky nevím.Připadnu si méněcenný.:-(

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 12:28

:-D no tedy styď se ;-)

mamba54
17. srpna • 12:53

Návrh:Nezaložíme klub NN [neinformovaných naivků]?:-D

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 12:55

:-D asi jo......jenže, Ty nemůžeš být NN, bo zase "něco víš" a nechceš mi to řííííct :-( ;-) (třeba do PM jinde? ;-))

mamba54
17. srpna • 14:02

Sakra babo zvědavá,ty to někde vykecáš,ono to pak třeba nevyjde a budeme za blbce oba.Snad už jsi pochopila,že v této branži nic není dopředu jisté a všechno se tutlá ještě o měsíc dýl od doby,co to jisté je.Zatím se spokoj s tím,že o jeho služby projevila zájem "jistá",nejmenovaná stáj,která je o level výš než Matteoni.To ti musí prú začátek stačit.Howgh!

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 14:10

:-D tak jo, ukecal jsi mě, už neňúrám ;-)budu držet všechny palce!

Miloš Machů (machy16)
17. srpna • 13:32

jestli můžu tak se k vám do NN přidám )) ale zase pokud na tom Yamaha bude tak špatně tak dobrý pro Abáju ne ? Když Chorchce se mu nevyrovná ani na tovární Yamaze příští sezónu, protože ta Ducatka bude tak hodně hodně dobrá ))

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 13:33

vítej v klubu :-D

hal F1
17. srpna • 6:41

Podle všeho co jsem zatím přečetl to vypadá, že z Lorenza udělali v Yamaze #1 a Valentina odsunuli bokem. Z pohledu perspektivy do budoucna asi dobrý krok pro Yamahu, protože by jim jinak odešel Chorche. Už minulý rok Chorche tlačil na Yamahu aby měl stejný plat jako Rossi jinak pokukoval po jiném týmu. Chorche chtěl mít hned to stejné jako Valentino. Stejné slovo v týmu. Na druhou stranu tohle fakt člověku který pro Yamahu žije a dýchá udělat neměli. Ať se na mě nezlobí, ale je to typická japonská prasárna. Kdo někdy dělal pod japonským vedením ví. Valentino musí být strašně zklamaný a když si vezmete prohlášení a infromace od konce minulé sezóny, tak k tomu všechno směřovalo. Je fakt, že dva kohouti na jednom smetišti není dobrý nápad. Docela by mě zajímalo, kdo Lorenza do Yamahy prosadil. Připadalo mi, že ze začátku byly vztahy Lorenzo x Rossi v pořádku. Radši než Bena k Chorchemu, tak spíš Colina nebo Randyho. Připadá mi, že Ben ještě nemá ty zkušenosti i když má podle všeho na posledních dvou závodech špičkovou techniku jako tovární tým. No v každém případě uvidíme příští rok snad zajímavé závody. Nechci to zakřiknout, ale Ducati na příští rok udělá podle všeho konkurence schopnou motorku. Na rok 2012 postaví dle Valentinových požadavků motorku 1000ccm. Myslím si, že nebude mít konkurenci. Je to odvážné tvrzení, ale myslím si že to tak dopadne. Ducati konečně dosáhla na svého vysněného jezdce a udělá pro něj maximum, co Yamaha už odmítala dávat.

The_DoctoR
17. srpna • 13:05

hezky si to shrnul, vše už tady bylo psáno mnohokrát, tak nemá cenu nic dodávat;-)

-Ligier-
17. srpna • 10:31

Ten litr od Dukárny ude určo dost zajímavej ... a Ben? No možná bude mít Lorenzo bolavou hlavu ;-)

DanR F1
17. srpna • 1:10

Myslím, že ten překlad není úplně správný, Rossi to řekl trošku jinak.
Dále zveřejnil další, pro mě určitě, novinku. A sice to, že Masao Furusawa na konci sezony končí svoje působení u Yamahy. A všichni moc dobře vědí, že vztah Rossi - Furusawa byl víc než přátelský. I proto si myslím, že mu Yamaha testování povolí.
Další zajímavost, kterou Rossi prozradil, že od Ducati bude pobírat stejný plat, jaký mu nabídla Yamaha. Tzn. že spekulace o tom, že mu část platu seberou a dají ho Lorenzovi, se zřejmě nezakládají na pravdě.

-Ligier-
17. srpna • 10:32

No ale to že je to stejně jak u Yamahay neznamená, že to není míň než letos...

Ladin46
17. srpna • 0:13

neřekl bych,hraje na city a myslím,že se to podaří.Yamaha je moc silná,se silným týmem(budoucím),nebude si chtít kazit reputaci a tak trochu očernit vztah Rossi-Yamaha

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 0:30

já vím, že hraje na city a zdá se mi to zbytečné či laciné.
Stejně by mu i tak to testování dovolili, jsem si jistá.

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 10:40

:-D zajímavé, já s obratem "hraje na city" nezačala, ale mínusy mám. Že by ten prokletý Lorenzo v oblíbených jezdcích? :-D
Nadhled, vážení Valeho fans! ;-)

dylon1
17. srpna • 8:43

Valentino není tip jezdce, který si něco vymáhá citama. Takže podle mě není pravda, že hraje na city. Podle mě, kdybyste měli určitý vztah se zaměstnavatelem, jako měl on, tak byste se zachovali stejně. On nemá zapotřebí dělat ze sebe chudáka.

-Ligier-
17. srpna • 10:34

Na city...to asi není to pravý slovo, spíš bych mezi řádky čet - máme výborný vztah s Yamahou, když mi povolí testování, když ne ... asi to přehodnotím ... a to by myslím Yamaha nechtěla...

Ladin46
17. srpna • 0:46

třeba jen chce vědět už teď,co pro Yamahu znamenal.jako dítě,které chce věřit v máminu opravdovou lásku i když ta je jasná

odstraneno jannyk F1
17. srpna • 0:01

tančíš po tenkém ledě tou poslední větou, Vale!
Myslím, že rozchod (včerejší prohlášení a emotivní dopis) proběhl nanejvýš dobře, tak bych hada bosou nohou nedráždila. Domnívám se, mu to testování stejně dovolí.

Doporučujeme

Články odjinud