Rossiho operace trvala déle než bylo v plánu

14 komentářů

popovic
5. prosince • 12:45

Ahoj lidi,s Peškem nebyla odepsaná smlouva,majitele týmu se nas... a odjeli zpátky do Kataru,team Lukáše nedokázal připravit důstojnou tiskovku,a navíc před Arabama chastali!!!!!!!!!!!To je co???????? Vypadá to jako kec ale za chvíli to bude venku!!!!!!!!!

libidex
21. listopadu • 2:01

Doted nechapu co si potreboval na te motokrosove motorce dokazovat. Zdravi mame jenom jedno. Motokros je motokros a silnice je proste silnice. Urcite na rozdil od normalnich smrtelniku ma tu nejlepsi moznou peci na svete, tak snad mu to daji dohromady tak, aby ho to uz neomezovalo. Muj nazor ale je, ze na motokrosove masine nemel vubec blbnout.

mamba54
21. listopadu • 8:34

Motokros je běžně používaná součást zimního treninku silničářů. Používají ho ke zvýšení kondice, posilování a udržení kontaktu a citu se strojem. Během zimy ho provozuje řada jezdců: Melandri, Bradl, Pešek, Abraham aj.

romrach
18. listopadu • 14:44

Toto zranění se projevovalo hlavně od poloviny závodu, kdy v tom rameni prostě už nebyla síla a to byl hlavní důvod proč ještě před zraněním nohy mu Lorenzo dával takový odstup. Sama noha až takový problém nebyla, jenomže to antirossiti samozřejmě nechtěli vůbec slyšet. Neříkám, že by Vale vyhrál všechny závody, které letos prohrál před zraněním nohy, ale ten rozestup by byl definitivně menší.. To se týče té operace tak si myslím, že rekonvalescence můžeme být kratší než 90 dnů otázkou zůstává jestli v tom rameni bude mít sílu tak, aby ten test v Sepangu byl vypovídající...

WernyDeeZee
18. listopadu • 14:40

hlavne aby byl co nejrychlejc fit...aby dali s nickym pres zimu ducinu do parady...a hura do new sezony...:-)

mamba54
18. listopadu • 9:44

44. Macao GP: volný trenink včera: "INDI" Dokoupil 18. místo- 2:4O.777. Dnes 1.kval.- 22.místo-2:38.550:-O:-)

mamba54
17. listopadu • 23:17

Tak operace trvala podstatně déle, než se předpokládalo, pže rameno bylo poškozeno více, než se předpokládalo, ale už zaznívají názory, že rekonvalescence bude trvat kratší dobu, než se předpokládalo.:-S Nevím, ale na můj vkus docela dost předpokladů pohromadě.;-)

stále dobrý Schumi
17. listopadu • 23:58

Mambo,..asi na tom něco bude.Co je třeba k rehabilitaci normálnímu smrtelníkovi,dokáží tihle chlapi zvládnout za pomoci špičkových terapeutů,třeba o půl měsíce dříve.Čemu se tak divíš?Viz zlomenina nohy,se kterou to šlo raketově rychle.

Jaroslav Petřík (jarpet)
17. listopadu • 23:05

Já bych se taky rád sklonil před obrovskou vůlí Valeho, ale je to stále jen jednostranej pohled jen na něho. Zraněných je podstatně víc, ale to vyšumí do vytracena, protože o nich se tak detailně nemluví. Ač Valeho skalní, tak trochu objektivity nezaškodí;-):-)

stále dobrý Schumi
18. listopadu • 0:01

Jorge a Ben jsou zdraví,..o Danim byl článek dříve než o Valem a operaci nepodstoupí,Casey zranění nemá,tak snad Randy a Lorris.Ale ti o titul zžejmě přímo bojovat nebudou,takže,..o jaké neobjektivitě mluvíš?Tohle je momentálně nejvíc poničenej jezdec a navíc jeden z protagonistů.

Jaroslav Petřík (jarpet)
18. listopadu • 20:06

No právě,....o těch co nebojují o titul jsem psal;-)

stále dobrý Schumi
18. listopadu • 21:16

O Randym tu článek je a samostatnej.O Lorrisovi ne,to je pravda.

DanR F1
17. listopadu • 22:38

Při závodech musel neskutečně trpět. Klobouk dolů před jeho obrovskou vůlí, což mu nakonec vyneslo "aspoň" to třetí místo. Je fakt dobrej.

honda-rs
17. listopadu • 22:35

K průběhu operace řekl Dr. Castagna mimo jiné: "Při operaci samotné nenastaly zvláštní problémy, ale dostali jsem se do situace jako v supermarketu: platíte za jeden a dostanete tři. Pokud by jste si chtěli udělat představu o tom, v jaké jsme byli situaci, tak obvykle trvá takováto operace ramene 35 minut, u Valentina nám trvala jednu hodinu a 50 minut. " "Jednoduše řečeno byly šlachy (supraspinatus) a vazy (glenoid) velmi poškozeny. Museli jsme oblast vyčistit, aby byla připravena pro její přirozený proces hojení, a zpevnili jsme ji pomocí 12 stehů. Chrupavka v okolí ramenního kloubu byla také posunuta, takže jsme ji umístili zpět na správné místo a připevnili bio-vstřebatelnými sponkami. Všechny tyto úkony byly provedeny v oblasti o velikosti maximálně 2-3 cm.", řekl na závěr prof. Castagna pro italský sportovní deník "La Gazzetta dello Sport".

Doporučujeme

Články odjinud