Rozhovor s Valentinem Rossim

17 komentářů

:-)
16. ledna • 22:55

...u mě taky hmm, ale míněno stejně jako jannyk, žádný překvapení a velká mediální opatrnost od Valeho, aby si nějak neublížil, pamatujeme, že si i párkrát natloukl, viz. předloňská "australská tiskovka" a útoky na Caseyho, za který si pak Vale drobátko sypal popel na hlavu...jirat:
dej do placu nějakej článek, nebo odkaz, kde se Jorge, či Max chvástá:-S
v ostatním s tebou souhlasím "součást taktiky" totiž na ty otázky ani nemohl jinak odpovědět, byl by hloupej, kdyby si chtěl zrovna teď pokazit image:-Sjarpet:
dovedeš si představit, že by Vale prohlásil:
že Casey neumí, když i malý dítě ví, že umí? nebo že by řekl: Jorge si titul nezaslouží, když i malý dítě ví, že si ho zaslouží? No a o tý zdi? může mluvit o jakýsi virtuální zdi, když i malý dítě ví, že základní data Jorge musí dostat (samozřejmě i naopak) ale Jorge v podstatě ty data nepotřeboval, jistě si četl rozhovory nejen s Jorgeho šéfmechanikem a víš, že jeho M1 je uplně jiná než ta Valeho:-Pooo:
v tomhle rozhovoru si odhalil to, co mě taky hned napadlo, jen se mi o tom tady nechtělo začínat, ale to probereme víš kde;-), tady tě za to rozcupujou, co sis to dovolil!:-D:-D;-)
poslední odstavec-ten vážnej:-), jako bys psal i za mě;-)

ooo
16. ledna • 22:07

Tak teda fakt zajímavej rozhovor a za sebe díky Petře, že jsem si mohl konečně v češtině takto počíst.
Ač Valeho velice uznávám, opakuji uznávám, přeci jen se nebudu bát ukamenování zde sa svůj, opakuji sůj názor ;-)
Vůbec mi totiž nesedí to, jak si protiřečí: on byl hlavním iniciátorem zdi u Yamahy - "chránil si data" jak říká... a nyní? "budeme muset sledovat Nickyho data" - žádná zeď... vždyť Nicky je přesně v tý situaci, jako byl onehdá Vale a kdyby se měl zachovat stejně jako on, chránil by si data, přece tak dlouho pracuje s celým svým týmem na vylepšení motorky pro něj a konečně se daří. A Rossi očekává práci bez zdí a spolupráci, tak jako to kdysi čekal Jorge (ještě že má svoje dobrý a kvalitní mechaniky - udělali mu mášu, která má pramálo společnýho s tou Valeho) ale ouha, ten (Jorge) na zeď narazil...hmm...
No a pak se trochu obávám, že ty řeči typu "Takže se znovu musíme vrátit k práci. Dnešní Desmosedici je tak trochu jako M1 ve svých začátcích." jsou dosti zavádějící a to říkám hodně mírně a diplomaticky, protože mám Valeho rád, no to si snád dělá p..el - bych řekl, kdyby nešlo o Valeho! To totiž vypadá, že Ducati je v dezolátním stavu a ve sr..kách (jako byla Yamaha?)a všichni pokorně čekaj, až jí Vale vykulíruje a udělá z ní konečně motorku - ale pozor hochu, mi víme, že desmo je v dobrý kondici, takže vše si milý Vale naštěstí uvedl na správnou míru o něco níže v odstavci, kde si řekl "..a budu schopen Desmosedici zlepšit tak, aby se mi jezdilo snadněji." Ano, to "MI jezdilo" je tam hodně důležitý a nebudu psát proč, to pochopí i milda.
No a poslední věc, které se trochu obávám? Začínám mít pocit, že tam kde projde duo Vale/Jeremi, vzniká motorka né RC212V, né M1, ale "rossiovka" - nic ve zlým, užásná práce odvedená u Hondy i u Yamahy, ale prostě se obávám toho, aby ze specifické a typické desmo, nevznikl nějaký jeremirossircm1 hybrid, že Ducati si zachová svou nenapodobitelnou "tvář" - hl. konstrukci, protože jestli z ní udělaji takovou japanfajnovku pro holky, je ta moje desmína poslední, kterou jsem od talošů koupil;-) pak už nevím, co budu dělat:-S;-)
Vlastně bych byl radši, kdyby Vale a jeho cirkus založili vlastní tým, s vlastní motorkou, jako kdysi Kenny Roberts a bylo by po ptákách...
ale teď vážně, moc se těším na nadcházející testy a novou sezonu, bude tam spousta motivace nejen u Ducati! Moc se těším na Valeho v sedle Ducati - byl to můj sen odedávna vidět ho na týhle holce ;-), přeju mu - vlastně všem těm klukům - hlavně zdraví!!Nejvíc pozornosti odemě bude mít stejně Abája:-), Karle pojď si!! Tuším, že bys mohl jednou zanedlouho nahradit toho nejlepšího u továrny;-) ...sci-fi?? ještě nedávno byla sci-fi myšlenka, že by si jezdil v motoGP;-):-)
...no a teď mě roztrhejte, já se z toho nepotento...:-D

jirat
12. ledna • 19:43

Myslím, že rozhovor hodný mistra. Přece se nebude chvástat jako Lorenzo nebo kdysi Biaggi? Chová se diplomaticky a nejen k soupeřům. Myslím, že je to součást jeho taktiky a vše se uvidí až v Kataru, kde teprve vztáhne trumfy z rukávu.

Jaroslav Petřík (jarpet)
12. ledna • 19:05

Já jsem si z toho rozhovoru vybral to podstatné. Je pravda, že je veden v duchu "rameno", ale to hmmm beru pouze od Mildy a ostatní je jen snaha o zlehčení.
Co jste očekávali? Že začne Rossišarádu v plné parádě?,..no, to jste mi trochu zklamali.:-S
Pochválil Caseyho, že umí prostě na všem;-), Chorcheho, že titul má naprosto zaslouženě. Zmínil se i o zdi v Yamaze a velmi jemně naznačil, že to bylo stejně jen virtuální (tudíž prd platné). Je tam plno věcí, nad kterými se dá zamyslet a néééé psát jen hmmmm:-(
A teď mi klidně zastřelte:-P:-P:-D:-D

mamba54
17. ledna • 0:08

Myslím si, že ta optimistická očekávání té "Rossišarády" pocházela výhradně z tábora jeho fandů.;-)

odstraneno jannyk F1
12. ledna • 19:19

mé hmmm znamenalo, že na tak mnoho slov příliš mnoho diplomacie (a k soupeřům diplomatický být nemusí, nic ho k nikomu neváže) a furt jsem četla a četla a jediné "nové" co jsem vyčetla jsem zmínila dole....proto to hmmm, o všem už jsme se tu totiž dlouho a obšírně bavili...pro mě trošku zbytečný čas...ale to mluvím za sebe a nikomu nic nepodsouvám :-P
jo a škoda nábojů :-P :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
12. ledna • 19:30

Jo, to máš recht s těmi náboji:-D:-D.
Necháme si je na Schumiho,.... páč ten se nám evidentně zatoulal:-O:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
12. ledna • 19:36

jo, přijde a bude bez výstrahy zastřelen :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
12. ledna • 19:57

No to si piš že jo. A já ho trefím jako první a ještě ho přejedu jako válec, aby pochopil, že má psát a nééé se jen vézt;-):-D

odstraneno jannyk F1
12. ledna • 19:59

a jako proč Ty jako první??????????????? :-@
:-P :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
12. ledna • 20:19

To Ty,.. jako "Lorenzoland" nemůžeš pochopit:-P:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
12. ledna • 20:34

:-D :-D :-D aha :-D Tak já počkám, stejně zamíříš a nakonec netrefíš :-P

ChenziR1
12. ledna • 14:14

Tomu říkám rozhovor:-P;-)

Milda Vale (milda.vale)
12. ledna • 12:54

Hmmm

odstraneno jannyk F1
12. ledna • 14:14

no, asi mám stejný komentář: hmmm

odstraneno jannyk F1
12. ledna • 15:03

jen upřesním: mé "hmmm" je rozpačité hmmm...tak nějak tisíc slov a nic, co by mě upoutalo. Tedy jediná věc ano! Že za brzkého ranního kuropění (v deset hodin dopoledne) má Vale problém přepnout mozek do módu "english" :-)

mamba54
12. ledna • 14:15

A do třetice:hmmm

Doporučujeme

Články odjinud